SERS1612 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Ενταξει....Ωραια η αναβαθμιση και ολα καλα!!! Τωρα το θεμα ειναι....ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΜΑΜΑ ΣΟΝΥ ΝΑ ΜΑΣ ΥΠΟΣΤΙΡΙΖΕΙ????? Θα κανει και αλλες αναβαθμισεις η νομιζει οτι πεταξε ενα ξερω ΤΖΕΛΛΥ ΜΠΕΑΝ και ξεμπερδεψε????????? Προσωπικα πιστευω πρεπει να παρουμε και την 4.2.2 αλλα και 4.3 οταν βγει, αμα βγει αλλα και το 5.0!!! Ειναι κινηταρα! Και το Σ3 ιδια ηληκια εχει με το ΧΣ και θα παρει 5.0!!! :worry::worry::worry: :(:(:( Άμα μπαίνεις σ'αυτή την λογική φίλε μου δεν θα χαρείς ποτέ το κινητό αλλά θα είσαι συνέχεια σε αναμονή της επόμενης έκδοσης. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν αναβαθμίσεις που να διορθώνουν bugs που ίσως παρουσιαστούν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Peleus17 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Άμα μπαίνεις σ'αυτή την λογική φίλε μου δεν θα χαρείς ποτέ το κινητό αλλά θα είσαι συνέχεια σε αναμονή της επόμενης έκδοσης. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να υπάρχουν αναβαθμίσεις που να διορθώνουν bugs που ίσως παρουσιαστούν. Αυτο ενοοω...Να εξακολουθησει να βγαζει αναβαθμισεις για τυχον μικροπροβληματα αλλα και καλο θα ηταν να παιρναμε και ΚΛΠ 5.0 :worry: omg αρχίσαμε να κράζουμε από τώρα; Καθολου κραξιμο...Εκφραζω τους φοβους και ανησυχιες μου :worry::worry::worry: Edited June 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 (edited) Νομιζω οτι αργησε υπερβολικα η αναβαθμιση, αλλα οντως ηταν αναβαθμιση 100%, του εδωσε χρονο ζωης, συλλεκτικο γινεται πλεον, το χαζευα περισυ τον χειμωνα του 2011 στα media..μονο για την Ζετα το αλλαξα, ,το εδωσα στην γυναικα μου το S αλλα ακομα το γουσταρω σαν τοτε.. το sp μ´ αρεσει επισης.. Edited June 4, 2013 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Στην εφαρμογή για τη διαχείριση ενέργειας, όταν είναι ενεργοποιημένη, εφαρμογές όπως πχ το viber θα ενημερώνονται στο background ανά κάποια χρονικά διαστήματα; Η θα απενεργοποιούνται τελείως όσο είναι κλειστή η οθόνη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DonJuan Δημ. June 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2013 Αυτο ενοοω...Να εξακολουθησει να βγαζει αναβαθμισεις για τυχον μικροπροβληματα αλλα και καλο θα ηταν να παιρναμε και ΚΛΠ 5.0 :worry: Αν η Sony μας δίνει ενημερώσεις για τυχόν μικροπροβλήματα που εμφανίζονται, τι σημασία έχει αν θα πάρουμε την 5.0; Απλώς για να'χουμε να λέμε ότι την πήραμε κι εμείς; Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά το θέμα είναι να κοιτάμε το δάσος κι όχι το δέντρο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 πάντως αν η sony διορθώσει και το πρόβλημα με την κάμερα στα 1080 θα είναι σχεδόν τέλεια η αναβάθμιση χαλάλι η αναμονή(έστω και αν εξαντλήθηκε...):up: Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 μπορει καποιος να με βοηθησει?? το εχω αναφερει και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις.. υπαρχει τροπος να βαλω την επισημη jelly bean χωρις να χασω το ροοτ ?? τωρα εχω την beta jelly bean της sony Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piterphone68 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 μπορει καποιος να με βοηθησει?? το εχω αναφερει και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις.. υπαρχει τροπος να βαλω την επισημη jelly bean χωρις να χασω το ροοτ ?? τωρα εχω την beta jelly bean της sony στους XDA πλέον υπάρχει ρουταρισμένη έκδοση και για κλειδωμένο και για ξεκλείδωτο πυρήνα με το ανάλογο recovery για κλειδωμένο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2308493 για ξεκλείδωτο http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302393 και η ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2302631 δεν ξέρω αν σε καλύπτει αυτό... Παράθεση sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9 pEtEr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgoskon Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 και σε μένα επίσης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 μπορει καποιος να με βοηθησει?? το εχω αναφερει και πιο πριν αλλα δεν μου απαντησε κανεις.. υπαρχει τροπος να βαλω την επισημη jelly bean χωρις να χασω το ροοτ ?? τωρα εχω την beta jelly bean της sony Επίσημη JB χωρίς να χάσεις το root δεν μπορείς να βάλεις δυστυχώς. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrAndreas Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Όλοι έχετε πάρει την αναβάθμιση;σε μένα ακόμα τίποτα .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ούτε εγώ την έχω πάρει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 (edited) Επίσημη JB χωρίς να χάσεις το root δεν μπορείς να βάλεις δυστυχώς. Eγω που την εβαλα μεσω flashtool (6.2.Β.0.200) ειμαι unrooted δλδ? Πως το τσεκαρω αυτο? Tην εβαλα με αυτον τον τροπο http://www.xperiablog.net/forum/resources/xperia-s_lt26i_6-2-b-0-200_global_generic.103/ Επισης... στα εισερχομενα sms το led αναβοσβηνει λευκο? Μπλε δεν ηταν πριν? Edited June 4, 2013 by r31134 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ίσως δεν ημουν αρκετά συγκεκριμένος. Όταν λέω επίσημη JB εννοώ ότι γίνεται χρήση του PC Companion ή του SEUS για την αναβάθμιση. Σε αυτή την περίπτωση χάνεται το root. Δεν ξέρω τι διαδικασία ακολούθησες για να περάσεις την έκδοση που αναφέρεις και δεν ξέρω επίσης αν η έκδοση που έβαλες ήταν pre-rooted. Υπάρχουν εφαρμογές στο play που μπορούν να ελέγξουν αν είσαι rooted. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Mεσω εφαρμογης λεει non rooted και στο service info λεει Bootloader unlock allowed:yes Η διαδικασια ηταν αυτη που εβαλα πιο πανω στο λινκ,δλδ με το flashtool κατεβασα αυτην την εκδοση JB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 αυτο που θελω εγω να μαθω ειναι εαν μπορω με καποιο τροπο να περασω την jb της sony χωρις να χασω το ροοτ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Mεσω εφαρμογης λεει non rooted και στο service info λεει Bootloader unlock allowed:yes ΟΚ, δεν είσαι rooted Η διαδικασια ηταν αυτη που εβαλα πιο πανω στο λινκ,δλδ με το flashtool κατεβασα αυτην την εκδοση JB. αυτο που θελω εγω να μαθω ειναι εαν μπορω με καποιο τροπο να περασω την jb της sony χωρις να χασω το ροοτ.. Αυτή τη στιγμή έχεις root στην ICS. Εσύ θες να βάλεις την JB και να κρατήσεις το root που υπάρχει στο σύστημα της ICS. Όπως καταλαβαίνεις κάτι τέτοιο δεν είναι λογικό. Για να αποκτήσεις πάλι root θα πρέπει να βάλεις την JB και εν συνεχεία με κάποια διαδικασία να κάνεις root την JB. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 αυτο που θελω εγω να μαθω ειναι εαν μπορω με καποιο τροπο να περασω την jb της sony χωρις να χασω το ροοτ.. Οι pre-rooted Rom στο XDA είναι ακριβώς οι ίδιες με της SONY. Ο μόνος τρόπος για να κρατήσεις root κάνοντας αναβάθμιση από την SONY, είναι μόνο αν γίνει OTA, και αυτό δεν παίζει τώρα. οπότε: 1) Να αναβαθμίσεις επίσημα και να κρατήσεις root ΔΕΝ γίνεται 2) Να περάσεις μόνος σου την επίσημη pre-rooted, ΓΙΝΕΤΑΙ. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ευχαριστω.. απλα να σας πω πως δεν εχω ics αλλα 4,1,2 .. την 6.2.Β.0.197 και ειμαι ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 νομιζω πως αν δεν μπορεις να διαγραψεις τις στανταρντ εφαρμογες τοτε εφυγε το ρουτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arkoulikosta Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ρε παιδια, πως κανουμε boot σε recovery mode? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 ευχαριστω.. απλα να σας πω πως δεν εχω ics αλλα 4,1,2 .. την 6.2.Β.0.197 και ειμαι ροοτ Και σου βγάζει update μ' αυτήν... ? :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Και σου βγάζει update μ' αυτήν... ? :p οταν το συνδεσα με τον υπολογιστη μου ειπε βρεθηκε νεα εκδοση.. ξεκεινα να κανει download και οταν παει να κανει install μου λεει πως δεν γινεται... περιεργο πραγμα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tnt4 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 Ούτε εγώ την έχω πάρει... Όλοι έχετε πάρει την αναβάθμιση;σε μένα ακόμα τίποτα .. και γω ακομα περιμενω.......Για ποσο ομως; θα μ ερθει ειδοποιηση στο κινητο η να το συνδεω οποτε να ναι στο pc; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris1908 Δημ. June 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2013 και γω ακομα περιμενω.......Για ποσο ομως; θα μ ερθει ειδοποιηση στο κινητο η να το συνδεω οποτε να ναι στο pc; συνδεσε το με το πισι !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts