giannis_b Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Έσβηνα τις προάλλες μερικές junk εφαρμογές. Αλλά μαζί με τα λοιπά έσβησα και καναδυό θέματα που ήθελα. Παίζει να τα ξαναπεράσω κάπως χωρίς να ξαναπεράσω το firmware; Γιατί έχω την εντύπωση πως όχι :/ Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4411863#post4411863 μου ηρθε ειδοποιηση για την .55 προφανως ..την εχει βαλει κανεις ? ρουτ παιζει ? Τωρα πια εκδοση φορας?την .45? Παντως το update(απ'οτι λενε ολοι στο forum της sony),δεν αλλαζει την εκδοση,παραμενει η .45!! Οποτε μαλον δεν θα εχεις προβλημα με το root:) Και κατι αλλο,το δικο σου τι προελευσης ειναι?Γιατι της γυναικας μου που ειναι γερμανικο,δεν εχει ερθει τιποτα ακομη... Ευχαριστω Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Τωρα πια εκδοση φορας?την .45? Παντως το update(απ'οτι λενε ολοι στο forum της sony),δεν αλλαζει την εκδοση,παραμενει η .45!! Οποτε μαλον δεν θα εχεις προβλημα με το root:) Και κατι αλλο,το δικο σου τι προελευσης ειναι?Γιατι της γυναικας μου που ειναι γερμανικο,δεν εχει ερθει τιποτα ακομη... Ευχαριστω Εχω την .50 και ρουτ ,Ελληνικο ειναι απο τον Γερμανο χμμμ να το παρει το ποταμι..να το ρισκαρω ..? Edited December 28, 2012 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εχω την .50 και ρουτ ,Ελληνικο ειναι απο τον Γερμανο Απ'οτι ειδα και η .50,πηρε την αναβαθμηση,και δεν αλλαζει τιποτα απ'οτι λενε ολοι!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Απ'οτι ειδα και η .50,πηρε την αναβαθμηση,και δεν αλλαζει τιποτα απ'οτι λενε ολοι!!! Μου εχει συμβει ηδη μια φορα αυτο ,προ καιρου ..λες να ξανασυμβει ? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4406687#post4406687 Edited December 28, 2012 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Μαλλον μια απ'τα ιδια!!! Ποιος ξερει τι κανουνε(στην sony),θα διορθωνει κατι,λεμε τωρα!!! Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Θα σας πω σε λιγο..;) Κι αλλη .50 ..:lol: ελεος ,παλι καλα και τωρα ξανα rooted ,αυτη τη δουλεια θα κανουμε ?:p Edited December 28, 2012 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εμένα το μόνο update που μου έβγαλε πριν 3 μέρες νομίζω ήταν για τον launcher :P Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alkis_7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Εμένα το μόνο update που μου έβγαλε πριν 3 μέρες νομίζω ήταν για τον launcher :P Εεε κάτι είναι και αυτό!:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Ειμαι root με την .50, τωρα δοκιμασα με s(e)us και μου εβγαλε μηνυμα οτι υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση. Δεν την εκανα, διαβασα στα προηγουμενα ποστ σας οτι ειναι αναβαθμιση για τον launcher(?) και τον εχω διαγραψει, εχω τον apex. Αν δειτε καποια αλλη διαφορα - βελτιωση σε κατι ενημερωστε μας :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 (edited) Φίλε Θανάση ο νέος launcher τα σπάει ,εχει επιλογή για 7 οθόνες και πολύ γρήγορος, ξανασκεψου το :) Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες βελτιώσεις, μη ορατές, το ρουτ ξανά εύκολο με τον γνωστό τροπο Μην σε πάρω στο λαιμό μου μονο και σου βαλει καμία .55 ,περίμενε το pcc καλύτερα Edited December 28, 2012 by nick2crete Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Φίλε Θανάση ο νέος launcher τα σπάει ,εχει επιλογή για 7 οθόνες και πολύ γρήγορος, ξανασκεψου το :) Σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες βελτιώσεις, μη ορατές, το ρουτ ξανά εύκολο με τον γνωστό τροπο Γεια σου Νικο! Μου αρεσει στο Drawer apps να εχω κατακορυφο συνεχης Scroll, με τη μια πανω-κατω. Ειμαι με 5 οθονες. Αποκρυψη εφαρμογων. ''Χειρονομιες''. Αυτοι ειναι οι λογοι που κραταω τον apex, πριν λιγες μερες αγορασα και την pro εκδοση του. Ευχαριστω για το σχολιο σου :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Θα σας πω σε λιγο..;) Κι αλλη .50 ..:lol: ελεος ,παλι καλα και τωρα ξανα rooted ,αυτη τη δουλεια θα κανουμε ?:p Αληθεια τον launcher,τον ελεγξες? Μηπως το update σου εδωσε τον launcher? Εμενα μου ειχε ερθει μεσο ΟΤΑ το σαββατο(οπως του φιλου παραπανω,με γερμανικο και αυτος αν δεν κανω λαθος),θελω να πω,μηπως εχουν κατι κοινο αυτα τα update? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Συγνωμη.... δεν ειμαι με τη .50 που εγραψα πριν, με τη .45 ειμαι :lol: :X Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2012 Αληθεια τον launcher,τον ελεγξες? Μηπως το update σου εδωσε τον launcher? Εμενα μου ειχε ερθει μεσο ΟΤΑ το σαββατο(οπως του φιλου παραπανω,με γερμανικο και αυτος αν δεν κανω λαθος),θελω να πω,μηπως εχουν κατι κοινο αυτα τα update? Αν γυρισεις λίγα ποστς πίσω, ειχα δώσει το λινκ απο το Xperia blog, τον ειχα ηδη εγκαταστήσει επιτυχώς. δεν έχει να κάνει νομίζω Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 παιδιά παραθέτω τις φωτογραφίες από το gs2 του κολλητού μου για το θέμα σχετικά με την ελεύθερη και τη συνολική που δίνει για χρησιμοποίηση RAM. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) παιδιά παραθέτω τις φωτογραφίες από το gs2 του κολλητού μου για το θέμα σχετικά με την ελεύθερη και τη συνολική που δίνει για χρησιμοποίηση RAM. Το sgsii έχει σύνολο 737mb διαθέσιμα. Το s έχει σύνολο 635mb διαθέσιμα. Η διάφορα είναι περίπου 100mb Αυτή η διάφορα είναι, για αυτό το λόγο βλέπεις περισσότερη ελεύθερη στο sgsii. Edit στο πρωτο ss γραφει 837mb διαθεσιμα(?).... Edited December 29, 2012 by Karthan7 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Το sgsii έχει σύνολο 737mb διαθέσιμα. Το s έχει σύνολο 635mb διαθέσιμα. Η διάφορα είναι περίπου 100mb Αυτή η διάφορα είναι, για αυτό το λόγο βλέπεις περισσότερη ελεύθερη στο sgsii. Edit στο πρωτο ss γραφει 837mb διαθεσιμα(?).... είναι η ίδια συσκευή..χθες τις βγάλαμε,μου τις έστειλε και τις ανέβασα,πράγματι παραξενο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Επιτέλους!Όσοι κάναμε Unlock τον Bootloader,αν τον ξανακλειδώσουμε,υπάρχει τρόπος να λειτουργεί το Bravia Engine και το Music Info!! Εδώ αναλυτικότατες οδηγείες: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2068225 Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Μεσα σε 2 εβδομαδες δειτε που εχει παει η τιμη του απο τα 306 που ειχε πεσει!!! http://www.skroutz.gr/s/432348/Sony-Xperia-S.html Αυτο λογω εορτων? Μετα πιστευτε οτι θα ξαναπεσει? Και απο την αλλη το xperia P απο εχθες που ειχε 249,σημερα ειναι στα 219!!! Επεσε 30ε μεσα σε μια μερα!!! Πως γινεται το ενα να ανεβαινει σαν τρελο και το αλλο να εχει ελευθερη πτωση? Edited December 29, 2012 by PS1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Μου βγαλε κι εμενα σημερα διαθεσιμη αναβαθμιση,την εγκατεστησα αλλα παλι .45 μου δειχνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok_vod Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Μου βγαλε κι εμενα σημερα διαθεσιμη αναβαθμιση,την εγκατεστησα αλλα παλι .45 μου δειχνει[/quote και εμενα το ιδιο Παράθεση koKVod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmakris Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 Oυτε μετοχή να ηταν με τοσες αλλαγες στη τιμη...απο το καταστημα που το αγορασα το εχει 30 ευρω ακριβοτερο πλεον....με αρχικη τιμη στα 599 ηδη η τιμη εχει πεσει αρκετα....η τιμη του στα 340 ειναι ασυγκριτα καλυτερη απο οτιδηποτε αλλο κυκλοφορει (εκτος του Nexus) Παράθεση Qtek : S100 - S110 Glofish : X500 - X800 Motorola : Flare - V60 - V550 - Defy - Atrix Ericsson : GH197 - 388 - A1018 - T18s - T28 HTC Diamond, OMNIA II, IPhone 4, NOKIA X9, Blackberry 9700, SONY Xperia S Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. December 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2012 (edited) Oκ καταλαβαινω αυτο που λες αλλα υποτιθετε οτι οσο περναει ο καιρος απο την κυκλοφορια και βγαινουν και νεα μοντελα,η τιμη πρεπει να πεφτει και οχι ν'ανεβαινει! Αντε το πολυ να μενει σταθερη... Νεα τιμη μεσα σε λιγες ωρες! http://www.skroutz.gr/s/432348/Sony-Xperia-S.html Edited December 30, 2012 by PS1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billys Δημ. December 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2012 Καλημέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Καλορίζικο μου το παρέλαβα την Παρασκευή το πρωΐ στα 226 σφραγισμένο ελληνικοτατο Έχω ήδη αρχίσει το διάβασμα Είναι απλά κορυφαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts