Jump to content

iPad (3rd & 4th Gen - 2012)

Itchrist86
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η οθόνη αποτελείται απο 2 μέρη. Ένα είμαι το μέσα κομμάτι που είναι η οθόνη που δείχνει αυτά που βλέπεις κι ένα ειναι το έξω γυαλί που καταλαβαίνει που πατάς και δίνει εντολές αυτό λέγεται digitizer.

Υπάρχει περίπτωση να έχει πρόβλημα αυτό το εξάρτημα αλλα καλύτερα να δοκιμασεις κι ένα άλλο ίσιο iPad με ίδια έκδοση λειτουργικού για να εισαι λίγο πιο σίγουρος.

Επίσης αν το digitizer έχει πρόβλημα θα το είχες καταλάβει και απο την καθημερινή χρήση οι μόνο σε μια εφαρμογή.

Τωρα,παταω το σιγμα,και μου βγαζει το τελικο σιγμα.Και σε λεξεις με διπλο σιγμα,βαζει δυο φορες κολλητα το τελικο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τωρα,παταω το σιγμα,και μου βγαζει το τελικο σιγμα.Και σε λεξεις με διπλο σιγμα,βαζει δυο φορες κολλητα το τελικο.

Κανένα restore αν έκανες; Αλλά δεν νομίζω είναι πρόβλημα του digitizer η της αφής σε πιο απλή μετάφραση.

Nokia 8800 Scirocco

Πρωτα ασε κενο απο την επομενη λεξη και μετς διορθωσε τη λεξη με το σ που θελεις.

Δεν θα δτο βγσλει τελικο τοτε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Πρωτα ασε κενο απο την επομενη λεξη και μετς διορθωσε τη λεξη με το σ που θελεις.

Δεν θα δτο βγσλει τελικο τοτε.

Συγνώμη λάθος κατάλαβα επειδή πιο πάνω έλεγες για την αφή.

Nokia 8800 Scirocco

Κανένα restore αν έκανες; Αλλά δεν νομίζω είναι πρόβλημα του digitizer η της αφής σε πιο απλή μετάφραση.

Πηρα την υποστηριξη της Apple,και με εβαλε και εκανα restart,οποτε δειχνει σαν να εστρωσε.Ιδωμεν.

Ευχαριστω σας πολυ.

Κοσμοτε,100Mbps.

Eπανερχομαι για να σημειωσω οτι κανει τα εξης σε σχεση με το πληκτρολογιο.

Πηγα να γραψω τη λεξη σοσιαλισμος στο Σαφαρι,και μου το εβγαζε με τελικα σιγμα.και το δευτερο και το εβδομο γραμμα.

Μετά,δεν ακουγονται τα πληκτρα οταν γραφω και δεν ακουγεται το τσιρπ οταν κλεινω τη θηκη του,ενω αυτο το εκανε παλια.

Νομιζω τελικα οτι αυτα εγιναν μετα την "αναβαθμιση" σε 7.

Μου ειπε η κοπελα οτι χρειαζεται να κανω συνδεση με υπολογιστη για να κανω καποια ιστορια εκει,που παιρνει πολυ χρονο.Θα το κανω οταν βρω χρονο.

Κοσμοτε,100Mbps.

Πηγα να γραψω τη λεξη σοσιαλισμος στο Σαφαρι,και μου το εβγαζε με τελικα σιγμα.και το δευτερο και το εβδομο γραμμα.

Μετά,δεν ακουγονται τα πληκτρα οταν γραφω και δεν ακουγεται το τσιρπ οταν κλεινω τη θηκη του,ενω αυτο το εκανε παλια.

Νομιζω τελικα οτι αυτα εγιναν μετα την "αναβαθμιση" σε 7.

Μου ειπε η κοπελα οτι χρειαζεται να κανω συνδεση με υπολογιστη για να κανω καποια ιστορια εκει,που παιρνει πολυ χρονο.Θα το κανω οταν βρω χρονο.

Δοκίμασε να κάνεις restore από το itunes αλλά θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου. Σε κάποιο σημείο θα λέει διαμόρφωση ως νέα συσκευή, πάτησε αυτό και όχι επαναφορά από icloud η οτιδήποτε άλλο

Nokia 8800 Scirocco

Δοκίμασε να κάνεις restore από το itunes αλλά θα χάσεις όλα τα δεδομένα σου. Σε κάποιο σημείο θα λέει διαμόρφωση ως νέα συσκευή, πάτησε αυτό και όχι επαναφορά από icloud η οτιδήποτε άλλο

Αφου σε ευχαριςτηςω,θα ρωτηςω το εξης.Οταν λες θα χαθουν τα δεδομενα,εννοεις και οσες εφαρμογες εχω βαλει,ή μονον τα κανονικα δεδομενα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Αφου σε ευχαριςτηςω,θα ρωτηςω το εξης.Οταν λες θα χαθουν τα δεδομενα,εννοεις και οσες εφαρμογες εχω βαλει,ή μονον τα κανονικα δεδομενα;

Θοδωρή, τα πάντα θα χαθούν, θα γίνει όπως την ημέρα που το αγόρασες. Καινούριο. Γι αυτό, πρώτα πάρε backup και μετά κάνε επαναφορά.

Μετά την επαναφορά, όταν θα ανοίξει, θα σε ρωτήσει αν θέλεις να επαναφέρει το backup ή set up as new ipad.

Επέλεξε το δεύτερο και στήσε το μηχάνημα από την αρχή. Πέρασε τις εφαρμογές και τα δεδομένα (μουσική, βίντεο κλπ) που θέλεις. Ίσως κάποια πράγματα φτιάξουν έτσι.

Φίλοι, στην οθόνη κλειδώματος με την έκδοση 7 μπορούμε να βάλουμε gadgets χωρίς jailbreak και αν υπάρχουν κρυμμένες δυνατότητες στην οθόνη κλειδώματος που μπορεί να βοηθήσουν, επίσης πως μπορεί να πάρει την εφαρμογή Καιρός;

Φίλοι, στην οθόνη κλειδώματος με την έκδοση 7 μπορούμε να βάλουμε gadgets χωρίς jailbreak και αν υπάρχουν κρυμμένες δυνατότητες στην οθόνη κλειδώματος που μπορεί να βοηθήσουν, επίσης πως μπορεί να πάρει την εφαρμογή Καιρός;

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα στο iOS.

Εφαρμογές για τον καιρό έχει στο App Store αρκετές.

Nokia 8800 Scirocco

Αληθεια,πως καθαριζουμε την οθονη του iPad;

Κοσμοτε,100Mbps.

Όπως και του κινητού. Χου χου χουυυυυυ και σκούπισμα στην

Μπλούζα. Χαχαχα

Nokia 8800 Scirocco

Azax, μια χαρά δουλειά κάνει, αλλιώς όπως είπε κι ο Τάσος, χου χου χου και με πανάκι ή t-shirt..! :P
--- Sony Xperia 5 II ---

• Administrators
Και το azax μια χαρά δουλειά κάνει αλλά για παρατεταμένη χρήση καλό είναι με αποφεύγονται τα χημικά σκευάσματα γενικών χρήσεων.

Modpic.gif

Ένα πανάκι με μικροΐνες ή με αυτά που βάζουν μαζί με γυαλιά, είναι ό,τι πρέπει.

[sIGPIC][/sIGPIC] Το δικαίωμά σας να ομιλείτε δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σας πάρουμε στα σοβαρά.

⦁ Nokia 7650, Nokia 6600, Nokia 7610, Nokia E60, Nokia E51, iPhone 3G, Nokia 5800, iPhone 3GS, iPhone 5, iPhone 6S Plus, iPhone 8 Plus, iPhone 11 Pro Max

⦁ iPad 4th Gen, iPad Pro 10.5″

Και το azax μια χαρά δουλειά κάνει αλλά για παρατεταμένη χρήση καλό είναι με αποφεύγονται τα χημικά σκευάσματα γενικών χρήσεων.

Την οθόνη του Macbook Pro που μπροστά έχει γυαλί την καθαρίζω εδώ και 2.5 χρόνια με Azax από την πρώτη μέρα. Σαν καινούρια είναι πραγματικά. Γενικά όλος ο υπολογιστής.

Στο iPad που το έχω από το Πάσχα το ίδιο. Πιστεύω δεν είναι τόσο ισχυρό χημικό και επίσης τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις οθόνες αντέχουν απ' ότι φαίνεται..! :cool:

--- Sony Xperia 5 II ---

.

Εγω παλι νομιζω ιτι η συγκεκριμενη λεξη ειναι η αιτια των προβληματων σου:lol:

Τωρα δεν ακουγεται ο ηχος ουτε απο τα βιντεακια youtube που παω να δω.Μουγκα.

Φαινεται οτι απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση σε 7 αρχισε να το κανει.

Εσεις,εχετε κανενα τετοιο προβλημα;

Κοσμοτε,100Mbps.

Τωρα δεν ακουγεται ο ηχος ουτε απο τα βιντεακια youtube που παω να δω.Μουγκα.

Φαινεται οτι απο τοτε που εκανα την αναβαθμιση σε 7 αρχισε να το κανει.

Εσεις,εχετε κανενα τετοιο προβλημα;

Δες απο το πλαι μηπως εχεις ενεργοποιησει το αθορυβο (απο το διακοπτακι).

Δες απο το πλαι μηπως εχεις ενεργοποιησει το αθορυβο (απο το διακοπτακι).

Τι εννοεις διακοπτακι,που ακριβως λες;

Κοσμοτε,100Mbps.

Αυτό που βρίσκεται πάνω από τα πλήκτρα έντασης.

Αυτο που βγαζει ενα λουκετο αμα το πατησεις;Το εβαλα και πανω και κατω,αλλα καμια διαφορα.

Η κοπελα απο την υποστηριξη της Απλ,μου εκανε ρεσετ και κατι αλλο διορθωσε,αλλα αυτο με τους ηχους,οχι,μου ειπε δε να κανω συνδεση με υπολογιστη και να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση,αλλα πρεπει να σωσω ο,τι υπαρχει γιατι θα σβυσουν ολα.

Ρωταω εγω μονον,εχει καποιος αλλος το ιδιο προβλημα με τους ηχους μετα την αναβαθμιση σε 7;

Κοσμοτε,100Mbps.

Αφου πέρασα με clear install την 7αρα εδώ και καιρό, μου πέρασε απο το μυαλό να κάνω και μια επαναφορά ρυθμίσεων.Είναι η ιδέα μου ότι ρολαρει καλύτερα;Γενικά βλέπω μια καλύτερη συμπεριφορά.

Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;

Αφου πέρασα με clear install την 7αρα εδώ και καιρό, μου πέρασε απο το μυαλό να κάνω και μια επαναφορά ρυθμίσεων.Είναι η ιδέα μου ότι ρολαρει καλύτερα;Γενικά βλέπω μια καλύτερη συμπεριφορά.

Μπορεί να το επιβεβαιώσει κάποιος;

Απλά ρυθμίσεων η ρυθμίσεων και περιεχομένου;

Nokia 8800 Scirocco

• The title was changed to iPad (3rd & 4th Gen - 2012)
  • The topic was unpinned