Mr_Comple Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 παιδια ξερετε τι παρατηρησα..; το βαζω να φορτισει με 17%,με το γνησιο φορτιστη-καλωδιο και μολις παει 91, ή 94 ή 96 παντως μετα απο το 90 σταματαει εκει... :/ παω ρυθμισεις μπαταρια μου δειχνει το τελευταιο ποσοστο και μετα μια ευθεια γραμμη... παραξενο δεν ειναι....; ειμαι με .55 ροοτ φοραω και cmw αλλα με τρομερα error στο restore (αλλο θεμα αυτο..) αν κατεβασω το battery calibration θα δω αλλαγη...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PULMAN Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 Σε λευκη δεν μου πες οτι την πηρες βρε? Τελευταιες ερωτησεις σε σενα πριν φυγει η παραγγελια πως ακριβως κλεινει?με μαγνητακι?και αν ναι κλεινει καλα?ειναι οντως δερμα η ειναι πιο σκληρο υλικο? δεν ξερω αν αργησα να σου απαντησω.........δεν κλεινει ουτε μαγνητακι.....ουτε με κουμπι αυτο που ποσταρες και που την πηρα εγω σε κοκκινο ειναι πλαστικο. στισ ακρες σαν καουτσουκ και το αλλο αντιολισθητικο! μονο μεσα αυτο που ακουμπαει στην οθονη ειναι δερμα μαλακο(σαν βελουδο) δεν ξερω αν σε φωτησα καθολου!!! δερμα ηταν η αρχικη που ειχες ποσταρει!!! που εβγαινε σε μαυρη - λευκη - καφε το μειονεκτημα της ηταν οτι μετα απο καιρο ξεφτειζε στις ακρες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MindOverMatter Δημ. February 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2013 (edited) Υπάρχει κάποιος τρόπος σε σύνδεση με τον mac να δώ το κινητό σαν σκληρό δίσκο? Το sony bridge for mac δεν κάνει δουλειά.. Έχει κανείς μια απάντηση σε αυτό? Πήρα το S χτες κ δεν βρίσκω κανέναν τρόπο να το συνδέσω με το laptop (macOS 10.4.11). To "bridge for mac" είναι για macOS version 10.6+ (λες κ δεν υπήρχαν λειτουργικά πριν από αυτό!). Αν δεν υπάρχει τρόπος να συνδέσω το κινητό μέσω usb με το laptop μου θα μείνω πάρα πολύ απογοητευμένος από το κινητό. Επίσης, μιας κ συζητήθηκε το θέμα της θήκης: μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια θήκη που να επιτρέπει στο κινητό να στέκεται όρθιο στο πλάι. Θέλω να το χρησιμοποιώ για να τραβάω βίντεο, και θα με βόλευε αν στέκεται μόνο του στο πλάι (ώστε η κάμερα να κάνει σταθερή λήψη landscape video). Χωρίς θήκη στέκεται μια χαρά, αλλά με δυο θήκες που δοκίμασα (από πλαίσιο και public) δεν μπορούσε να σταθεί. Ευχαριστώ πολύ! Edited February 4, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Έχω την μαλακή θήκη της nillkin από την πρώτη στιγμή και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι μέτριας σκληρότητας σιλικόνη. Στέκεται και στο πλαι: -P Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 12 ευρώ την είχα πάρει από έξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Επίσης, μιας κ συζητήθηκε το θέμα της θήκης: μήπως γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κάποια θήκη που να επιτρέπει στο κινητό να στέκεται όρθιο στο πλάι.! Και η δικιά μου της roxfit στέκεται στο πλάι..;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4519463#post4519463 Έχω παρατηρήσει τώρα τελευταια κάτι γίνεται με την οθόνη.. Κάποιες φορές δεν ανταποκρίνεται, και κάνει σαν να τρεμοπαιζει, σαν να την πατάω ταυτόχρονα δεξιά κι αριστερά.. Φτιάχνει μόλις την κλείσω και την ανοίξω ξανά μόνο.. Και στο agend dash που παίζω τώρα και θέλω να επιλέξω τον πράκτορα για να παίξω, κάνει σαν να το πατάω δεξιά κι αριστερά.... Τι μπορεί να φταίει; Edited February 3, 2013 by halo Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billaroni Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδιά πήρα το S πριν 3 μέρες. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την μπαταρία του. Επειδή το λυπάμαι να το παίρνω στη δουλειά το ανοίγω απόγευμα. από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ κατεβάζοντας εφαρμογές με wifi ανοιχτό μου τρώει την μπαταρία. δεν έχω μιλήσει ακόμη ώρες κτλ, ούτε ραδιόφωνο, ούτε gps κτλ ούτε να το παίρνω μαζί μου όλη μέρα κτλ και έχω ψιλομετανιώσει που το πήρα. έχω κάνει κάτι λάθος με τη φόρτiση; το φορτίζω 8 ώρες περίπου και βλέπω ότι φορτίζει. είναι η πρώτη φορά που παίρνω smart phone. αν έχετε κάτι να μου πείτε σας ακούω. σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω εκτός και αν δεν έχω φορτίσει καλά. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Η μπαταρια του κραταει οσο κρατανε ολα τα smartphones, δεν ξερω τι κανεις αλλα δεν νομιζω οτι αν σου κραταει μιση μερα με κατι αλλο θα σου παεο παραπανω εκτος και αν παρεις τπτ Razr MAXX Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδιά πήρα το S πριν 3 μέρες. Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από την μπαταρία του. Επειδή το λυπάμαι να το παίρνω στη δουλειά το ανοίγω απόγευμα. από τις 7 το απόγευμα μέχρι τις 11 το βράδυ κατεβάζοντας εφαρμογές με wifi ανοιχτό μου τρώει την μπαταρία. δεν έχω μιλήσει ακόμη ώρες κτλ, ούτε ραδιόφωνο, ούτε gps κτλ ούτε να το παίρνω μαζί μου όλη μέρα κτλ και έχω ψιλομετανιώσει που το πήρα. έχω κάνει κάτι λάθος με τη φόρτiση; το φορτίζω 8 ώρες περίπου και βλέπω ότι φορτίζει. είναι η πρώτη φορά που παίρνω smart phone. αν έχετε κάτι να μου πείτε σας ακούω. σκέφτομαι να το γυρίσω πίσω εκτός και αν δεν έχω φορτίσει καλά. Ευχαριστώ Γιατι το φορτιζεις τοσες ωρες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Δοκιμασε να εγκαταστησεις πανω στο ηδη υπαρχον CWM αυτο εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1773227 Κανε clear cache / dalvik οπως εγραψε και ο Karthan7 το εγκατεστησα.... πριν κανω μπακαπ εκανα το βημα που κανεις. μου εβγαλε παλι το error..! στο βημα αυτο..ουτε να κανω αυτο δεν με αφηνει...! εχω απογοητευτει πραγματικα!!! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Ακριβως το ιδιο εκανε και το δικο μου εχθες το βραδυ,δε νομιζω να ναι απ το πεσιμο γιατι το δικο μου δεν επεσε ποτε ακομα. το ειχα στην βαση του αυτοκινητου την πρωτη φορα και την δευτερη μετα απο κανα 2ωρες την ωρα που σερφαριζα σε 3g(νομιζω 3g,διοδια μαλγαρων); Κανεις,καποια γνωμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Σε οσα smartphones ειχα μεχρι τωρα (htc , se) εχω παρατηρησει restarts, κ συγκεκριμενα οταν το κινητο αλλαζει λειτουργια απο 3g --> gsm και αντιθετα. Οταν στις ρυθμισεις δικτυου επελεγα μονο gsm ή μονο 3g τοτε δεν ειχα restarts. Δεν ξερω αν αυτο στεκει με καποιο τροπο, απλα σαν παρατηρηση το γραφω γιατι κ μενα με ειχαν απασχολησει τα restarts. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ctavrosdem Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδιά από θέμα φωτογραφικής πως πάει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 καμιά βοήθεια ρε παιδιά;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 (edited) Παιδιά από θέμα φωτογραφικής πως πάει? Καλό είναι. Είναι κινητό φυσικά. Οι φώτο που βλέπεις είναι επεξεργασμένες λίγο, αλλά μέσα από το edit menu που έχει το κινητό το ίδιο. Και είναι σχεδόν όλες με 100% απουσία ήλιου στον ουρανό, το οποίο πρόσθεσε θόρυβο σε κάποιες που αν είχε λίγο περισσότερο φυσικό φως, δεν θα υπήρχε. (και δεν είμαι και φωτογράφος :p) καμιά βοήθεια ρε παιδιά;;; Για να μην απαντάει κανείς, μάλλον δεν θα συμβαίνει σε κάποιον ... Αυτό το παθαίνει πάντα; Κλείνει καμιά φορά το κινητό ή το έχει αναμένο από τότε που το αγόρασε; Πες να ρίχνει κανένα restart 2-3 φορές τη βδομάδα άμα είναι. Edited February 3, 2013 by mariosx Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Παιδιά από θέμα φωτογραφικής πως πάει? αρκετα καλα, πολυ πιο πανω απο το μεσο ορο Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 Καλό είναι. Είναι κινητό φυσικά. Οι φώτο που βλέπεις είναι επεξεργασμένες λίγο, αλλά μέσα από το edit menu που έχει το κινητό το ίδιο. Και είναι σχεδόν όλες με 100% απουσία ήλιου στον ουρανό, το οποίο πρόσθεσε θόρυβο σε κάποιες που αν είχε λίγο περισσότερο φυσικό φως, δεν θα υπήρχε. (και δεν είμαι και φωτογράφος :p) . ναι είναι που δεν είσαι φωτογράφος :p ρε μας δουλεύεις? Φοβερές είναι οι φωτό!!! βασικά δεν μοιάζουν καν οτι είναι απο κινητό Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. February 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2013 ναι είναι που δεν είσαι φωτογράφος :p ρε μας δουλεύεις? Φοβερές είναι οι φωτό!!! βασικά δεν μοιάζουν καν οτι είναι απο κινητό lol :p Πάντως το κινητό έχει αρκετές δυνατότητας επεξεργασίας στο edit των φωτογραφιών. Μπορούν να κάνουν μία σχετικά πεζή φωτογραφία ενδιαφέρουσα. Με λίγο πειραματισμό. Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Bear14 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Γεια σε ολους.Εχω ενα xperia s εδω και περιπου 5-6 μηνες και τωρα τελευταια εχω αρχισει και σκεφτομαι πολυ να το rootαρω και να περασω καποια custom rom 4.2.1.Εχω ακουσει διαφορα για το root και δεν ξερω.Εχει καποιος την ιδια συσκευη και το εχει κανει να μου πει πως πηγε κλπ? Ειμαι στην 4.0.4 και 6.1.Α.2.55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest24 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Γεια σου φίλε μου. Δυστυχώς δεν έχω τη συσκευή σου για να το επιβεβαιώσω αλλά μπορώ να προτείνω δύο τρόπους: 1. http://www.doctorandroid.gr/2012/04/bootloader-root-sony-xperia-s.html 2. http://www.doctorandroid.gr/2012/09/root-xperia-s-t-p-acro-s-ion-tipo-tablet-s.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Εχει να μου προτεινει καποιος καποια θηκη παρομοια με τη bugatti? Δλδ σαν πουγκι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MindOverMatter Δημ. February 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2013 Έχω την μαλακή θήκη της nillkin από την πρώτη στιγμή και είμαι πολύ ικανοποιημένος. Είναι μέτριας σκληρότητας σιλικόνη. Στέκεται και στο πλαι: -P Αν θυμάμαι καλά γύρω στα 12 ευρώ την είχα πάρει από έξω. Και η δικιά μου της roxfit στέκεται στο πλάι..;) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4519463#post4519463 Thanks, guys. Στο xda είδα αρκετούς να λένε ότι η θήκη για την καλύτερη προστασία είναι αυτή εδώ της incipio. Λένε αυξάνει κατά πολύ τις διαστάσεις, αλλά οκ, αν είναι να το προστατεύει καλά δεν με πολυπειράζει. Την έχει πάρει κανείς να μου πει αν έμεινε ικανοποιημένος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Green_Bear14 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Ωραιος..Ευχαριστω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 349e απο σημερα στη WIND... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα, και εγώ κάτοχος του s, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν μιλάω σε κλίση το τηλ κλειδώνει τι μπορώ να κάνω για να μην γίνετε αυτό, και επιπλέον όταν βάζω ήχο ξυπνητήρι δικό μου μπαίνει αυτόματα ο ήχος ο προεπιλεγμένος. Ευχαριστώ πολύ παιδες καλημερα αν μπορειτε να μου απαντησετε γιατι δεν βγαζω ακρη, ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2013 Παιδιά καλησπέρα, και εγώ κάτοχος του s, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι όταν μιλάω σε κλίση το τηλ κλειδώνει τι μπορώ να κάνω για να μην γίνετε αυτό, και επιπλέον όταν βάζω ήχο ξυπνητήρι δικό μου μπαίνει αυτόματα ο ήχος ο προεπιλεγμένος. Ευχαριστώ πολύ Για το πρωτο που ρωτας δεν ξερω. Για το δευτερο πατησε το ''συνθετες ρυθμ. ξυπνητηριου'' και απενεργοποιησε το ''ρυθμισεις στυλ ανατολη'' Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts