Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το πρόβλημα με τα εικονίδια που πήγαιναν πάντα στο τέλος το έλυσες φίλε halo;

Αααα ναι.. Είχα διαβάσει την απάντηση σου το πρωί, αλλά είχα ξεχάσει να το δοκιμάσω.. Τελικά, ναι, μετέφερα τις δυο εφαρμογές στο τηλέφωνο και έμειναν στη θέση τους μετά την επανεκκίνηση.. Τέλεια, thanks! :happy:

Κάτι άλλο, που το είδα τώρα και το θυμήθηκα.. Κάποιες φορές με το άνοιγμα μου βγάζει ένα μήνυμα για Low Storage Space, πατάω ok απλά και συνεχίζω.. Αλλά και οι δύο μνήμες είναι περίπου στο 50%... Γιατί να μου το βγάζει αυτό; Είναι αγουροξυπνημένο και δεν ξέρει τι γίνεται ακόμη; :p

Edited by halo

Be the change you wish to see in the world! 🧿

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω το τηλεφωνο και επειδη δεν εχω την πολυτελεια χρονου να διαβασω 200 σελιδες θελω να σας ρωτησω το εξης: μου ειπε ενας φιλος οτι το τηλεφωνο δεν ειναι καλο και οτι βγαζει προβληματα. ισχυει κατι τετοιο; και αν ναι τι προβλήματα ;

και β ) θα παρει αναβαθμισεις ; πχ jelly bean ?

σας ευχαριστω!

Huawei p20 pro

Αν εννοεί τις κιτρινίλες στην οθόνη, αυτό αφορούσε τις πρώτες παρτίδες.. Από ότι φαίνεται από τα σχόλια γενικά, πλέον δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... JB θα πάρει τους επόμενους μήνες.. ;) Το κινητό είναι πολύ καλό.. Ειδικά σε αυτή την τιμή! :)

Γεια χαρα κατοχος και εγω 4 ημερες τωρα ενος xperia s και θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..συγχωρεστε με αν εχει απαντηθει αλλα ειναι πολλες οι σελιδες..

Θελω να περασω μουσικη και φωτος απο το playstation 3 μου στο τηλεφωνο πως μπορω να το κανω?ειδα καποια βιντεο στο youtube το οποιο συνδεονταν μεσω της εφαρμογης "συνδεδεμενες συσκευες" αλλα ενω το ps3 "βλεπει" το τηλεφωνο και μπορω να αντιγραψω οτι θελω στην κονσολα,δεν ξερω πως μπορει να δει και το xperia s τα αρχεια του ps3 και να τα περασω στο τηλεφωνο..

Αν ξερει καποιος παρακαλω ας μου γραψει βημα βημα τι ενεργειες πρεπει να κανω η αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος(εκτος απο τον προφανες ps3-->usbflash-->PC-->τηλεφωνο)να συνδεσω τις 2 συσκευες μεταξυ τους..

Αν βγει η εργοστασιακη ζελατινα που εχει το S,δεν θα εχει το κινητο ακομα πιο φωτεινη οθονη και πιο ζωντανα χρωμματα?

ίσως ελάχριστα,αλλα δεν στο προτείνω γιατί η διαφορά θα είναι πάρα πολύ μικρή.Επίσης αν μετά θες να βάλεις άλλη,δεν θα μπορέσεις να τη βάλεις τόσο τέλεια και η ποότητα της μπορεί να μην είναι σαν της εργοστασιακής..

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Αααα ναι.. Είχα διαβάσει την απάντηση σου το πρωί, αλλά είχα ξεχάσει να το δοκιμάσω.. Τελικά, ναι, μετέφερα τις δυο εφαρμογές στο τηλέφωνο και έμειναν στη θέση τους μετά την επανεκκίνηση.. Τέλεια, thanks! :happy:

Κάτι άλλο, που το είδα τώρα και το θυμήθηκα.. Κάποιες φορές με το άνοιγμα μου βγάζει ένα μήνυμα για Low Storage Space, πατάω ok απλά και συνεχίζω.. Αλλά και οι δύο μνήμες είναι περίπου στο 50%... Γιατί να μου το βγάζει αυτό; Είναι αγουροξυπνημένο και δεν ξέρει τι γίνεται ακόμη; :p

Χαίρομαι που το έλυσες! Το άλλο που λες με το Low storage, δεν το έχω ξανακούσει και είναι περίεργο να το κάνει με 50% ελεύθερη μνήμη. Αφού όμως αν πατήσεις οκ λειτουργεί κανονικά και δεν έχεις άλλα προβλήματα τότε ίσως να φταίει που είναι αγουροξυπνημένο :lol::lol::lol:

Αν εννοεί τις κιτρινίλες στην οθόνη, αυτό αφορούσε τις πρώτες παρτίδες.. Από ότι φαίνεται από τα σχόλια γενικά, πλέον δεν υπάρχει τέτοιο θέμα... JB θα πάρει τους επόμενους μήνες.. ;) Το κινητό είναι πολύ καλό.. Ειδικά σε αυτή την τιμή! :)

ευχαριστω φιλε μ . το ρουτ ειναι ευκολο στο να γινει ; ειμαι χρηστης s II και θελω να μεταπηδησω στο xpeiria s!

Huawei p20 pro

Στις προηγούμενες εκδόσεις, ναι είναι πανεύκολο.. Το είχα κάνει κι εγώ πολύ εύκολα.. Στην .55 που είναι η τελευταία, δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο και απαιτείται άλλη διαδικασία.. Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στις προηγούμενες σελίδες από τα παιδιά που το έχουν κάνει.. :)

Στις προηγούμενες εκδόσεις, ναι είναι πανεύκολο.. Το είχα κάνει κι εγώ πολύ εύκολα.. Στην .55 που είναι η τελευταία, δεν γίνεται με τον ίδιο τρόπο και απαιτείται άλλη διαδικασία.. Υπάρχουν αναλυτικοί οδηγοί στις προηγούμενες σελίδες από τα παιδιά που το έχουν κάνει.. :)

ευχαριστω!

Huawei p20 pro

Παιδια εγω το εχω φορτισει 3 φορες πλεον.Φουλ φορτισεις.Και σημερα μετα την 3η φορτιση δλδ η μπαταρια μου κρατησε περιπου 13 ωρες μονο :(:(:( Το χρησιμοποιυσα βεβαια αλλα οχι συνεχεια στο ιντερνετ.απλως το πειραζα γενικως!Το μονο του αρνητικο ειναι αυτο!αλλιως αξιζει παρα πολυ η συσκευη αυτη!

Παιδια εγω το εχω φορτισει 3 φορες πλεον.Φουλ φορτισεις.Και σημερα μετα την 3η φορτιση δλδ η μπαταρια μου κρατησε περιπου 13 ωρες μονο :(:(:( Το χρησιμοποιυσα βεβαια αλλα οχι συνεχεια στο ιντερνετ.απλως το πειραζα γενικως!Το μονο του αρνητικο ειναι αυτο!αλλιως αξιζει παρα πολυ η συσκευη αυτη!

ρε παιδιά πως το καταφέρνετε αυτό με την μπαταρία? τόσες μέρες που το έχω το έχω ξεσκίσει το κινητό απο χρήση(παιχνίδια,πλέον μόνιμα ανοικτά τα δεδομένα,φωτηνότητα στο 50%) και προσπαθώ να καταναλώσω όση μπαταρία μπορώ ώστε να ρίχνω μία φόρτηση κάθε βράδυ αλλά η μπαταρία στις 24-28 ώρές και την παραπάνω χρήση είναι στο 30% περίπου!

Samsung Note 9 Black

ρε παιδιά πως το καταφέρνετε αυτό με την μπαταρία? τόσες μέρες που το έχω το έχω ξεσκίσει το κινητό απο χρήση(παιχνίδια,πλέον μόνιμα ανοικτά τα δεδομένα,φωτηνότητα στο 50%) και προσπαθώ να καταναλώσω όση μπαταρία μπορώ ώστε να ρίχνω μία φόρτηση κάθε βράδυ αλλά η μπαταρία στις 24-28 ώρές και την παραπάνω χρήση είναι στο 30% περίπου!

Ποση ωρα ειναι ανοιχτη η οθονη σου οταν εισαι στο 10%;

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

:X:cry::worry:

Τι να πω!! Αληθεια δεν ξερω!Και ετσι οπως το λες ακουγεται σαν να το πειραζεις ολη μερα.Πραγματικα βλακεια αν δεν κραταει ουτε 24 ωρες.Με χρηση εννοω.Γιατι μετα την δευτερη φορα που το φορτησα αλλα δεν το πειραζα καθολου μου κρατησε κανα 30 ωρες.

καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω το τηλεφωνο και επειδη δεν εχω την πολυτελεια χρονου να διαβασω 200 σελιδες θελω να σας ρωτησω το εξης: μου ειπε ενας φιλος οτι το τηλεφωνο δεν ειναι καλο και οτι βγαζει προβληματα. ισχυει κατι τετοιο; και αν ναι τι προβλήματα ;

και β ) θα παρει αναβαθμισεις ; πχ jelly bean ?

σας ευχαριστω!

Και λέω εγώ τώρα... Αφού ο φίλος σου σου είπε ότι το τηλέφωνο δεν είναι καλό και ότι βγάζει προβλήματα... Γιατί δεν τον ρωτάς να σου πει γιατί δεν είναι καλό και τι προβλήματα βγάζει;

Για να επιστρέψουμε όμως... Το μόνο πρόβλημα που εμφανίστηκε σε πολλές συσκευές ήταν με την οθόνη. Αυτό συνέβαινε σε παρτίδες του πρώτου εξαμήνου κυκλοφορίας. Από εκεί και πέρα διορθώθηκε σε μετέπειτα παρτίδες. Τώρα αν κάποια συσκευή έχει τα δικά της χουσούρια είναι άλλο θέμα γιατί γενικά δεν έχει βγει κάποιο άλλο πρόβλημα μαζικά. Jelly Bean θα πάρει και μέχρι στιγμής, τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει πάρει και λίγες αναβαθμίσεις.. Το θέμα είναι για πόσο ακόμη θα συνεχίσει να παίρνει αφού πάρει jb...

Edited by giannis_b
Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

παιδια η εσωτερικη μνημη μειωθηκε αποτομα γυρω στα 7 gb και βρηκα εναν φακελο LOST.DIR που την καταναλωνουν με 5 αρχεια μεσα.τα διαγραφω?

Ρε παιδακια πειτε μου καμια εφαρμογη δοκιμασμενη που να μετραει ποιες εφαρμογες εχουν καταναλωσει την μπαταρια γιατι το "συστημα android" δεν μας τα λεει καλα τελευταια......
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω δεν καταλαβαινω το εξης: το Bravia Engine λειτουργει οταν τραβαμε φωτογραφιες και βιντεο η οταν τις βλεπουμε μεσω αλμπουμ..?

Η ζωή είναι μικρή για να είναι θλιβερή...

Μωρό μου....

ρε παιδια να ρωτησω κατι,πως γινεται να μην κλειδωνει το ρημαδι στην διακεια της κλησης μονο,μου χει σπασει τα νευρα,ειδικα οταν καλω σε σταθερο το κλεινη πρωτα ο αλλος και μεχρι να ξεκλειδωσω για τερματισω την κληση με κρατει σε αναμονη:angry:

ρε παιδια να ρωτησω κατι,πως γινεται να μην κλειδωνει το ρημαδι στην διακεια της κλησης μονο,μου χει σπασει τα νευρα,ειδικα οταν καλω σε σταθερο το κλεινη πρωτα ο αλλος και μεχρι να ξεκλειδωσω για τερματισω την κληση με κρατει σε αναμονη:angry:

και αν υπαρχει τροπος για βιντεοκλεισης μεσω του δυκτιου και οχι μεσω skype πχ?

μαλλον επρεπε να κανω τροποποιηση και οχι παραθεση?

αν ναι συγμνωμη.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

και αν υπαρχει τροπος για βιντεοκλεισης μεσω του δυκτιου και οχι μεσω skype πχ?

μαλλον επρεπε να κανω τροποποιηση και οχι παραθεση?

αν ναι συγμνωμη.

Δεν θα έπρεπε να κλειδώνει κατά την κλήση.Μήπως δεν σού δουλεύει ο proximity sensor?Δοκίμασε το από το service menu.*#*#7378423#*#*.Βιντεοκλήση δεν γίνεται...

Δεν θα έπρεπε να κλειδώνει κατά την κλήση.Μήπως δεν σού δουλεύει ο proximity sensor?Δοκίμασε το από το service menu.*#*#7378423#*#*.Βιντεοκλήση δεν γίνεται...

δοκιμασα αλλα δεν καταλαβα και τιποτα,καποιες φορες αλλαζε απο ον σε οφφ και κατα την διαρκεια της δοκιμης καποια στιγμη μετα απο λιγο κλειδωσε!!!

καλημέρα παιδιά.

Προσπαθώ να ξανακλειδώσω τον bootloader μου.

Ξερετε πώς μπορώ να επιβεβαιώσω αν οντως κλείδωσε?

καλημέρα παιδιά.

Προσπαθώ να ξανακλειδώσω τον bootloader μου.

Ξερετε πώς μπορώ να επιβεβαιώσω αν οντως κλείδωσε?

πάνω σε αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ πως βλέπεις αν έχεις κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader?

Samsung Note 9 Black

πάνω σε αυτό ήθελα να ρωτήσω και εγώ πως βλέπεις αν έχεις κλειδωμένο ή ξεκλείδωτο bootloader?

Απο το service menu, με το συνδυασμό που εγρψε καποιος φίλος απο πανω, και μολις μπεις κάπου γράφει για τον bootloader, unlocked yes, τοτε μπορείς να τοβ ξεκλειδώσεις απο το site της sony, δίνοντας το imei του κινητου, αλλα χάνεις για παντα την εγγύηση!!!

δοκιμασα αλλα δεν καταλαβα και τιποτα,καποιες φορες αλλαζε απο ον σε οφφ και κατα την διαρκεια της δοκιμης καποια στιγμη μετα απο λιγο κλειδωσε!!!

Αν πλησιάζοντας το χέρι σου ( αριστερά από το ακουστικό είναι ο αισθητήρας ) και αλλάζει από off σε on είσαι οκ...

• The title was changed to Sony Xperia S