Jump to content

Sony Xperia P

zxr
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

τι σχεση η συσκευασια με το τηλεφωνο καθε αυτο;

αν εξαιρεσεις τα symbian Που εχει, οι φιλοι δε νομιζω να ειπαν οτι ειναι κατωτερο το ελληνικο κινητο. απλα οτι το ενα εχει ζελατινα,το αλλο οχι..χρησιμοποιωντας τον ορο "ελληνικο" για να μην πουν τη φραση "προοριζοταν για ελλαδα".

Εμενα το ελβετικο N8 εχασε τα ελληνικα σε αναβαθμιση. προφανως γιατι προοριζοταν για ελβετια, οχι οτι ειναι φτιαγμενο εκει. ομως υπαρχει ενας διαχωρισμος για καποια συγκεκριμενα θεματα. μην το αναλυουμε αλλο, νομιζω δεν αξιζει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

μολις εκανα το καινουργιο update!!

δεν εχει μεγαλες διαφορες, το μονο ισως που παρατηρησα ειναι οτι μαλλον καταναλωνει λιγοτερη μνημη! ισως ειναι και ιδεα μου.

Το .54 έκανες που έχει βγε αρχές Δεκέμβρη,ή δώσανε καινούριο??

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

καλησπερα προσπαθω να του κανω ροοτ αλλα τπτ κανω τα βηματα ενα ενα μου εγκαθιστατε τρια προγραμματα το supersu παω να το τρεξω και μου λεει οτι δεν υπαρχει το SU binary και το supersu δεν μπορει να το εγκαταστησει και οτι αυτο ειναι προβλημα επισεις μου εγκαθιστατε το root app delete και το terminal emulator (αληθεια τι ειναι αυτο ? τι κανει ? )

καμια απαντηση ρε παιδια να με βοηθησετε :wacko::wacko:

παιδια εχω παρατηρησει το εξης. Οποτε βγαζω το καλωδιο της φορτισης απ το κινητο το λαμπακι ενδειξης φορτισης συνεχιζει να μενει αναμμενο οπως και ο κεραυνουλης στο σημα της μπαταριας δειχνει ακομα να φορτιζει!!! μονο οταν κανω επανεκινηση φευγουν αυτα :wacko:

συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο το φαινομενο?:worry:

παιδια εχω παρατηρησει το εξης. Οποτε βγαζω το καλωδιο της φορτισης απ το κινητο το λαμπακι ενδειξης φορτισης συνεχιζει να μενει αναμμενο οπως και ο κεραυνουλης στο σημα της μπαταριας δειχνει ακομα να φορτιζει!!! μονο οταν κανω επανεκινηση φευγουν αυτα :wacko:

συμβαινει σε κανεναν αλλο αυτο το φαινομενο?:worry:

Στο σολε μου γινετε αλλα μονο το λεντ ο κεραυνος οχι.Αρχισε να το κανει με την 54

καμια απαντηση ρε παιδια να με βοηθησετε :wacko::wacko:

Κι εγώ αντιμετώπισα παρόμοιο πρόβλημα. Δεν ξέρω αν είναι κάτι που θα μπορούσε να λυθεί μεμονωμένα. Εγώ πάντως το αντιμετώπισα ακολουθώντας τη διαδικασία που περιέγραψα εδώ

Αναρωτιέμαι αν έχω δει ποτέ update σε firmware και γενικότερα οποιοδήποτε update, patch, pack, add on σε κινητά εφαρμογές και pc ΤΟΣΟ προβληματικό όπως αυτό που έβαλα 40 μέρες τώρα!

Για καλό το βγάλανε; Ή για να πούμε με την έλευση της jb (καλά κρασά και κει) πως ήρθε μάννα εξ' ουρανού να μας στρώσει τα θέματα και τις φρίκες του κινητού;

Το κινητό εξακολουθεί να έχει τα 2-3 secondary θεματάκια που είχε και με το update κότσαρε η Sony άλλα 2-3

Καλή χρυσή, τρομερή ποιότητα τα p, τρελό design, ομορφιά αλλά σε θέματα after sales απέχει πολύ από την κορυφή και δικαιολογημένα ο κορεάτης αυτοκρατορεύει..

Καλησπέρα και καλή χρονιά!:)

Από σήμερα κάτοχος κι εγώ του πανέμορφου xperia p. Έχω μια ερώτηση σχετικά με τη φόρτιση/μπαταρία.Αφού το φόρτισα για πρώτη φορά (1 ώρα και κάτι), το ενεργοποίησα και ο μετρητής "έγραφε" 94%. Μέσα σε 1 λεπτό κυριολεκτικά, η στάθμη της μπαταρίας έπεσε σταδιακά στο 88%. Έχετε συναντήσει αντίστοιχο θέμα; Έχει μήπως να κάνει με το στρώσιμο της μπαταρίας;

Καλώς, θα δω στη δεύτερη φόρτιση.Πάντως η Sony λέει πως χρειάζεται τουλάχιστον μισή ώρα για την πρώτη φόρτιση

Καλησπέρα και καλή χρονιά!:)

Από σήμερα κάτοχος κι εγώ του πανέμορφου xperia p. Έχω μια ερώτηση σχετικά με τη φόρτιση/μπαταρία.Αφού το φόρτισα για πρώτη φορά (1 ώρα και κάτι), το ενεργοποίησα και ο μετρητής "έγραφε" 94%. Μέσα σε 1 λεπτό κυριολεκτικά, η στάθμη της μπαταρίας έπεσε σταδιακά στο 88%. Έχετε συναντήσει αντίστοιχο θέμα; Έχει μήπως να κάνει με το στρώσιμο της μπαταρίας;

εισαι σιγουρος οτι το φορτισες τερμα?πως το σιγουρεψες?μια ωρα και κατι ισως να μην ηταν αρκετη.

παντως γενικα το Ρ δεν φημιζεται για την μπαταρια του,αν εχεις υπομονη να διαβασεις πισω σελιδες..

θελει φωτεινοτητα πολυ κατω και οσο το σκαλιζεις (αρα εχεις οθονη ενεργη) τοσο θα πεφτει(ενω θεωρεις οτι δεν κανεις τιποτα). γενικα ψαχτο,στησε το και απο εκει και περα μολις στρωσει η μπαταρια και εσυ το συνηθισεις και δεν το σκαλιζεις θα δεις οτι θα κραταει περισσοτερο..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Ας. υποθέσουμε πως δεν το φόρτισα επαρκώς. Η πτώση 6 ποσοστιαίων μονάδων μέσα σε 1 λεπτό χωρίς να αγγίξω τίποτα (δεν πρόλαβα) πως εξηγείται;:worry:

Ας. υποθέσουμε πως δεν το φόρτισα επαρκώς. Η πτώση 6 ποσοστιαίων μονάδων μέσα σε 1 λεπτό χωρίς να αγγίξω τίποτα (δεν πρόλαβα) πως εξηγείται;:worry:

δεν ξερω ποση εμπειρια εχεις γενικα με κινητα, αλλα οποιο κινητο και να εχεις,με το που το βγαλεις απο τη φορτιση και σου πει ενα ποσοστο μην το δενεις και κομπο! προφανως δεν ηταν σωστο το 1ο νουμερο και θα μπορουσε να ισχυει αν συνεχιζε λιγο ακομα η φορτιση ή ηταν μια εκτιμηση που εκανε το κινητο εκεινη την ωρα που το εβγαλες..

ειναι σα να βαλεις βενζινη 30 ευρω πχ και ο δεικτης να ανεβηκε τερμα πανω, και στα πρωτα 10 χλμ να εκατσε πιο κατω. ναι γιατι δεν το γεμισες, απλα τα 30 ευρω ετυχε ναναι κοντα στο γεμισμα. το λεω ετσι μπακαλιστικα γιατι καλο θα ηταν πριν το κανουμε θεμα με την 1η στραβη που θα δουμε να το μελεταμε λιγο.

Δηλαδη, αδειασε τη τη μπαταρια, κανε 1-2 φορτισεις πανω 3-4 ωρες (εγω ετσι κανω οταν αγοραζω νεο κινητο) και μετα απο 3-4 ημερες θα βγαλεις ενα 1ο πιο σωστο συμπερασμα..

εαν δεις οτι οντως ισχυει η 1η εντυπωση εχεις περιθωριο για DOA...

Παίδες και εγώ σήμερα το πήρα από vodafone στα 249ευρώ (ελληνικής αντιπροσωπείας).

Πάρα πολύ καλή ποιότητα κατασκευής!Έχω πάθει πλάκα για κινητό των 250ευρώ..Το galaxy s advance που πήρε ο κολλητός μου μοιάζει φτηνοκατάσταση μπροστά του..

Το κινητό το έβαλα να φορτίσει καμμιά ώρα (έγραφε μισή το αυτοκόλλητο μπροστά στην οθόνη..) και το έβαλα κατευθείαν να κάνει την αναβάθμιση από pc companion (έχει από μόνο του την gb) και τώρα περνάει την ics.

Θα το επεξεργαστώ λιγάκι και θα σας πω τις εντύπωσεις μου μέσα στο Σ/Κ!

Η χρήση που το θέλω είναι περίπου 60-90 λεπτά ομιλία, κανά 15 λεπτά έλεγχος email (δεν έχω το 3g ανοιχτό μόνιμα..το ανοίγω χειροκίνητα όποτε το χρειάζομαι) και καμμία φωτογραφία ή κανά mp3 αραιά και που..Φαντάζομαι μία μέρα την βγάζω άνετα.

Ας. υποθέσουμε πως δεν το φόρτισα επαρκώς. Η πτώση 6 ποσοστιαίων μονάδων μέσα σε 1 λεπτό χωρίς να αγγίξω τίποτα (δεν πρόλαβα) πως εξηγείται;:worry:[/Q

Αν θέλεις να κρατάει περισσότερο βγάλε το 3g, Gps, όχι ενεργοποίηση wi fi κατά την φόρτιση,την οθόνη η φωτεινότητα στο 50% και ενεργοποίησε την εξοικονόμηση ενέργειας.

Αν συνεχίσει το πρόβλημα κάνε επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις αφού πρώτα κάνεις back up των αρχείων σου. Έτσι και συνεχίσει το πρόβλημα κάνε χρήση της εγγύησης του κινητού με αντικατάσταση συσκευής.

Κάτοχος εδώ και 4 ημέρες του P , δηλώνω ενθουσιασμένος με την ποιότητα κατασκευής και την ταχύτητά του.

Κανένα κόλλημα παρόλες τις 45-50 εφαρμογές που του έβαλα, GPS σήμα και ταχύτητα κλειδώματος τέλεια (με Ndrive, dont panic και igo), γενικώς πολύ ευχαριστημένος.

Μπαταρία .... τις 4-5 πρώτες φορτίσεις τις έκανα μέσω usb και pc, μου βγάζει 1,5 μέρα άνετα (με υπόλοιπο 20-30% ), με 60-90 λεπτά κλήσεις, 1,5 ώρα net, 2-3 ώρες ραδιόφωνο, και γενικώς αρκετό σκάλισμα καθότι αρχή (φωτογραφίες, video, wallparers κλπ...)

Αυτά με data off, μόνο 2G, (εκτός από τις ώρες που τα χρειάζομαι) και φωτεινότητα στην εξοικονόμηση .

Οκ, δεν βγάζει μάτια η αυτονομία του αλλά για εμένα δεν είναι και ΤΟ πρόβλημα, είναι απλά αξιοπρεπής η μπαταρία του.

Ασχετο..... το πήρα από γνωστό skroutzoμάγαζο που συνεργάζεται με cosmote και πλήρωσα μόνο την διαφορά από την επιδότηση που είχα (+30 ευρώ). Μου ήρθε σφραγισμένο, όλα στις ζελατίνες του με 4.04, καλωδιάκι hdmi, ακουστικά φορτιστής ενοείται, και 1 ζελατίνα προστασίας. Επίσης με Ελληνικές οδηγίες και ένδειξη ΕL στο κουτί.

Και μια χαζοερώτηση... μετά το τέλος μιας τηλεφωνικής κλήσης με πετάει στο μενού Ρυθμίσεις - Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Πατάς το home και οκ, αλλά είναι λίγο σπαστικό, ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό?

Πηρα τηλεφωνο στην Vodafone στο Mall και εκτος οτι δεν υπαρχει σε κανενα καταστημα (τουλαχιστον αυτο μου ειπε η υπαλληλος) οταν ρωτησα ποτε θα ξαναφερουνε, ρωτησε μια αλλη υπαλληλο και μου ειπε οτι ειναι τελος παραγωγης και λογικα δεν θα ξαναερθει :cry:

Ρε παιδια οποιος ξερεις καποια Vodafone που το εχει, ας στειλει ενα pm

• The title was changed to Sony Xperia P