Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μετα to root γιατι δεν μπορω να κανω εγκατασταση καπιες εφαρμογες που εβαλα εγω στο τηλ. οπως το sygic?????

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

μετα to root γιατι δεν μπορω να κανω εγκατασταση καπιες εφαρμογες που εβαλα εγω στο τηλ. οπως το sygic?????

Γιατι χρειαζεσαι προγραμμα που τις σβηνει. Δοκιμασε το titanium backup

[sIGPIC][/sIGPIC]

Γιατι χρειαζεσαι προγραμμα που τις σβηνει. Δοκιμασε το titanium backup

το εχω μα δεν θελω να σβησω να εγκαταστεισω θελω!!

Εχω φλασαρει την .50 ρουτ μετα ,τωρα μου ηρθε ειδοποιηση για αναβαθμιση μαλλον για την .55 αλλα δεν θα την κανω γιατι θα χασω το ρουτ ,εχει παρει καποιος αλλος την ειδοποηση ?

False alarm ,λεω δεν μαμιεται να δουμε τι γινεται ...παλι την .50 μου περασε λολ ..χαρα κι εγω ,τραβαω αλλο ενα ρουτ κι ισιωσα παλι :lol:

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

το εχω μα δεν θελω να σβησω να εγκαταστεισω θελω!!

Εκ παραδρομης διαβασα απεγκατασταση.

Τι εννοεις δεν μπορεις να κανεις εγκατασταση? Εχεις το .apk στο κινητο και δεν αφηνει να το εγκαταστησεις?

[sIGPIC][/sIGPIC]

έχει περάσει κανείς την 55.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2009672&page=1

Δεν καταλαβαίνω τι λεει ο τυπάς για να την περάσουμε... :O:O:wacko:

Ναι έχω τα έχω μέσα και δεν τα κάνει εγκατάσταση!

Ρυθμίσεις-Ασφάλεια-Άγνωστες πηγές.

Είναι τσεκαρισμένο;

σου βγαζει καποιο μηνυμα?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά για να μη διαβάσω όλες τις σελίδες,συνοπτικά πείτε μου πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της συσκευής και αν πιστεύετε πως αξίζει 400Ε(μείον επιδότηση).Θέλει να το πάρει η κοπέλα μου,μέσος χρήστης,όχι για τρελά πράγματα.

jelly bean θα πάρει έτσι?

Θα πάρει JB αλλά αν η κοπέλα είναι μέσος χρήστης γιατί να δώσει 400 ευρώ και να μην πάει σε κάτι πιο φτηνό με το οποίο επίσης θα κάνει τη δουλειά της; Xperia P για παράδειγμα...
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Παιδιά για να μη διαβάσω όλες τις σελίδες,συνοπτικά πείτε μου πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της συσκευής και αν πιστεύετε πως αξίζει 400Ε(μείον επιδότηση).Θέλει να το πάρει η κοπέλα μου,μέσος χρήστης,όχι για τρελά πράγματα.

jelly bean θα πάρει έτσι?

Καλησπέρα φίλε μου , πρόσφατα και εγω το πήρα το xperia s και είμαι πόλυ ευχαριστήμενος και επείδη και εγω ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα για το κινητό μού (έφαγα τα μάτια μου και διάβασα όλλο το φόρουμ)......

1. Στην αρχή οταν προτόβγηκε ειχε κάποια προβληματάκια με την οθόνη αλλα σε νεότερες εκδόσεις το φτίαξανε.....

(εγω δηλαδή δεν το πέτυχα)

2. Η μπατάρια λενε οτι τέλιωνε σχετικά γρήγορα, αλλα εμένα με παει μια χαρα 2 ημερες τις βγάζει άνετα και αμα κλείνω το internet οταν δεν το χρειάζωμαι και το βάζω σε εξεικονόμιση ενέργειας κρατάει και μέχρι 4 ημερες.

3. jelly bean θα παρει σίγουρα και εχει φοβέρες δινατότητες....( φάντασου ενα λαπτοπ κινητο)

4. Οσο για την κοπέλα σου.... εγω στην γυναικά μου δεν θα την έπερνα τέτοιο κινήτο (πρέπει να ασχώλεισαι και να το κατέχεις λίγο το άθλημα αλλιώς τζάμπα η κινητάρα) αμα είναι να πέρνει τηλώφωνο και να στέλνει κανένα sms....

Γενικα αυτα ελπιζω να σε καλυψα.....!!!!

Α και αμα είναι να το αγοράσεις θα σου πρότεινα απο μαγαζι να το παρείς και οχι απο ιντερνετ τυπου skrootz και τετοια μαγαζια.....

Γιατι να το παρει απο τα γνωστα μαγαζια και να δωσει μια περιουσία ενω εχει φτασει στα 312€..???

Και τα μαγαζια αυτα που λες ειναι υπαρκτα δεν ειναι φαντάσματα!!!

499€ σε γνώστη αλυσιδα εχει πολλα δεν ειναι...?????

Γιατι να το παρει απο τα γνωστα μαγαζια και να δωσει μια περιουσία ενω εχει φτασει στα 312€..???

Για μένα ειναι θέμα εμπιστόσινης στην κανονίκη αγορά,

ειναι καλήτερα οι σισκεύες απο την αγορά παρά απο το παραεμπόριο που δεν ξέρεις τι θα σου βγει,

σίγουρα ειναι χαμιλότερες η τιμές αλλα αν πάθει κάτι θα κλαίς και τα λεφτά που έδωσες, έστω και λιγότερα,

και στο μαγάζι εχεις πάντα και εγκύηση και υποστίριξη.....

Τέλος πάντων αυτό είναι η δικία μου άποψη, μπορούμε να μιλάμε όλλη νύχτα για αύτο....

Ο καθένας κρίνει και κάνει.....

ειναι καλήτερα οι σισκεύες απο την αγορά παρά απο το παραεμπόριο που δεν ξέρεις τι θα σου βγει,

σίγουρα ειναι χαμιλότερες η τιμές αλλα αν πάθει κάτι θα κλαίς και τα λεφτά που έδωσες, έστω και λιγότερα,

Τέλος πάντων αυτό είναι η δικία μου άποψη, μπορούμε να μιλάμε όλλη νύχτα για αύτο....

Δεν θα κλαιει τα λεφτα του, γιατι και απο εκει θα εχει εγγυηση. Απο μενα να το παρει απο το skroutz ο φιλος!

:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παντως να ξερεις οτι η αγορα απο μαγαζιά τυπου skroutz δεν ειναι παρ εμπόριο εχεις κανονικα αποδειξη που ειναι και εγγυηση για οτι διποτε συμβει στο τηλέφωνο σου και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πως εχεις αυτή την ιδεα . Αν θελεις εξηγησε την και σε μας όχι για καποιον αλλο λογο απλά την επομενη φορα να μην χρειαστεί να ξαναπεταξεις τσαμπα παραπανω κοροιδιστικα χρηματα

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

συμφωνώ να μήν ρίχνουμε τζάμπα κατηγορίες μια χαρά κινητά είναι και απο εκεί, μια χαρά απόδειξη έχουν και μια χαρά ισχύει η εγγύησή τους.Το S είναι το 4ο κινητό που πήρα απο σκρούτζ(birdphone,κινητομάνια,mobile hellas) και δεν είχα ποτέ πρόβλημα με εγγύηση... μην κάνουμε πλούσιες και τις μεγάλες αλυσίδες...

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Κουβεντα κανουμε αδελφε το ξέρω οτι μπορούμε να μιλάμε ώρες..

Απλα σου λέω να τα βάλεις κάτω και να το σκεφτείς καλύτερα για να μην πετάς τα χρήματα σου..

Περιμενω παντως να πεσει και αλλο η τιμη του ελπιζω μεχρι τελος Δεκεμβρίου για να το παρω και εγω επιτελους, ηδη το Τ εχει παρει την κατιούσα..

Γιατι και υποστήριξη εχεις και τα λεφτά σου δεν κλαις...

Γιατι το καταστημα ταδε το πουλαει 499€ το αλλο 399€ και στο skroutz 312€ μας κλεβουνε αδελφε...

Edited by Antonio21

Σημερα εβαλα διπλα διπλα το S με το Τ για να δω τις οθονες τους!

Καμια σχεση το ενα με το αλλο!

Του S μακραν καλυτερη...

Και απ'οτι εχω καταλαβει ακριβως ιδια με του ΙΟΝ.

Σημερα εβαλα διπλα διπλα το S με το Τ για να δω τις οθονες τους!

Καμια σχεση το ενα με το αλλο!

Του S μακραν καλυτερη...

Και απ'οτι εχω καταλαβει ακριβως ιδια με του ΙΟΝ.

Ολα εχουν τα δικα τους +-..θα επιμεινω οτι το S σε αυτην τιμη 300-350ευρω καινουριο ,ειναι σιγουραντζα, εχει περασει τις παιδικες ασθενειες και μην παραξενευτειτε να ανεβει η τιμη του καποια στιγμη

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Xρησιμοποιω τον dolphin browser.Εχει καμια βδομαδα που σε καθε bookmark που ανοιγω,πρεπει να κανω log in οπου χρειαζεται και δεν με εχει μονιμα μεσα συνδεμενο.Τι φταιει?

καλημερα και καλο μηνα σε ολους.μπορει καποιος να μου περιγραψει την διαδικασια για hard reset?

Απ' οτι ξερω σβηνει τα παντα απο την μνημη του τηλεφωνου και αφηνει την sd απηραχτη.Σωστα?

Η εφαρμογες που εχουν μεταφερθει στην sd τι γινονται?

• The title was changed to Sony Xperia S