Jump to content

Danny_S

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Danny_S

  • Ημ. Γέννησης 24/10/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ιταλία

Danny_S's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Danny_S

    Sony Xperia P

    o SEUS μου βγαζει error οτι εχω πειραγμενο software και δεν μπορει να κανει update. Σε αυτη τη περιπτωση θα πρεπει να περασω την JB απευθειας μεσω flashtool?
  2. Danny_S

    Sony Xperia P

    Καλησπερα παιδια. Κατραχας ειμαι λιγο νουμπάς, οποτε δειξτε λιγη επιείκεια :) Θελω να περασω την official JellyBean στο XP μου αλλα δεν μπορω μεσω PC Companion καθως εδω και πολυ καιρο το εχω με custom ROM και ξεκλειδωτο bootloader. Θα μπορουσατε να με καθοδηγησετε πως να κανω μια ομαλη εγκατασταση με τα παραπανω δεδομενα? Και αν ειναι δυνατο, να παραμεινει rooted το κινητο. Ή αν εχετε να προτεινετε καμια καλη custom rom πανω σε JB?
  3. Danny_S

    Sony Xperia P

    Ευχαριστω για την απαντηση! Δοκιμασα το tutorial που παρεθεσες αλλά... Εχω ενα "μικρό" προβληματάκι... Εκανα flash λοιπον με τον παλιο kernel .599 και υστερα το ενεργοποιησα για να κανω root με το Restore ομως το κινητο δεν αποκρινεται καθολου!!! Λαγκαρει απιστευτα! δεν μπορω καν να δω το Lock screen! πόσο μαλλον να μπω στα apps για να ανοιξω το Backup and Restore.... Και το χειροτερο ειναι οτι δεν μπορω ουτε καν να απενεργοποιησω το κινητο!
  4. Danny_S

    Sony Xperia P

    Παιδες προσπαθω να το κανω root αλλα δε θελει με τιποτα! Δοκιμασα τον επίσημο οδηγό για τη σειρα ΝΧΤ και με τις δυο version αλλα κ παλι καμια τυχη... Τα φώτα σας!! Σημειωση: Εχω την 1.54
  5. Danny_S

    Sony Xperia P

    πως το τσεκάρω αυτο φίλος?
  6. Danny_S

    Sony Xperia P

    Παιδες εδω κ μερες αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το Data Traffic. Ενω το ενεργοποιω δεν μου εμφανιζει καμια ενδειξη πανω στη μπαρα σήματος οπως εδειχνε πριν χαρακτηριστικα H ή 3G, και φυσικα δεν εχω καμια προσβαση στο ιντερνετ. Εχω την εντυπωση οτι ξεκινησε απ' οταν εκανα την τελευταια αναβαθμιση πριν καμια δεκαρια μερες.... Καμια ιδεα??
  7. Danny_S

    Sony Xperia P

    Θα σου πω το εξης, και απευθυνομαι και στους υπολοιπους κατοχους του Xperia P... Απο τοτε που εβαλα στην ακρη τον αυθεντικο φορτιστη του και χρησιμοποιω εναν 1000mA φορτιστη απτο κινητο της αδερφης μου, η αυτονομια της μπαταριας εχει σχεδον ΥΠΕΡΔΙΠΛΑΣΙΑΣΤΕΙ. Απο εκει που μου εβγαζε 10 με 12 ωρες και 1μιση ωρα περιπου ανοιχτη οθόνη, τωρα πλεον μου βγαζει ανετα 24ωρο (περιστασιακη χρηση) με minimun 2.5 ωρες οθονη (αυτοματη φωτεινοτητα παντα). Εχω φτασει καλλιστα τις 4,5 ωρες.... Πλεον δε φοβαμαι να βγω το βραδυ εξω με τη μπαταρια στο 45%, ξερω οτι θα με βγαλει μεχρι να γυρισω σπιτι... Αυτο που θελω να τονισω ειναι οτι βελτιωθηκε ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ η διαρκεια αναμονης του κινητου, ομως ακομα και με χρηση για αναπαραγωγη μουσικης οπως ανεφερες ειδα πολυ σημαντικη βελτιωση... Σχετικα με την "ταχεία φορτιση" που λες, και που πιστευω εκει βρισκεται η πηγη του προβληματος, ειναι μια μεγαλη ΠΑΤΑΤΑ!! Ναι, πραγματι ειναι ταχεια, καθως φορτιζει εικονικα 100% σε λιγοτερο απο 70 λεπτα, ΑΛΛΑ τι να το κανεις οταν δεν αξιοποιει τις πραγματικες δυνατοτητες της μπαταριας??
  8. Danny_S

    Sony Xperia P

    Αυτο ακριβως συμπερανα κι εγω φιλε την πρωτη φορτιση με ενεργοποιημενο το Extended Standby Mode και εβγαλα τα παραπανω αποτελεσματα (κοντα 32 ώρες), αλλα δυστυχως απο την επομενη φορτιση ξαναγυρισα στα παλια... Btw, το φορτιζεις με το δικο του, ή τον φορτιστη του Arc? Αυτο συμβαινει πραγματι κ σε μενα, περιστασιακα, ακομη κ οταν η οθονη ειναι κλειστη. Αυτο που ισως βοηθησει ειναι να εχεις κλειστες τις περιττές εφαρμογες ή να ενεργοποιησεις οπως ειπα πιο πριν το Extended Standby Mode απο τις ρυθμισεις ενεργειας, το οποιο απ'οτι εχω καταλαβει μετα απο 15 λεπτα αφου σβησει η οθονη, κλεινει ολες τις εφαρμογες και το Data Traffic για εξοικονομηση ενεργειας. Παντως, κατι θετικο... εχθες πριν πεσω η μπαταρια ήταν στο 4%. Το απενεργοποιησα και το κουμπωσα στον φορτιστη της αδερφης μου (1000mA) και σημερα το πρωί με εξεπληξε! Αυτη τη στιγμη ειμαι 88% μπαταρία με 43 λεπτά οθόνη!!:w00t: τη στιγμη που, οπως εχουν αναφερει κ αλλοι κατοχοι, με τα κοινα στάνταρ του κινητου καθε 20 λεπτα οθονης αντιστοιχει σε 10% μπαταρίας! Μακάρι να συνεχισει έτσι!!!:clap::lol:
  9. Danny_S

    Sony Xperia P

    Λοιπον το κακο εχει παραγινει με την μπαταρια... Τις προαλλες μετα απο πληρη φορτιση μου εβγαλε 30 ωρες!! αν και με μολις 2μισή ωρες ανοιχτη οθόνη... (βλ. scr.shots) Στις επομενες δυο φορτισεις με το ζορι να εβγαλε 10 ωρες!!! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ??? μιλαμε ακομη και να μην το πειραζω καθολου, σε αναμονη ακομη κ με κλειστο το wifi, η μπαταρια τρεχει πιο γρηγορα απ'οτι τρεχει το νερο οταν κανει μπανιο η αδερφη μου. Επειδη πολλοι εχουν αναφαρει οτι με διαφορετικο φορτιστη εχουν πετυχει μεγαλυτερη αυτονομια, λεω να δοκιμασω κ εγω ομως φοβαμαι μην προκαλεσουν καμια βλαβη στην μπαταρια του κινητου, καθως οπως συνιστουν τα manuals πρεπει να χρησιμοποιουμε μονο τον φορτιστη του κατασκευαστη. Ο ενας ειναι στα 500mAh κ ο αλλος στα 1000, να δικομασω ή υπαρχει καποιος κινδυνος??
  10. Danny_S

    Sony Xperia P

    Τις τελευταιες ημερες με εχει προβληματισει αρκετα η μπαταρια... Χαρακτηριστικα το αφισα για 30-40 λεπτα χωρις να το ακουμπησω (αναμονη) κ με το που το κοιταω εχει πεσει 8 με 10%! τρελα πραγματα!!
  11. Danny_S

    Sony Xperia P

    Οντως ακουγεται κουλο. Εγω με το που το αγορασα, πριν 2 βδομαδες περιπου, μου εβγαλε αμεσως την ενημερωση για την αναβαθμιση. Απο που το αγορασες το κινητο? Επικοινωνησες με το Support της Sony?
  12. Danny_S

    Sony Xperia P

    Οπως ανεφερε ο rotsikas, ειμαι ο έτερος που αντιμετωπιζει προβλημα με την καμερα και η συκευη ειναι απο Γερμανια, αν αυτο τελικα λεει κατι. Το προβλημα εμφανιζεται με χρηση σε χαμηλο φωτισμο, ΑΛΛΑ θα ηθελα να προσθεσω, και σε υψηλό φωτισμο ειδικα σε εξωτερικο χωρο κατω απτο φως του ηλιου. Το καλο ειναι οτι αυτο διορθωνεται με manual ρυθμιση σε "Party" mode, θυσιαζοντας βεβαια λιγο τα χρωματα αφου παιρνουν μια μπλε αποχρωση. Και ειναι κριμα γιατι ενας απ'τους σημαντικοτερους παραγοντες που το επέλεξα έναντι του Nexus, ήταν η καμερα και το dedicated shutter button αυτης. Φυσικα οπως λεει ο DualSun δεν εχει θεμα με την καμερα του, αρα μπορουμε να υποθεσουμε οτι προκειται για ελλατωματικες συσκευες.
  13. Danny_S

    Sony Xperia P

    Οταν τις βαζω στο pc φαινεται ελαχιστα, σχεδον δεν φαινεται. Δεν περιμενω απτο το κινητο μου να βγαζει τρελη ποιοτητα στις φωτογραφιες, αλλα τουλαχιστον απαιτω να υπαρχει μια σωστη απόκριση στην φυσικοτητα των χρωματων, ενω εδω μιλαμε για πραγματικη αλλοίωση που σε σχεση με αλλα κινητα με μικροτερων δυνατοτητων καμερα αποδιδουν πιο φυσικα χρώματα... :down:
  14. Danny_S

    Sony Xperia P

    Όπως εγραψα και στο προηγούμενο μου post, αυτο που εχω παρατηρησει φιλε ειναι εντονη κιτρινίλα στις φωτογραφιες απο την καμερα, κυριως, σε normal mode (ή SceneRocognition) κατω απο το φως του ήλιου ή λάμπας. Το φαινομενο ελατώνεται μόλις απενεργοποιήσω την Bravia Engine ή χαμηλωσω αρκετα το brightness της οθόνης. Ενω σε εσωτερικό χόρο το προβλημα μοιαζει να λυνεται μολις το βαλω σε Party mode, ομως για εξω βγαζει υπερβολικα φωτεινες φωτο. Μηπως εχω ελλατωματική καμερα? Συμβαινει κατι αναλογο στο δικό σου?
  15. Danny_S

    Sony Xperia P

    αυτο μολις εκανα φιλε και η μπαταρια δειχνει 100% lol προφανως η ενδειξη ειχε κολλησει στο 12% και με τρομαξε!! Συγνωμη για την αναστάτωση παιδια :lol: Btw, φιλε Orfea μηπως αντιμετωπιζεις και συ καποιο προβλημα με την κιτρινίλα στην οθόνη?
×
×
  • Create New...