lendo Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ευχαριστώ φίλε.Το αφήνω μόνο gsm τουλάχιστον προσωρινά να δω αν θα μου το ξανακάνει αυτό με τις κλήσεις τώρα και βλέπουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. February 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2014 Παιδια καλησπερα. Μια χαρη θελω αν ειναι ευκολο.Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω cmw στο κινητο μου?Εχω ρουτ και το busybox.Απλα θελω εναν τροπο σχετικα ευκολο αλλα και σιγουρο για να περασω cmw. Ευχαριστω Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 Παιδια καλησπερα. Μια χαρη θελω αν ειναι ευκολο.Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να περασω cmw στο κινητο μου?Εχω ρουτ και το busybox.Απλα θελω εναν τροπο σχετικα ευκολο αλλα και σιγουρο για να περασω cmw. Ευχαριστω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308493 1.Κάνεις extrack το αρχείο που θα κατεβάσεις 2.Ανοίγεις το cwm-install-en.bat 3.Ακολουθάς τις οδηγείες Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntisco Δημ. February 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308493 1.Κάνεις extrack το αρχείο που θα κατεβάσεις 2.Ανοίγεις το cwm-install-en.bat 3.Ακολουθάς τις οδηγείες Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου το εκανα και περασε. Τωρα θελω μια ρομ να μου κανεις προταση σταθερη σε 4.3 και πανω που να μπορω να παιζω λιγο και με τον επεξεργαστη.Χωρις bugs. Το κινητο μου εχει την 96 με κλειδωμενο bootloader ρουτ byzubox αλλα και cmw. Και αν ειναι και ευκολο μια γρηγορη οδηγεια για το πως θα περασω την ρομ..Ευχαριστω Η και καποιος αλλος που να εχει δοκιμασει καμια με τα παραπανω specs Παράθεση Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor35 Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 καλησπερα εκανα λογαριασμο μονο και μονο για εναν λογο γιατι 9ελω μια βοηθεια περι αναβαθμισης του xperia S σε πιο καινουργιο android (π.χ. 4.2 4.3 4.4) απο το επισημο που παρεχει η Sony.. μηπως γνωριζει καποιος πως μπορει να γινει αυτο χειροκινητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2014 H τελευταία έκδοση του viber σας δουλεύει κανονικά στο κινητό; Εμένα όποτε μου έρχεται μήνυμα και το ανοίγω από την μπάρα ειδοποιήσεων, κολλάει για μερικά δευτερόλεπτα και μετά επανέρχεται.. Να είναι πρόβλημα της τελευταίας έκδοσης, ή να δημιουργεί πρόβλημα κάτι άλλο στο κινητό μου; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 καλησπερα εκανα λογαριασμο μονο και μονο για εναν λογο γιατι 9ελω μια βοηθεια περι αναβαθμισης του xperia S σε πιο καινουργιο android (π.χ. 4.2 4.3 4.4) απο το επισημο που παρεχει η Sony.. μηπως γνωριζει καποιος πως μπορει να γινει αυτο χειροκινητα? Αν μέχρι τώρα έκανες μόνο τις ενημερώσεις που έστελνε η σονυ στο κινητό σου και δεν έχεις ασχοληθεί με κάτι παραπάνω, έχεις διάβασμα. Για να περάσεις 4.4 πρέπει να κάνεις unlock bootloader, root, cwm, flash kernel, flash rom. Γιατί χρειάζεσαι νεότερη έκδοση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geor35 Δημ. February 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2014 Αν μέχρι τώρα έκανες μόνο τις ενημερώσεις που έστελνε η σονυ στο κινητό σου και δεν έχεις ασχοληθεί με κάτι παραπάνω, έχεις διάβασμα. Για να περάσεις 4.4 πρέπει να κάνεις unlock bootloader, root, cwm, flash kernel, flash rom. Γιατί χρειάζεσαι νεότερη έκδοση? Το ξεκίνησα μάλλον λάθος,έχει βάλει κάποιος,στο συγκεκριμένο κινητό κάποια πιο καινούργια έκδοση???όπως 4.3 ή 4.4 και αν ναι,λειτουργεί καλύτερα???? Και όντως,,χρειάζομαι πολύ διάβασμα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2014 (edited) Σκεφτομαι να αγορασω το Xperia S παιδια... θελω να μαθω τι παιζει με τις φωτογραφιες... 12MP... Βγαζει καλες ? υπαρχει πουθενα δειγμα καπου ? εχει ανεβασει καποιος απο εσας φωτο ? Επισης με τη μπαταρια τι παιζει ? ποσο κραταει ? Ποση ωρα οθονη ? Αυτοματη φωτεινοτητα στην 4.1.2 εχει ? Stamina Mode Εχει ? Edited March 2, 2014 by DjTony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angelos1983 Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδιά, όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Θέλει να κάνει ένα φιλαράκι root στο xperia s του με firmware 6.2.B.1.96. Μετά από πολύ ψάξιμο στο net είδα ότι η έκδοση αυτή δεν είναι rootable και πρέπει να περάσω μια έκδοση πιο παλιά. Δοκίμασα το flashtool αλλά δε μπορώ να το κάνω (αν θέλετε σας δίνω και λεπτομέρειες στο που κολλάω). Υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνουμε το κινητό root; Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946 Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sxbcl Δημ. March 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2014 Παιδιά, όποιος μπορεί ας βοηθήσει. Θέλει να κάνει ένα φιλαράκι root στο xperia s του με firmware 6.2.B.1.96. Μετά από πολύ ψάξιμο στο net είδα ότι η έκδοση αυτή δεν είναι rootable και πρέπει να περάσω μια έκδοση πιο παλιά. Δοκίμασα το flashtool αλλά δε μπορώ να το κάνω (αν θέλετε σας δίνω και λεπτομέρειες στο που κολλάω). Υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνουμε το κινητό root; Δες στο παρακάτω link και κάνε το άφοβα, το έχω κάνει επανειλημμένα στο δικό μου χωρίς πρόβλημα http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. March 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2014 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. March 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2014 Τώρα τελευταία πολλά κολλήματα μου παρουσιάζει το κινητό.. :( Άλλες φορές κολλάει ο ήχος στις κλήσεις και δεν ακούγομαι και δεν ακούω.. Τραβάω video και ο ήχος δεν είναι συγχρονισμένος με την εικόνα.. Μου κολλάει το πληκτρολόγιο, στο viber πιο πολύ.. Παρουσιάζονται και σε άλλους τέτοια προβλήματα; Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. March 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2014 Τώρα τελευταία πολλά κολλήματα μου παρουσιάζει το κινητό.. :( Άλλες φορές κολλάει ο ήχος στις κλήσεις και δεν ακούγομαι και δεν ακούω.. Τραβάω video και ο ήχος δεν είναι συγχρονισμένος με την εικόνα.. Μου κολλάει το πληκτρολόγιο, στο viber πιο πολύ.. Παρουσιάζονται και σε άλλους τέτοια προβλήματα; Δοκιμασε μια επαναφορα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Προσπαθω να ροοταρω συμφωνα με τα πιο πανω λινκ. Το flashtool λεει οτι ειναι κλειδωμενοωτο τηλεφωνο. Προφανως ο bootloader. Θεωρητικα το ροοταρισμα αυτο κανει και σε κλειδωμενους οπως λεει μεσα. Χρειαζομαι απλα να ξεκλειδωσω ή κατι διαφορετικο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλημερα και συγνωμη για το off topic, αλλα που ακριβως βρισκουμε τις πωλησεις κινητων απο χρηστες του forum? Ευχαριστω και συγνωμη και παλι..:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Καλημερα και συγνωμη για το off topic, αλλα που ακριβως βρισκουμε τις πωλησεις κινητων απο χρηστες του forum? Ευχαριστω και συγνωμη και παλι..:cry: Συχνές απορίες για το Buy and Sell Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Συχνές απορίες για το Buy and Sell Καλημερα Θαναση ,και σ ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. March 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2014 Προσπαθω να ροοταρω συμφωνα με τα πιο πανω λινκ. Το flashtool λεει οτι ειναι κλειδωμενοωτο τηλεφωνο. Προφανως ο bootloader. Θεωρητικα το ροοταρισμα αυτο κανει και σε κλειδωμενους οπως λεει μεσα. Χρειαζομαι απλα να ξεκλειδωσω ή κατι διαφορετικο? Δοκίμασε αυτό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 Με αυτο το εχω κάνει εγω...!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. March 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2014 Σκεφτομαι να αγορασω το Xperia S παιδια... θελω να μαθω τι παιζει με τις φωτογραφιες... 12MP... Βγαζει καλες ? υπαρχει πουθενα δειγμα καπου ? εχει ανεβασει καποιος απο εσας φωτο ? Επισης με τη μπαταρια τι παιζει ? ποσο κραταει ? Ποση ωρα οθονη ? Αυτοματη φωτεινοτητα στην 4.1.2 εχει ? Stamina Mode Εχει ? Την ημέρα εγώ προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος. Το βράδυ το ledάκι είναι κάπως αδύναμο. Και όχι δεν φταίει το ότι πριν από αυτό είχα το xenon του satio :lol: Με την μπαταρία δεν μπορείς να πεις ακριβώς. Θα έλεγα ότι έχει συνηθισμένη διάρκεια ζωής. Από το 20 ώρες με όλα ανοιχτά μέχρι 3 μέρες με όλα κλειστά. Η οθόνη φυσικά θα σου τρώει το περισσότερο... Αυτόματη φωτεινότητα με την έννοια του αισθητήρα όχι είναι η αλήθεια. Υπάρχει η επιλογή του να στέλνεις τη φωτεινότητα στο max από το widget με ένα κλικ και μετά εκεί που την είχες ρυθμίσει ξανά. Το stamina mode υπάρχει μόνο από το Τ και έπειτα νομίζω. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. March 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2014 Την ημέρα εγώ προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος. Το βράδυ το ledάκι είναι κάπως αδύναμο. Και όχι δεν φταίει το ότι πριν από αυτό είχα το xenon του satio :lol: Με την μπαταρία δεν μπορείς να πεις ακριβώς. Θα έλεγα ότι έχει συνηθισμένη διάρκεια ζωής. Από το 20 ώρες με όλα ανοιχτά μέχρι 3 μέρες με όλα κλειστά. Η οθόνη φυσικά θα σου τρώει το περισσότερο... Αυτόματη φωτεινότητα με την έννοια του αισθητήρα όχι είναι η αλήθεια. Υπάρχει η επιλογή του να στέλνεις τη φωτεινότητα στο max από το widget με ένα κλικ και μετά εκεί που την είχες ρυθμίσει ξανά. Το stamina mode υπάρχει μόνο από το Τ και έπειτα νομίζω. Καλησπερα. Οχι Το stamina mode το εχει και το S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. March 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 15, 2014 Υπάρχει σαν επιλογή, απλά έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί διαφορετικά σε νεότερες συσκευές. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djfotisl7 Δημ. April 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 8, 2014 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως περνάς custom firmware στο xperia s? τα τελευταια 3 χρόνια ασχολούμαι μόνο με samsung και είμαι εντελώς άσχετος για το πως γίνεται η διαδικασία σε sony. απλά μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω, γιατί μια φίλη έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία του xperia s (κρατάει 5-6 ώρες) και θα'θελα να βρω ένα τρόπο να τη βοηθησω... Αν φυσικά δεν είναι θέμα rom και έχετε άλλου είδους λύση, θα χαιρόμουν να βοηθήσετε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzacool2 Δημ. April 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2014 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως περνάς custom firmware στο xperia s? τα τελευταια 3 χρόνια ασχολούμαι μόνο με samsung και είμαι εντελώς άσχετος για το πως γίνεται η διαδικασία σε sony. απλά μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω, γιατί μια φίλη έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία του xperia s (κρατάει 5-6 ώρες) και θα'θελα να βρω ένα τρόπο να τη βοηθησω... Αν φυσικά δεν είναι θέμα rom και έχετε άλλου είδους λύση, θα χαιρόμουν να βοηθήσετε... http://forum.xda-developers.com/xperia-s/s-development καλο διάβασμα. Παράθεση XPERIA Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. April 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2014 καλησπερα. ολοι σε στοκ ειστε; ποια ρομ εχετε; γνωμες εντυπωσεισ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts