Luciferia Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 καλησπέρα παιδιά.. για να πω και εγω την αποψή μου (μόλις το πήρα) πιστεύω πως οταν αρχίσουν απο XDA να βγαίνουν τα διάφορα καλούδια,που όλοι ξέρουμε νομίζω πως θα βελτιωθούν τα πράγματα ακόμα και στην μπαταρία..μπορεί το timescape να μην είναι και το πλεον βαρύ,αλλά μόλις αρχίσουμε το "ξεφόρτωμα" από τα διάφορα "άχρηστα" θα δούμε διαφορά..και να μην μιλήσω βέβαια για όταν πάρει τo ICS, το είχα βάλει στο SII μου και είδα μεγάλη διαφορά στην αυτονομία.. είδομεν.. Παράθεση Beauty Lies In The Eyes Of The Beholder Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 εγω φιλε μου τις μισες ωρες της μερας ειμαι στο net,δεν μπορω λοιπον να χω ενα κινητο που μεσα σε λιγη ωρα απο το 100% να πεφτει στο 73% και να μην πιανει ουτε για αστειο τις 8 ωρες.αντε με μιση ωρα net.15 λεπτα κλησεις και καμια 30αρια μηνυματα μπορει να φτασει τις 14 ωρες:lol: δεν θελω ενα κινητο που να θελει 2 φορτισεις την μερα,ειναι γελοιο αυτο.και το κακο?να μην μπορω να αλλαξω μπαταρια και να βαλω δευτερη,μονο με πατεντα ισως κατι που δεν κανω. εχω μεινει με prada,arc s και iphone 4s και πιστεψε και τα 3 στον τομεα της αυτονομιας ειναι απλα καμια σχεση με το sony s.δεν ειμαι σημερινος στο θεμα κινητων,εχω μεγαλο παρελθον στον τομεα αυτον οποτε και ξερω να κρινω:p το sony s μου αρεσε σε ολα περα απο την μπαταρια που την θεωρω τραγικη,ας βρουν λυση και το παιρνω ξανα αμεσως.αλλα δε νομιζω,τραγικη ηταν η αυτονομια,τραγικη και θα μεινει. ας δουμε το p. Λογικα με τo ICS θα στρωσει. Ισως η Gingerbread να μην ειναι optimised για HD οθονες οπως πρεπει...Κριμα παντως τετοια συσκευη να εχει τοσο σοβαρο θεμα με την αυτονομια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Πάντως σε όλα τα υπόλοιπα το κινητό φυσάει Το είδα και σε μαύρο πριν λίγο,ένα χάλι μαύρο είναι πραγματικά,σαν το λευκό κανένα. Τελικά φοράει. Screen protector η οθόνη η όχι;και πρέπει να βάλουμε αυτή πού χει το κουτί Edited March 13, 2012 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) ΛΟΙΠΟΝ μολις γυρισα απο την Εταιρια. Για να βαλω τα πραγματα στην θεση τους.. Η μπαταρια ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ . Πως ομως ; Απλα δεν βαζεις Ζωντανη ταπετσαρια και ριχνεις 25% την φωτεινοτητα-που ετσι δουλευα ολα τα κινητα μου. Λοιπον στο 54% αυτη την στιγμη μετραει ηδη 10ωρες !!!!! Ειναι μια χαρα για τετοιο μηχανακι νομιζω ! Για οσους θελουν να το αγορασουν θελει υπομονη η μπαταρια . Εστρωσε στην 6η φορτιση. Κατα τα αλλα ημουν στο νετ 1 ωρα+3G μονιμα εννοειται+φωτεινοτητα στο 75%. Οπως και να εχει στο κινητο αυτο πρεπει να χαμηλωσεις την φωτεινοτητα γιατι σε πονανε τα ματια. Τωρα σε λιγο θα αρχισω να κατεβαζω εφαρμογες και να βλεπω βιντεακια-αρα θα μαθω και ποσο αντεχει το υπολοιπο 50% σε φουλ χρηση ! :D Ταξιωτης22 : Δεν ξερω αν εκανες καλα που το πουλησες...Αν επιτρεπεται ποσα χρηματα εχασες ; Edited March 13, 2012 by vairas5770 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δεν έχασα τίποτα,500 το πήρα και τόσο το έδωσα. Το ίδιο θα κάνω και τώρα,θα το ξαναπάρω,μου έλειψε το άτιμο Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 το εδωσες και θα το ξαναπαρεις μια μερα μετα ?! Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Δεν έχασα τίποτα,500 το πήρα και τόσο το έδωσα. Το ίδιο θα κάνω και τώρα,θα το ξαναπάρω,μου έλειψε το άτιμο Εσύ ξεπεράσες και εμένα! !! Αλήθεια θα το ξαναπαρεις; ;; Sony S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Πλοήγηση με wifi την ξεχνάς σε σχέση ας πούμε με galaxy που σε αυτονομία ήταν πολυ καλύτερο. Για μενα το μονο μειον στο κινητο είναι η αυτονομία του.δεν ξέρω αν στρώσει,που δε το πιστεύω.προσωπικα το πούλησα πριν πέσει η τιμη του και περιμένω το P Να δεις που επεσα μεσα σχετικα με το ποσο γρηγορα θα το διωχνες. Εισαι σταθερη αξια... :P Γνωμη μου ειναι πως θα ταν πιο σωστο να περιμενες λιγο ακομα και να δοκιμαζες λιγο τις ρυθμισεις που λενε.... Σε τοσο λιγο διαστημα δεν σχηματιζεις ολοκληρωμενη γνωμη. Μου κανει εντυπωση παντως που δεν εχει να ρυθμισεις στο αυτοματο την φωτεινοτητα.... Sent from my GT-I9100 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosa Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Κάποιος που το πήρε, τι λέει το manual για το sar? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Καλά έχει τέτοιο θέμα η μπαταρια;; εμένα το πήρε πολύ πολύ γνωστός με μεγάλη πειρα σε κινητά και φωτογραφία και μου λέει ότι έχει πάθει πλάκα με την κάμερα που την θεωρεί καλύτερη του Ν8 και επίσης το βλέπει πιο γρήγορο από το s2.. Από rooting δεν ξέρει ο άνθρωπος είναι 65αρης οπότε ότι βλέπει είναι σε στοκ κατάσταση.. ΝΑ σας πω ότι αυτή την στιγμή έχει στην κατοχή του ταυτόχρονα το iphone 4s 64gb, το N8, s2, galaxy nexus, xperia S.. Βέβαια μόλις διάβασα ότι η μπαταρία λιγάκι χωλαίνει δεν ξέρω με πείραξε.. απλά θεώρησα χρήσιμο να παραθέσω την εμπειρία κάποιου με σχετική πείρα έτσι ώστε να βοηθηθεί κάποιος που το σκέφτεται.. Μου είπε ότι σε βραδυνές φωτος έκανε zoom χωρίς flash φυσικά και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό με λίγο θόρυβο και καλή ανάλυση.. Επισης και η οθόνη του αρέσει και ξαναλέω ότι το βρήκε λιγάκι πιο γρήγορο από γαλαξία2... Αυτα ελπίζω να βοηθήσα!!! Sent from my Galaxy Note Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Καλά έχει τέτοιο θέμα η μπαταρια;; εμένα το πήρε πολύ πολύ γνωστός με μεγάλη πειρα σε κινητά και φωτογραφία και μου λέει ότι έχει πάθει πλάκα με την κάμερα που την θεωρεί καλύτερη του Ν8 και επίσης το βλέπει πιο γρήγορο από το s2.. Από rooting δεν ξέρει ο άνθρωπος είναι 65αρης οπότε ότι βλέπει είναι σε στοκ κατάσταση.. ΝΑ σας πω ότι αυτή την στιγμή έχει στην κατοχή του ταυτόχρονα το iphone 4s 64gb, το N8, s2, galaxy nexus, xperia S.. Βέβαια μόλις διάβασα ότι η μπαταρία λιγάκι χωλαίνει δεν ξέρω με πείραξε.. απλά θεώρησα χρήσιμο να παραθέσω την εμπειρία κάποιου με σχετική πείρα έτσι ώστε να βοηθηθεί κάποιος που το σκέφτεται.. Μου είπε ότι σε βραδυνές φωτος έκανε zoom χωρίς flash φυσικά και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό με λίγο θόρυβο και καλή ανάλυση.. Επισης και η οθόνη του αρέσει και ξαναλέω ότι το βρήκε λιγάκι πιο γρήγορο από γαλαξία2... Αυτα ελπίζω να βοηθήσα!!! Sent from my Galaxy Note Κοιτα..Δεν εχει τελικα τοσο μεγαλο θεμα με την μπαταρια-απλα και εμενα στην αρχη μου φανηκε οτι οντος κατι συμβαινει-θελει χρονο. Λοιπον camera ΤΕΛΕΙΑ σε συγκριση με αυτα που ειχα : Desire-Desire HD-Nokia N95-GS 1-GS 2-Galaxy Nexus 1-Galaxy Nexus 2-Motorola Razr. Εχει την καλυτερη camera απο ολα αυτα και τραβαει το καλυτερο βιντεο ασχετος ημερας η νυχτας. Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το GS 2 σε γενικη χρηση αν και εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης ! Ε τι αλλο να θελουμε ;;;; 600Ε κανει οχι 5.000Ε !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Κοιτα..Δεν εχει τελικα τοσο μεγαλο θεμα με την μπαταρια-απλα και εμενα στην αρχη μου φανηκε οτι οντος κατι συμβαινει-θελει χρονο. Λοιπον camera ΤΕΛΕΙΑ σε συγκριση με αυτα που ειχα : Desire-Desire HD-Nokia N95-GS 1-GS 2-Galaxy Nexus 1-Galaxy Nexus 2-Motorola Razr. Εχει την καλυτερη camera απο ολα αυτα και τραβαει το καλυτερο βιντεο ασχετος ημερας η νυχτας. Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το GS 2 σε γενικη χρηση αν και εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης ! Ε τι αλλο να θελουμε ;;;; 600Ε κανει οχι 5.000Ε !! Αυτά τα κινητά πού αναφέρεις είναι απλά κινητάκια μπροστά του Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εμ το πουλησες ρε συ ομως. Γιατι ετσι ; Ενταξει και εγω εχω πουλησει 4 φορες GS 2 και το ξαναπηρα αλλα ειχα πεσει σε προβληματικα. Παρτο πισω φιλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Εμ το πουλησες ρε συ ομως. Γιατι ετσι ; Ενταξει και εγω εχω πουλησει 4 φορες GS 2 και το ξαναπηρα αλλα ειχα πεσει σε προβληματικα. Παρτο πισω φιλε. Αυτό θα κάνω,σήμερα κιόλας Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vairas5770 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Αντε ωραιος..Ενταξει δεν εχει ρε συ την SUPER μπαταρια αλλα ειναι απιστευτο μηχανακι ! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Το θέμα αφορά στη συσκευή ή αν κάποιος χρήστης το πουλάει και το αγοράζει ξανά και πάει λέγοντας; Κοντεύει να γίνει κωμωδία η κατάσταση... Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerow Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Φίλε ταξιδιώτη αλήθεια θεωρείς το s2 κινητάκι μπροστά στο Xperia S ; Μου κάνει εντύπωση αυτό. Θεωρώ το πρώτο το καλύτερο all-around android το οποίο χάνει σε πολλούς τομείς την κορυφή από άλλα μοντέλα τα οποία όμως είναι πολύ καλά σε ένα τομέα και μετριότατα σε άλλους. Εκεί θεωρώ τη δύναμη του S2. Το Xperia S που υπερτερεί ; Για να κάνουμε και λίγο χαβαλέ: Είσαι θεούλης με τα μπρος πίσω σου αλλά κάνε αυτό που γουστάρεις όσο πάει ! Y.Γ: @serenata: Ο ταξιδιώτης είναι από τους πυλώνες του myphone και αλοίμονο αν δεν υπήρχαν άτομα σαν αυτό, με αντικειμενική άποψη. Η παρουσία του μόνο κωμωδία δεν κάνει ένα τόπικ, μακάρι να είχαν/με όλοι το ίδιο επίπεδο στο φόρουμ με τον ταξιδιώτη. Μη γράφουμε ό,τι θέλουμε. Edited March 13, 2012 by zerow Παράθεση Back to basics [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Κοιτα..Δεν εχει τελικα τοσο μεγαλο θεμα με την μπαταρια-απλα και εμενα στην αρχη μου φανηκε οτι οντος κατι συμβαινει-θελει χρονο. Λοιπον camera ΤΕΛΕΙΑ σε συγκριση με αυτα που ειχα : Desire-Desire HD-Nokia N95-GS 1-GS 2-Galaxy Nexus 1-Galaxy Nexus 2-Motorola Razr. Εχει την καλυτερη camera απο ολα αυτα και τραβαει το καλυτερο βιντεο ασχετος ημερας η νυχτας. Ειναι πολυ πιο γρηγορο απο το GS 2 σε γενικη χρηση αν και εχει μεγαλυτερη αναλυση οθονης ! Ε τι αλλο να θελουμε ;;;; 600Ε κανει οχι 5.000Ε !! Γενικά το θέμα της μπαταριας διορθώνεται με ένα ωραίο software update και είσαι κύριος.. Εξάλλου θα πάρει και ics οπότε σαν γεγονός από μόνο του θα βοηθήσει.. Γενικά χαίρομαι να βγαίνουν καλές και δυνατές συσκευές γιατί ανεβαίνει ο πήχης και επωφελουμαστε εμείς ως καταναλωτές.. Εγω βέβαια έχω ματιά μόνο για το note μου και πλέον δεν κουνιέμαι!! Επίσης να πω για τον ταξιδιώτη ότι τον καταλαβαίνουν πολλοί εδώ μέσα που πάνε κι έρχονται.. Τα έχουμε περάσει όλοι με κάποια συσκευή!! Sent from my Galaxy Note Edited March 13, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Serafeim1981 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 @serenata: Ο ταξιδιώτης είναι από τους πυλώνες του myphone και αλοίμονο αν δεν υπήρχαν άτομα σαν αυτό, με αντικειμενική άποψη. Η παρουσία του μόνο κωμωδία δεν κάνει ένα τόπικ, μακάρι να είχαν/με όλοι το ίδιο επίπεδο στο φόρουμ με τον ταξιδιώτη. Μη γράφουμε ό,τι θέλουμε. Καταρχήν είναι seranata. Καθένας έχει την άποψή του και δεν αναφέρθηκα στην αντικειμενικότητα κανενός. Παράθεση Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimotika Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Βγάλτε τα Live wallpaper, κλείστε το gps, ίσως τον αυτόματο συγχρονισμό, μειώστε κάπως την φωτεινότητα της οθόνης και θα φτιάξει η μπαταρία. Όταν είχα το galaxy s2 τον πρώτο καιρό η μπαταρία κράταγε μια ημερα με το ζόρι μέχρι να βγούν, τα update, τα scripts και tweaks απο τους XDA's ,για να πιάσει τις 2 ημέρες.Υπομονή ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 chill out παιδες! Εγω προσωπικα χαιρομαι που ειστε ικανοποιημενοι απο τη συσκευη!γιατι αυτο σημαινει και επανοδο της SONY στα δρωμενα! Οσο για την μπαταρια,δεν νομιζω κανεις να ειχε απαιτησει να του βγαζει 2-3 μερες στο χαλαρο.Παντα παιζει ρολο η χρηση που του κανεις.αν εσεις,λοιπον,με συνεχεια σερφαρισμα και 3g ανοιχτο βγαζετε οριακα μια μερα,εγω θα βγαζω δυο καθως ουτε παιχνιδια παιζω,ουτε σερφαρω ακαταπαυστα απο το κινητο. Και ΝΑΙ!η φωτεινοτητα και τα ive wallpapers κανουν την ζημια... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Νεος κατοχος του s :D Η (_|_)τουμπα που εκανα ηταν οτι το πηρα τελικα σε λευκο :p Η πρωτη λεξη που ειπα οταν το εβγαλα απο το κουτι ηταν γ@#α*ο.... Μεσα υπαρχουν οπως εχουν πει και τα υπολοιπα παιδια καλωδιο hdmi, προσταυτευτικο οθονης, φορτηστης και ακουστικα. Εδω να πω οτι αφου εβγαλα το προστατευτικο(αυτο που δειχνει πως βγενει το πισω καπακι) απο την οθονη υπαρχει κανονικο προστατευτικο οθονης το οποιο για να το προσεξετε πρεπει να δειτε καλα στις γωνιες της οθονης, οποτε το αλλο το κραταω για αργοτερα. Η οθονη του ειναι πολυ ωραια την ρυθμησα καπου στη μεση γιατι ειναι κουραστικη μετα απο 3ωρες..., θα δω και της επομενες μερες και θα κατασταλαξω. Ο ηχος απο τα κοματια που εχει μεσα το τηλεφωνο μου φανηκε αρκετα δυνατος. Κατεβασα το CPU Spy για να δω αυτο που γραφει ο φιλος ποιο πανω, μπενει κανονικα σε Deep Sleep. Τα ''πληκτρα'' ειναι λιγο καπως στην αρχη, ενεργοποιησα τα Απτικα σχολια μεχρι να το μαθω και αυτο. Παιχνιδια, δοκιμασα Asphalt 6 και μου γραφει A problem occured and the download could not be completed successfully. Do you want to restart the download? παταω οκ δεν ξεκινα ποτε και μου βγαζει παντα το ιδιο μηνυμα. Hot pursuit μου βγαζει το μηνυμα server error και το NFS Shift κολλαει στο download in progress Το ''πακετο'' που εφαγα ηταν οτι στο πλαισιο που το πηρα δεν ειχαν microsim και δεν προλαβα να παρω απο vodafone. και αυτο ειναι mail απο τη vodafone σε ερωτηση μου ποτε θα το εχουν : Αγαπητέ κύριε ......., Σε απάντηση του e-mail σας, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η συγκεκριμένη συσκευή δε θα διατεθεί από την Vodafone Ελλάδας. Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση. Ευχαριστούμε που επικοινωνήσατε μαζί μας. Καλησπερα σε ολους..επειδη μαλλον θα περασω απο το arc στο sony s κ εχω συνδεση voda,τι λυση υπαρχει με την καρτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 Καλησπερα σε ολους..επειδη μαλλον θα περασω απο το arc στο sony s κ εχω συνδεση voda,τι λυση υπαρχει με την καρτα? Μα δε χρειάζεται να τους πεις οτι θα πάρεις το S πέστους ότι την θες για Iphone ή Lumia 800,εσένα η Microsim σε ενδιαφέρει και τέλος,σιγά που θα τους πεις ποια συσκευή θα χρησιμοποιήσεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billias7 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 (edited) Μα δε χρειάζεται να τους πεις οτι θα πάρεις το S πέστους ότι την θες για Iphone ή Lumia 800,εσένα η Microsim σε ενδιαφέρει και τέλος,σιγά που θα τους πεις ποια συσκευή θα χρησιμοποιήσεις.;) σορυ το εθεσα λαθος,το s θα το παρω με την επιδοτηση της voda Απλα επειδη δεν το πολυκατεχω,θα πρεπει να τους ζητησω κ Microsim? Μου την δινουν κ τελος η εχει διαδικασια το θεμα? Edited March 13, 2012 by billias7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. March 13, 2012 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2012 σορυ το εθεσα λαθος,το s θα το παρω με την επιδοτηση της voda Απλα επειδη δεν το πολυκατεχω,θα πρεπει να τους ζητησω κ Microsim? Μου την δινουν κ τελος η εχει διαδικασια το θεμα? Ναι ζητά microsim 5ευρώ έχει. Δεν υπάρχει διαδικασία. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts