iliasx8 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 χωρις να αλλαξεις kernel? Ούτε root,αν δεις τι τρέχει από πίσω θα βάλεις τα κλάματα:p 240 ελεύθερη μνήμη έχω Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Πάντα σε σχέση με ics καλύτερα. Κοντά 6ώρες οθόνη δεν θυμάμαι να χα ποτέ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4684484#post4684484 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4684484#post4684484 Ασε μας ρε φιλαράκο!Μας τσάκισες τη ψυχολογία κ χαίρομαι με κοντά 6 ώρες οθόνη!Θα πω του zxr να σε κανονίσει:p:p Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ασε μας ρε φιλαράκο!Μας τσάκισες τη ψυχολογία κ χαίρομαι με κοντά 6 ώρες οθόνη!Θα πω του zxr να σε κανονίσει:p:p Χεχε! :D Αυτό που ήθελα να πω είναι ότι είναι εντελώς λανθασμένη η ένδειξη για τις ώρες τις οθόνης. Όπως βλέπεις εμένα μου δείχνει ότι είναι ενεργοποιημένη η οθόνη κατά τη διάρκεια της νύχτας που το είχα σε flight mode και κοιμόμουν (προφανώς και δεν ήταν). Ωστόσο η μπαταρία δεν "έπεφτε" όπως θα έπεφτε αν είχα πράγματι ανοιχτή την οθόνη. Περίμενα να το έχουν διορθώσει αυτό το bug στην JB αλλά δυστυχώς δεν το έκαναν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Λιακο, με λιγα λογια χαιρεσαι αδικα..:-P Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntonisStaras Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Προσωπικα, εχω να παρατηρησω το εξης! Ενω με την ics μου γραφε τρελες ωρες ενεργοποιημενης οθονης (ειχα πιασει και 9 και το χω ανεβασει εδω) , πλεον με το ζορι χτυπαω 3-4, με την ιδια χρηση του κινητου αλλα και με τις ιδιες ωρες αναμονης! Θελω να πω οτι με ics κρατουσε 2 μερες η μπαταρια και μου γραφε 9 ωρες οθονη και πλεον με την jb κραταει παλι δυο μερες, αλλα η οθονη μετραει σαφως λιγοτερες ωρες (3-4). Εχω την αισθηση οτι τωρα ειναι πιο αντικειμενικη η μετρηση σε σχεση με την ics! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orfeas92 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Η ένδειξη μπερδευόταν οταν δεν κάναμε παρατεταμένη χρήση της οθόνης και απλά την ανοιγοκλείναμε ανα διαστήματα...ΠΧ,αν βγάλεις το κιν απο τη φόρτιση και δν κλείσει η οθόνη μέχρι να τελειώσει η μπαταρία,θα είναι μάλλον σωστή η ένδειξη.Αν όμως τη χρησιμοποιείς 5λεπτα μέσα στη μέρα,που είναι και το πιο λογικό,εκεί δείχνει οτι να 'ναι...Έβγαζα κ εγω 5-5,30 ώρες οθόνη στην ics και χαιρόμουν άδικα! Παράθεση Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ασε μας ρε φιλαράκο!Μας τσάκισες τη ψυχολογία κ χαίρομαι με κοντά 6 ώρες οθόνη!Θα πω του zxr να σε κανονίσει:p:p μην κλαις σε power save mode είναι αυτό :p σου έφτιαξα κάπως την ψυχολογία? :lol: Λοιπον.. τηλεφωνο: κολλαει πολυ συχνα (και χρειαζεται επανεκκινηση το κινητο) εκτος απο το οτι ειναι αργο. σημα: στα ιδια σημεια μου βγαζει πολλες φορες εκτος καλυψης, ακουστικο: χειροτερη ποιοτητα κλησης. Οσο για την μπαταρια, τωρα ειναι στο 59% με wifi και gsm, μου βγαζει εκτιμωμενο χρονο διαρκειας 3ωρες (οχι οτι το εμπιστευομαι ιδιεταιρα αλλα ειναι ενδεικτικο για το τι συμβαινει). Γενικα εχει πολυ λαγκ, κατι που συμβαινει και στις εφαρμογες, και δεν μπορω να καταλαβω γιατι μιας οι περισσοτεροι εχουν μεινει ικανοποιημενοι.. οο το παραεκανες ούτε καν μήπως εχεις hardware πρόβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. May 10, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Ασε μας ρε φιλαράκο!Μας τσάκισες τη ψυχολογία κ χαίρομαι με κοντά 6 ώρες οθόνη!Θα πω του zxr να σε κανονίσει:p:p Ο zxr δεν ανακατεύεται! Βρείτε τα μόνοι σας! :p Από την άλλη βρε παιδιά αναρωτιέμαι γιατί κάθεστε και ασχολείστε με την μπαταρία και ειδικότερα με το τι δείχνει ο μετρητής. Τα πράγματα είναι απλά. Το φόρτισα σήμερα. Η μπαταρία τελείωσε μετά από Χ ώρες/μέρες. Είμαι ευχαριστημένος εγώ, ως κάτοχος, από αυτή τη διάρκεια σε σχέση με τη χρήση που του έκανα; Αν ναι, τότε ότι και να γράφει ο μετρητής του συμπεριφέρομαι όπως στις γυναίκες: δεν δίνω σημασία!!!! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 :lol: :lol: πάντα πετάει το σχολιάκι του..:P Ακριβώς έτσι πρέπει να γίνεται η σύγκριση. Με τις ίδιες εφαρμογές και με την ίδια χρήση (εντάξει όσο μπορεί να γίνει αυτό) έχετε τα ίδια αποτελέσματα τώρα με JB? Ήταν καλύτερη η ICS? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 @Demis εντάξει εστρωσα!:) @Zxr περίμενα άλλη αντιμετώπιση:p:p @clean install εεε Κωνσταντίνο ήθελα να πω:p έχω δει βελτίωση στη μπαταρία με τη jb κ χωρίς root με όλα τα χαζά να τρέχουν! Παράθεση Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Για εμενα ειναι καλυτερη η JB σε σχεση με την ICS .... Στο θεμα μπαταριας βλεπω οτι δινει καποιες ωρες παραπανω στην ιδια χρηση....Ειτε εισαι rooted ειτε οχι δειχνει οτι διαχειριζεται την μπαταρια καλυτερα...Ισως στα παιδια που εχουν προβλημματα να μην εγινε καλη εγκατασταση η' καποια εφαρμογη να μην ανταποκρινεται στην jb (το επαθα εγω με την μη αναβαθμισμενη εφαρμογη του Mr Blocker....Δεν ειχα κατεβασει ενημερωσεις και εκανε οτι ηθελε :lol: ). Το δοκιμασα και με oficial κερνελ αλλα και με τον nemesis v4.0 (Εδω πανε ακομα καλυτερα τα πραγματα !!!!!!!!!!) Το προβλημμα ειναι οτι κατι γινετε με την Enigma v 4.2 (εχει αναφερθει και στους xda το προβλημμα που το κινητο πεφτει σε πληρη καταστολη αν μεινει αχρησιμοποιειτο για καποιες ωρες και μετα θελει hard reset για να επανερθει)....Την χρησιμοποιει κανεις απο εδω???? Εχει παρατηρησει κατι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 κατι που παρατήρησα αλλά δεν έδωσα σημασία σε όλους εσάς κάτι γραμμούλες κάτι λεπτομέρειες κλπ είναι καφέ χρώμα ενώ σε μένα είναι μπλε wtf??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 κατι που παρατήρησα αλλά δεν έδωσα σημασία σε όλους εσάς κάτι γραμμούλες κάτι λεπτομέρειες κλπ είναι καφέ χρώμα ενώ σε μένα είναι μπλε wtf??? αλλαξε θεμα στην οθονη ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 αλλαξε θεμα στην οθονη ;) αα θέμα είναι? α οκ τα έχω κάνει delete όλα μόνο ένα άφησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 αα θέμα είναι? α οκ τα έχω κάνει delete όλα μόνο ένα άφησα Τι αλλο εχεις κανεις delete ????? Αν θυμαμαι καλα εχεις πει οτι εχεις σβησει αρκετα πραγματα και εχεις ελευθερωσει πολυ χωρο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 (edited) Τι αλλο εχεις κανεις delete ????? Αν θυμαμαι καλα εχεις πει οτι εχεις σβησει αρκετα πραγματα και εχεις ελευθερωσει πολυ χωρο... αυτά άφησα μόνο ATService.apk ApplicationsProvider.apk AudioEffectService.apk BlackThemeBlueAccent.apk Bluetooth.apk CalendarProvider.apk CameraExtensionPermission.apk CdfInfoAccessor.apk CertInstaller.apk ContactsImport.apk Conversations.apk CredentialManagerService.apk CustomizationProvider.apk CustomizedApplicationInstaller.apk CustomizedSettings.apk DefaultCapabilities.apk DefaultContainerService.apk DownloadProvider.apk DrmDialogs.apk DrmProvider.apk GeneralDataDisclaimer.apk GenericApplicationInstaller.apk GoogleBackupTransport.apk GoogleCalendarSyncAdapter.apk GoogleContactsSyncAdapter.apk GoogleLoginService.apk GooglePartnerSetup.apk GoogleServicesFramework.apk GpsSatellitesNotification.apk HTMLViewer.apk HdmiService.apk InfiniteView.apk InputDevices.apk KeyChain.apk Keyboard.apk (Avto den einai mama keyboard ego to vala mama katergisa) LiveWallpapersPicker.apk LocalContacts.apk LocationBasedWifi.apk MediaProvider.apk MediaUploader.apk MemcardTransportService.apk NetworkLocation.apk Nfc.apk OemCryptoReceiver.apk PMSservice.apk PMSserviceTriggerimei.apk PackageInstaller.apk PartnerBookmarksProvider.apk Phonebook.apk Phonesky.apk PicoTts.apk Radio3.apk ReadyToRun.apk SDMount.apk (Afto einai gia na kano mount sd san mass stroage) STErilOemService.apk SemcAutoPowerOff.apk SemcCalculator.apk SemcCalendar.apk SemcCamera3D.apk SemcCameraUI.apk SemcClock.apk SemcCnapProvider.apk SemcContactsProvider.apk SemcIllumination.apk SemcMetadataCleanup.apk SemcPhone.apk SemcPowerSaveModule.apk SemcSettings.apk SemcSimDetection.apk SemcTelephonyProvider.apk SemcUnplugChargerReminder.apk ServiceMenu.apk Settings.apk SettingsProvider.apk SharedStorageBackup.apk ShutDownAnimation.apk SimContacts.apk SmartSearch.apk SmartcardService.apk SomcCameraAutoUpload.apk Sound-Picker.apk SoundEnhancement.apk SoundLevelAlert.apk StartupFlagV2.apk Stk.apk SuperStamina.apk Superuser.apk SwiqiMasterReset.apk SystemUI.apk TaskSwitcher.apk TetherEntitlementCheck.apk UnsupportedHeadsetNotifier.apk UsbTransportService.apk UserDictionaryProvider.apk UseragentProvider.apk VerifyCertificatesDummyAppApplication.apk VerifyCertificatesDummyAppMedia.apk VerifyCertificatesDummyAppPlatform.apk VerifyCertificatesDummyAppShared.apk VoiceSearchStub.apk VoipCallLogProvider.apk VpnDialogs.apk WAPPushManager.apk WapPush.apk WiFiApState.apk WidgetPicker.apk bootinfo.apk enhancedusbux.apk nfc-handover.apk semcservice.apk skin-picker.apk skin-upholsterer.apk usb-mtp-backup-transport.apk usb-mtp-marlin-wrapper.apk usb-mtp-update-wrapper.apk usb-mtp-vendor-extension-service.apk usbotg.apk Edited May 10, 2013 by egodemis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spideman3 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδιά έχω διαπιστώσει ότι μετά την αναβάθμιση σε jb μέσω flashtools δεν έχω 3D φωτογραφική μηχανή, όπως είχα στην ICS. Αυτό γίνεται γιατί έχω κάνει την αναβάθμιση μέσω flashotools και δεν περίμενα την επίσημη? Και επίσης έχω πρόβλημα με το album δεν λειτουργεί έκανα κάποιες προσπάθειες όπως αναφέρω ποιο πάνω αλλά τίποτα (σελ. 222,221). Θέλω επίσης να ρωτήσω πριν μέρες έβαλα την jb μέσω flashtools είχα κάποια προβλήματα (album κ.τ.λ.) τελικά μέσω zeus (πρώτα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) την ξανά έβαλα, η ερώτηση είναι μέσω zeus έβαλα την μαμά jb ή αυτή που είχα μέσω flashtools από xda? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Παιδιά έχω διαπιστώσει ότι μετά την αναβάθμιση σε jb μέσω flashtools δεν έχω 3D φωτογραφική μηχανή, όπως είχα στην ICS. Αυτό γίνεται γιατί έχω κάνει την αναβάθμιση μέσω flashotools και δεν περίμενα την επίσημη? Και επίσης έχω πρόβλημα με το album δεν λειτουργεί έκανα κάποιες προσπάθειες όπως αναφέρω ποιο πάνω αλλά τίποτα (σελ. 222,221). Θέλω επίσης να ρωτήσω πριν μέρες έβαλα την jb μέσω flashtools είχα κάποια προβλήματα (album κ.τ.λ.) τελικά μέσω zeus (πρώτα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων) την ξανά έβαλα, η ερώτηση είναι μέσω zeus έβαλα την μαμά jb ή αυτή που είχα μέσω flashtools από xda? οχι απλός δεν υπάρχει (και επίσημη πέρασες ασχέτως που την πέρασες από το flashtool) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 αυτά άφησα μόνο ATService.apk ApplicationsProvider.apk AudioEffectService.apk BlackThemeBlueAccent.apk Bluetooth.apk CalendarProvider.apk CameraExtensionPermission.apk CdfInfoAccessor.apk CertInstaller.apk ContactsImport.apk Conversations.apk CredentialManagerService.apk CustomizationProvider.apk CustomizedApplicationInstaller.apk CustomizedSettings.apk DefaultCapabilities.apk DefaultContainerService.apk DownloadProvider.apk DrmDialogs.apk DrmProvider.apk GeneralDataDisclaimer.apk GenericApplicationInstaller.apk GoogleBackupTransport.apk GoogleCalendarSyncAdapter.apk GoogleContactsSyncAdapter.apk GoogleLoginService.apk GooglePartnerSetup.apk GoogleServicesFramework.apk GpsSatellitesNotification.apk HTMLViewer.apk HdmiService.apk InfiniteView.apk InputDevices.apk KeyChain.apk Keyboard.apk (Avto den einai mama keyboard ego to vala mama katergisa) LiveWallpapersPicker.apk LocalContacts.apk LocationBasedWifi.apk MediaProvider.apk MediaUploader.apk MemcardTransportService.apk NetworkLocation.apk Nfc.apk OemCryptoReceiver.apk PMSservice.apk PMSserviceTriggerimei.apk PackageInstaller.apk PartnerBookmarksProvider.apk Phonebook.apk Phonesky.apk PicoTts.apk Radio3.apk ReadyToRun.apk SDMount.apk (Afto einai gia na kano mount sd san mass stroage) STErilOemService.apk SemcAutoPowerOff.apk SemcCalculator.apk SemcCalendar.apk SemcCamera3D.apk SemcCameraUI.apk SemcClock.apk SemcCnapProvider.apk SemcContactsProvider.apk SemcIllumination.apk SemcMetadataCleanup.apk SemcPhone.apk SemcPowerSaveModule.apk SemcSettings.apk SemcSimDetection.apk SemcTelephonyProvider.apk SemcUnplugChargerReminder.apk ServiceMenu.apk Settings.apk SettingsProvider.apk SharedStorageBackup.apk ShutDownAnimation.apk SimContacts.apk SmartSearch.apk SmartcardService.apk SomcCameraAutoUpload.apk Sound-Picker.apk SoundEnhancement.apk SoundLevelAlert.apk StartupFlagV2.apk Stk.apk SuperStamina.apk Superuser.apk SwiqiMasterReset.apk SystemUI.apk TaskSwitcher.apk TetherEntitlementCheck.apk UnsupportedHeadsetNotifier.apk UsbTransportService.apk UserDictionaryProvider.apk UseragentProvider.apk VerifyCertificatesDummyAppApplication.apk VerifyCertificatesDummyAppMedia.apk VerifyCertificatesDummyAppPlatform.apk VerifyCertificatesDummyAppShared.apk VoiceSearchStub.apk VoipCallLogProvider.apk VpnDialogs.apk WAPPushManager.apk WapPush.apk WiFiApState.apk WidgetPicker.apk bootinfo.apk enhancedusbux.apk nfc-handover.apk semcservice.apk skin-picker.apk skin-upholsterer.apk usb-mtp-backup-transport.apk usb-mtp-marlin-wrapper.apk usb-mtp-update-wrapper.apk usb-mtp-vendor-extension-service.apk usbotg.apk καλημερα...και απο που τα εσβυσες τα υπολοιπα; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 καλημερα...και απο που τα εσβυσες τα υπολοιπα; Titanium backup(?), θελει προσβαση root. Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Titanium backup(?), θελει προσβαση root. JB πως κανουμε ροοτ?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Expendable Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 JB πως κανουμε ροοτ?? Καλημερα..... Υπαρχουν μεχρι στιγμης 2 τροποι...αλλα και οι δυο τροποι θελουν καποια διαδικασια.... Ο ενας ειναι να ξαναγυρισεις προσωρινα μεσω flashtool στην .75 generic world (εκδοση ics) να κανεις το root και βαζοντας την εφαρμογη root keeper να ξαναφλασαρεις την JB .... Και ο αλλος ειναι να εχεις ξεκλειδωτο bootloader και να φλασαρεις απ'ευθειας τον Kernel nemesis v 4.0 ........ Τωρα αν υπαρχει και αλλος δεν γνωριζω....Καποιους που βρηκα στο ιντερνετ ψαχνωντας δεν λειτουργουν (μεσω binary και διαφορα αλλα ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nos1453 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Καλημερα..... Και ο αλλος ειναι να εχεις ξεκλειδωτο bootloader και να φλασαρεις απ'ευθειας τον Kernel nemesis v 4.0 ........ Τωρα αν υπαρχει και αλλος δεν γνωριζω....Καποιους που βρηκα στο ιντερνετ ψαχνωντας δεν λειτουργουν (μεσω binary και διαφορα αλλα ;) ) bootloader μενου γραφει yes... τι εννοει οτι ειναι ξεκλειδωτο ?? Ειναι καποιος απο Θεσσαλονικη να βοηθισει αμεσα??? Edited May 11, 2013 by Nos1453 Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] https://xiaomi-miui.gr/ Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ® Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zenor Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) Σε airplane mode: Edited May 11, 2013 by Zenor Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts