hlibis Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Χαίρεται και από μένα. Τελικά το τσίμπισα από το open365. Χθες πρώτη φόρτιση. Το είχα κλειστό να φορτίζει ένα 3ωρο γιατί ήμουν στην δουλειά. Όταν πήγα σπίτι όμως του ευχαριστήθηκα. Ανοιχτά wifi, κάποια αρκετή ώρα bluetooth, κατέβασμα εφαρμογών, βιντεοκλήση στο skype, λίγα παιχνίδια, youtube, μουσική απόλα είχε το πρόγραμμα και είμαι γενικά ευχαριστημένος και από το κινητό και από τη μπαταρία του. Μόνο παράπονο του κινητού είναι η τοποθέτηση του κουμπιού για lock ειδικά με ακουστικά πάνω είναι τελείως δύσχρηστο. Όσο για την μπαταρία για του λόγου το αληθές http://img825.imageshack.us/img825/9549/screenshot2013012902450.png http://img600.imageshack.us/img600/4032/screenshot2013012902451.png Και πρόβλημα με wakelocks δεν έχω δει. Κοιμάτε σα πουλάκι. Έχω .45 και το pc Companion μόλις μου είπε για .55 και το διπλοσκέφτομαι μη μου τα κάνει μαντάρα. Παράθεση Don't worry be happy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Χαίρεται και από μένα. Τελικά το τσίμπισα από το open365. Χθες πρώτη φόρτιση. Το είχα κλειστό να φορτίζει ένα 3ωρο γιατί ήμουν στην δουλειά. Όταν πήγα σπίτι όμως του ευχαριστήθηκα. Ανοιχτά wifi, κάποια αρκετή ώρα bluetooth, κατέβασμα εφαρμογών, βιντεοκλήση στο skype, λίγα παιχνίδια, youtube, μουσική απόλα είχε το πρόγραμμα και είμαι γενικά ευχαριστημένος και από το κινητό και από τη μπαταρία του. Μόνο παράπονο του κινητού είναι η τοποθέτηση του κουμπιού για lock ειδικά με ακουστικά πάνω είναι τελείως δύσχρηστο. Όσο για την μπαταρία για του λόγου το αληθές Και πρόβλημα με wakelocks δεν έχω δει. Κοιμάτε σα πουλάκι. Έχω .45 και το pc Companion μόλις μου είπε για .55 και το διπλοσκέφτομαι μη μου τα κάνει μαντάρα. καλομιλητο :) Αν θες βγαλε το 3g watchdog, με την ics μπορεις να ρυθμισεις και να βλεπεις τα data σου ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Εχει βγαλει προβληματα η 55 εκδοση παιδια?Γτ λεει ο φιλος οτι φοβαται μην του τα κανει μανταρα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hlibis Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 To 3g watchdog με έχει βολέψει πολύ καιρό και δε ξέρω αν θα το αποχωριστώ και λόγω widget. Volyros για μαντάρα είπα επειδή είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή του δεν ξέρω τι θα μου ξημερώσει με την .55 Είναι η ανασφάλεια του να χαλάσεις κάτι το οποίο δουλεύει ήδη καλά επειδή ο χρόνος μου αυτό το καιρό είναι περιορισμένος και δεν έχω καμία όρεξη να φλασάρω την .45 Παράθεση Don't worry be happy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Δεν προκειτε να σου χαλασεις το παραμικρο η αναβαθμιση στην .50 αν την κανεις με το pc companion αντιθετως ως τωρα ειναι η καλυτερη εκδοση ,μονο το ρουτ θα χασεις αν ειχες κανει πριν.. Κολλησα σημερα ,προσπαθησα να στειλεω ενα mms το οποιο παραδοθηκε αλλα χωρις τις φωτο ,τα δεδομενα τα ειχα κλειστα αλλα το wifi ενεργο και με συνδεση στο νετ ,να υποθεσω οτι μονο με δεδομενα ενεργα στελνει mms αλλως θελει whatsup και τετοια ? Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Ναι φίλος, χωρίς data mms ντεν έκει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volyros Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Οχι δεν το εχω ρουταρει ακομα μια βδομαδα το εχω,και ουτε σκοπευω αμεσα οσο δουλευει απροβληματιστα ακομα..ασε που περιμενω την jellybean.. Οποτε το αναβαθμιζω αφοβα στην 55 ε?προσθετει κατι η εν λογω αναβαθμιση λογισμικου?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Την έχει αγοράσει κανείς να μου πει αν είναι καλή; Το μόνο που φοβάμαι είναι μη το χοντραίνει το κινητό... http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-Sony-Xperia-S-Transparent-SONY-XPERIA-S-LT26-TRANSPARE-TPU.htm Όποιος ψάχνει πάντως, αυτή της roxfit που έχω είναι απλά τέλεια!! (Xperia S Hard Shell) http://www.roxfit.mobi/Roxfit/Xperia_S.html Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Την έχει αγοράσει κανείς να μου πει αν είναι καλή; Το μόνο που φοβάμαι είναι μη το χοντραίνει το κινητό... http://www.plaisio.gr/kinita-smartphones/accessories/thikes/Sentio-Case-Sony-Xperia-S-Transparent-SONY-XPERIA-S-LT26-TRANSPARE-TPU.htm Φίλε halo αυτήν έχω αλλά θέλω να την αλλάξω. Φαίνεται πολύ ψεύτικη, δεν το χοντραίνει πολύ το κινητό βέβαια αλλά έχει ένα πολύ βασικό πρόβλημα για εμένα, έχει πολύ σκληρά κουμπιά και με δυσκολεύουν αρκετά ειδικά στα κουμπιά του volume. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariosx Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μακράν η καλύτερη θήκη για μένα: http://www.ebay.co.uk/itm/251099044310?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 ταιριάζει γάντι με το τηλέφωνο, παρόμοια χρώματα κτλ, δεν το παχαίνει καθόλου, και το πίσω είναι ημιδιαφανές, που του δίνει ένα ωραίο look, και φαίνονται για τα led στην κάτω μπάρα, αν έχετε το application για να φωτίζουν όταν έχετε κάτι. Συστήνω ανεπιφύλακτα ! Παράθεση http://farm3.static.flickr.com/2691/4355497255_7c56e0d919_m.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Aαα μάλιστα.. Σε ευχαριστώ Jplab1981..;) mariosx πολύ ωραία φαίνεται αυτή.. Βγαίνει και σε άσπρο βλέπω.. http://www.ebay.co.uk/itm/Soft-TPU-Gel-Cover-Case-For-SONY-ERICSSON-XPERIA-S-LT26i-White-Free-Film-/261119420331?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item3ccbee27ab Ενδιαφέρον! :happy: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Παιδιά έχω αγοράσει διάφορες θήκες gel-σιλικόνης λευκού χρώματος και όλες μετά από ~1 μήνα γίνονται κίτρινες με αποτέλεσμα να της πετάω γιατί δείχνουν άσχημες/βρώμικες. Αυτή που έχω αρκετό καιρό είναι αυτή http://www.ebay.co.uk/itm/Clear-Crystal-Plastic-Hard-Case-Film-for-Sony-Ericsson-Xperia-S-NX-LT26i-VWCC932-/400396989966?pt=UK_MobilePhones_MobilePhonesCasesPouches&hash=item5d3985360e αλλά δεν προστατεύει σε πτώση όπως η gel/σιλικόνης. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 καλησπερα παιδια.. ξερω πως η τελευταια εκδοση ειναι η 6.1.A.2.55 εσεις που παρακολουθειτε τις εξελιξεις βρεθηκε τροπος να ροοταριστει τελικα...; Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Μόλις πήρα το xperia s από το πλαίσιο έχοντας ως προηγούμενο κινητό το lg optimus 2x.Ηθελα να κάνω μια παρατήρηση. Γιατί βλέπω στην οθόνη λίγο να κιτρινίζουν τα χρώματα,συμβαίνει σε όλους? Στο ααπρο εννοεις λογικα, ε? καλησπερα παιδια.. ξερω πως η τελευταια εκδοση ειναι η 6.1.A.2.55 εσεις που παρακολουθειτε τις εξελιξεις βρεθηκε τροπος να ροοταριστει τελικα...; Ευκολος τροπος δεν υπαρχει ακομα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 οταν τη κοιτας υπο γωνια η μπροστα σου στην οθονη? Εμενα παιζει λιγο το ασπρο οταν τη κοιταζω υπο γωνια, κανονικα δεν εχει τιποτα ειναι ασπρο ξεξασπρο :P Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 τι εννοεις σε ποια λειτουργια? εχω ρυθμισει την φωτεινοτητα στο ~30% και τπτ αλλο. white magic? νομιζα το Ρ εχει αυτη τη λειτουργια Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 οχι δεν εχει τπτ στο δικο μου, μονο για bravia engine λεει. Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Οχι το έχει και το s αν μπεις στις ρυθμίσεις της οθόνης θα το δείς.. Το S δεν έχει white magic... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Στο ααπρο εννοεις λογικα, ε? Ευκολος τροπος δεν υπαρχει ακομα. καταλαβα φιλε μου...! θα μεσολαβησει φλαστουλ δλδ ε...; αν γνωριζεις την διαδικασια εισαι προθυμος να με βοηθησεις..; στο nexus που ειχα ηταν ολα νιανια.. :P βεβαια και πριν ειχα το arc s αλλα με βοηθησε ενας φιλος παλι απο εδω...! Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Στο μενού φωτεινότητα της οθόνης υπάρχει,κάτω από το bravia engine.. Μόνο σε εσένα πρέπει να το έχει.. :p Ούτε σε εμένα έχει κάτι τέτοιο.. Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Μαλλον το μπερδευει με το backlight, αλλο θεμα οι κιτρινιλες ομως που θα πρεπει να το επιβεβαιωσει ο νεος φιλος ωστε να μπορεσει να κανει την συσκευη doa αν και δεν νομιζω οτι εχει θεμα με το προβλημα Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 καταλαβα φιλε μου...! θα μεσολαβησει φλαστουλ δλδ ε...; αν γνωριζεις την διαδικασια εισαι προθυμος να με βοηθησεις..; στο nexus που ειχα ηταν ολα νιανια.. :P βεβαια και πριν ειχα το arc s αλλα με βοηθησε ενας φιλος παλι απο εδω...! Πριν μερικες σελιδες εχει γραψει την διαδικασια ο Νικος με link και λοιπα. Ουσιαστικα πρεπει να ρουταρεις την .45 ή .50 και μετα με φλαστουλ να περασεις την .55. Τα γραφει αναλυτικα.. Οταν ελεγα για το ασπρο δεν εννοουσα το χρωμα της συσκευης αλλα το ασπρο φοντο. Μου φαινεται και μενα οτι κιτρινιζει λιγο σε ασπρο. ( οχι δεν αναφερομαι στις κιτρινιλες.) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Για δες την οθόνη σε λευκό πως είναι, πάτησε στο dialer *#*#7378423#*#* service test > display Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Για δες την οθόνη σε λευκό πως είναι, πάτησε στο dialer *#*#7378423#*#* service test > display Την τσεκαρα.. αλλα δεν μπορω να καταλαβω. Ασπρο ειναι απλα μερικες φορες νομιζω οτι κιτρινιζει αναλογως το φως που πεφτει απο πανω. μπορει να φταινε και τα ματια μου.:p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mr_Comple Δημ. January 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2013 Πριν μερικες σελιδες εχει γραψει την διαδικασια ο Νικος με link και λοιπα. Ουσιαστικα πρεπει να ρουταρεις την .45 ή .50 και μετα με φλαστουλ να περασεις την .55. Τα γραφει αναλυτικα.. Οταν ελεγα για το ασπρο δεν εννοουσα το χρωμα της συσκευης αλλα το ασπρο φοντο. Μου φαινεται και μενα οτι κιτρινιζει λιγο σε ασπρο. ( οχι δεν αναφερομαι στις κιτρινιλες.) μου λες το username toυ παιδιου να το βρω στην αναζητηση...? εμενα λογικα θα μου ερθει με 2.3.7 οποτε δεν ξερω τι update θα δει μεσω ΟΤΑ και τι μεσω pccompanion :/ Παράθεση Phone: OnePlus 3T 64GB ROM : Oxygen OS 4.5.1 [superSU] Recovery: TWRP 3.1.1-x blu_spark v54 Kernel: Blu_spark_r202 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts