PS1976 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Την καλησπερα μου στο φορουμ... Σκεφτομαι για την αγορα του xperia S και μαλλον εχω καταληξει στο συγκεκριμενο. Θελω να μου πειτε τα πλεονεκτηματα και μεινονεκτηματα της συγκεκριμενης συσκευης! Ευχαριστω εκ των προτερων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nick2crete Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 Την καλησπερα μου στο φορουμ... Σκεφτομαι για την αγορα του xperia S και μαλλον εχω καταληξει στο συγκεκριμενο. Θελω να μου πειτε τα πλεονεκτηματα και μεινονεκτηματα της συγκεκριμενης συσκευης! Ευχαριστω εκ των προτερων... Διαβάστε τις 2-3 τελευταίες σελίδες, εχει ξαναγίνει η ίδια ερώτηση καρμπόν.. Με λίγα λόγια στην τιμή που προσφέρεται τώρα είναι σχεδόν ακαταμάχητο, go for it! Παράθεση Xperia S & M2 Aqua &Tablet Z & E1 & ,Xperia Z & Z3 & Tablet Z3 XZ Premium & L1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 25, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2012 αν το έχεις κλειδωμένο το τηλ βάζεις το recovery απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1939875 αν είσαι ξεκλείδωτος απο εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1756346 μετά με το recovery περνάς το αρχείο για την κάμερα και ακολουθείς τις οδηγίες Υ.Γ. σόρρυ δεν είδα την απάντηση του alex_oz Περασα το recovery για κλειδωμενο bootloader πηρα και το backup μου :D restore εχει κανει καποιος για να ξερουμε αν δουλευει σωστα? Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Την καλησπερα μου στο φορουμ... Σκεφτομαι για την αγορα του xperia S και μαλλον εχω καταληξει στο συγκεκριμενο. Θελω να μου πειτε τα πλεονεκτηματα και μεινονεκτηματα της συγκεκριμενης συσκευης! Ευχαριστω εκ των προτερων... το μέγα πλεονέκτημά του είναι η οθόνη. γενικά είναι καλό κινητό, δεν νομίζω ότι έχει μειονεκτήματα. την αυτονομία να κοιτάξεις η οποία σε όλα τα smartphones δεν είναι και πολύ καλή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 εγω παντως απο την αυτονομια του ειμαι ευχαριστημενος σε συγκριση παντα με το NS που ειχα πριν...εμενα με νοιαζει να βγαζω τη μερα και γινεται :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Perasa to recovery gia kleidvmeno bootloader phra kai to backup moy :D restore exei kanei kapoiow gia na jeroyme an doyleyei svsta? Πως περνούμε backup φίλε μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Πως περνούμε backup φίλε μου ? Κλεινεις το τηλεφωνο, μετα πατας το power on για να ανοιξει και οταν βγαζει το σημα της sony ή xperia(δεν θυμαμαι ποιο ακριβος) πατας επαναλαμβανομενα(ταπ-ταπ-ταπ) στην οθονη. Θα σου βγαλει το μενου του recovery και μετακινησε πανω-κατω με τα κουμπια εντασης και για ''οκ'' πατας το home(σπιτακι) και back το back. Θα το βρεις, καπου γραφει backup & restore και επιλεγεις το backup. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 Κλεινεις το τηλεφωνο, μετα πατας το power on για να ανοιξει και οταν βγαζει το σημα της sony ή xperia(δεν θυμαμαι ποιο ακριβος) πατας επαναλαμβανομενα(ταπ-ταπ-ταπ) στην οθονη. Θα σου βγαλει το μενου του recovery και μετακινησε πανω-κατω με τα κουμπια εντασης και για ''οκ'' πατας το home(σπιτακι) και back το back. Θα το βρεις, καπου γραφει backup & restore και επιλεγεις το backup. Ευχαριστω πολυ φιλε μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 ΥΓ Τωρα θα ερθει ο zxr με τη σκουπα..... Αμάν βρε Θανάση! Λες και είμαι καμιά γριά μάγισσα που έρχεται με τη σκούπα με κάνεις και νιώθω!!! :lol::p Τίποτα δεν σβήστηκε. Όλα έχουν μεταφερθεί σε καινούριο θέμα στο σωστό forum. Enjoy! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 παιδες, ειχα το iGO στο samsung, αλλα το εγκατέστησα στο xperia και μου το ανοιγει σε 1 μικρο κομμάτι της οθόνης. Ποιο gps χρησιμοποιείτε εσείς ωστε να πιάνει ολη την οθόνη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. October 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2012 παιδες, ειχα το iGO στο samsung, αλλα το εγκατέστησα στο xperia και μου το ανοιγει σε 1 μικρο κομμάτι της οθόνης. Ποιο gps χρησιμοποιείτε εσείς ωστε να πιάνει ολη την οθόνη? Igo primo2 και για εφεδρικό το navigon v4.6.0 Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bpapad81 Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Igo primo2 και για εφεδρικό το navigon v4.6.0 Και το Sygic επίσης full screen Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ayramizim Δημ. October 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2012 Η εκδοση android Jelly Bean θα βγει για το Xperia S ; Αν ναι, γνωριζει κανεις το ποτε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Θυμαται καποιος τι ρυθμιση και που,κανουμε για να δει την μνημη του τηλεφωνου το pc? Αλλαξα υπολογιστη και δεν μου την διαβαζει με τιποτα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Θυμαται καποιος τι ρυθμιση και που,κανουμε για να δει την μνημη του τηλεφωνου το pc? Αλλαξα υπολογιστη και δεν μου την διαβαζει με τιποτα!! Τώρα ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κάτι παρόμοιο ! Το συνδέω στο pc και ενώ μου βλέπει την μνήμη του τηλεφώνου , την βλέπει όπως ήταν κάποτε ( ίσως την προηγούμενοι φορά που το σύνδεσα ) και όχι όπως είναι τώρα ! Τι μπορει να φταιει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Τώρα ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κάτι παρόμοιο ! Το συνδέω στο pc και ενώ μου βλέπει την μνήμη του τηλεφώνου , την βλέπει όπως ήταν κάποτε ( ίσως την προηγούμενοι φορά που το σύνδεσα ) και όχι όπως είναι τώρα ! Τι μπορει να φταιει ? Εμενα βλεπει το lt26i και ειναι ολο αδειο..δεν το βλεπει σαν εξωτερικο σκληρο για να βρω αυτα που θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 και εγώ το ιδιο ειχα πάθει, μεχρι που το εκανα root και εβλεπα τα παντα (εκτος απο τα κεντικα αρχεια του android) απο το pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Τώρα ετοιμαζόμουν να ρωτήσω κάτι παρόμοιο ! Το συνδέω στο pc και ενώ μου βλέπει την μνήμη του τηλεφώνου , την βλέπει όπως ήταν κάποτε ( ίσως την προηγούμενοι φορά που το σύνδεσα ) και όχι όπως είναι τώρα ! Τι μπορει να φταιει ? ακυρο..τα καταφερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
halo Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 H διεργασία "Unsupported Headset Notifier" ξέρετε τι είναι ακριβώς; Βλέπω στο All-In-One Toolbox, ότι καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία, cpu και ram από κάθε άλλη... Παράθεση Be the change you wish to see in the world! 🧿 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrissa Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι για αγορα του xp s. Εχει βγει καμια ρομ; Γενικα εχει υποστηριξη; Παράθεση :shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GaleaNatur Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 Παιδια καλησπερα. Σκεφτομαι για αγορα του xp s. Εχει βγει καμια ρομ; Γενικα εχει υποστηριξη; φυσικα τσεκαρε στους xda..εγω βεβαια προσωπικα ειμαι ακομα στην στοκ μιας και δουλευει απροβληματιστα,γρηγορα και χωρις κανενα κολλημα και οτι χρειαστηκα το εβαλα απλα με εφαρμογη απο το store(πχ battery precentage ) ερωτηση δικια μου, τα προγραμματα της σονυ τα βγαζω με απλη απεγκατασταση? πχ wisepilot , mcafee , trackid κτλπ που δεν χρειαζονται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 φυσικα τσεκαρε στους xda..εγω βεβαια προσωπικα ειμαι ακομα στην στοκ μιας και δουλευει απροβληματιστα,γρηγορα και χωρις κανενα κολλημα και οτι χρειαστηκα το εβαλα απλα με εφαρμογη απο το store(πχ battery precentage ) ερωτηση δικια μου, τα προγραμματα της σονυ τα βγαζω με απλη απεγκατασταση? πχ wisepilot , mcafee , trackid κτλπ που δεν χρειαζονται Δοκιμασε.πολλα απο αυτα σβηνονται με απλη απεγκατασταση και αλλα θελουν ρουτ και ξηλωμα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1992 Δημ. October 28, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2012 H διεργασία "Unsupported Headset Notifier" ξέρετε τι είναι ακριβώς; Βλέπω στο All-In-One Toolbox, ότι καταναλώνει την περισσότερη μπαταρία, cpu και ram από κάθε άλλη... Νομιζω πως ειναι η ειδοποιηση που σου βγαζει οταν εχεις συνδεσει ασυμβατα ακουστικα. Παράθεση Current:Samsung Galaxy S10 Past:Huawei P20 Pro Blue Dual,Samsung Galaxy S8,iPhone 6s Plus,Sony Xperia Z1 Compact,Samsung Galaxy S4,και η λίστα συνεχίζεται... Dell Inspiron 3542,Inter core i7 4510u,Nvidia GeForce GT840m 2gb,8gb ram,Samsung 850 Evo 250GB SSD,Windows 10 Edu.Razer BlackWidow Ultimate 2016,Kingston Hyper-x Cloud II. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagouko Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 καλημερα,ηθελα να ρωτησω,εχει κανενας το τελευταιο sygic φουλ με δυνατοτητα update τον χαρτη που σημαινει ολοκληρωμενο με το κλειδι ενεργοποιησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maya2011 Δημ. October 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2012 Η εκδοση android Jelly Bean θα βγει για το Xperia S ; Αν ναι, γνωριζει κανεις το ποτε ; θα την πάρει την JB σύμφωνα με τη google αλλά δεν νομίζω να έχει ανακοινωθεί το ποτε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts