mariosx Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 παιδια τι λετε γι αυτη την θηκη την εχει δοκιμασει κανενας? http://viewitem.eim.ebay.gr/For-Sony-Ericsson-LT26i-Xperia-S-UK-Clear-Gel-Jelly-Case-Cover--3-Screen-Guards/181055201896/item εγω εχω αυτην αλλα εχει γινει χαλια και φανταστειτε λερωνετε μεσα στο τζιν που την εχω τι να πω http://viewitem.eim.ebay.gr/FOR-SONY-ERICSSON-XPERIA-S-LT26i-SLINE-TPU-GEL-CASE-COVER--SCREEN-PROTECTORWHITE/140733033802/item?variant0=WHITE&transId=755058622004 Έχω αυτήν και είναι τέλεια. Δεν προσθέτει πάχος στο κινητό, έχει καλό πιάσιμο, και την συστήνω σε ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ :p Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Αυτο που δεν καταλαβαινω σε αυτα τα προγραμματα ειναι το εξης. Ενεργοποιειταο το gps αυτοματα ή πρεπει να το χουμε εμεις ενεργοποιημενο? Καθε εφαρμογη ,μαλλον εχει αλλες απαιτησεις ,ο κερβερος θελει το δορυφορικο ανοιχτο ,το Xperia θελει τα δεδομενα .. Αυτο που που μου αρεσε στο Χπ ηταν η ευκολια ..εφ'οσον εχει καποιος τα data traffic always on .. Με λιγα λογια εχουμε 3 εφαρμογες για -σχεδον-καθε γουστο Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Πιστευω οτι προτου καποιος μπει στον κοπο να αλλαξει προχωρημενες ρυθμισεις, να εγκαταστησει Mods πασης φυσεως, να κανει root, να βαλει CWM, να βαλει εκεινο να κανει το αλλο κοκ, πρεπει να υπαρχει ενα σχετικο υποβαθρο του τι ειναι τι. Αυτο προυποθετει καποια μελετη βασικων εννοιων κ πραγματων. Μια καλη πηγη κ αξιοπιστη ειναι το γνωστο στους πιο πολλους site xda developers. Δεν θελω να φανω υπεροπτης ή κατι αλλο. Κανεις δεν γεννηθηκε με ολα αυτα μεσα στο κεφαλι του. Επισης δεν πρεπει να πεφτουμε στην "παγιδα" του Mod. Δηλ βλεπουμε μια εφαρμογη ή ενα Mod κ αμεσως μας πιανει η καουρα να το κανουμε κ εμεις. Σκεφτειτε... θα μου προσφερει κατι η αλλαγη? Με καλυπτει η ηδη υπαρχουσα εφαρμογη / firmware / rom? Μην ξεχνατε οτι ολα οσα κανουμε δεν ειναι χωρις συνεπειες. Τα πραγματα στραβωνουν πολυ ευκολα. Τι θα κανω αν γινει πατατα κ το τηλ μου γινει bricked? Πως θα ξανακλειδωσω τον ερημο τον bootloader ωστε να μην χασω την εγγυηση? Δεν λεω οτι ειναι τοσο δυσκολο πια, αλλα αν ξεκινας απο το μηδεν, διαβασε λιγο πρωτα ενημερωσου τι γινεται τι υπαρχει τι ειναι τι, κ μετα αλλαξε του τα φωτα στο mod. Το φορουμ υπαρχει για να μας βοηθησει ολους μας, αλλα θα ειναι πολυ πιο ευκολο να παιρνουμε οδηγιες απο αλλους συν-φορουμιτες μας αν ηδη γνωριζουμε μερικα βασικα πραγματα. Παιδια ολα αυτα ειναι προσωπικες μου αποψεις, δεν θελω να προσβαλω κανεναν, κ τα αναφερω χωρις κακια, αλαζονεια, ή εγωισμο. Επισης αυτο που εχω παρατηρησει μετα απο απειρα root, mod, ξεκλειδωματα, εφαρμογες, τροποποιησεις, κ δε συμαζευεται ειναι οτι η καθε συσκευη στην πλειονοτητα των περιπτωσεων δουλευει μια χαρα με το original λογισμικο χωρις καμια τροποποιηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ωραιος ο Ανδρεας! Ειμαι με μαμα rom. Eκανα root, εβγαλα πολυ ''σαβουρα'' που δεν μου χρειαζεται και εβαλα cwm. Αλλαξα Statusbar και boot animation, αυτα.... Με αφορμη το ποστ σου να βαλω καποια λινκ :) Ορολογία του Android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=306146 Android: Μύθοι και πραγματικότητα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=316309 Οδηγός επιβίωσης για νέους χρήστες Android http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=324085 :up: Συγχρονισμός επαφών και φωτογραφίων με το Gmail http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=286275 INFO All that u need to know before u begin http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1526866 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrandreas28 Δημ. February 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2013 Ευχαριστώ για όλες τις απαντήσεις σας....Έφτιαξαν το viber:)Το Xperia s γενικά είναι αυτονομο;γιατί προσπαθούν να μου στείλουν διάφορα μέσω Bluetooth και εγώ σε άλλους αλλά δεν γίνεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kostef Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 (edited) Παιδιά καλησπέρα σας,έχω ένα πρόβλημα με την εξοικονόμηση ενέργειας καθώς απενεργοποιείται όταν ενεργοποιείται αυτόματα ο αυτόματος συγχρονισμός και το WiFi και αρχίζει να με νευριάζει αυτή η κατάσταση! Όποιος ξέρει ας με βοηθήσει ... Edited February 21, 2013 by Kostef Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 σήμερα έκανε πάλι update το viber, και δεν έχει κανένα πρόβλημα, δεν μου έχουν απαντήσει ακόμα στο mail που τους είχα στείλει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Χθες το βράδυ έκανε update και έφτιαξε..Σήμερα όμως το πρωί χωρίς update ξαναχαλασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iro78 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλησπέρα,από χθες το κινητό μου έκανε κάποια κολλήματα και σήμερα εδώ και μια ώρα έχει κολλήσει.Το είχα βάλει να φορτίσει,το βγάζω από τη μπρίζα και τώρα είναι το λαμπάκι της φορτισης αναμένο και το λευκό διάφανο μέρος.Δεν αποκρίνεται... Ξέρει κανείς τι μπορέι να γίνει?Μη μου πείτε να αδειάσει η μπαταρία γιατί την κάτσαμε μέχρι να αδειάσει.....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexskyspirit Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 καλημερα παιδια.εβαλε η κοπελα μου στο κινητο ενα widget μπαταριας κ αφου εκανε σκαν το αντιβαϊρους (avg) την ιδια στιγμη που το κατεβασαμε,μετα απο δυο εβδομαδες που καναμε σκαν εβγαλε οτι αυτο το widget ειναι adware.τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση; Παράθεση Not everyone understands house music..it's a spiritual thing..a body thing..a soul thing.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 πως μπαινω σε recovery mode με την τελευταια ICS unrooted κλπ, απειραχτο δλδ Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Καλησπέρα,από χθες το κινητό μου έκανε κάποια κολλήματα και σήμερα εδώ και μια ώρα έχει κολλήσει.Το είχα βάλει να φορτίσει,το βγάζω από τη μπρίζα και τώρα είναι το λαμπάκι της φορτισης αναμένο και το λευκό διάφανο μέρος.Δεν αποκρίνεται... Ξέρει κανείς τι μπορέι να γίνει?Μη μου πείτε να αδειάσει η μπαταρία γιατί την κάτσαμε μέχρι να αδειάσει.....:mad: Πατησε μαζι παρατεταμενα τα πληκτρα power on off και volume up και θα κενει επανεκκινηση. Ηδιαφανη μπαρα οσο και να την πατας δεν κανει τιποτα, πατησε της τρεις τελιτσες ;) καλημερα παιδια.εβαλε η κοπελα μου στο κινητο ενα widget μπαταριας κ αφου εκανε σκαν το αντιβαϊρους (avg) την ιδια στιγμη που το κατεβασαμε,μετα απο δυο εβδομαδες που καναμε σκαν εβγαλε οτι αυτο το widget ειναι adware.τι γινεται σε αυτη τη περιπτωση; Αν κατεβαζεις μονο απο το επισημο play θα σου ελεγα να βγαλεις το αντιβαϊρους, δεν υπαρχει λογος να το εχεις. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 Παιδια για θυμιστε μου πως στην ευχη μπορουμε να γραφουμε.160 χαραχτηρες σε μηνυμα??εχω τικαρισμενη την επιλογη στις ρυθμισεις μηνυματων αλλα τιποτα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giwrgosrod Δημ. February 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2013 παιδιά θα ήθελα να μου πείτε μια εφαρμογή ώστε να μπορώ να κλείσω τις εφαρμογές που μένουν ανοιχτές backround στο κινητό, δεν του έχω βάλει root ξέρω οτι τις κλείνεις και απο τις ρυθμίσεις αλλα ειναι χρονοβόρο. ειδα αυτη λεει τίποτα? γενικά σου κρατάει περισσότερο η μπαταρία με αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rechild.advancedtaskkiller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5yZWNoaWxkLmFkdmFuY2VkdGFza2tpbGxlciJd Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fasttam Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Έχω αυτήν και είναι τέλεια. Δεν προσθέτει πάχος στο κινητό, έχει καλό πιάσιμο, και την συστήνω σε ΌΛΟΥΣ ΣΑΣ :p Την παρήγγειλα σήμερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kouf Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδια για θυμιστε μου πως στην ευχη μπορουμε να γραφουμε.160 χαραχτηρες σε μηνυμα??εχω τικαρισμενη την επιλογη στις ρυθμισεις μηνυματων αλλα τιποτα.. Εγω εχω κάνει αυτό http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4092784#post4092784 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosnt74 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Παιδια για θυμιστε μου πως στην ευχη μπορουμε να γραφουμε.160 χαραχτηρες σε μηνυμα??εχω τικαρισμενη την επιλογη στις ρυθμισεις μηνυματων αλλα τιποτα.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.handcent.nextsms&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5oYW5kY2VudC5uZXh0c21zIl0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena87 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλησπέρα,έχω εδώ και 3 μήνες το XRERIA S και έχει αρχίσει να μου δημιουργεί κάποια προβληματάκια.Η αλήθεια είναι οτι είμαι και λίγο άσχετη γι αυτο θα ήθελα τη βοήθειά σας. 1.Δεν ξέρω πως να κάνω kill τις εφαρμογές από το κινητό χωρίς να κατεβάσω κάποιο task killer. 2.Όταν βλέπω τις φωτογραφίες αναβοσβήνουν,δεν ξέρω και πως να το εξηγήσω,ή όταν μπαίνω από τον chrome και θέλω να κάνω εναλλαγή μεταξύ των καρτελών zoomάρει και επανέρχεται πάλι για 1 λεπτό περίπου κρατάει όλο αυτό. 3.Εδώ και 2 μέρες κολλάει πολύ το μενού. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε αυτό που συμβαίνει και να με βοηθήσετε!Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SYZo Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Καλησπέρα,έχω εδώ και 3 μήνες το XRERIA S και έχει αρχίσει να μου δημιουργεί κάποια προβληματάκια.Η αλήθεια είναι οτι είμαι και λίγο άσχετη γι αυτο θα ήθελα τη βοήθειά σας. 1.Δεν ξέρω πως να κάνω kill τις εφαρμογές από το κινητό χωρίς να κατεβάσω κάποιο task killer. 2.Όταν βλέπω τις φωτογραφίες αναβοσβήνουν,δεν ξέρω και πως να το εξηγήσω,ή όταν μπαίνω από τον chrome και θέλω να κάνω εναλλαγή μεταξύ των καρτελών zoomάρει και επανέρχεται πάλι για 1 λεπτό περίπου κρατάει όλο αυτό. 3.Εδώ και 2 μέρες κολλάει πολύ το μενού. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε αυτό που συμβαίνει και να με βοηθήσετε!Ευχαριστώ:) kill κανουμε κρατωντας το πληκτρο home πατημενο για μερικα δευτερολεπτα. διαφορετικα καλο θα ειναι μια στο τοσο να γινεται καποια επανεκινηση. Εχεις κανει ολα τα update? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Κι εμενα εχει τρελαθει να κολαει το μενου,η εναλαγες της οθονης,ο τηλεφωνικος καταλογος και γενικα βαρυνε το κινητο,εχθες πηγα να παρω ενα τηλ απο τον τηλ καταλογο και αυτο πηρε ενα νουμερο ασχετο που με ειχε καλεση νωριτερα,τι συμβαινει ρε παιδια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Μήπως κατεβάσατε κάποια εφαρμογή από το market και σας το κολλάει; Δεν είχα ποτέ τέτοια θέματα... :confused: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elena87 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Balakia και εμένα μου τα κάνει αυτά.έχω κάνει όλα τα updates.το σκέφτηκα αυτό για τις εφαρμογές και γι αυτό διέγραψα τις 'ύποπτες' αλλά τίποτα. Και επανεκκίνηση του κάνω συχνά,γενικά το προσέχω παρά πολύ. Edited February 26, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Από Μπαταρία κ κάμερα τι λέει το κινητό?το σκέφτομαι για αγορά.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakia Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 Balakia και εμένα μου τα κάνει αυτά.έχω κάνει όλα τα updates.το σκέφτηκα αυτό για τις εφαρμογές και γι αυτό διέγραψα τις 'ύποπτες' αλλά τίποτα. Μια απ τα ιδια,η μπαταρια του μουκραταει μιση μερα τον τελευταιο καιρο με αρκετα τηλ λιγο ιντερνετ μεσω δυκτιου ,κατα της 7 30 το αποσυνδεσα απο την φορτιση και εχω κανα μισαωρο ηδη που το φορτιζω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. February 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2013 (edited) Καλησπέρα,έχω εδώ και 3 μήνες το XRERIA S και έχει αρχίσει να μου δημιουργεί κάποια προβληματάκια.Η αλήθεια είναι οτι είμαι και λίγο άσχετη γι αυτο θα ήθελα τη βοήθειά σας. 3.Εδώ και 2 μέρες κολλάει πολύ το μενού. Ελπίζω να σας έδωσα να καταλάβετε αυτό που συμβαίνει και να με βοηθήσετε!Ευχαριστώ:) Ποιόν launcher έχεις; Αν έχεις τον παλιό της Sony δοκίμασε να βάλεις τον καινούριο. Είναι πολύ πιο smooth και δεν έχει κολλήματα. Τα link βρίσκονται σε κάποια post πιο πίσω. Μόλις τα βρω θα κάνω edit και θα στα δώσω. Νατος: http://www.xperiablog.net/2012/12/23/new-sony-xperia-home-launcher-version-5-1-s-0-0-leaks/ Edited February 22, 2013 by Jplab1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts