Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Θα μπεις στον οδηγό απο πάνω απλα θα κατεβασεις το script απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460 για να μπορέσεις να ροοταρεις την jb

Δυστυχως δε γινεται root στη J.B του xperia s με αυτον τον τροπο. Το εχω ηδη δοκιμασει, οπως και αλλοι στο xda.

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δυστυχως δε γινεται root στη J.B του xperia s με αυτον τον τροπο. Το εχω ηδη δοκιμασει, οπως και αλλοι στο xda.

τι εχεις να με πρωτεινει φιλε;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

Συγγνώμη τότε δεν γνωρίζω..

http://gofortech.wordpress.com/

Μάθε για την τεχνολογία, Μίλα για την τεχνολογία, Πήγαινε για την τεχνολογία.

Τα πληκτρα back home κλπ είναι λίγο αναισθητα σε σχέση με την οθόνη, υπάρχει κάποια ρύθμιση για να ανταποκρινωντε καλύτερα?

κανενας δεν εχει το ιδιο θεμα με εμενα ?

κανενας δεν εχει το ιδιο θεμα με εμενα ?

Πρέπει να βρεις τον "τρόπο" να τα πατάς σωστά. Κάποιος είχε πει εδώ ότι τα πατάς από κάτω προς τα πάνω, σαν να τα σπρώχνεις (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα... :D ). Εγώ έτσι κάνω και είναι κομπλέ, σαν να ήταν πλήκτρα κανονικά.

τι εχεις να με πρωτεινει φιλε;;;

Μπορεις να ακολουθησεις τις οδηγιες απο το xda, εδω και να βαλεις τη .211 επισημη, που ειναι ηδη rooted.

Μπορεις να ακολουθησεις τις οδηγιες απο το xda, εδω και να βαλεις τη .211 επισημη, που ειναι ηδη rooted.

τα καταφερα λοιπον και το εκανα!!!

τωρα ομως δεν ξερω ποιες πρεπει να κρατησω και ποιες πρεπει να σβυσω!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πρέπει να βρεις τον "τρόπο" να τα πατάς σωστά. Κάποιος είχε πει εδώ ότι τα πατάς από κάτω προς τα πάνω, σαν να τα σπρώχνεις (δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα... :D ). Εγώ έτσι κάνω και είναι κομπλέ, σαν να ήταν πλήκτρα κανονικά.

Ευχαριστώ για την απάντηση, ειμαι πολύ πολύ ευχαριστημενος από το κινητό και την jb, αφού θα περιμένω να βγει κατι πολύ καλό σe rom για να την περάσω.

τα καταφερα λοιπον και το εκανα!!!

τωρα ομως δεν ξερω ποιες πρεπει να κρατησω και ποιες πρεπει να σβυσω!!!

Προσεξε μη σβησεις χρησιμες εφαρμογες του λειτουργικου. Αν δεν ξερεις τι ειναι κατι ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ. Ειναι σημαντικο. Γ'αυτο σου το τονιζω. Εγω πχ ειχα σβησει εφαρμογες που κανονικα δε θα σβηνοντουσαν οπως το Google Talk, το video unlimited και αλλες τετοιες που δεν τις χρησιμοποιουσα σε τιποτα.

Προσεξε μη σβησεις χρησιμες εφαρμογες του λειτουργικου. Αν δεν ξερεις τι ειναι κατι ΜΗ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ. Ειναι σημαντικο. Γ'αυτο σου το τονιζω. Εγω πχ ειχα σβησει εφαρμογες που κανονικα δε θα σβηνοντουσαν οπως το Google Talk, το video unlimited και αλλες τετοιες που δεν τις χρησιμοποιουσα σε τιποτα.

υπαρχει καποιος που να γνωριζει?? να σβυσω μονο της σαβουρες!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπαρχει καποιος που να γνωριζει?? να σβυσω μονο της σαβουρες!!

υπαρχουν 2 επιλογες

Α. να απεγκαταστησεις οσες εφαρμογες εργοστασιακες δεν σου χρειαζονται

Β. να τις "παγωσεις"

και στις 2 περιπτωσεις χρειαζεσαι εκτος απο το root που εισαι οκ, μια εφαρμογη

:titanium η αλλη μια που δεν θυμαμαι πως λεγεται ,γιατι δεν μπορεις να σβησεις η να παγωσεις τις εργοστασιακες μεσα απο τις ρυθμισεις του κιν.

δες ποιες εφαρμογες δεν σου χρειαζονται κα αποφασισε αν θες να τις σβησεις η να τις "παγωσεις" σε περιπτωση που τις χρειαστεις στο μελλον.

XPERIA Z1

Παιδιά με το titanium backup πρώτα περνούμε τα πάντα backup και μετά κάνουμε απεγκατασταση (όχι διαγραφή) , τσεκάρουμε το τηλέφωνο μερικές μέρες και αν δούμε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα τότε μπορούμε να της διαγράψουμε.

Αυτό για της εφαρμογες που δεν ξέρουμε τι είναι ακριβώς και για να γλυτώσουμε από κάποια στραβή και s(e)us .

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Λοιπόν. Περίμενα 2 βδομάδες για να γράψω review. Τα βασικά bugs είναι με την εγγραφή HD video και το μωβ φίλτρο όταν βγάζει φωτο με φλας. Διαβάστε παραπάνω και θα καταλάβετε.

Κατά τα άλλα το λειτουργικό φυσάει. Η κατανάλωση της μπαταρίας στρώνει μετάαπό αρκετές μέρες σε επίπεδα ICS. Επίσης το Google maps μετά από μερικές μέρες σταματάει να ρουφάει μπαταρία.

Γενικά κάθε καινούργια έκδοση android θέλει πάντα κάποιες μέρες για να "στρώσει".

T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact

More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user!

Ειχα περασει την world jelly bean μεσω flashtool και πλεον οταν συνδεω στο pcc μου λεει οτι εχω το πιο προσφατο λογισμικο.Οκ...Οταν βγει επισημο update θα μου το εμφανιζει στο pcc ή πλεον ολα θα πρεπει να γινονται μεσω flashtool?

εγω περασα αυτην και ειμαι πολυ ευχαριστημενος , μονο η μπαταρια φευγει σφαιρα , υπαρχει καμια καλη rom να φλασαρω ?

LT26i_6.2.B.0.200_WORLD

Παιδιά μια μικρή βοήθεια, γιατί με τα Xperia δεν τα πάω καλά. Το έχει μια φίλη μου ( δεν το χει περιράξει ποτέ ) και σκέφτομαι να της περάσω την επίσημη JB.

1. Υπάρχει κάποιο link με το πρόγραμμα που θα μπορώ να της το περάσω, καθώς και link για την επίσημη έκδοση χωρίς ξεκλείδωμα bootloader και root. ( σαν το Odin πχ. )

2. Η εγγύηση θεωρητικά δεν θα χαθεί εφόσων μιλάμε για επίσημη κλειδωμένη έκδοση, σωστα ?

3. Αξίζει να της τη περάσω ή σε κάνα μήνα έχουμε νέα, ότι θα έρθει και στην Ελλάδα η νέα έκδοση.

Life' s Good 2

Παιδιά μια μικρή βοήθεια, γιατί με τα Xperia δεν τα πάω καλά. Το έχει μια φίλη μου ( δεν το χει περιράξει ποτέ ) και σκέφτομαι να της περάσω την επίσημη JB.

1. Υπάρχει κάποιο link με το πρόγραμμα που θα μπορώ να της το περάσω, καθώς και link για την επίσημη έκδοση χωρίς ξεκλείδωμα bootloader και root. ( σαν το Odin πχ. )

2. Η εγγύηση θεωρητικά δεν θα χαθεί εφόσων μιλάμε για επίσημη κλειδωμένη έκδοση, σωστα ?

3. Αξίζει να της τη περάσω ή σε κάνα μήνα έχουμε νέα, ότι θα έρθει και στην Ελλάδα η νέα έκδοση.

1. Μπορείς να το κατεβάσεις από δω http://www.sonymobile.com/gr/tools/pc-companion/ αλλά λογικά όταν συνδέσεις το τηλέφωνο στον υπολογιστή πρώτη φορά θα σε ρωτήσει αν θέλεις να το εγκαταστήσεις . Τα υπόλοιπα γίνονται μέσα από το πρόγραμμα .

2. Όχι βέβαια...

3. Η τελευταία είναι αυτή με κατάληξη 211 . Δεδομένου ότι έχει βγει πολύ πρόσφατα , η επόμενη μάλλον θα αργήσει . Τώρα αν θα την κάνεις ή όχι είναι δικό σας θέμα .

Σημ.: Αν με το PC Companion δεν καταφέρεις να κάνεις την αναβάθμιση υπάρχει και αυτό http://www.sonymobile.com/gb/tools/update-service/

Καλησπέρα παιδιά το κινητό το αγόρασα πριν 2 μήνες έκανα αμέσως update την ics με την οποία ήμουνα πολύ ευχαριστημένος με μπαταρία φόρτιση την πρώτη φορά 14 ώρες και απο εκεί και πέρα πλήρεις φορτίσεις -εκφορτίσεις(σβήνει το κινητό) μου κρατάει 3 μέρες άνετα με μέτρια χρήση (7-8 τηλέφωνα 5λεπτών περίπου, bluetooth οταν είμαι στο αυτοκίνητο, wifi κανα 2ωρο 4-5 φώτος) την ημέρα μου έχει βγάλει και 4 ημέρες και 2 ημέρες ανάλογα,με την jellybean που εγινε update πριν 5 ημέρες έχω παρατηρήσει το μωβ στις φώτο με flash και το λευκό φόντο οταν παίρνεις ή σε παίρνουν τηλέφωνο με ενοχλεί αρκετά και δεν φαίνεται η φωτογραφία μεγάλη όσο φαινόταν με την ics το πλεονέκτημα στην jellybean είναι οι φώτος που μπορείς να τραβήξεις ενώ τραβάς βίντεο και καλύτερη ταχύτητα στο κλείστρο μου έχουν πεί πως είναι καλύτερα να γίνει επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων να σβηστουν οτι έχω και μετά να περάστεί η jellybean ισχύει; θα δώ καμία διαφορά στα παραπάνω; αν θέλω να γυρίσω στην ics πώς το κάνω χωρίς να χάσω την εγγύηση; ευχαριστώ πολύ:)

Μάλλον όχι.. :worry: http://www.xperiablog.net/2013/06/17/new-xperia-s-update-landing-in-early-july-to-fix-nfc-issues/#more-15453

Επίσης, μάλλον βγήκε root για την JB... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2327473

Άντε ρε update έλα.. (πάλι τα ίδια :p)

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• The title was changed to Sony Xperia S