sks13sakis Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Πράγματι γράφει DE, οπότε υποθέτω ότι είναι γερμανικο? Από εκεί που το πήρα πάντως, όταν ρώτησα για εγγύηση μου είπαν 2 χρόνια στην αντιπροσωπεία της Sony ή και στο ίδιο το κατάστημα να το στείλουν αυτοί... Πάντως το πρωί στο PC το Companion μου πέταξε ότι υπάρχει νέα αναβάθμιση για το κινητό μου και να το συνδέσω για να πραγματοποηθεί, κάτι που έκανα και έγινε επιτυχώς. Δεν έχω δει αισθητές αλλαγές πάντως μέχρι τώρα, ίσως επειδή δεν το έχω και πολύ καιρό για να κρίνω! Γερμανικο ε? Και το δικο μου γιατι οχι .55?(ειμαι στην .45) Ρε αδερφε κανε το κοπο,και γραψε το si,(το δικο μου 1257-2734) να δω μηπως πρεπει να ψαχτω,για κανενα προβλημα στο pc. Κανενας αλλος με γερμανικο,να μας πει με ποια εκδοση τρεχει? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 Και το δικό μου Γερμανικό και είμαι στην .45.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 οντως η οθονη ειναι ολα τα λεφτα αλλα μου συμβαινει το εξης : εχω καρτα Q οταν παιρνω τηλεφωνο σε καποιες απο τις επαφες , οχι σε ολες, δεν ακουω τον συνομιλητη μ κλεινω το τηλεφωνο, ξαναπαιρνω , και τον ακουω μια χαρα. το εχει παθει κανεις αλλος; Δεν νομίζω ότι είναι θέμα συσκευής αυτό. Μου συμβαίνει κατά καιρούς, αλλά συνέβαινε με όλες τις συσκευές που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Είναι σίγουρα ενοχλητικό (ειδικά για καρτοκινητά) αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι. Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 οντως η οθονη ειναι ολα τα λεφτα αλλα μου συμβαινει το εξης : εχω καρτα Q οταν παιρνω τηλεφωνο σε καποιες απο τις επαφες , οχι σε ολες, δεν ακουω τον συνομιλητη μ κλεινω το τηλεφωνο, ξαναπαιρνω , και τον ακουω μια χαρα. το εχει παθει κανεις αλλος; Μου έκανε και εμένα ένα παρόμοιο πρόβλημα και έφτιαχνε μόνο με επανεκκίνηση του τηλεφώνου, το πήγα στο σέρβις και μου άλλαξαν το ακουστικό. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. December 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2012 δηλαδη πηραμε τοσος κοσμος συσκευες γερμανιας οπως κανανε και αλλες χωρες,στο τελος θα λενε και στην σονυ πως στην γερμανια παμε πολυ καλα και στην ελλαδα πατος.αλλα για αλλη μια φορα η τοπικη αγορα και σε τετοιους καιρους μας αναγκασε να ψωνισουμε απο εξω,σκεφτειτε πως υπαρχουν ακομα καταστηματα που το δινουν 599(μουλτιραμα ρεθυμνου)κ.λ.π Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλημέρα, το δικό μου είναι γερμανικό, και είμαι στην 55. να διευκρινίσω πως την αναβάθμιση την έβγαλε όταν το συνδεσα με το pc companion και έκανα έλεγχο για ενημερώσεις . πριν από αυτό το κινητό έλεγε ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Καλημερα σε ολους. Για τσεκαρετε εδω Παιδια υπαρχει οδηγος για cmw? Επισης ποια ειναι η καλυτερη ρομ ? Ευχαριστω :) Edited December 7, 2012 by dimitrissa Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Καλημέρα, το δικό μου είναι γερμανικό, και είμαι στην 55. να διευκρινίσω πως την αναβάθμιση την έβγαλε όταν το συνδεσα με το pc companion και έκανα έλεγχο για ενημερώσεις . πριν από αυτό το κινητό έλεγε ότι έχω την τελευταία έκδοση λογισμικού Εμένα είτε στον έλεγχο για ενημερώσεις, είτε στο Pc companion, το ίδιο μου βγάζει.. Ότι είναι ενημερωμένο.. Ποιος ξέρει.. :worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkotsaris Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Γερμανικο ε? Και το δικο μου γιατι οχι .55?(ειμαι στην .45) Ρε αδερφε κανε το κοπο,και γραψε το si,(το δικο μου 1257-2734) να δω μηπως πρεπει να ψαχτω,για κανενα προβλημα στο pc. Κανενας αλλος με γερμανικο,να μας πει με ποια εκδοση τρεχει? To SI είναι 1257-2737. Πάντως το PC Companion μου έβγαλε μόνο του ότι υπάρχει update για τη συσκευή μου, χωρίς μάλιστα να την έχω συνδέσει εκείνη την ώρα, και μόλις την σύνδεσα προχώρησε στην αναβάθμιση! Παράθεση http://mowned.com/sig/master81.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Εμένα είτε στον έλεγχο για ενημερώσεις, είτε στο Pc companion, το ίδιο μου βγάζει.. Ότι είναι ενημερωμένο.. Ποιος ξέρει.. :worry: Με τι si εισαι αδερφε? Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 SI 1257-2735.8 :) Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 New flash tool from Sony for unlocked Xperia™ smartphones [video + beta download] http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού τελικά.:cool: Ακόμη είμαι στο ψάξιμο μιας και είμαι πρωτάρης στο android.Η πρώτη μου ερώτηση έχει να κάνει σχετικά με τις επαφές.Είχα κρατήσει από το προηγούμενο κινητό όλες μου τις επαφές στο pc σε αρχεία vcf(vCard), πως θα τις μεταφέρω τώρα στο xperia; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodosis Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Από χθες είμαι και εγώ κάτοχος του εν λόγω κινητού τελικά.:cool: Ακόμη είμαι στο ψάξιμο μιας και είμαι πρωτάρης στο android.Η πρώτη μου ερώτηση έχει να κάνει σχετικά με τις επαφές.Είχα κρατήσει από το προηγούμενο κινητό όλες μου τις επαφές στο pc σε αρχεία vcf(vCard), πως θα τις μεταφέρω τώρα στο xperia; Διάβασε εδώ ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Παιδιά ξέρετε τι παίζει με την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων; Το μόνο που υπάρχει είναι ότι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που στείλαμε βγαίνει ένα μενού και επιλέγοντας "λεπτομέρειες" σου λέει αν παραδόθηκε αλλά ούτε ηχητική ούτε οπτική ενημέρωση. Μιλάω πάντα για το μαμίσιο sms σύστημα. Ευχαριστώ ! Edited December 9, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Χρήστης Nokia 9210, SonyEricsson P900, Nokia 9500, Qtek 9000, Nokia Ε90, Νokia N95 8GB, SonyEricsson Xperia X1, LG KM900 ARENA, Samsung GT i-8000 Omnia II, Sony Xperia S, Samsung Galaxy S4, Huawei P8 MAX, Samsung Galaxy S8+,Samsung Galaxy S10+, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Galaxy Z Fold 3, Motorola Razr 40 Ultra και τώρα OnePlus Open :respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παιδιά ξέρετε τι παίζει με την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων; Το μόνο που υπάρχει είναι ότι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που στείλαμε βγαίνει ένα μενού και επιλέγοντας "λεπτομέρειες" σου λέει αν παραδόθηκε αλλά ούτε ηχητική ούτε οπτική ενημέρωση. Μιλάω πάντα για το μαμίσιο sms σύστημα. Ευχαριστώ ! Μονο 3rd party εφαρμογη κανει αυτο π θες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Παιδιά ξέρετε τι παίζει με την αναφορά παράδοσης μηνυμάτων; Το μόνο που υπάρχει είναι ότι πατώντας παρατεταμένα πάνω στο μήνυμα που στείλαμε βγαίνει ένα μενού και επιλέγοντας "λεπτομέρειες" σου λέει αν παραδόθηκε αλλά ούτε ηχητική ούτε οπτική ενημέρωση. Μιλάω πάντα για το μαμίσιο sms σύστημα. Ευχαριστώ ! Δίπλα στο μήνυμα που στέλνεις εμφανίζεται ένα «τικ» όταν παραδοθεί . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lendo Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 (edited) Διάβασε εδώ ---> http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 Προσπαθώ να προσθέσω τις επαφές που έχω σε αρχεία vcf αλλά αυτές που είναι γραμμένες στα ελληνικά μου εμφανίζει τους χαρακτήρες με σύμβολα...γιατί γίνεται αυτό; Χρησιμοποιώ sony pc companion. Edit: Τελικά μετέφερα τις επαφές μου μέσω google sync. Edited December 7, 2012 by lendo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 να ρωτησω κατι,εχω περασει κανα μηνα με φλαστουλ την 6.2.α.250,τωρα μου ηρθε ενημερωση να την ξαναπερασω,γιατι συνεβει αυτο?τι χρειαζεται να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rapsoulhs Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Ευχάριστα νέα για τους φίλους και κατόχους του Xperia S! Xperia S Jelly Bean announcement expected this month Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimme Δημ. December 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2012 Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι εγώ το τηλέφωνο και έχω παρατηρήσει κάτι το αξιοπερίεργο κατά τη γνώμη μου. Σε κάποια σκρουτζομάγαζα το δίνουν απο 310€, κάποια αλλα καταστήματα 400€ και οι εταιρίες κινητής στα 500€. Πως είναι δυνατό τέτοιο εύρος τιμής; Μήπως υπάρχουν 2 γενιών τηλέφωνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Γεια σας παιδιά. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω κι εγώ το τηλέφωνο και έχω παρατηρήσει κάτι το αξιοπερίεργο κατά τη γνώμη μου. Σε κάποια σκρουτζομάγαζα το δίνουν απο 310€, κάποια αλλα καταστήματα 400€ και οι εταιρίες κινητής στα 500€. Πως είναι δυνατό τέτοιο εύρος τιμής; Μήπως υπάρχουν 2 γενιών τηλέφωνα; Όχι, απλώς κάποιοι είναι πιο κλέφτες από άλλους. Μια μικρή διαφορά τιμής δικαιολογείται μόνο μεταξύ συσκευών ελληνικής αντιπροσωπίας και παραεισαγωγής, τίποτα άλλο. Επομένως πάρε το από εκεί που είναι πιο φτηνό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 να ρωτησω κατι,εχω περασει κανα μηνα με φλαστουλ την 6.2.α.250,τωρα μου ηρθε ενημερωση να την ξαναπερασω,γιατι συνεβει αυτο?τι χρειαζεται να κανω? Το ιδιο ακριβως συνεβη και σε μενα ,εγω δεν ηξερα οτι προκειτε για την .50 οποτε την ξαναπερασα και ξανα ρουτ ,περασε την Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Δεν το εχω ρουταρει,αλλα γιατι να την ξαναπερασω αφου την εχω μεσα με φλαστουλ,υπαρχει λογος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Δεν το εχω ρουταρει,αλλα γιατι να την ξαναπερασω αφου την εχω μεσα με φλαστουλ,υπαρχει λογος? Οπως θες ,θεωρω οτι μια μαμα εκδοση/αναβαθμιση ισως ειναι καλυτερη απο flash tool etc .. Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 9, 2012 Τελικά πήρα την μεγάλη απόφαση(!)και το πήγα για αλλαγή οθόνης . Μετά από ένα τριήμερο σήμερα-αύριο (τού έκαναν λέει τεστ).Το πήρα τελικά την Παρασκευή. Η οθόνη -με αρκετό ζόρισμα- δεν έχει εμφανίσει τίποτα. Για όποιον ενδιαφέρεται να το πάει.Να ξέρετε ότι θα διαγραφούν τα πάντα.Και η sd. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts