Jump to content

Sony Xperia S

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά, όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Θέλει να κάνει ένα φιλαράκι root στο xperia s του με firmware 6.2.B.1.96. Μετά από πολύ ψάξιμο στο net είδα ότι η έκδοση αυτή δεν είναι rootable και πρέπει να περάσω μια έκδοση πιο παλιά. Δοκίμασα το flashtool αλλά δε μπορώ να το κάνω (αν θέλετε σας δίνω και λεπτομέρειες στο που κολλάω).

Υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνουμε το κινητό root;

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=33852&dateline=1200936946

Εντάξει,το ξέρω οτι είμαι πολύ ωραίο παιδί.Αλλά ηρεμήστε και εσείς λίγο,κορίτσια..

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Παιδιά, όποιος μπορεί ας βοηθήσει.

Θέλει να κάνει ένα φιλαράκι root στο xperia s του με firmware 6.2.B.1.96. Μετά από πολύ ψάξιμο στο net είδα ότι η έκδοση αυτή δεν είναι rootable και πρέπει να περάσω μια έκδοση πιο παλιά. Δοκίμασα το flashtool αλλά δε μπορώ να το κάνω (αν θέλετε σας δίνω και λεπτομέρειες στο που κολλάω).

Υπάρχει άλλος τρόπος για να κάνουμε το κινητό root;

Δες στο παρακάτω link και κάνε το άφοβα, το έχω κάνει επανειλημμένα στο δικό μου χωρίς πρόβλημα

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2417672

Τώρα τελευταία πολλά κολλήματα μου παρουσιάζει το κινητό.. :(

Άλλες φορές κολλάει ο ήχος στις κλήσεις και δεν ακούγομαι και δεν ακούω.. Τραβάω video και ο ήχος δεν είναι συγχρονισμένος με την εικόνα.. Μου κολλάει το πληκτρολόγιο, στο viber πιο πολύ..

Παρουσιάζονται και σε άλλους τέτοια προβλήματα;

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Τώρα τελευταία πολλά κολλήματα μου παρουσιάζει το κινητό.. :(

Άλλες φορές κολλάει ο ήχος στις κλήσεις και δεν ακούγομαι και δεν ακούω.. Τραβάω video και ο ήχος δεν είναι συγχρονισμένος με την εικόνα.. Μου κολλάει το πληκτρολόγιο, στο viber πιο πολύ..

Παρουσιάζονται και σε άλλους τέτοια προβλήματα;

Δοκιμασε μια επαναφορα

Προσπαθω να ροοταρω συμφωνα με τα πιο πανω λινκ. Το flashtool λεει οτι ειναι κλειδωμενοωτο τηλεφωνο. Προφανως ο bootloader. Θεωρητικα το ροοταρισμα αυτο κανει και σε κλειδωμενους οπως λεει μεσα. Χρειαζομαι απλα να ξεκλειδωσω ή κατι διαφορετικο?

Καλημερα και συγνωμη για το off topic, αλλα που ακριβως βρισκουμε τις πωλησεις

κινητων απο χρηστες του forum?

Ευχαριστω και συγνωμη και παλι..:cry:

Καλημερα και συγνωμη για το off topic, αλλα που ακριβως βρισκουμε τις πωλησεις

κινητων απο χρηστες του forum?

Ευχαριστω και συγνωμη και παλι..:cry:

Συχνές απορίες για το Buy and Sell

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

Προσπαθω να ροοταρω συμφωνα με τα πιο πανω λινκ. Το flashtool λεει οτι ειναι κλειδωμενοωτο τηλεφωνο. Προφανως ο bootloader. Θεωρητικα το ροοταρισμα αυτο κανει και σε κλειδωμενους οπως λεει μεσα. Χρειαζομαι απλα να ξεκλειδωσω ή κατι διαφορετικο?

Δοκίμασε αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1886460

Με αυτο το εχω κάνει εγω...!!!

Σκεφτομαι να αγορασω το Xperia S παιδια... θελω να μαθω τι παιζει με τις φωτογραφιες... 12MP... Βγαζει καλες ? υπαρχει πουθενα δειγμα καπου ? εχει ανεβασει καποιος απο εσας φωτο ?

Επισης με τη μπαταρια τι παιζει ? ποσο κραταει ? Ποση ωρα οθονη ?

Αυτοματη φωτεινοτητα στην 4.1.2 εχει ? Stamina Mode Εχει ?

Την ημέρα εγώ προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος. Το βράδυ το ledάκι είναι κάπως αδύναμο. Και όχι δεν φταίει το ότι πριν από αυτό είχα το xenon του satio :lol:

Με την μπαταρία δεν μπορείς να πεις ακριβώς. Θα έλεγα ότι έχει συνηθισμένη διάρκεια ζωής. Από το 20 ώρες με όλα ανοιχτά μέχρι 3 μέρες με όλα κλειστά. Η οθόνη φυσικά θα σου τρώει το περισσότερο...

Αυτόματη φωτεινότητα με την έννοια του αισθητήρα όχι είναι η αλήθεια. Υπάρχει η επιλογή του να στέλνεις τη φωτεινότητα στο max από το widget με ένα κλικ και μετά εκεί που την είχες ρυθμίσει ξανά.

Το stamina mode υπάρχει μόνο από το Τ και έπειτα νομίζω.

Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris...

Την ημέρα εγώ προσωπικά είμαι υπερευχαριστημένος. Το βράδυ το ledάκι είναι κάπως αδύναμο. Και όχι δεν φταίει το ότι πριν από αυτό είχα το xenon του satio :lol:

Με την μπαταρία δεν μπορείς να πεις ακριβώς. Θα έλεγα ότι έχει συνηθισμένη διάρκεια ζωής. Από το 20 ώρες με όλα ανοιχτά μέχρι 3 μέρες με όλα κλειστά. Η οθόνη φυσικά θα σου τρώει το περισσότερο...

Αυτόματη φωτεινότητα με την έννοια του αισθητήρα όχι είναι η αλήθεια. Υπάρχει η επιλογή του να στέλνεις τη φωτεινότητα στο max από το widget με ένα κλικ και μετά εκεί που την είχες ρυθμίσει ξανά.

Το stamina mode υπάρχει μόνο από το Τ και έπειτα νομίζω.

Καλησπερα. Οχι Το stamina mode το εχει και το S

Υπάρχει σαν επιλογή, απλά έχω την εντύπωση ότι λειτουργεί διαφορετικά σε νεότερες συσκευές.

• 4 weeks later...

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως περνάς custom firmware στο xperia s? τα τελευταια 3 χρόνια ασχολούμαι μόνο με samsung και είμαι εντελώς άσχετος για το πως γίνεται η διαδικασία σε sony. απλά μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω, γιατί μια φίλη έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία του xperia s (κρατάει 5-6 ώρες) και θα'θελα να βρω ένα τρόπο να τη βοηθησω...

Αν φυσικά δεν είναι θέμα rom και έχετε άλλου είδους λύση, θα χαιρόμουν να βοηθήσετε...

Καλημέρα. Υπάρχει κάποιος αναλυτικός οδηγός για το πως περνάς custom firmware στο xperia s? τα τελευταια 3 χρόνια ασχολούμαι μόνο με samsung και είμαι εντελώς άσχετος για το πως γίνεται η διαδικασία σε sony. απλά μπήκα στη διαδικασία να το ψάξω, γιατί μια φίλη έχει σοβαρό πρόβλημα με τη μπαταρία του xperia s (κρατάει 5-6 ώρες) και θα'θελα να βρω ένα τρόπο να τη βοηθησω...

Αν φυσικά δεν είναι θέμα rom και έχετε άλλου είδους λύση, θα χαιρόμουν να βοηθήσετε...

http://forum.xda-developers.com/xperia-s/s-development

καλο διάβασμα.

XPERIA Z1

καλησπερα. ολοι σε στοκ ειστε; ποια ρομ εχετε; γνωμες εντυπωσεισ;

εγω εχω αυτή και είμαι ευχαριστημένος περα από την μπαταρια.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461504

XPERIA Z1

εγω εχω αυτή και είμαι ευχαριστημένος περα από την μπαταρια.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2461504

Ok κατεβασα την ρομ και την πεταω μεσα στον φακελο sd του κινητου?Πως την κανω εγκατασταση μπορεις να μου πεις τα βηματα?

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Ok κατεβασα την ρομ και την πεταω μεσα στον φακελο sd του κινητου?Πως την κανω εγκατασταση μπορεις να μου πεις τα βηματα?

Αν είσαι ρουτ, τότε πρέπει να βάλεις CWm. Αν δεν έχεις, τότε ψάξε στο xda για το CWM του Crazy Doze (ελπίζω να το γράφω σωστά).

Αφού το περάσεις κάνεις καλό backup γιατί αλλιώς θα έχουμε κλάματα μετά...:p

Επανεκκίνηση και με το που γίνει η δόνηση ότι μπουτάρει το κινητό, πυροβολάς το κουμπί αύξησης της έντασης.

Αυτό θα σε πετάξει στο μενού του cwm.

factory reset, wipe dalvik, wipe cache,

install from zip, choose zip,

βρίσκεις τη ΡΟΜ και αρχίζει το πάρτυ...

Θα μπορούσες να αποφύγεις το factory reset, wipe dalvik, wipe cache,

αλλά σε γενικές γραμμές όλοι το συνιστούν.

Ερώτηση,

Είμαι ρουτ, cwm, είχα ξεκλειδώσει tον bl, και τον κλειδωσα παλι.

Παω να κανω back up, απο την εφαρμογή που εχει το τηλ και δεν ειναι ενεργοποιημενο, το back up για τα πολυμέσα, και τις εφαρμογές που εχω κατεβάσει. Ειναι ενεργοποιημενο μονο δεδομένα εφαρμογων συστήματος.

Τι παίζει?

Βασικα το κανω γιατι θελω να περασω οτι εχω games, apps, αλλα και τα δεδομένα τους σε ενα αλλο τηλ. το z

Και μια αλλη ερωτηση, εαν βαλω το google account στο νεο τηλ ενω ειναι και στο παλι, θα γίνει κανα conflict ?

Και αλλη μια ερώτηση, back up, απο την εφαρμογή που έχει το τηλ, εαν γίνει, θα κρατήσει και τα δεδομένα των games, δηλ τις πίστες ?

Σας επρηξα sorry, :$

Καμια απαντηση?

Εχω ψαξει σε ολο το νετ, και δεν εχω βρει τροπο να στήσω το νεο τηλ, με όλες τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους , απο το παλιο...

Μονο το iphone το έχει??? :Ο

Edited by bpapad81

Ερώτηση,

Είμαι ρουτ, cwm, είχα ξεκλειδώσει tον bl, και τον κλειδωσα παλι.

Παω να κανω back up, απο την εφαρμογή που εχει το τηλ και δεν ειναι ενεργοποιημενο, το back up για τα πολυμέσα, και τις εφαρμογές που εχω κατεβάσει. Ειναι ενεργοποιημενο μονο δεδομένα εφαρμογων συστήματος.

Τι παίζει?

Βασικα το κανω γιατι θελω να περασω οτι εχω games, apps, αλλα και τα δεδομένα τους σε ενα αλλο τηλ. το z

Και μια αλλη ερωτηση, εαν βαλω το google account στο νεο τηλ ενω ειναι και στο παλι, θα γίνει κανα conflict ?

Και αλλη μια ερώτηση, back up, απο την εφαρμογή που έχει το τηλ, εαν γίνει, θα κρατήσει και τα δεδομένα των games, δηλ τις πίστες ?

Σας επρηξα sorry, :$

Καμια απαντηση?

Εχω ψαξει σε ολο το νετ, και δεν εχω βρει τροπο να στήσω το νεο τηλ, με όλες τις εφαρμογες και τα δεδομενα τους , απο το παλιο...

Μονο το iphone το έχει??? :Ο

ισως το titanium backup θα σε βοηθησει

ισως το titanium backup θα σε βοηθησει

ναι απο οτι βλεπω και εχω ψαξει δεν υπαρχει τροπος στο android και απο την sony, να κανεις back up, σε ολα, μαζι με τα δεδομενα τους,εκτος απο third part apps.

και ο μονος τροπος και σωστός ειναι το tb, εαν εισαι root. εαν δεν εισαι το μονο καλο που βρηκα ειναι το helium, αλλα θα πρεπει να εχουν γινει install ολες οι εφαρμογες στο νεο τηλ, και μετα να γινει το restore.

τελικά, αν κολλημενος με το android, το ios-apple σε αυτο το θεμα ειναι respect..μεταφορά όλων όσων έχει στο παλιο τηλ. στο νεο απλα και γρογορα.

Μου έβγαλε ένα άσχημο συνήθειο τώρα τελευταία.. Με το που ανοίγω δεδομένα ή τρέχω κάποιο παιχνίδι που να τσιτώνει τα γραφικά μου βγάζει ένδειξη χαμηλής μπαταρίας ή (στις περισσότερες των φορών) κλείνει απροειδοποίητα. Μια μέρα μου έβγαλε το μήνυμα "Το σύστημα απενεργοποιείται μπλα μπλα λόγω αυξημένης θερμοκρασίας". Τσέκαρα αν κάτι αδειάζει τη μπαταρία αλλά δεν είδα τίποτα διαφορετικό από τη συνήθη κατανάλωση, εκτός του ότι τη στιγμή εκείνη το γράφημα δείχνει την μπαταρία να έχει κάνει ελεύθερη πτώση. Αν κάνει reboot ή αν το συνδέσω στην τροφοδοσία, η ένδειξη επανέρχεται στη φυσιολογική της στάθμη.

Το περίεργο είναι ότι δεν έχω εγκαταστήσει κάτι τώρα πρόσφατα, ενώ τρέχω την custom rom. Το μόνο 'διαφορετικό" που έχει συμβεί αυτές τις μέρες είναι ένα... άδειασμα της μνήμης το οποίο όμως έγινε από αυτά τα "κατά λάθος" πατήματα στην τσέπη, αποτέλεσμα του ότι δεν έχω κλείδωμα στην οθόνη. Δεν έχει ακριβώς να κάνει με τα συμπτώματά μου, όμως είναι το μόνο αξιοσημείωτο συμβάν που έχει αλλάξει κάτι στα αποθηκευμένα μου πράγματα.

Καμιά ιδέα πριν τα αδειάσω όλα και το σετάρω από την αρχή;

Από τότε περίπου που άλλαξε από Cosmote σε Vodafone, και είχα κάνει και ένα reset στο τηλέφωνο γιατί κολλούσε, δεν λειτουργεί τόσο καλά το gps.. Δεν βρίσκει συνήθως τις τοποθεσίες στις εφαρμογές.. Τι θα μπορούσα να ελέγξω;;

Be the change you wish to see in the world! 🧿

Θα έκανα μια εκκαθάριση δεδομένων στην εφαρμογή gps παρόλο που αυτό σημαίνει ότι θα έχανα όλες τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Xperia S