ea6gka Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 1. μια χαρα δουλευει 2. οσο και να το βρωμισα (μπλε απο ξεβαμα τζιν, καπνα κλπ), με μια σκουπισια καθαρισε! Δε νομιζω να ξεβαφει, επειδη σε μια γωνια μου χτυπησε βλεπω οτι ειναι ασπρο ετσι κι αλλιως το πλαστικο του σε βαθος. ενταξει ωραιος, ρτησα γιατι καπου διαβασα οτι το λεντακι επαψε να λειτουργει στην 4.0.4 και αναβει μονο οταν το φορτιζεις Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εγώ έχω παρατηρήσει ένα θεματάκι με το wifi.. Η ένδειξη ισχύος του σήματος είναι σχεδόν πάντα μικρή.. Δεν γίνεται να είμαι κάτω ακριβώς από το modem και να μην έχω πλήρες σήμα.. :confused: Ή στο δίπλα ακριβώς δωμάτιο, έχω μία ή καποιες φορές καμία γραμμή, αν και είναι συνδεδεμένο και μπαίνει κανονικά στο internet.. Ήταν το πρώτο πράγμα που είχα παρατηρήσει όταν αγόρασα το κινητό γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.. Άλλες φορές κολλάει και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά για να συνδεθεί, όπως πριν λίγο.. Το έχει παρουσιάσει και σε άλλους αυτό; Είναι μειονέκτημα της συσκευής γενικά, ή εγώ έχω μόνο θέμα;:worry: Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 πως μπορω να βλεπω flash στο κινητο? Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μια ερώτηση επειδή το αγόρασε μια φίλη... δεν έχει αναβαθμιστεί να υποθέσω σε jelly bean ακόμα έτσι;;; Τρεχει 4.0.4;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ναι ics τρέχει Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εγώ έχω παρατηρήσει ένα θεματάκι με το wifi.. Η ένδειξη ισχύος του σήματος είναι σχεδόν πάντα μικρή.. Δεν γίνεται να είμαι κάτω ακριβώς από το modem και να μην έχω πλήρες σήμα.. :confused: Ή στο δίπλα ακριβώς δωμάτιο, έχω μία ή καποιες φορές καμία γραμμή, αν και είναι συνδεδεμένο και μπαίνει κανονικά στο internet.. Ήταν το πρώτο πράγμα που είχα παρατηρήσει όταν αγόρασα το κινητό γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.. Άλλες φορές κολλάει και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά για να συνδεθεί, όπως πριν λίγο.. Το έχει παρουσιάσει και σε άλλους αυτό; Είναι μειονέκτημα της συσκευής γενικά, ή εγώ έχω μόνο θέμα;:worry: Είναι γενικότερο χαρακτηριστικό του Android ala Sony. Μπορείς να βάλεις κάποιο widget που δείχνει την ισχύ του σήματος για να ξέρεις τί γίνεται. Μη δίνεις σημασία στην ένδειξη. πως μπορω να βλεπω flash στο κινητο? Νομίζω ότι αν βρεις κάποια παλιά έκδοση και την εγκαταστήσεις θα μπορείς. Από την 4.0 και πάνω κόψανε την υποστήριξη. Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά! Καινούριος κάτοχος του Xperia S (το έχω στα χέρια μου περίπου 3 εβδομάδες) και μπορώ να πώ οτι το τηλεφωνάκι τα σπάει! Για τις δικές μου απαιτήσεις τουλάχιστον. Πρόβλημα με κιτρινίλες στην οθόνη δε μου έχει παρουσιάσει παρά το οτι το έχω ζορίσει αρκετά παίζοντας παιχνίδια για ώρες και το κινητό πραγματικά έκαιγε. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω προς τους πιο έμπειρους από εμένα όσον αφορά το ρουτάρισμα. Καταρχήν να πω οτι το κινητό φοράει ICS 4.0.4, το τελευταίο update 6.1.Α.2.55 (αρχικά όταν το πήρα στα χέρια μου από Cosmote φορούσε GB). Διάβασα ένα οδηγό για root στο xda από κάποιο link που βρήκα μερικά post πιο πριν και θέλω κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι έχω καταλάβει σωστά τη διαδικασία ρουταρίσματος με κλειδωμένο bootloader. Τι κατάλαβα λoιπόν: Θα πρέπει αρχικά να περάσω με flashtool μια παλιότερη έκδοση π.χ. 45 ή 50, κατόπιν να τη ρουτάρω, να περάσω CWM, να εγκαταστήσω μέσα από το CWM την prerooted 55 και μετά με flashtool να περάσω τον kernel και το baseband της 55. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Edited January 17, 2013 by Jplab1981 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Εγώ έχω παρατηρήσει ένα θεματάκι με το wifi.. Η ένδειξη ισχύος του σήματος είναι σχεδόν πάντα μικρή.. Δεν γίνεται να είμαι κάτω ακριβώς από το modem και να μην έχω πλήρες σήμα.. :confused: Ή στο δίπλα ακριβώς δωμάτιο, έχω μία ή καποιες φορές καμία γραμμή, αν και είναι συνδεδεμένο και μπαίνει κανονικά στο internet.. Ήταν το πρώτο πράγμα που είχα παρατηρήσει όταν αγόρασα το κινητό γιατί μου είχε κάνει εντύπωση.. Άλλες φορές κολλάει και πρέπει να το κλείσω και να το ανοίξω ξανά για να συνδεθεί, όπως πριν λίγο.. Το έχει παρουσιάσει και σε άλλους αυτό; Είναι μειονέκτημα της συσκευής γενικά, ή εγώ έχω μόνο θέμα;:worry: Παντως,και της γυναικας μου δειχνει χαμηλο σημα,και το elixir δειχνει οτι ειναι στο 85%!!! Μαλλον,το σηματακι λεει οτι θελει:rolleyes: Αφου δεν εχεις προβλημα,αστο να δειχνει οτι θελει:happy: Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCHUMIFER Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Καινούριος κάτοχος του Xperia S (το έχω στα χέρια μου περίπου 3 εβδομάδες) και μπορώ να πώ οτι το τηλεφωνάκι τα σπάει! Για τις δικές μου απαιτήσεις τουλάχιστον. Πρόβλημα με κιτρινίλες στην οθόνη δε μου έχει παρουσιάσει παρά το οτι το έχω ζορίσει αρκετά παίζοντας παιχνίδια για ώρες και το κινητό πραγματικά έκαιγε. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω προς τους πιο έμπειρους από εμένα όσον αφορά το ρουτάρισμα. Καταρχήν να πω οτι το κινητό φοράει ICS 4.0.4, το τελευταίο update 6.1.Α.2.55 (αρχικά όταν το πήρα στα χέρια μου από Cosmote φορούσε GB). Διάβασα ένα οδηγό για root στο xda από κάποιο link που βρήκα μερικά post πιο πριν και θέλω κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι έχω καταλάβει σωστά τη διαδικασία ρουταρίσματος με κλειδωμένο bootloader. Τι κατάλαβα λoιπόν: Θα πρέπει αρχικά να περάσω με flashtool μια παλιότερη έκδοση π.χ. 45 ή 50, κατόπιν να τη ρουτάρω, να περάσω CWM, να εγκαταστήσω μέσα από το CWM την prerooted 55 και μετά με flashtool να περάσω τον kernel και το baseband της 55. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Αρχηγός! Και για να σου γλιτώσω 2 μέρες ταλαιπωρίας, σε περίπτωση που δε σου παίξει με το τελευταίο flashtool δοκίμασε με το 0.9.0 (αν και υποτίθεται ότι έχουν βρει πλέον το πρόβλημα και το επιδιόρθωσαν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Γεια σας, σημερα μου εβγαλε upadate σε ελληνικο xperia s για την .55.. Παω να αρχισω την αναβαθμιση και μου λεει οτι η sony δεν εχει διαθεσιμο λογισμικο για το κινιτο σας.. Εχει κανενας το ιδιο προβλημα, μηπως ξερετε τι μπορω να κανω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Αρχηγός! Και για να σου γλιτώσω 2 μέρες ταλαιπωρίας, σε περίπτωση που δε σου παίξει με το τελευταίο flashtool δοκίμασε με το 0.9.0 (αν και υποτίθεται ότι έχουν βρει πλέον το πρόβλημα και το επιδιόρθωσαν Ευχαριστώ πολύ SCHUMIFER! Flash-Root party at last! Δυο τελευταίες ερωτησούλες. Σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά, φλασάροντας με flashtool μια stock rom φεύγει και το cwm έτσι? Επίσης μετά το root θα εξακολουθούν να μου έρχονται updates? Ρωτάω επειδή στο ACE που είχα πριν, αν ρούταρες τέρμα τα updates. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Γεια σας, σημερα μου εβγαλε upadate σε ελληνικο xperia s για την .55.. Παω να αρχισω την αναβαθμιση και μου λεει οτι η sony δεν εχει διαθεσιμο λογισμικο για το κινιτο σας.. Εχει κανενας το ιδιο προβλημα, μηπως ξερετε τι μπορω να κανω?? Ποιο firmware εχεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vino_89 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Ποιο firmware εχεις ? Το .45 ειχα μεχρι τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreaspe Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Το .45 ειχα μεχρι τωρα αυτο ειναι μεσω SEUS , pc companion ή OTA? αν ειναι μεσω OTA μπορεις να δοκιμασεις να σβησεις την cache του update center και να δοκιμασεις ξανα. Επισης μεσω OTA υπαρχει κ μεγαλη πιθανοτητα να διατηρησεις το root αν εισαι βεβαια root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_b Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 πως μπορω να βλεπω flash στο κινητο? Κανονικά θα έπρεπε να μπορείς ως έχει, χωρίς κάποια παρέμβαση... Παράθεση Όταν ο Bell εφήυρε το τηλέφωνο βρήκε δυο αναπάντητες από τον Chuck Norris... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Κανονικά θα έπρεπε να μπορείς ως έχει, χωρίς κάποια παρέμβαση... δεν μου εχει καποια εφαρμογη.παρολλα αυτα βιντεο απο youtube τα οποια ειναι σε διαφορα site τα βλεπω κανονικα.(πχ τα βιντεο απο reviews του myphone.) αλλα flash γενικα δεν παιζει.(πχ καποιο flash game) Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 για flash για δες εδώ: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris013 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 για flash για δες εδώ: http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html με έφτιαξε ήδη ο φίλος kouf! τον έκανα εγκατάσταση και όλα οκ τώρα. Παράθεση Samsung Note 9 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Καινούριος κάτοχος του Xperia S (το έχω στα χέρια μου περίπου 3 εβδομάδες) και μπορώ να πώ οτι το τηλεφωνάκι τα σπάει! Για τις δικές μου απαιτήσεις τουλάχιστον. Πρόβλημα με κιτρινίλες στην οθόνη δε μου έχει παρουσιάσει παρά το οτι το έχω ζορίσει αρκετά παίζοντας παιχνίδια για ώρες και το κινητό πραγματικά έκαιγε. Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω προς τους πιο έμπειρους από εμένα όσον αφορά το ρουτάρισμα. Καταρχήν να πω οτι το κινητό φοράει ICS 4.0.4, το τελευταίο update 6.1.Α.2.55 (αρχικά όταν το πήρα στα χέρια μου από Cosmote φορούσε GB). Διάβασα ένα οδηγό για root στο xda από κάποιο link που βρήκα μερικά post πιο πριν και θέλω κάποιος να μου επιβεβαιώσει οτι έχω καταλάβει σωστά τη διαδικασία ρουταρίσματος με κλειδωμένο bootloader. Τι κατάλαβα λoιπόν: Θα πρέπει αρχικά να περάσω με flashtool μια παλιότερη έκδοση π.χ. 45 ή 50, κατόπιν να τη ρουτάρω, να περάσω CWM, να εγκαταστήσω μέσα από το CWM την prerooted 55 και μετά με flashtool να περάσω τον kernel και το baseband της 55. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων! Έκανα root την 55 με αυτόν τον τρόπο και – ευτυχώς ! - όλα πήγαν καλά . Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά , ήταν με το Facebook και το playstore . Που λύθηκε εύκολα με εκκαθάριση δεδομένων . Αυτά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasos001 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 με έφτιαξε ήδη ο φίλος kouf! τον έκανα εγκατάσταση και όλα οκ τώρα. δεν το ειδα :-D Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=339346 http://developer.sonymobile.com/2012/12/06/new-flash-tool-from-sony-for-unlocked-xperia-smartphones-video-beta-download/comment-page-3/?order=desc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixlis Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Κοιτα εκτός από τις κιτρινίλες δεν εχει κάποιο άλλο πρόβλημα, ουτε πλαστικά να τρίζουν ούτε και πρόβλημα με την σκόνη (εκτός αν το πας στο χωράφι) χαχαχαχαχα. Όσο για το gta το τρέχει άνετα αλλά αν παίζεις ώρα θα ζεσταθεί (λογικό το βλέπω). Με το autobrightness απλώς δεν έχει επιλογή απο μέσα αλλά την δουλειά του την κάνει να είσαι σίγουρος. Και τέλος ναι όταν μιλάς και το ακουμπάς στο αυτί η οθόνη κλείνει και οταν το τραβάς ξαναενεργοποιητε. Ελπίζω να σε κατατοπισα,! Σε γενικές γραμμές είναι τέλειο! Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω παρατηρησει καποιο confusion σχετικα με το auto brightness. Υπαρχει τελικα αισθητηρας, γιατι στο xda διαβασα οτι ας πουμε στο elixir 2 η το Lux εμφανιζει πως δεν εχει. Η μηπως εχει και δεν λειτουργουσε σωστα απο μια αρχη . Και κατι αλλο , αν τελικα δουλευει το auto brightness, τοτε εκτος απο να ανεβαζει την φωτεινοτητα, την κατεβαζει κιολας ? Γιατι ας πουμε στο atrix μου αν κλεισω το φως τη νυχτα τοτε η φωτεινοτητα δεν πεφτει μενει, εκκει που ηταν !. Πρεπει να κλειδωσω το κινητο και να το ξαναανοιξω για να δουλεψει! Κατι φυσικα που μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι:devil: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 (edited) Έκανα root την 55 με αυτόν τον τρόπο και – ευτυχώς ! - όλα πήγαν καλά . Το μόνο πρόβλημα που αντιμετώπισα μετά , ήταν με το Facebook και το playstore . Που λύθηκε εύκολα με εκκαθάριση δεδομένων . Αυτά :) Ευχαριστώ πολύ φίλε SERS1612! Ξεκινάω σε λίγο! Το πάρτυ θα είναι μεταμεσονύκτιο!!! :lol: Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα εχω παρατηρησει καποιο confusion σχετικα με το auto brightness. Υπαρχει τελικα αισθητηρας, γιατι στο xda διαβασα οτι ας πουμε στο elixir 2 η το Lux εμφανιζει πως δεν εχει. Η μηπως εχει και δεν λειτουργουσε σωστα απο μια αρχη . Και κατι αλλο , αν τελικα δουλευει το auto brightness, τοτε εκτος απο να ανεβαζει την φωτεινοτητα, την κατεβαζει κιολας ? Γιατι ας πουμε στο atrix μου αν κλεισω το φως τη νυχτα τοτε η φωτεινοτητα δεν πεφτει μενει, εκκει που ηταν !. Πρεπει να κλειδωσω το κινητο και να το ξαναανοιξω για να δουλεψει! Κατι φυσικα που μου ανεβαζει το αιμα στο κεφαλι:devil: Καλησπέρα! Το τηλέφωνο έχει ambient light sensor κάτι που φαίνεται αν θυμάμαι καλά και στο manual του κινητού αλλά και στο κρυφό service menu. Απλά δε μπορεις να το απενεργοποιήσεις από τις ρυθμίσεις. Αυτό που κάνεις ουσιαστικά είναι να του ρυθμίζεις την ελάχιστη φωτεινότητα από ότι έχω καταλάβει και μετά αναλαμβάνει να ανεβάζει μόνο του τη φωτεινότητα όπου χρειάζεται. Αυτό το έχω διαπιστώσει και μόνος μου αφού με τη φωτεινότητα ρυθμισμένη περίπου στο 20% βγήκα στον ήλιο και συνέχισα να βλέπω πεντακάθαρα σαν να ειχα φωτισμό 100%. Edited January 18, 2013 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deadly_Sin1629395575 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μερικες γρηγορες ερωτησεις επειδη ειναι καπως μεγαλο το thread για να να το ψαξω ολο..αν και εριξα μια ματια. Τι παιζει ακριβως με την οθονη οσον αφορα τις γρατσουνιες? Απ'οτι καταλαβαινω εχει καποιο προστατευτικο στην οθονη απο το εργοστασιο. Αν το αφαιρεσω αυτο θα γεμισει γρατσουνιες? Επειδη σε κινητα με gorilla glass + λιγη προσοχη απο τη μερια μου ποτε δεν ειχα προβλημα με ανησυχει λιγο η ελλειψη gorilla glass. Jelly bean? Yπαρχει περιπτωση να μη τη παρει? Ή να τη παρει παρα πολυ αργα? Απο επιδοσεις πιστευω οτι υπερκαλυπτει τον μεσο χρηστη ακομα και με τα σημερινα δεδομενα, σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jplab1981 Δημ. January 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2013 Μερικες γρηγορες ερωτησεις επειδη ειναι καπως μεγαλο το thread για να να το ψαξω ολο..αν και εριξα μια ματια. Τι παιζει ακριβως με την οθονη οσον αφορα τις γρατσουνιες? Απ'οτι καταλαβαινω εχει καποιο προστατευτικο στην οθονη απο το εργοστασιο. Αν το αφαιρεσω αυτο θα γεμισει γρατσουνιες? Επειδη σε κινητα με gorilla glass + λιγη προσοχη απο τη μερια μου ποτε δεν ειχα προβλημα με ανησυχει λιγο η ελλειψη gorilla glass. Jelly bean? Yπαρχει περιπτωση να μη τη παρει? Ή να τη παρει παρα πολυ αργα? Απο επιδοσεις πιστευω οτι υπερκαλυπτει τον μεσο χρηστη ακομα και με τα σημερινα δεδομενα, σωστα? Καλησπέρα! Όσον αφορά την οθόνη όντως φοράει εργοστασιακή ζελατίνα η οποία διακρίνεται δύσκολα και αφαιρείται ακόμα πιο δύσκολα. Δεν υπάρχει λόγος να την αφαιρέσεις και αν το κάνεις χωρίς να βάλεις κάποια άλλη μετά τότε οι γρατσουνιές είναι εγγυημένες. Για τη JB νομίζω οτι την περιμένουμε γύρω στον Απρίλη αλλά αν ξέρει κάποιος άλλος κάτι παραπάνω ας μας διαφωτίσει. Για τις επιδόσεις του θα σου πώ οτι σίγουρα καλύπτει το μέσο χρήστη κατα την άποψή μου πάντα. Εμένα προσωπικά δε μου έχει ζοριστεί πουθενά και ειδικά τις πρώτες μέρες το έλιωσα. Αυτά από εμένα, ελπίζω να σε κάλυψα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Androides Δημ. January 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2013 Αγόρασα το κινητό στην κοπέλα μου και πραγματικά δείχνει πολύ καλό. Βέβαια βρίσκεται στις πρώτες φορτίσεις ακόμα και η αυτονομία του δεν είναι καλή. Πιστεύω βέβαια οτι θα φτιάξει σε φυσιολογικά πλαίσια όσο προχωράνε οι μέρες κι ας μην ειναι η αυτονομία το δυνατό σημείο του Xperia S. (όπως και όλης της σειράς) Θα ήθελα να ρωτήσω αν χρησιμοποιεί κανείς εξωτερική μπαταρία Sony και τις εντυπώσεις του. Έχω δει την συγκεκριμένη και την θεωρώ καλή λύση για να αυξήσει κάποιος την αυτονομία της συσκευής του όταν βρίσκεται σε εξωτερικους χώρους και θέλει να λιώσει το κινητό. Για πειτε την γνώμη σας: http://www.amazon.com/Sony-CP-ELS-Portable-Charger-Battery/dp/B005XJWS30 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts