MacAngus Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Αλλα να σας ρωτησω ρε παιδια, ολοι εσεις που κανετε τα τελευταια updates απο την πρωτη μερα της κυκλοφοριας τους δεν νοιαζεστε καθολου για Jailbreak ?? :blink: ... πχ σε μερικες μερες πιθανοτατα να βγει το JB για την 5.1 ... ενω για την 5.1.1 μπορει να παρει μηνες να βγει (αν βγει δηλαδη) ;) Προσωπικά όχι, δεν με ενδιαφέρει το JB αλλα και για λόγους ασφαλείας. Γενικά είναι ανάλογα με το τι θέλει να κάνει ο καθένας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moysatos Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Απο που την αγοράσατε; http://www.ebay.co.uk/itm/Cooler-Master-Wake-Up-Folio-C-IP2F-SCWU-WW-/290699390882?_trksid=p4340.m185&_trkparms=algo%3DDLSL%252BSIC.NPJS%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BUA%26otn%3D10%26pmod%3D290699390892%252B290699390892%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D8278154114212427474#ht_3211wt_905 Λεει για Ipad 2 ,αλλα λειτουργει και κουμπωνει αψογα στο 3. Παράθεση Ericsson GF 768...Nokia 6110...Nokia 6510....Alcatel OT 700...Nokia 3410...Sony Ericsson K850...Sony Ericsson P800...HTC Touch Diamond 2...HTC Desire...Samsung Galaxy S...Samsung Galaxy Nexus...Samsung Note 3...Samsung S8 plus Duos...Samsung Note 9...Samsung Mote 20 Ultra...Samsung Fold 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. May 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2012 Λεει για Ipad 2 ,αλλα λειτουργει και κουμπωνει αψογα στο 3. σχεδον ολες οι θηκες του 2 κανουν και στο 3 επειδη απλα ειναι μισο χιλιοστο παχυτερο (+0.6 mm για την ακριβεια) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niki_zor Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλησπέρα...Γνωρίζετε αν υπάρχει έλλειψη συσκευών??Το έχω παραγγείλει εδώ κ μια εβδομάδα μέσω Wind (λόγω επιδότησης) και ακόμα τίποτα.Μόνο το απλό το 16gb έχουν ετοιμοπαράδοτο μέσω Πλαίσιου.....Μου είπαν ότι μπορεί να κάνει κ μήνα...Είναι θέμα μόνο της wind κ του Πλαίσιου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Καλησπέρα...Γνωρίζετε αν υπάρχει έλλειψη συσκευών??Το έχω παραγγείλει εδώ κ μια εβδομάδα μέσω Wind (λόγω επιδότησης) και ακόμα τίποτα.Μόνο το απλό το 16gb έχουν ετοιμοπαράδοτο μέσω Πλαίσιου.....Μου είπαν ότι μπορεί να κάνει κ μήνα...Είναι θέμα μόνο της wind κ του Πλαίσιου? οχι μονο ;) ... διαβασε αυτο: http://www.isquare.gr/company-profile (και παρτους κι ενα τηλεφωνακι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greenfan Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Εκανα κι εγώ την αναβάθμιση σε 5.1.1 και επιτέλους λύθηκε το πρόβλημα που είχε με το 3G που ενώ έδειχνε πως είχε full σήμα δεν λειτουργούσε και ήθελε restart. Ολα καλά λοιπόν! Παράθεση Γιώργος Galaxy s9+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2012 Εγω το πηρα απο τον Καιζερ στην Γ 'Σεπ[μβριου κατω απο το Χοντο,αυτο με τα 16GB,Wifi+4G.Τιμη 618€. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Πέρασα χτες το 5.1.1 αλλά το ipad μου (είμαι στη Vodafone με το mobile internet unlimited) συνέχιζε να μου δείχνει ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ το "ο" δλδ μόνο GPRS σήμα. Όπου και να μετακινήθηκα... Και άρχισα πάλι τα άνοιξε κλείσε.. Ανοιγόκλεισα το flight mode και εδέησε να μου βγάλει (για πολύ λίγο) το "Ε" αλλά και πάλι όχι 3G σήμα... Και ανοιγόκλεισα μετά τα δεδομένα... και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ εμφανίστηκε το σηματάκι "3G" και γω βέβαια ΔΕΝ το κούνησα και πολύ από το σημείο που το έπιασα (μέσα στο σπίτι) για να συνηθίσει... :p Δυστυχώς το θέμα του σήματος συνεχίζει - και μετά την εγκατάσταση του 5.1.1 - να αποτελεί ένα εντελώς random ζήτημα !!! Πριν λίγο χάθηκε ΤΕΛΕΙΩΣ κάθε επαφή με δεδομένα (μόνο το σήμα της κεραίας από voda) και μου πέταξε και μήνυμα ότι δεν υπάρχει σύνδεση internet... ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΣΠΑΣΤΙΚΟ, ιδίως αν αναλογιστεί κανείς το πόσο ακριβή είναι η συγκεκριμένη συσκευή και ότι την αγοράζει κανείς για εργαλείο δουλειάς. Το μόνο παρήγορο είναι ότι το έχουν καταλάβει εκεί στην Apple και προσπαθούν (ανεπιτυχώς ως τώρα) να το διορθώσουν. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stamatis3133 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εγω βλεπω οτι γκρινιαζουμε πολυ οσοι εχουμε vodafone! Λετε να φταιει αυτο!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Εγω βλεπω οτι γκρινιαζουμε πολυ οσοι εχουμε vodafone! Λετε να φταιει αυτο!? Δε νομίζω.. Το συγκεκριμένο πρόβλημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει σχεδόν παντού, ανεξαρτήτως παροχέα και χώρας. Αν διαβάσεις ΕΔΩ θα καταλάβεις ότι το θέμα της απώλειας σήματος είναι πρόβλημα της συσκευής (είτε software είτε hardware) και μόνο. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 καλημέρα παιδιά....ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζει java..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Δε νομίζω.. Το συγκεκριμένο πρόβλημα ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχει σχεδόν παντού, ανεξαρτήτως παροχέα και χώρας. Αν διαβάσεις ΕΔΩ θα καταλάβεις ότι το θέμα της απώλειας σήματος είναι πρόβλημα της συσκευής (είτε software είτε hardware) και μόνο. Αν είναι πρόβλημα της συσκευής τότε είναι πρόβλημα κάποιων συσκευών διότι στο δικό μου iPad 3 δεν το έχω βιώσει. :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Αν είναι πρόβλημα της συσκευής τότε είναι πρόβλημα κάποιων συσκευών διότι στο δικό μου iPad 3 δεν το έχω βιώσει. :D Με την πρώτη ή τη δεύτερη φουρνιά που μπήκε στην Ελλάδα το πήρες το δικό σου ?? Εννοείται μιλάμε για το WiFi/4G, έτσι.. Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
margaritagr Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 για οσους διαβαζα οτι ειχαν θεμα με το 3g, λυθηκε με το update. Οποτε αν σε καποιους εξακολουθει να υπαρχει, ισως ειναι θεμα της συσκευης Παράθεση :cool: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 για οσους διαβαζα οτι ειχαν θεμα με το 3g, λυθηκε με το update. Οποτε αν σε καποιους εξακολουθει να υπαρχει, ισως ειναι θεμα της συσκευης To "ωραίο" προβλέπω να είναι η άρνηση που θα φάω ότι και καλά φταίει η εταιρία κινητής, η apple, ο Θεός, η τρύπα του όζοντος... εκτός από τη συσκευή, ώστε να μην τίθεται θέμα αλλαγής... :ninja: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Με την πρώτη ή τη δεύτερη φουρνιά που μπήκε στην Ελλάδα το πήρες το δικό σου ?? Εννοείται μιλάμε για το WiFi/4G, έτσι.. Το αγόρασα την Μεγάλη Τρίτη από τον ΟΤΕ. Μάλλον :happy: είναι από την καινούργια παρτίδα. Είναι το 64GB/4G Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kharmacoma Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 καλημέρα παιδιά....ήθελα να ρωτήσω αν υποστηρίζει java..... Τι ακριβώς θες να κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Κάτι άλλο,που είδα σήμερα,σε σχέση με την πληκτρολόγηση,η οποία με είχε κατενθουσιασει.Σημερα,είδα ότι ενώ πρώτα,όσο γρήγορα και αν πληκτρολογούσα,το σύστημα ανταποκρινόταν,άρχισε να έχει καθυστέρηση,πραγμα που με ενοχλει.Αυτο,δεν γίνεται συνέχεια,αλλα ομως συχνα. Σκέφτηκα μήπως απο την πολλή χρήση,άρχισε να πιάνει αμάκα το γυαλί και να μην αφήνει να γίνεται καλή επαφή με τα χέρια μου.Τι λέτε;Έχει λογική αυτο; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 (edited) Κάτι άλλο,που είδα σήμερα,σε σχέση με την πληκτρολόγηση,η οποία με είχε κατενθουσιασει.Σημερα,είδα ότι ενώ πρώτα,όσο γρήγορα και αν πληκτρολογούσα,το σύστημα ανταποκρινόταν,άρχισε να έχει καθυστέρηση,πραγμα που με ενοχλει.Αυτο,δεν γίνεται συνέχεια,αλλα ομως συχνα. Σκέφτηκα μήπως απο την πολλή χρήση,άρχισε να πιάνει αμάκα το γυαλί και να μην αφήνει να γίνεται καλή επαφή με τα χέρια μου.Τι λέτε;Έχει λογική αυτο; αφου αυτο δεν γινεται συνεχεια αλλα ομως "συχνα", εμενα αυτο μου ακουγεται πιο πολυ σαν καποια εφαρμογη που εγκατασταθηκε στο μεσοδιαστημα και παραμενει ram-resident (τρεχει στο background) ισως να ευθυνεται για την καθυστερηση στην αποκριση του πληκτρολογιου ... :blink: Δοκιμασε να τις κλεισεις ολες, καντου ενα reboot και αρχισε να πληκτρολογεις και δες αν εχει διαφορα ... Αν ειναι πιο γρηγορο, προσπαθησε να δεις ποια εφαρμογη ευθυνεται ανοιγοντας τες μια-μια και δοκιμαζοντας το πληκτρολογιο μεταξυ των ανοιγματων τους ... Edited May 10, 2012 by Acer Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 αφου αυτο δεν γινεται συνεχεια αλλα ομως "συχνα", εμενα αυτο μου ακουγεται πιο πολυ σαν καποια εφαρμογη που εγκατασταθηκε στο μεσοδιαστημα και παραμενει ram-resident (τρεχει στο background) ισως να ευθυνεται για την καθυστερηση στην αποκριση του πληκτρολογιου ... :blink: Δοκιμασε να τις κλεισεις ολες, καντου ενα reboot και αρχισε να πληκτρολογεις και δες αν εχει διαφορα ... Αν ειναι πιο γρηγορο, προσπαθησε να δεις ποια εφαρμογη ευθυνεται ανοιγοντας τες μια-μια και δοκιμαζοντας το πληκτρολογιο μεταξυ των ανοιγματων τους ... Κοιτα,εφαρμογη δεν εχω βαλει,γιατι δεν ξερω.Το μονο που εκανα,ηταν να βαλω αυτη την αναβαθμιση που εγινε,και την οποια εκανα προχτες.Λες να φταιει αυτη; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Κοιτα,εφαρμογη δεν εχω βαλει,γιατι δεν ξερω.Το μονο που εκανα,ηταν να βαλω αυτη την αναβαθμιση που εγινε,και την οποια εκανα προχτες.Λες να φταιει αυτη; με το "εφαρμογη" εννοω οποιοδηποτε app η game απο το appstore (δεν μπορει να μην εχεις βαλει καμια ! ... :) και σιγουρα θα ξερεις πως γινεται να βαλεις) :happy: Σχετικα με το update 5.1.1, εψαξα μολις σε κατι ξενα Apple forums και δεν το χει αναφερει κανεις μεχρι σημερα αυτο με το πληκτρολογιο (αρα δεν πρεπει να ειναι αυτο). Δες οποτε στο ξανακανει ποιες εφαρμογες (apps or games) ειναι "ανοιχτα" στο background ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Το αγόρασα την Μεγάλη Τρίτη από τον ΟΤΕ. Μάλλον :happy: είναι από την καινούργια παρτίδα. Είναι το 64GB/4G Ακριβώς το ίδιο πήραμε. Εγώ από ΠΛΑΙΣΙΟ τέλος Απριλίου. Συνεπώς και συ και γω της δεύτερης παρτίδας έχουμε μηχάνημα. Τεσπα... Κάνω μαντζούνια για να εμφανιστεί το 3G (ανοιγοκλείνω flight mode, δεδομένα, βάζω στο χειροκίνητο το δίκτυο, με τη σειρά κι ανακατεμένα) και κάποια στιγμή βγαίνει το ρημάδι. ΑΛΛΑ.... Μόλις το σβήσω όμως και το ξανανοίξω... ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. :X Πήρα voda.. όπως το περίμενα αρνήθηκαν κάθε ανάμιξη.. "απευθυνθείτε στην apple μέσω του εμπόρου σας". :O Άντε να τους εξηγήσεις ότι υπάρχει θέμα.. Ψιλοσκατά και τσαντίλα με δαύτο που κοστίζει ενάμιση μισθό κοντά.. :mad: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Κάνω μαντζούνια για να εμφανιστεί το 3G (ανοιγοκλείνω flight mode, δεδομένα, βάζω στο χειροκίνητο το δίκτυο, με τη σειρά κι ανακατεμένα) και κάποια στιγμή βγαίνει το ρημάδι. ΑΛΛΑ.... Μόλις το σβήσω όμως και το ξανανοίξω... ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. :X Πήρα voda.. όπως το περίμενα αρνήθηκαν κάθε ανάμιξη.. "απευθυνθείτε στην apple μέσω του εμπόρου σας". :O δεν φταινε οι παροχοι ρε παιδια, το προβλημα με το 3G εχει αναφερθει σε πολλα ξενα Apple forums, σε διαφορες χωρες, οπως πχ σε αυτο: https://discussions.apple.com/message/18351242#18351242 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nickvog Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 δεν φταινε οι παροχοι ρε παιδια, το προβλημα με το 3G εχει αναφερθει σε πολλα ξενα Apple forums, σε διαφορες χωρες, οπως πχ σε αυτο: https://discussions.apple.com/message/18351242#18351242 Σωστός. Ένα κάρο λεφτά... και η βασική λειτουργία της συσκευής ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!!! :mad: Παράθεση MONEY MAKES THE WORLD GO ROUND... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Acer Δημ. May 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2012 Σωστός. Ένα κάρο λεφτά... και η βασική λειτουργία της συσκευής ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ !!!! :mad: πχ η αναζητηση στο google με τα keywords "new ipad 3g issues" δινει καπου 4 εκατομμυρια results (!!)... :blink: (by the way μια χαρα τους τα γραψες στο forum φιλε Nick, σωστος, και γ*μ* τα αγγλικα !!) ;) :D (κι αυτο ειδικα το forum το διαβαζουν τεχνικοι κι απ την Apple) https://www.google.com/search?num=30&hl=en&newwindow=1&safe=off&site=webhp&q=%22new+ipad%22+3g+issues&oq=%22new+ipad%22+3g+issues&aq=f&aqi=g1g-q5&aql=&gs_l=serp.3..0j0i22l5.12473.14784.0.17886.2.2.0.0.0.0.144.277.0j2.2.0...0.0.AWAdKTLyn7k Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts