Karthan7 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 για αρκετά πρέπει να κάνει δεν το δοκίμασα και σε πολλά 4 5 συσκευές όλο και όλο ορίστε το αρχείο το περνάς από cwm αλλά κάνε πρώτα backup (nandroid) γιατί αν δεν κάνει για την συσκευή που θα το περάσεις θα κάνει bootloop http://db.tt/HDYaiyNw Ευχαριστω, δουλεψε στο τηλεφωνο μου! Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Κανενα λιγοτερο χρονοβορο τροπο για root εβγαλαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Κανενα λιγοτερο χρονοβορο τροπο για root εβγαλαν? αμέ αν εχεις ξεκλείδωτο bootloader Ευχαριστω, δουλεψε στο τηλεφωνο μου! σε τι συσκευη αν επιτρέπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 μετα απο 3 ολοκληρες ωρες το καταφεραμε να το κανουμε ροοτ... χιλια ευχαριστω τον φιλο μου egodemis να ειναι καλα.... με πολλα ζορια το καταφερε...σε ευχαριστω πολυ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 μετα απο 3 ολοκληρες ωρες το καταφεραμε να το κανουμε ροοτ... χιλια ευχαριστω τον φιλο μου egodemis να ειναι καλα.... με πολλα ζορια το καταφερε...σε ευχαριστω πολυ ασε................ 1. κάποιο λόγο ολα τα wifi στην περιοχή σταματήσαν να εκπέμπουν......... (για κάποιο καιρό ακόμη και το 3g) 2. δεν δεχόταν να κάνει unlock το bootloader η συσκευη και ας έλεγε οτι bοοtloader unlockable......... 3. πάμε να περάσουμε root με δεύτερο τρόπο αφού χάνουμε όλες της ελπίδες (prerooted rom μεσου ics) όλα οκ....... και ξαφνικά μισές λειτουργείς τα κακαρώνουν χωρίς λόγο.................... 4. λέμε οκ ξαναπερναμε........... πάμε και.................. έχει χαθεί το cwm 5. πάλι από την αρχή.... ίσα ίσα προλάβαμε τελευταία δευτερόλεπτα πριν κλείσει το netbook από μπαταρία............ μόνο μετεωρίτης δεν χτύπησε όλα τα άλλα έγιναν......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 ασε................ 1. κάποιο λόγο ολα τα wifi στην περιοχή σταματήσαν να εκπέμπουν......... (για κάποιο καιρό ακόμη και το 3g) 2. δεν δεχόταν να κάνει unlock το bootloader η συσκευη και ας έλεγε οτι bοοtloader unlockable......... 3. πάμε να περάσουμε root με δεύτερο τρόπο αφού χάνουμε όλες της ελπίδες (prerooted rom μεσου ics) όλα οκ....... και ξαφνικά μισές λειτουργείς τα κακαρώνουν χωρίς λόγο.................... 4. λέμε οκ ξαναπερναμε........... πάμε και.................. έχει χαθεί το cwm 5. πάλι από την αρχή.... ίσα ίσα προλάβαμε τελευταία δευτερόλεπτα πριν κλείσει το netbook από μπαταρία............ μόνο μετεωρίτης δεν χτύπησε όλα τα άλλα έγιναν......... Μηπως να παρετε κανα λαχειο????? Ή να παιξεται κανα Λοτο...τζοκερ....Σας παει πολυ σημερα ;) :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Μηπως να παρετε κανα λαχειο????? Ή να παιξεται κανα Λοτο...τζοκερ....Σας παει πολυ σημερα ;) :lol: μα καθόλου μιλάμε.......... μάλιστα βγήκαμε από αυτοκίνητο να δούμε μπας και καμία μάγισσα κάνει την δουλειά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 σε τι συσκευη αν επιτρέπετε? ThL W7 http://www.minideal.net/thl-w7-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-white.html Εγραψα και στο τοπικ του τηλεφωνου εδω στο myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357076 , παντος την εβγαλα γιατι με κουραζε στο πληκρολογιο κατα την γραφη. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 ThL W7 http://www.minideal.net/thl-w7-mtk6589-quad-core-smart-phone-android-4-2-with-5-7-inch-hd-ips-screen-white.html Εγραψα και στο τοπικ του τηλεφωνου εδω στο myphone http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=357076 , παντος την εβγαλα γιατι με κουραζε στο πληκρολογιο κατα την γραφη. δεν κάνει σε μεγάλα κινητά......... δοκίμασα σε ενα tablet μου έβγαλα τα μάτια αν εχεις κατι 4,0 4,3 οκ καλά εκεί μετά αρχίζει και σε κουράζει και θέλει όλα να είναι μαύρα αλλιώς στραβώνεσε ελπίζω να μην ζορίστηκε να την βγάλεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 2 ερωτησεις..... Χρησιμοποιει κανεις την Enigma 4.3 ???? Εχει καποιο θεματακι και στους xda δεν με αφηνει να γραψω μηνυμα παρολο που εχει κανει εγραφη εδω και κανα μηνα !!!!!!!!!!!!!!! Και η δευτερη αφορα των egodemis.... Αυτη η γραμματοσειρα που δινεις μπορουμε να κανουμε καποιες ρυθμισεις????? Ας πουμε στα μηνυματα αλλαζει και η εμφανιση των μηνυματων....Μπορει να αλλαξει αυτο???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 δεν κάνει σε μεγάλα κινητά......... δοκίμασα σε ενα tablet μου έβγαλα τα μάτια αν εχεις κατι 4,0 4,3 οκ καλά εκεί μετά αρχίζει και σε κουράζει και θέλει όλα να είναι μαύρα αλλιώς στραβώνεσε ελπίζω να μην ζορίστηκε να την βγάλεις Ολα καλα :) Η βιβλος του Install zip γραφει : -Reboot into Recovery -backup -Install zip from SDCard -Choose zip from SDCard Αν κατι παει στραβα/ δεν δουλευει ή δεν μας αρεσει: -Reboot into Recovery -backup and restore -restore και σαν να μην χασαμε ουτε λεπτο :lol: Και παλι ευχαριστω :) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 2 ερωτησεις..... Χρησιμοποιει κανεις την Enigma 4.3 ???? Εχει καποιο θεματακι και στους xda δεν με αφηνει να γραψω μηνυμα παρολο που εχει κανει εγραφη εδω και κανα μηνα !!!!!!!!!!!!!!! Και η δευτερη αφορα των egodemis.... Αυτη η γραμματοσειρα που δινεις μπορουμε να κανουμε καποιες ρυθμισεις????? Ας πουμε στα μηνυματα αλλαζει και η εμφανιση των μηνυματων....Μπορει να αλλαξει αυτο???? δλδ σε μηνύματα να γράφεις με άλλες γραμματοσειρές και σε όλο το systimma άλλες? αν ναι τότε έτσι όπως είναι δεν γίνετε εφαρμόζει σε όλο το σύστημα αν τα μηνύματα σου υποστηρίζουν αλαλαγή γραμματοσειράς άλλο αυτό...... στα μηνύματα τι σε χαλάει αυτή η γραμματοσειρά? υποστηρίζει σχεδόν όλες της γλώσσες και αν δεν εχεις τηλέφωνο με μεγάλη οθόνη και χαμηλή ανάλυση (κατο απο 250 ppi) τότε μια χαρά είναι όλα γίνετε βεβαία να κάνω edit to apk αλλά είναι μεγάλη ιστορία Ολα καλα :) Η βιβλος του Install zip γραφει : -Reboot into Recovery -backup -Install zip from SDCard -Choose zip from SDCard Αν κατι παει στραβα/ δεν δουλευει ή δεν μας αρεσει: -Reboot into Recovery -backup and restore -restore και σαν να μην χασαμε ουτε λεπτο :lol: Και παλι ευχαριστω :) :D πάντως αν κάτι στραβό παίρνεις τα αντοιστιχα αρχεία από την rom σου τα αντικαταστεις με τα δικά μου και τα φλασαρεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Οχι Οχι....δεν εννοω αυτο!!!!!!!!!!! Μου εχει αλλαξει η εμφανιση των εισερχομενων και η η εμφανιση στην δημιουργια...... Αν εχω μηνυμα στα εισερχομενα δεν πιανει ολη την Οθονη.....Δειχνει το μισο στα αριστερα και οταν το επιλεγω μου το βγαζει στην δεξια πλευρα της οθονης...... Επισης στην δημιουργια μου βγαζει τα εισερχομενα στα αριστερα και το νεο μηνυμα που δημιουργω στα αριστερα !!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι θεμα της Γραμματοσειρας??????? Αν οχι τοτε ισως να φταιει το update της Enigma !!!!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Οχι Οχι....δεν εννοω αυτο!!!!!!!!!!! Μου εχει αλλαξει η εμφανιση των εισερχομενων και η η εμφανιση στην δημιουργια...... Αν εχω μηνυμα στα εισερχομενα δεν πιανει ολη την Οθονη.....Δειχνει το μισο στα αριστερα και οταν το επιλεγω μου το βγαζει στην δεξια πλευρα της οθονης...... Επισης στην δημιουργια μου βγαζει τα εισερχομενα στα αριστερα και το νεο μηνυμα που δημιουργω στα αριστερα !!!!!!!!!!!!! Δεν ειναι θεμα της Γραμματοσειρας??????? Αν οχι τοτε ισως να φταιει το update της Enigma !!!!!!!!!!!! κάνα κάνα screenshot γιατί μου ακούγονται εξωγήινα αυτά :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Αυτο εννοω................ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2013 Αυτο εννοω................ οοοοο τι τσο....α είναι αυτή???????????? όχι ενταξη δεν είναι έτσι κανονικά update της ainigma είναι πέρνα την προηγούμενη εφαρμογή για μηνύματα και καθάρισες https://dl.dropboxusercontent.com/u/16231586/Conversations.apk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Perompompom Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδια Καταρχας ειμαι καινουριος στο forum....βρηκα σε Internetiκο site το Sony P με 213 ευρω ... να το πάρω??η μηπως βγει προβληματικο...επισης ειναι καλο το κινητο η μπα?:X Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδια Καταρχας ειμαι καινουριος στο forum....βρηκα σε Internetiκο site το Sony P με 213 ευρω ... να το πάρω??η μηπως βγει προβληματικο...επισης ειναι καλο το κινητο η μπα?:X Φίλε μου το κινητό είναι φανταστικό και πρόβλημα να έχεις με την απόδειξη αγοράς έχεις την εγγύηση των 2 ετών και DOA 7 ημερών. Η γνώμη μου είναι αν θέλεις ψάξε να δεις τιμές από τα xperia του β΄ εξαμήνου τα οποία θα πάρουν τουλάχιστον το androint 5,0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδια Καταρχας ειμαι καινουριος στο forum....βρηκα σε Internetiκο site το Sony P με 213 ευρω ... να το πάρω??η μηπως βγει προβληματικο...επισης ειναι καλο το κινητο η μπα?:X το κινητό έχει κάποια θέματα (προβληματική πυξίδα χαμηλό σήμα gps) (λόγο μεταλλικής κατασκευής) αλλά για τα λεφτά που πουλιέται 210 δεν έχει καλύτερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephantas Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 Παιδια Καταρχας ειμαι καινουριος στο forum....βρηκα σε Internetiκο site το Sony P με 213 ευρω ... να το πάρω??η μηπως βγει προβληματικο...επισης ειναι καλο το κινητο η μπα?:X να το παρεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. May 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2013 το κινητό έχει κάποια θέματα (προβληματική πυξίδα χαμηλό σήμα gps) (λόγο μεταλλικής κατασκευής) αλλά για τα λεφτά που πουλιέται 210 δεν έχει καλύτερο καλα χαμηλο σημα gps δε θα το λεγα. τη πρωτη φορα που το ανοιξα σε μισο λεπο κλειδωσε και χωρις δεδομενα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zirobabis Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Σε εμένα το GPS έχει περίπου 20 μέτρα λάθος στίγμα. Έχω δοκιμάσει igo αλλά και Google maps. Επίσης στην ίδια θέση που το βάζω στο αυτοκίνητο, χάνει συχνά το σήμα σε σχέση με το Xperia neo που είχα. Ένα search που έκανα, είδα ότι στο forum της sony και άλλοι έχουν λάθος στίγμα .Οι λύσεις που προτείνουν δεν μου έλυσαν το πρόβλημα, όπως και σε άλλους. Με jb δεν υπάρχει κάποιος με τέτοιο θέμα; Παράθεση www.slotgames.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danny_S Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 Καλησπερα παιδια. Κατραχας ειμαι λιγο νουμπάς, οποτε δειξτε λιγη επιείκεια :) Θελω να περασω την official JellyBean στο XP μου αλλα δεν μπορω μεσω PC Companion καθως εδω και πολυ καιρο το εχω με custom ROM και ξεκλειδωτο bootloader. Θα μπορουσατε να με καθοδηγησετε πως να κανω μια ομαλη εγκατασταση με τα παραπανω δεδομενα? Και αν ειναι δυνατο, να παραμεινει rooted το κινητο. Ή αν εχετε να προτεινετε καμια καλη custom rom πανω σε JB? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 (edited) Δοκίμασε την Enigma με Nemesis Kernel (μιας και έχεις unlocked bl), πολύ καλός συνδυασμός: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2214141 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2168318 Πρώτα όμως πρέπει να περάσεις μία stock JB: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2250101 ή κάνε update μέσω SEUS. Καλό είναι για να μην παρουσιαστούν προβλήματα να κάνεις ένα titanium backup τις εφαρμογές για να κάνεις clean install(δηλαδή να χαθούν όλα τα system files/εφαρμογές κτλ που έχεις τώρα). Edited May 15, 2013 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Danny_S Δημ. May 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2013 o SEUS μου βγαζει error οτι εχω πειραγμενο software και δεν μπορει να κανει update. Σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να περασω την JB απευθειας μεσω flashtool? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts