DuAl_SuN Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Έχω κάνει την αναβάθμιση από όταν το έβγαλα από το κουτί του. Επίσης δεν το έχω φορτίσει ποτέ με τον δικό του φορτιστή αλλά με του Blade στα 700mA, και μια φορά από το PC. Είναι σίγουρα το P..:p Το κινήτο το πειράζω δεν το έχω να κάθεται και έχω συνέχεια ανοιχτά WiFi και Skype και μιλάω με IMs όλη μέρα. Περιμένω να αδειάσει τώρα να το φορτίσω να σας ανεβάσω τον επόμενο κύκλο. Μια απορία, όταν το φορτίζω από το PC σε τι mA αντιστοιχεί; πεεριμένω Screenshots κι από τον δεύτερο κύκλο Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Είχα ήδη αναβαθμίσει με companion σε 4.0.4. Προσπάθησα με το SEUS να κάνω clean install. Επέλεξα εγκατάσταση και όλα ολοκληρώθηκαν κανονικά. Μόνο που όταν δούλεψε πάλι το κινητό φωτογραφίες/ηχοι και 1-2 office αρχεια που είχα, υπήρχαν εκει και δεν είχαν διαγραφεί (όπως οι επαφές και οι αλλες εφαρμογες). Σωστά έγινε έτσι ή δεν έγινε clean install όπως ήθελα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Ευχαριστώ πολύ!Το περνάω...για να δούμε!Η επιλογή νομίζω είναι ενημέρωση και επαναφορά!Αυτη είναι που τα σβήνει όλα! Παίδες βοήθεια!Δεν μπόρεσαν να μου βγάλουν σήμερα micro sim και το λειτουργώ χωρίς κάρτα.Δεν μπορώ όμως να βρώ τα διαθέσημα δίκτυα wifi...έχει καμιά σχέση που δεν έχει sim?Ενεργοποιείται το wifi αλλα δεν μορώ πουθενά να βρώ τα δίκτυα.. Edited September 3, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Μόλις το συνδέσεις με USB φορτίζει, δεν πρέπει να κάνεις κάτι άλλο. Και το δικό μου από το Πλαίσιο είναι, το έχεις βάλει στο PC με PC Companion? Γιατί μόνο έτσι γινόταν σε μένα η αναβάθμιση. Εμένα γράφει συνδέθηκε η εσωτερική μνήμη.Όσο αφορά την αναβάθμιση δοκίμασα με PC Companion αλλά και με ZEUS αλλά τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pik. Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 παιδες καλησπερα...για service που εχουμε στην Αθηνα για sony? ευχαριστω! Παράθεση Δημήτρης XS Max 512gb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex1994 Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Παίδες βοήθεια!Δεν μπόρεσαν να μου βγάλουν σήμερα micro sim και το λειτουργώ χωρίς κάρτα.Δεν μπορώ όμως να βρώ τα διαθέσημα δίκτυα wifi...έχει καμιά σχέση που δεν έχει sim?Ενεργοποιείται το wifi αλλα δεν μορώ πουθενά να βρώ τα δίκτυα.. Δεν φταίει η sim, το δικό μου έμπαινε κανονικά πρίν τη βάλω. Αν σου ζητήσουν λεφτά για να την κόψουν μην δώσεις, στη vodafone μου την έκοψαν τζάμπα ενώ στη wind ζήτησαν 3 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsonx Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Πώς κάνω screen shot τώρα? Δοκίμασα το volume down και το power bunton αλλά δε κάνει κάτι :-\ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) Πώς κάνω screen shot τώρα? Δοκίμασα το volume down και το power bunton αλλά δε κάνει κάτι :-\ πατώντας μόνο το power button δεν σου βγάζει επιλογή για screen shot ? αν έχει 2.3.7 τουλάχιστον ακόμα ... Edited September 3, 2012 by iobelika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsonx Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 (edited) πατώντας μόνο το power button δεν σου βγάζει επιλογή για screen shot ? αν έχει 2.3.7 τουλάχιστον ακόμα ... ICS εχω 4.0.4 Δες αυτό ..... το πετυχα Edited September 3, 2012 by jsonx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2012 Καλημέρα και από έναν ακόμη του p Το αγόρασα από Πλαίσιο με το 6.0.B.3.184 Ginger 2.3.7 το πρόβλημα με το δικό μου είναι τελείως διαφορετικό: Εγκαθιστώντας αρχικά το companion το οποίο έκανε το απαραίτητο check και βρήκε από μόνο του τη νέα έκδοση 6.1.B.0.544 διαθέσιμη. Στη φάση του prepare και ενώ διαχειρίζεται τα αρχεία που κατέβασε το pc το τηλέφωνο κλείνει αυτόματα και στο αρχικό παράθυρο βγαίνει σαν disconnected παράλληλα μου εμφανίζεται η παρακάτω εικόνα http://i218.photobucket.com/albums/cc18/Anzel3/comp.jpg προσπαθώντας να κάνω τις ενέργειες δεν γίνεται τίποτα. το παράτησα και προσπάθησα μεσω της java πλατφόρμας στο site της sony. Όντως κατέβασε αρχείο στο κινητό που ήτανε συνδεδεμένο, ωστόσο μετά το restart η έκδοση παραμένει η αρχική, το site το βγάζει ενημερωμένο και το companion μου υπενθυμίζει πως υπάρχει διαθέσιμη ενημερωση για το κινητο με την ίδια λούπα ξανά κ ξανά Καμιά λύση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Καμιά λύση; SUS Καλημερα Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 SUS Καλημερα 100% επίλυση του προβλήματός μου :wink: για το μόνο που χω να πω είναι πως ξέχασες ένα Ε στο SEUS :p 4.0.4 ICS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 100% επίλυση του προβλήματός μου :wink: για το μόνο που χω να πω είναι πως ξέχασες ένα Ε στο SEUS :p 4.0.4 ICS Think again. SEUS= Sony Ericsson Update Center Οπως γνωριζουμε μετα την εξαγορα υπαρχει μονο Sony. Οποτε.. SUS= Sony Update Center :rolleyes: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει root το xperia P; Αν ναι, μπορεί να μας πει τα βήματα που ακολουθησε από τον generic οδηγο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Think again. SEUS= Sony Ericsson Update Center Οπως γνωριζουμε μετα την εξαγορα υπαρχει μονο Sony. Οποτε.. SUS= Sony Update Center :rolleyes: :cool: ναι ρε οκ απλά σαν άμπαλος googlαρα sus και δεν εβγαλε τπτ και έτσι ειδα πιο πίσω που είπανε για seus και υπέθεσα Πρέπει να αναφέρω για το κινητό από την προσωπική μου πείρα μέχρι στιγμής πως ζορίστηκα λίγο με το θέμα του κουμπιού μείωσης ήχου και το usb ταυτοχρονα και ίσως για αυτό το λόγο να μην γινότανε τπτ και από το companion. Έπρεπε να το κρατάω οριζόντια και να πατάω το κουμπί μαζί με το usb καλώδιο για να το αναγνωρίσει κλειστό Λεπτομέρειες αλλά δε γ#$εις η δουλειά έγινε thanks again Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Μετα την αναβαθμιση μου ειπε καπιος φιλος εχασε την ποιοτητα σε φωτογραφησεις? οι φωτος δηλαδι ειναι καπως κιτρινοπες τελικα πουλιστε το αν ειναι ετσι η ΣΟΝΥ βγαζει πολλα μοντελα και δεν υποστηριζονται μετα απο την ετερια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Μετα την αναβαθμιση μου ειπε καπιος φιλος εχασε την ποιοτητα σε φωτογραφησεις? οι φωτος δηλαδι ειναι καπως κιτρινοπες τελικα πουλιστε το αν ειναι ετσι η ΣΟΝΥ βγαζει πολλα μοντελα και δεν υποστηριζονται μετα απο την ετερια Παω αμεσως τωρα να πουλησω το sonaki μου.... :cry: Η κυρα sony εβαλε σε ΟΛΑ (εκτος απο ενα) τα xperia του 11' ics ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex1994 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 πεεριμένω Screenshots κι από τον δεύτερο κύκλο Αυτή τη φορά έπαιξα λίγο παραπάνω με το κινήτο, και είχα για πολύ ώρα ανοιχτό το Data ενώ μίλαγα στο Talk (με IMs πάντα). Το μόνο πρόβλημα είναι πως μόλις το κινητό πέσει κάτω από 16-15% η μπαταρία αρχίζει να αδειάζει μόνη της με το κινητό στο standby και με το Extended Mode πάντα ανοιχτό. Πάνω από τα 80% είναι ζήτημα το να πέσει 1% έτσι. Τελικά κοιμάμαι το βράδυ με χαμηλή μπαταρία και το πρωί το κινητό το βρίσκω κλειστό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DuAl_SuN Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Μετα την αναβαθμιση μου ειπε καπιος φιλος εχασε την ποιοτητα σε φωτογραφησεις? οι φωτος δηλαδι ειναι καπως κιτρινοπες τελικα πουλιστε το αν ειναι ετσι η ΣΟΝΥ βγαζει πολλα μοντελα και δεν υποστηριζονται μετα απο την ετερια Είσαι που είσαι άσχετος συνεχίζεις και γράφεις. Αυτή τη φορά έπαιξα λίγο παραπάνω με το κινήτο, και είχα για πολύ ώρα ανοιχτό το Data ενώ μίλαγα στο Talk (με IMs πάντα). Το μόνο πρόβλημα είναι πως μόλις το κινητό πέσει κάτω από 16-15% η μπαταρία αρχίζει να αδειάζει μόνη της με το κινητό στο standby και με το Extended Mode πάντα ανοιχτό. Πάνω από τα 80% είναι ζήτημα το να πέσει 1% έτσι. Τελικά κοιμάμαι το βράδυ με χαμηλή μπαταρία και το πρωί το κινητό το βρίσκω κλειστό. Κοίτα εγώ με συνέχεια ανοιχτά τα Data βγάζω περίπου 20-22 ώρες με 4 - 4,5 ώρες ανοιχτή την οθόνη και 35-55 λεπτά ομιλία. Οφείλω να ομολογήσω ότι το 7 ώρες ανοιχτή οθόνη είναι σχεδόν απίστευτο. Επίσης έχεις απόλυτο δίκιο σε ότι αναφέρεις για μετά το 20% μπαταρία. Από το 19% και κάτω αδειάζει πολύ γρήγορα ΑΛΛΑ με 1% μπαταρία έχω κάνει 10λεπτη κλήση οπότε φαντάζομαι είναι και λίγο εικονικό το ποσοστό. όσο για την ποιότητα φωτογραφίας και βίντεο συνεχίζει και με το Icecream να είναι η καλύτερη που έχω δει από κινητό μέχρι 400 ευρώ. Παράθεση Iphone 7 - Huawei P9 Lite - Ipad Mini 2 - MacBook Pro 13 - Asus ZenAioS Previous : Iphone 6 - Ipad Mini Retina- MacBook Air - Toshiba Click Mini - Dell Inspiro 23 - Ipad Air - Ipad MIni - Toshiba Encore 8 - Iphone 5C - Ipad 2 - Samsung Galaxy S4 mini - Samsung Tab 7 - Motorola Razr I - Sony Xperia P - Sony Ericsson Xperia Arc - Motorola Defy - Samsung Omnia 2 - Samsung Omnia Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Φιλε DuAl επετρεψε μου αλλα δεν ειναι και τραγικα τα νουμερα που αναφερεις παντα σε σχεση με την εμπειρια μου απο αλλα Android με μεγαλυτερη μπαταρια σε mAh. Νομιζω η ICS βοηθησε αρκετα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimis39 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 οχι και καλυτερη ποιοτητα φωτογραφιας και βιντεο ολο κιτριναδες ειναι το καινουργιο που εχω να μη αναφερω μοντελο και με κανουνε παρατηρηση βγαζει καλυτερα φωτογραφιες και βιντεο και μαλιστα με το πατιμα ενος κουμπιου φτανει η φωτογραφια σε ποιοτητα που δεν φανταζεστε επιμενω αν δεν εβγαζε τοσα μοντελα η ΣΟΝΥ και παρεμεινε στα μισα τουλαχιστον θα ειτανε ολοι οι πελατες ευχαριστημενοι εδω παιρνεις ενα Iphone και υποστηριζετε απο την εταιρια για πολλα χρονια ακομη δεν παταει τα μοντελα της στην ακρη με εκρεμοτητες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 (edited) Το οτι κιτρινίζει λιγάκι το έχω δει κ εγώ...Μάλλον είμαι καλομαθημένος απο το Satio,απότε...Παιδιά για τις εφαρμογές έχει περιορισμό στο 1,8gb?Γτ πήγα ΄στις εφαρμογές,πάτησα sd και εκεί είχε άλλα 11gb διαθλεσημα για εφαρμογές σε μια εικονική sd που είναι όλη η μνήμη του κινητού.Το ερώτημά μου λοιπόν είναι αν με κάποιο απο τα γνωστά προγραμματάκια μπορούμε να μεταφέρουμε εκεί τις εφαρμογές και να είχαμε 11gb στη διαθεσή μας!Αν δεν γίνεται,με root ξεκλειδώνει όλος ο χώρος?? Edited September 7, 2012 by orfeas92 Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkar72 Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Απ' ότι κατάλαβα, στο xperia P δεν έχει κάνει ακόμη κανείς από εμας root τη συσκευή του. Από τον οδηγό που υπάρχει εδω στο φορουμ, μαλλον δεν μπορεις να το κανεις, αφού δεν κάνει για συσκευες που υποστηριζουν μόνο το πρωτοκολο MTP. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. September 4, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 παιδες καλησπερα...για service που εχουμε στην Αθηνα για sony? ευχαριστω! Sony Ericsson Service Points Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks13sakis Δημ. September 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2012 Παιδια καλησπερα.Μολις πηρα και εγω την ics:) Αντε να δουμε το χαλι μας:lol: Οποιος με γερμανικο P,ας ριξει μια ματια στο pcc;) Παράθεση sks13 :alien: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts