Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια!!!!! Ειμαι καινουργειος στο site και διαβασα καποια πραγματα και σας βρισκω πολυ ενημερρωμμενουs!!!! Θελω βοηθεια οπωσδηποτε γιατι οσο και αν ψαχνω δεν βρισκω τι πρεπει να κανω!!!!!! προσφατα απεκτησα το xperia s και το εκανα αναβαθμιση στην 4.0.4 android.... Δεν μπορω να βρω πως διμιουργω φακελους και πως στην αρχικη οθονη του κινητου προσθετω η διαγραφω σελιδες..... Μπορει κανεις να με βοηθησει????

Sony listen, αρκετα απο την αρχη του βιντεο τα εχει ηδη το Xperia tablet s, τουλαχιστον φαινεται οτι δεν θα μεινουν απλα παρατηρητες κι οτι θα υποστηριξουν το project συνολικα, απο τα λαθη μαθαινει κι αυτο ειναι πολυ καλο.? παραπονεθηκαν πολλοι για το κουμπι on/off στο S, στο Τ το εβαλαν εκει που βολευει και θελει ο λαος :thumbup:

Xperia S & M2 Aqua

&Tablet Z & E1

& ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3

XZ Premium & L1

Μακαρι να ναι αληθεια και να εχουμε αυτη τη δυνατοτητα :D
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Καλησπερα παιδια!!!!! Ειμαι καινουργειος στο site και διαβασα καποια πραγματα και σας βρισκω πολυ ενημερρωμμενουs!!!! Θελω βοηθεια οπωσδηποτε γιατι οσο και αν ψαχνω δεν βρισκω τι πρεπει να κανω!!!!!! προσφατα απεκτησα το xperia s και το εκανα αναβαθμιση στην 4.0.4 android.... Δεν μπορω να βρω πως διμιουργω φακελους και πως στην αρχικη οθονη του κινητου προσθετω η διαγραφω σελιδες..... Μπορει κανεις να με βοηθησει????

για δημιουργία νέου φακέλου μετακινείς το ένα εικονίδιο επάνω στο άλλο(αυτά που θέλεις να βάλεις στο φάκελο) και θα σου ανοίξει αυτόματα φάκελος που μπορείς να του δώσεις την ονομασία που θέλεις...

sony xperia S... Z... Ζ1... Z2... LG G3... Z3... Z5 Premium... X Performance ...Xperia XZ για λίγο S8 ...xperia XZ1 ...mate 10 pro ...xperia XZ2 ...xiaomi mi 8 and now ...xiaomi mi 9

pEtEr

Περασα το recovery για κλειδωμενο bootloader πηρα και το backup μου :D

restore εχει κανει καποιος για να ξερουμε αν δουλευει σωστα?

Ναι φίλε μου δουλεύει άψογα.

Χθες πειραξα το αρχείο build.brop, μετά έκανα επανεκκίνηση και το τηλέφωνο δεν άνοιγε και κόλλαγε στο σήμα Xperia. Το έκλεισα με power on-off και volume up και δοκίμασα πάλι να το ανοίξω αλλά και πάλι δεν άνοιγε. Τελικά μπήκα στο recovery και έκανα restore. Η λαλακια που έκανα είναι ότι είχα backup 10 ημερών. Τέλος πάντων το τηλέφωνο άνοιξε.

Παρατηρώ όμως από χθες ψιλοκολληματα και κρας στο Swype keyboard και στον dolphin browser.

Αν βρω χρόνο το σαββατοκύριακο θα περάσω την '50 ή θα ξανά στήσω την έκδοση που έχω, σε κάθε περίπτωση με καθαρή εγκατάσταση.

Όρεξη να έχουμε να ασχολούμαστε. Δουλειά δεν είχαμε - δουλειά αποκτήσαμε :)

Sorry για το quite, δεν αφορά προσωπικά εσένα, το γράφω απλα για έχει το τοπικ και οι χρήστες το νου τους.

Λέτε να κάνω τίποτα wipe μπας και στρώσει? Έχει κάποιος να προτείνει καμία λύση για να αποφύγω το στήσιμο από την αρχή?

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Με τον default launcher δεν μπορείς. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιον άλλον όπως για παράδειγμα τον Go Launcher ή τον Nova που εγκατέστησα πρόσφατα και είμαι ικανοποιημένος. Αν και με αυτούς δεν λειτουργούν τα widget της μαμάς SONY, τουλάχιστον από όσο έχω δει. Θα βρεις όμως πολύ εύκολα κάποια άλλα για να τα αντικαταστήσεις.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Παιδια, βλεπω τη ραμ απο την εφαρμογη android system info και μου δειχνει 634 max ram. Και εσας ετσι ειναι;
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Παιδια, βλεπω τη ραμ απο την εφαρμογη android system info και μου δειχνει 634 max ram. Και εσας ετσι ειναι;

634.97 ram

καλημερα με ρωτησε ο αδερφος μου που το εχει μια βδομαδα , παει να γραψει μυνημα και του το σπαει σε δυο μυνηματα. ποσα γραμματα μπορει να γραψει σε ενα μυνημα? αν το γραψει κεφαλαια μπορει να γραψει περισσοτερα?

Πρέπει να ενεργοποιήσει την εξοικονόμηση κόστους στην εφαρμογή των μηνυμάτων. Αν δεν την βρίσκει σημαίνει ότι το κινητό προοριζόταν για άλλη αγορά πλήν της Ελληνικής οπότε η πιο γρήγορη λύση είναι η εγκατάσταση του handcent.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

για δημιουργία νέου φακέλου μετακινείς το ένα εικονίδιο επάνω στο άλλο(αυτά που θέλεις να βάλεις στο φάκελο) και θα σου ανοίξει αυτόματα φάκελος που μπορείς να του δώσεις την ονομασία που θέλεις...

Με τον default launcher δεν μπορείς. Θα πρέπει να εγκαταστήσεις κάποιον άλλον όπως για παράδειγμα τον Go Launcher ή τον Nova που εγκατέστησα πρόσφατα και είμαι ικανοποιημένος. Αν και με αυτούς δεν λειτουργούν τα widget της μαμάς SONY, τουλάχιστον από όσο έχω δει. Θα βρεις όμως πολύ εύκολα κάποια άλλα για να τα αντικαταστήσεις.

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας!!! Εχω δυο ακομα ερωτησεις αν μπορειται να με βοηθεισετε..... Οταν το βαζω εξοικονομηση ενεργειας καποια στιγμη την βγαζει απο μονο του ανοιγωντας τον συγχρονισμο και το wifi ( παρατηρησα οτι το wifi ανοιγει για 5 δευτερολεπτα και κλινει ενω ο συχρονισμος μενει, γιατι το κανει αυτο) Πως μπορω να το φτίαξω? και κατι ακομα επειδη το κινητο ειναι ασπρο με τι μπορω να καθαρησω πισω το καπακι που μαυριζει( οινοπνευμα, azax κανουν???)

Ευχαριστω παιδια για την βοηθεια σας!!! Εχω δυο ακομα ερωτησεις αν μπορειται να με βοηθεισετε..... Οταν το βαζω εξοικονομηση ενεργειας καποια στιγμη την βγαζει απο μονο του ανοιγωντας τον συγχρονισμο και το wifi ( παρατηρησα οτι το wifi ανοιγει για 5 δευτερολεπτα και κλινει ενω ο συχρονισμος μενει, γιατι το κανει αυτο) Πως μπορω να το φτίαξω? και κατι ακομα επειδη το κινητο ειναι ασπρο με τι μπορω να καθαρησω πισω το καπακι που μαυριζει( οινοπνευμα, azax κανουν???)

Μονο για την τελευταια ερωτηση σου ξερω να απαντησω...Φυσικα κ απαγορευεται οποιοδηποτε ειδος χημικου καθαριστικου κ φυσικα οινοπνευμα,καθως ειναι πλαστικο κ μπορει να σου κανει χειροτερη ζημια αποτην μαυριλα(θαμπαδα εντονη που να μην επανερχεται κλπ)...Μονο μια γομολαστιχα ασπρη κ θα σβησεις τις μαυριλες σαν να ηταν χαρτι!

Poco X3 nfc 6/128

Εχω μερικα προβληματα με το κινητο.

1. Στην καμερα δεν υπαρχει επιλογη εστιασης και καποιες αλλες ρυθμισεις απο τοτε που εβαλα uk rom.

2. Παντα οταν ενεργοποιω το wifi στο σπιτι συνδεεται αλλα δεν εχει ιντερνετ. Πρεπει να το ανοιγοκλεισω μερικες φορες. Γιατι? Επειδη εχω στατικη ip?

3. Γιατι το λειτουργικο συστημα android εχει φαει 48 mb ιντερνετ σε 10 μερες? Πως το σταματαω?

Μονο για την τελευταια ερωτηση σου ξερω να απαντησω...Φυσικα κ απαγορευεται οποιοδηποτε ειδος χημικου καθαριστικου κ φυσικα οινοπνευμα,καθως ειναι πλαστικο κ μπορει να σου κανει χειροτερη ζημια αποτην μαυριλα(θαμπαδα εντονη που να μην επανερχεται κλπ)...Μονο μια γομολαστιχα ασπρη κ θα σβησεις τις μαυριλες σαν να ηταν χαρτι!

Καλησπερα σας και παλι!!!! Μηπως ξερετε να μου πειτε πως ριθμιζω το (xperia s) οταν κατεβαζω απο το play store να κανει χρεωση στο λογαριασμο του τηλεφωνου..... Δεν μπορω να το βρω!!!! και οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη με πληρωμη μου βγαζει να σιμπλιρωσω στοιχεια καρτας!!!! Ευχαριστω για την βοηθεια!!!!!

Αν καταλαβα καλα αυτο που ρωτας πας εδω

Μενου>ρυθμισεις>λογαριασμοι και συγχρον.> Απενεργοποιησε το.

Καλησπερα σας και παλι!!!! Μηπως ξερετε να μου πειτε πως ριθμιζω το (xperia s) οταν κατεβαζω απο το play store να κανει χρεωση στο λογαριασμο του τηλεφωνου..... Δεν μπορω να το βρω!!!! και οταν παω να κατεβασω μια εφαρμογη με πληρωμη μου βγαζει να σιμπλιρωσω στοιχεια καρτας!!!! Ευχαριστω για την βοηθεια!!!!!

Δεν μπορει κανενας να αγορασει εφαρμογες με χρεωση στο λογαριασμο του τηλεφωνο.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

Γεια σας παιδια!Με το που κλεισουν τα σχολεια αποφασισα να αγορασω αυτο το κινητο.Εχω φαει κολλημα και πιστευω οτι ειναι υπεροχο.(Λιγο σο χρωμα εχω θεμα , δεν ξερω ποιο να επιλεξω).Θα ηθελα να μου απαντησετε σε ενα ερωτημα.Το κινητο οπως ειπατε παιρνει microsim.Στην περιοχη μου ομως εχω germano,wind και vodafone.Θα παραγγειλω το κινητο απο το πλαισιο που κανει 400ευρω και δωρο χαρτες.Επειδη εχω cosmote πως θα την κανω Microsim.Θα μου την κανει ο Γερμανος?Το λεω επειδη δεν θα αγορασω το κινητο απο εκει και αμα με ρωτησει τι κινητο ειναι ή απο που το πηρα , τι θα πω?

Ευχαριστω για το χρονο σας(Και καποια συμβουλη ή κατι που θα επρεπε να προσεξω σε αυτο το κινητο αμα θελετε)

Ναι θα την αγοράσεις κανονικά απο το Γερμανό.. Κι εγώ από αλλού το πήρα το κινητό.. Δεν έχει καμία σχέση.. 5€ το κόστος. ;)

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Μπορει να μου πει καποιος τις διαφορες μεταξυ του ΙΟΝ και του S εκτος απο τη μεγαλυτερη οθονη?

Ποιο πιστευτε οτι αξιζει ν'αγορασει καποιος?

Φανταζομαι οτι εκτος του μεγεθους πρεπει να εχουν την ιδια εκριβως οθονη,δλδ οσον αφορα την ευκρινια και τη φωτεινοτητα...

Δεν μπορει κανενας να αγορασει εφαρμογες με χρεωση στο λογαριασμο του τηλεφωνο.

To Απενεργοποιω απο εκει.... αλλα ανοιγει παλι απο μονο του, χωρις να κανω εγω κατι!!!! Γιατι το κανει αυτο????

Ναι θα την αγοράσεις κανονικά απο το Γερμανό.. Κι εγώ από αλλού το πήρα το κινητό.. Δεν έχει καμία σχέση.. 5€ το κόστος. ;)

Δεν θα χρειαστεί καν να πληρώσει. Απλά μπορεί να πάει και να ζητήσει να του κόψουν την παλιά κάρτα. Σε οποιοδήποτε κατάστημα.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

To Απενεργοποιω απο εκει.... αλλα ανοιγει παλι απο μονο του, χωρις να κανω εγω κατι!!!! Γιατι το κανει αυτο????

Μηπως ειναι καποιοα ρυθμιση στην εξοικονομηση ενεργειας που σου ανοιγει το συγχρονισμο?

Δεν ξερω να σου πω τι να κανεις, δεν εχω εξοικονομηση ενεργειας την εχω διαγραψει.

• The title was changed to Sony Xperia S