NIKOSVAIO Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Έχουμε όλοι θέμα με το lag στο video recording σε 1080p αλλά και σε 720p???:angry::angry::angry: Απ'οσο φαινεται ναι... Με ξενερωσε πολυ αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εμένα μετα την αναβάθμιση μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Πάταω το on/off button για να ανάψει η οθόνη και να το ξεκλειδώσω, ανάβει για κλάσμα του δευτερολέπτου και μετά ξανά μαύρη. Ξαναπατάω τίποτα, ξανά αλλη μία (τρίτη φορά) και έτσι ανάβει και μπορώ να το ξεκλειδώσω. Ιδιαιτέρως ενοχλητικό !! Εμένα αυτό το κάνει και τώρα, με την ICS... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Φιλε Nos1453 μπορεις να μου εξηγησεις λιγο τη διαδικασια γιατι ειμαι λιγο ασχετος? Τι ειναι το flashtools? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092792#post4092792 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
roky21stam Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Εμένα αυτό το κάνει και τώρα, με την ICS... μου το εκανε και εμενα αυτο αλλα εφταιγε η εφαρμογη που ειχα για κλείδωμα της οθόνη lock screen την εβγαλα και τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
r31134 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Παιδια αναμενομενα τα οποια κολλημετα μετα απο μια σημαντικη αναβαθμιση. Αν δεν φιξαριστουν με την .211 τοτε δικαιολογοηεμενα να κραξω κι εγω μαζι σας. Λιγο υπομονη ομως. Με ληψη βιντεο δεν εχω προβλημα παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 μου το εκανε και εμενα αυτο αλλα εφταιγε η εφαρμογη που ειχα για κλείδωμα της οθόνη lock screen την εβγαλα και τελος Εγώ δεν έχω καμία εφαρμογή, το κάνει από μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Κοίτα να δεις! Μόλις μου ήρθε OTA για την. 200. Λες να μείνει και το root? Για να δούμε!! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092792#post4092792 Οκ καταλαβα πανω κατω τι ειναι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να περασω την προηγουμενη εκδοση! Μηοως μπορω να παω καπου το κινητο να μου την περασουν? Ισως στο plaisio? Ευχαριστω... ΥΓ.μηπως εχετε να μου προτεινετε καποιο widget καιρου αλλα να ειναι ακριβες στις προγνωσεις? Edited June 21, 2013 by PS1976 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 (edited) μου το εκανε και εμενα αυτο αλλα εφταιγε η εφαρμογη που ειχα για κλείδωμα της οθόνη lock screen την εβγαλα και τελος Εγώ ενώ δεν έχω τέτοια εφαρμογή μου το κάνει από τότε που το αγόρασα...εδώ και κάποιους μήνες...τι clean install έχω κάνει,τι factory reset, πάντα τα ίδια...ελπίζω με την αναβάθμιση σε jellybean να φτιάξει...είναι πολύ σπαστικό πάντως. Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αναβάθμιση σε JB μέσω Windows 8; Γίνεται κανονικά ή κολλάει; Edited June 22, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOSVAIO Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εγώ ενώ δεν έχω τέτοια εφαρμογή μου το κάνει από τότε που το αγόρασα...εδώ και κάποιους μήνες...τι clean install έχω κάνει,τι factory reset, πάντα τα ίδια...ελπίζω με την αναβάθμιση σε jellybean να φτιάξει...είναι πολύ σπαστικό πάντως. Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αναβάθμιση σε JB μέσω Windows 8; Γίνεται κανονικά ή κολλάει; Εγω. Με win8 την εκανα. Το update service μονο κολλουσε πολυ, αλλα αν πατησεις αντιμετωπιση προβληματων συμβατοτητας και εφαρμοσει ρυθμισεις win xp τοτε ολα οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Οκ καταλαβα πανω κατω τι ειναι αλλα δεν υπαρχει περιπτωση να καταφερω να περασω την προηγουμενη εκδοση! Μηοως μπορω να παω καπου το κινητο να μου την περασουν? Ισως στο plaisio? Ευχαριστω... μονο αν πας σε αντιπροσωπεια!!! αλλα δεν ξρω για συγουρα!!! μπορεις να ψαξεις εδω στο φορουμ εαν υπαρχει καποιος κοντα σε σενα να σε βοηθεισει!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Revekka_S Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εγώ ενώ δεν έχω τέτοια εφαρμογή μου το κάνει από τότε που το αγόρασα...εδώ και κάποιους μήνες...τι clean install έχω κάνει,τι factory reset, πάντα τα ίδια...ελπίζω με την αναβάθμιση σε jellybean να φτιάξει...είναι πολύ σπαστικό πάντως. Ερώτηση: Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει αναβάθμιση σε JB μέσω Windows 8; Γίνεται κανονικά ή κολλάει; Σήμερα έκανα και εγώ την αναβάθμιση σε JB, και μέχρι στιγμής δεν μου έχει κάνει αυτό το πρόβλημα με το κλείδωμα. Ελπίζω να μην εμφανιστεί στην πορεία. Μέχρι στιγμής οι εντυπώσεις είναι καλές. Το άσπρο φόντο δεν με ενοχλεί τόοοοοσο πολύ, περισσότερο θεωρώ ότι είναι η ιδέα μου επειδή το διάβαζα εδώ μέσα ότι δεν είναι ωραίο. Μου αρέσουν οι αλλαγές στα γραφικά, τα νέα θέματα, το ποσοστό της μπαταρίας επιτέλους (δεν ξέρω αν το είχε και πριν, δεν το είχα βρει πάντως), το ότι στην οθόνη των ειδοποιήσεων έχει πλέον και άλλες επιλογές. Γενικά θεωρώ ότι το κινητό έχει γίνει πιο...πρακτικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Δώσε ένα email να στην στείλω!! Να στο δωσω αλλα pm δεν μπορεδατ να σου στειλω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εμφανιστηκε και σε μενα αγορασμενο απο πλαισιο η αναβαθμιση..η 200 βεβαια.. Να ρωτησω καποια πραγματα? 1)Πως κανουμε clean install? 2)βοηθαει να κανω επαναφορα του τηλεφωνου με seus πριν περασω την jb η δεν χρειαζεται? 3)η εκδοση 211 τι διορθωνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Εμφανιστηκε και σε μενα αγορασμενο απο πλαισιο η αναβαθμιση..η 200 βεβαια.. Να ρωτησω καποια πραγματα? 1)Πως κανουμε clean install? 2)βοηθαει να κανω επαναφορα του τηλεφωνου με seus πριν περασω την jb η δεν χρειαζεται? 3)η εκδοση 211 τι διορθωνει? Το 2) ειναι το clean install. Στην ερωτηση του σεους αν θες να περασει την αναβαθμιση απο πανω ή να κανει καθαρη εγκατασταση, φυσικα διαλεγεις το δευτερο (τυχαια σειρα) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ρε παιδιά πως μπορώ να αγωράσω εφαρμογές απο το play,χωρίς να δώσω στην ψύχρα την κάρτα μου στην google? δεν γινεται με paypal ή καμια paysafe? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkyHi Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 ρε παιδιά πως μπορώ να αγωράσω εφαρμογές απο το play,χωρίς να δώσω στην ψύχρα την κάρτα μου στην google? δεν γινεται με paypal ή καμια paysafe? Όχι. Μόνο με κάρτα. Αλλά μπορείς αν θες να νοιώσεις πιο ασφαλής να χρησιμοποιήσεις μια προπληρωμένη. Είσαι όμως λίγο off-topic. Υπάρχει topic για τη χρήση του Google Play εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288568 Ας το μεταφέρει ένας mod. Παράθεση T300 > K500 > K700 > K800 > K810 > C905 > Xperia Mini > Xperia S > Xperia Z1 Compact More than 10 years loyal Sony (Ericsson) user! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Όχι. Μόνο με κάρτα. Αλλά μπορείς αν θες να νοιώσεις πιο ασφαλής να χρησιμοποιήσεις μια προπληρωμένη. Είσαι όμως λίγο off-topic. Υπάρχει topic για τη χρήση του Google Play εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=288568 Ας το μεταφέρει ένας mod. ναι,sorry για το hijack Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Ρε παιδια η μπαταρια μου πεφτει πολυ γρηγορα ξερεται τι πρεπει να κανω . υπαρχει μεγαλυτερη μπαταρια ? κανενα προγραμα η καμια ρυθμιση ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisg23 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 καλησπερα παιδια,να ρωτησω κατι μετα την αναβαθμιση οταν παω να συνδεσω τα ακουστικα μου βγαζει το μηνυμα:το μικροφωνο και τα κουμπια του αξεσουαρ δεν ειναι διαθεσιμα..λετε να εχει χαλασει η υποδοχη απο κανενα πεσιμο η ειναι προβλημα λογισμικου?το δοκιμασα με πολλα ακουστικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 παιδιά καλησπέρα έκανα και εγώ την αναβάθμιση, δεν έχω κάνει ρουτ,και μου δεν μου δουλεύει το κουμπί της κάμερας δεν μπαίνει αμέσως στην κάμερα ενώ τραβάει φωτογραφίες, και επιπλέον όταν με περνούν τηλ στέλνει μυνημα εύκολα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostgounar13 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Αν ακολουθήσετε τα παρακατω link θα δείτε πως ειναι αρκετα ευκολο να περασετε την 6.2.B.0.211 και μετα να την ρουταρετε απλα ακολουθηστε προσεκτικα τις οδηγιες http://www.epiblog.in/2013/06/flash-jellybean-for-xperia-s.html http://www.youtube.com/watch?annotation_id=annotation_335788&feature=iv&src_vid=-SBcWuDQxag&v=J5L7Slka10s:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PS1976 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 H 211 τι επιπλεον εχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dras Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 θα γινει διλαδι τιποτα με την αυτονομια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos_mi Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 μου το εκανε και εμενα αυτο αλλα εφταιγε η εφαρμογη που ειχα για κλείδωμα της οθόνη lock screen την εβγαλα και τελος Όντως είχες δίκιο φίλε μου! Μόλις έβγαλα την εφαρμογή lock screen, επανήλθε χωρίς πρόβλημα! Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts