Theodore41 Δημ. November 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2013 Το 4 που ειχα,οταν καποια εφαρμογη,ζητουσε αναβαθμιση,εβγαινε ενα σημαδακι πανω της και το εβλεπα για να το κανω.Στο καινουριο,δε βλεπω τιποτα. Η αλλαξε τον τροπο να το δειχνει,ή δεν εχει γινει ακομη καμία. Τι λετε γι αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. November 26, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 iOS 7.1 σε iPad 3rd generation. https://www.youtube.com/watch?v=PTdNURlucFk Επιτέλους τα μικροπροβλήματα στα εφέ φαίνεται πως έχουν εξαλειφτεί. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 iOS 7.1 σε iPad 3rd generation. https://www.youtube.com/watch?v=PTdNURlucFk Επιτέλους τα μικροπροβλήματα στα εφέ φαίνεται πως έχουν εξαλειφτεί. Ειδικα στο gesture με τα 5 δακτυλα, εχουν αλλαξει το γραφικο ωστε τα εικονιδια να αρχισουν να πεφτουν, αφου τελειωσει η κινηση των δακτυλων. Νομιζω ατο βοηθαει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Χαιρετω. Μου ηλθε μια θηκουλα απο το Hong Kong με 8€,που συμπεριελαμβανε μια προστατευτικη μεμβρανη για την οθονη ,και μια 'γραφιδα" με ελαστικο ακρο. Το ερωτημα ειναι,να προσπαθησω να τη βαλω αυτη τη μεμβρανη,θα κανει τιποτα,ή θα μπω σε μπελαδες; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. November 26, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2013 Δεν χάνεις τίποτα να τη δοκιμάσεις, απλά θέλει προσοχή να μη γεμίσει σκόνες. Δες κάποιους οδηγούς που κυκλοφορούν στο Internet. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T.R.S. Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα!Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεί τι γίνεται με το jailbreak για την 7.0.2 και 7.0.3. Έχει κανείς κανένα νέο? Παράθεση ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 2, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 Καλησπέρα σε όλη τη παρέα!Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κανεί τι γίνεται με το jailbreak για την 7.0.2 και 7.0.3. Έχει κανείς κανένα νέο? Κανένα νέο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2013 εχω ενα μεγαλο θεμα με το αιπαντ 3.Ενω του εχω αλλαξει πολλους ανταπτορες wall chargers, και καλωδια συνδεσης μιας και 2 απ αυτα χαλασαν,το ταμπλετ δεν φορτιζει καλα.δηλ αλλες φορες μπορει να φορτισει FULL αλλα τωρα τελευταια ενω δειχνει οτι φορτιζει,η μπαταρια αντι να ανεβαινει προς τα πανω δηλ ειναι στο 4 και αντι να παει 5 πηγαινει 3 με αποτελεσμα να τελιωσει και να ξανααρχισει. εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα;εαν ειναι προβλημα η μπαταρια μπορει να αλλαχθει;παντως σε μαγαζι επισημο φοβαμαι ποσα θα μου ζητησουν επισης επειδη το αιπαντ μου ειναι απο αμερικη αγορασμενο και εχω χασει τον αμερικανικο ανταπτορα μηπως δεν τα παει καλα με τους ευρωπαικους ανταπτορες;δε ξερω τι αλλο να σκεφτω Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 3, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Χρησιμοποιείς γνήσιο καλώδιο / φορτιστή; Ο αντάπτορας δεν έχει να κάνει. Να υπόθεση ότι είσαι και εκτός εγγύησης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. December 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2013 Χρησιμοποιείς γνήσιο καλώδιο / φορτιστή; Ο αντάπτορας δεν έχει να κάνει. Να υπόθεση ότι είσαι και εκτός εγγύησης;ναι γνησιο καλωδιο και το wall charger .τωρα πριν φορτισε κανονικα αλλα παλι αλλες φορες το ιδιο κανει με αυτα που ειπα.Το αιπαντ ειναι αγορασμενο απο αμερικη και μαλιστα με παραπανω ευρω η αλιως δολλαρια σε περιπτωση που παθει κατι να μου το κανουν.Το πηρα απριλη 2012 απ το απλ στορ .μπορει να γινει κατι αν ειναι θεμας μπαταριας;η εχει τελιωσει η εγγυηση Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. December 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 υπαρχει τροπος στα favorites του safari ν εχω υποφακελλους για να μην εινι χυμα ολα τ favorites? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 4, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2013 Φυσικά. Δες αυτό. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν φορτισω το iPad 4 με τον φόρτιση του iPhone 4? Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Υπάρχει κάποιο πρόβλημα αν φορτισω το iPad 4 με τον φόρτιση του iPhone 4? οχι, απλα θα αργει να φορτισει. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andreas1022 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 οχι, απλα θα αργει να φορτισει. Σευχαριστω φίλε μου Παράθεση :w00t: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AGIOS1977 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 οχι, απλα θα αργει να φορτισει. Τι λέμε τωρα ,Το ipad4 δεν φορτίζει με lighting?αν δεν έχει ανταπτορα δεν θα ταιριαζει:confused::confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Itchrist86 Δημ. December 27, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Ο Ανδρέας μίλησε για φορτιστή, όχι για καλώδιο. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά. ⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max ⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. January 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2014 Γεια σας μάγκες και καλή χρονια σε όλους! Λοιπόν εχω στην κατοχή μου ενα ipad4 32gb χωρίς jb! Αφου κατάφερα μετα απο καιρο να μάθω να κατεβάζω torrent (δυστυχώς αναγκαστικά μεχρι 1gb) ψάχνω τωρα έναν καλο free movie player που θα ειναι ικανός να μου εισάγει και υποτιτλους στις ταινίες που θέλω! Ξέρετε κατι καλο; Η τουλάχιστον κάποιο φθηνό; Περιμένω τα φώτα σας! Ευχαριστω για το χρόνο σας! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Γεια σας μάγκες και καλή χρονια σε όλους! Λοιπόν εχω στην κατοχή μου ενα ipad4 32gb χωρίς jb! Αφου κατάφερα μετα απο καιρο να μάθω να κατεβάζω torrent (δυστυχώς αναγκαστικά μεχρι 1gb) ψάχνω τωρα έναν καλο free movie player που θα ειναι ικανός να μου εισάγει και υποτιτλους στις ταινίες που θέλω! Ξέρετε κατι καλο; Η τουλάχιστον κάποιο φθηνό; Περιμένω τα φώτα σας! Ευχαριστω για το χρόνο σας! :) Vlc χρησιμοποιώ. Μπορείς να κατεβαζεις την ταινία απο τον υπολογιστή και να την ρίχνεις μέσα στο vlc μαζί με τους υποτιτλους. Όλα αυτά μέσα στο iTunes. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Vlc χρησιμοποιώ. Μπορείς να κατεβαζεις την ταινία απο τον υπολογιστή και να την ρίχνεις μέσα στο vlc μαζί με τους υποτιτλους. Όλα αυτά μέσα στο iTunes. Ευχαριστω για την απάντηση σου! Το εχω δοκιμάσει αυτο αλλα δεν με βοήθησε ιδιαίτερα γτ μετα απο λιγο οι υπότιτλοι χάνονται... Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κατι ανάλογο του bs player για το ipad ( δλδ να ψάχνει μονο του για υποτιτλους..) γνωρίζετε κάποιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Ευχαριστω για την απάντηση σου! Το εχω δοκιμάσει αυτο αλλα δεν με βοήθησε ιδιαίτερα γτ μετα απο λιγο οι υπότιτλοι χάνονται... Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κατι ανάλογο του bs player για το ipad ( δλδ να ψάχνει μονο του για υποτιτλους..) γνωρίζετε κάποιο;; Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. 2-3 καλές εφαρμογές εχω δοκιμάσει όχι τέτοια δυνατότητα όμως. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanostr Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι αντίστοιχο. 2-3 καλές εφαρμογές εχω δοκιμάσει όχι τέτοια δυνατότητα όμως. Δλδ; Τι εννοείς; Ποιες εφαρμογές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tasos19s Δημ. January 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2014 Δλδ; Τι εννοείς; Ποιες εφαρμογές; Oplayer και Mx Player νομιζω ή Av Player. Δεν θυμαμαι και πολύ καλά. Παράθεση Nokia 8800 Scirocco Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanoslam Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Η av player hd είναι η καλύτερη μην ψάχνεις για καμία άλλη. Αγόρασέ την. Με ποια εφαρμογή κατέβαζες torrent; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis200sx Δημ. January 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2014 Στο iOS 7 πλέον προτιμώ τον VLC παρά τον AV Player ο οποίος μ κάνει κάτι περίεργα με τους υπότιτλους.. Παράθεση --- Sony Xperia 5 II --- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts