Jump to content

thanostr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    93
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by thanostr

  1. Καλησπέρα, εντόπισα ένα μικρό θεματάκι. Μόλις ζεσταθεί λίγο παραπάνω δεν ακούγεται το κάτω ηχείο για κάποιο λόγο. Για παράδειγμα είχα μία βιντεοκλήση ακουγόταν κανονικά και με το που έκλεισα και μπήκα στο youtube, δεν ακουγόταν ήχος από κάτω. Έκανα μια επανεκκίνηση και συνήλθε, ωστόσο μου έχει ξανά τύχει. Γνωρίζετε κάτι; Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο; Να μιλήσω με την εγγύηση; Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα, Να κάνω μια ερώτηση που δεν ξέρω αν αφορά γενικά τα Android ή το κινητό μας. Παρατηρώ ότι όταν ανεβάζω στο Instagram story το οποίο είτε είναι βίντεο είτε είναι boomerang, μετά το upload χαλάει τρομερά η ποιότητα και δείχνει θολό. Το χω δοκιμάσει και με τη χρήση μονο δεδομένων εκτός απο wifi και πάλι τα ίδια. Το ίδιο γίνεται και όταν ανεβάσω φωτογραφία με κάποιο gif που έχει κίνηση. Ξέρουμε τι φταίει; το έχετε και εσείς;
  3. ισχύει το είχα αναφέρει στις αρχές! εγώ αυτό που έκανα ήταν να απενεργοποιήσω τη ρύθμιση να επικαλύπτει τις άλλες εφαρμογές και να πετάγονται δηλαδή τα bubbles του messenger γιατί κολλούσε και μόνο η επανεκκίνηση το βοηθούσε. Μετά απ'αυτή την απενεργοποίηση στις ρυθμίσεις δεν το ξαναντιμετώπισα.
  4. Καλησπέρα, μετά την τελευταία αναβάθμιση αντιμετωπίζω το εξής θέμα. Μέσα στη μέρα μπορεί να κολλήσει 1 2 φορές και να μην ανταποκρίνεται η αφη στην αρχική οθόνη ώστε να πάει στο μενού ας πούμε. Μπορεί να το κλειδώσω να το ξεκλειδώσω με pin, ωστόσο με το που ανοίξει στην αρχική, αντιλαμβάνεται την αφή μόνο στα πλήκτρα της μπάρας κάτω( επιστροφή κεντρική και τις τρεις γραμμες). Με επανεκκίνηση λειτουργούν ξανά όλα καλά. Λογικά φταίει η αναβάθμιση; το χει κανείς άλλος;
  5. βρε παιδιά το φημολογούμενο Spen pro πότε θα το βγάλουν; και τι διαφορές θα έχει ξέρετε; αξίζει να περιμένουμε;
  6. το παρατήρησα χωρίς ακουστικά κατά τη διάρκεια του youtube. Μίλησα με την samsung, είπαν πως ίσως κάποια εφαρμογή δεν αναγνωρίζει πλήρως το νέο λογισμικό του κινητού και γενικά δεν εναρμονίζεται ακόμη μαζί του με αποτέλεσμα να προκαλεί κάποια σφάλματα. Το βάλαμε σε ασφαλή λειτουργία, ώστε να δούμε αν έφταιγε κάποια εφαρμογή, αλλά δεν παρουσίασε κάτι παρόμοιο. Βέβαια όπως είπα το έκανε σε ανύποπτο χρόνο, οπότε μπορεί να έτυχε. Ο εκπρόσωπος μου είπε πως δε νομίζει να φταίει το ηχείο του κινητού, ωστόσο να το παρακολουθήσω και να ξανά επικοινωνήσω. :worry:
  7. Ρε παιδιά παρατήρησα το εξής πρόβλημα, άκουγα μουσική και ξαφνικά έπεσε η ένταση του ηχείου στο μισό χωρίς να πειράξω κάτι εγώ και μετά από λίγο επανήλθε μόνο του. Θεώρησα ότι έτυχε ωστόσο έγινε άλλες δύο φορές σε διαφορετικά κομμάτια. Παρόμοια κατάσταση είχα παρατηρήσει σε ένα παλιότερο κινητό μετά από 5 χρόνια αλλά δεν έδωσα σημασία. Τι μπορεί να φταίει; Να απευθυνθώ στη σαμσουνγκ μέσω της εγγύησης; :(:cry:
  8. Καλησπέρα, ρε παιδιά έχω μια απορία που βλέπω ότι το αναφέρεται συχνά ως δεδομένο και μάλλον μου διαφεύγει... μια πλήρης φόρτιση τι θεωρείται πλέον για τα κινητά μας; ή οι 10 πλήρεις φορτίσεις που ανέφερε κάποιος φίλος νωρίτερα; δε νομίζω πως ισχύει το παλιό μοτίβο της πλήρους αποφόρτισης και εκ νέου φόρτισης. Τότε;
  9. είχα το ίδιο πρόβλημα στην αρχή και είχα πειράξει τα πάντα. Τελικά αν θυμάμαι καλά το κατάφερα με τις ρυθμίσεις του μέσσεντζερ, εκεί που λέει φυσαλίδες ή ειδοποιήσεις.
  10. Καλησπέρα, εγώ είχα κάνει την αίτηση στις 27/01 και σήμερα το πρωί μου ήρθε μειλ επιβεβαίωσης- εγκυρότητας της συμμετοχής μου, και πως θα τα παραλάβω μέσα σε 10 εργάσιμες. Είχα μιλήσει και τηλεφωνικά με την samsung, οι οποίοι ανέφεραν πως υπάρχει πιθανότητα να μη λάβω μειλ έγκρισης και να παραλάβω απλά τα δώρα. Αντίθετα, αν δεν ήταν σωστά τα χαρτιά κλπ θα μου είχαν απαντήσει, για να τα διορθώσουμε. όσον αφορά τις κάμερες, και γω τις φοβάμαι οπότε δεν έχω αφαιρέσει ακόμη τα προστατευτικά της συσκευασίας :lol: προτείνετε τζαμάκι; δε θα αλλοιώσει την ποιότητα των φωτογραφιών;
  11. Καλησπέρα σας μετα απο καιρο! Λοιπον μπαινω κατευθείαν στο θεμα και θα ηθελα τη γνωμη σας καθώς προκειται να αγοράσω νεα συσκευή... Το θεμα μου ειναι ομως πως θελω ενα κινητο που να αντέξει στα χέρια μου και δεν εννοω τοσο στην περίπτωση που η συσκευή μου πεσει αλλα πολυ περισσοτερο να μην λαγκαρειι και μου κανει διάφορα κολλήματα-χαζά μετα απο ενα χρονο... Μεχρι πρότινος ειχα το lg G3 οπου μετα απο 1,5 Χρονο περίπου μου εμφάνισε ενα καρρο προβληματα κολλήματα και αποδείχτηκε πως τζάμπα ξόδεψα 350€... Ειμαι λοιπον στη φαση που δεν ξερω προς τα που να κινηθώ, καθώς μεχρι τωρα ειχα android και μου καλο αρεσε η ιδέα του s7 edge.. Ωστόσο τόσα χρήματα και σε 1 χρονο να παθω τα ιδια; Σκέφτηκα για iOS οπου βγαινει πιο ακριβό με λιγότερες δυνατότητες απ το s6 ή το s7 αλλα ως κάτοχος ενος iPad ( 4ης γενιάς ) εχει βγει "σκυλί"... Ειδα και την huawei...πολλοί ομως με απέτρεψαν... Μετα το μακροσκελές κειμενο λοιπον ακουω τις προτάσεις σας εστιάζοντας ομως στο να μην τρώει κολλήματα και ξοδέψω τζάμπα χρήματα! Σας υπερ ευχαριστω για το χρονο σας!
  12. Θα σε βοηθήσει πολύ περισσότερο απο το να σου τα πω εγω! πως βάζεις υποτιτλους με αυτές τις εφαρμογές; Μεσω υπολογιστή; Τι βήματα πρεπει να ακολουθήσω; Ευχαριστωω!:)
  13. Δλδ; Τι εννοείς; Ποιες εφαρμογές;
  14. Ευχαριστω για την απάντηση σου! Το εχω δοκιμάσει αυτο αλλα δεν με βοήθησε ιδιαίτερα γτ μετα απο λιγο οι υπότιτλοι χάνονται... Αναρωτιόμουν αν υπάρχει κατι ανάλογο του bs player για το ipad ( δλδ να ψάχνει μονο του για υποτιτλους..) γνωρίζετε κάποιο;;
  15. Γεια σας μάγκες και καλή χρονια σε όλους! Λοιπόν εχω στην κατοχή μου ενα ipad4 32gb χωρίς jb! Αφου κατάφερα μετα απο καιρο να μάθω να κατεβάζω torrent (δυστυχώς αναγκαστικά μεχρι 1gb) ψάχνω τωρα έναν καλο free movie player που θα ειναι ικανός να μου εισάγει και υποτιτλους στις ταινίες που θέλω! Ξέρετε κατι καλο; Η τουλάχιστον κάποιο φθηνό; Περιμένω τα φώτα σας! Ευχαριστω για το χρόνο σας! :)
  16. Ρε παιδιά οκ σε γενικές γραμμές ειναι καλό κινητό...έχει όμως ενα θέμα με τα ακουστικά ειναι αλήθεια....και δεν εντοπίζει εύκολα κανάλια ραδιοφώνου...επίσης το κακό ειναι πως δεν είχε ακουστικά μαζί του στη συσκευασία..έχετε κάτι να προτείνετε; Να κινηθώ σε Sony ακουστικά για καλύτερη ποιότητα ήχου και συμβατότητα; Ευχαριστωωωωω;)
  17. γεια σας παιδιααααα!!! ελπιζω να ειστε ολοι καλα! λοιπον σαν εκσυγχρονισμενος ανθρωπος και εγω αποφασισα να κανω την ενσυρματη συνδεση του internet μου ασυρματη......το προβλημα μου ομως ειναι πως το κινητο μου δεν βρισκει το νεο μου δικτυο....εχετε να μου προτεινετε κατι? (να επισυμανω πως και ο υπολογιστης μου δεν το βρισκει ενω ολα τα υπολοιπα το ανιχνευουν tablet κινητα συγγενων κλπ...) ευχαριστω για το χρονο σας και θα περιμενω καποια λυση στο προβλημα μου αν γνωριζετε κατι! :)
  18. thanostr

    iPhone 4

    καλησπερα σας...λοιπον κατοχος εδω και 2 χρονια ενος sony ericsson και θελοντας να παρω κατι καινουργιο...πληροφορηθηκα οτι το iphone 4s απο τη σελιδα της αμερικης κοστιζει γυρω στα 100 ευρω...το θεμα ειναι πως ψαχνοντας διαβασα διαφορα και εχω καταμπερδευτει...αρχικα εγραφε στη σελιδα κατι για carrier και ειχε 3 επιλογες....που δεν ξερω η καθεμια τι ειναι-κανει...ακομη διαβασα κατι για κλειδωμενη sim κλπ...εγω ειχα σκοπο να το παραγγειλω απο το site της αμερικης αλλα με ολα αυτα...:blink::wacko: θα μπορουσατε λοιπον να μου εξηγησετε μερικα πραματακια ετσι ωστε να δω τι θα κανω...και φυσικα αν πιστευετε πως αξιζει να αγορασω ενα iphone η καποιο της sony!? θα περιμενω με αγωνια τις απαντησεις σας για να με διαφωτισετε! ευχαριστω για το χρονο σας!
  19. Γεια σας παιδια! λοιπον ειπα να παρω ενα καινουργιο κινητο..ψαχνοντας λοιπον ακουσα και βρηκα καλα λογια για το συγκεκριμενο...μεχρι στιγμης ειμαι χρηστης του xperia x8 δεν μπορω οτι εμεινα απουτα ικανοποιημενος απο το συγκεκριμενο...τωρα λοιπον ειμαι αναμεσα στο xperia miro και tipo....πιο συστηνεται λοιπον? ευχαριστω για το χρονο σας! :)
  20. xaxa δεν γνωριζω πολλα οποτε μην περιμενεις να καταλαβω ευκολα.... αν σου ειναι ευκολο λιγο πιο ''ελληνικα'' :O
  21. χαιρετω λοιπον μπαινω απευθειας στο θεμα.... το κινητο εδω και 2 μερες το φορτιζω και η μπαταρια του τελειωνει μεσα σε μιση μερα και κυριως ΧΩΡΙΣ ΧΡΗΣΗ!! για παραδειγμα χθες το φορτισα το απογευμα και το πρωι ειχε κλεισει απο την μπαταρια.... και το θεμα ειναι πως εχω ξυπνητηρια κλπ.. παλαιοτερα μ καρτουσε μεχρι και 3 μερες τωρα?!?!?!?!? τι γινεται?!?!?!?!?!? τι να κανω?!?!?!?!?
  22. χυμα αλλα και οταν τα ειχα σε φακελους παλι το ιδιο γινοταν...
  23. Θα σου προτεινω το πολυ απλο. Αφου δεν δουλευει μετα και την αναδιαμορφωση, λογικα θα εχει εγγυηση οποτε επεστρεψε την και παρε μια αλλη.. Λοιπον πηγα και ζητησα να μου το αντικαταστησουν... οι ανθρωποι μου ξαναεδωσαν αλλη καρτα... τωραλοιπον περασα τα αρχεια και ξαναντιμετωπιζω το ιδιο ακριβως προβλημα (σε μικροτερο βαθμο βεβαια) δηλαδη παλι τα τραγουδια μπερδευονται και τα βιντεο και οι εικονες καταστρεφονται... αρα μηπως δεν φταει η καρτα αλλα το κινητο? μηπως τα αρχεια ειναι κατεστραμενα η χαλανε με τη μεταφορα? στην παλια καρτα μου οτι αρχειο περασα το επαιζε... μηπως το κινητο δεν μπορει να διαβασει την καρτα? ο υπολογιστης δεν νομιζω να εχει προβλημα βασικα δεν ξερω εσεις τι λετε και βασικοτερα τι μου προτεινετε? :blink: :worry: ευχαριστω και καλη χρονια!! :rolleyes:
  24. κανεις μια γνωμη στο δυσμοιρο ανθρωπο που περιμενει λυσεις χριστουγεννιατικα?!?!?!?!?!?!?:X:blink::wacko:
  25. ΔΥΟ βδομαδες εει που την αγορασα θελει format??? εκανα διαμορφωση οπως μου ειπε ενα παιδι παραπανωα αλλα παλι τιποτα...!!!!:cry:
×
×
  • Create New...