Jump to content

apanemos10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    131
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by apanemos10

  1. Κάτοχος οικογενειακού συμβολαίου family red plus (απεριόριστη ομιλία, 18gb, κάτι 1.000άδες sms), με πάγιο 51,30€. Λήγει 03/2023 και ζήτησα προσφορά ανανέωσης, η οποία ήταν 1ο έτος 53,00 € 2ο έτος 57,00 €, ενώ όταν τους είπα ότι σε νέους πελάτες που έχουν και σταθερό (όπως έχω και εγώ), το προσφέρουν 35,80€, δεν συγκινήθηκαν ιδιαίτερα. Τηλεφωνική αίτηση στην cosmote, υπογραφή συμβολαίων και παραλαβή sim για το πρόγραμμα gigamax family s (απεριόριστη ομιλία, 5Gb, 4.000 sms) 2 ώρες μετά το sms της cosmote ότι κατατέθηκε το αίτημά μου για μεταφορά , τηλέφωνο από voda για αντιπροσφορά. Και οι 2 γραμμές, όλα απεριόριστα (ομιλία, gb, sms) 30,30€, και όταν είδαν ότι έχω και σταθερό, 28,80€. Προφανώς ακύρωσα την αίτηση μεταφοράς και παρέμεινα voda, προφανώς αυτό είναι τακτική όλων των εταιριών, απλά καταντάει κοροϊδία το να μπαίνεις σε αυτή την διαδικασία.
  2. Αν έχεις όρεξη, υπομονή, κουράγιο κλπ. γενικά αξίζει να μπεις στη διαδικασία φορητότητας - αντιπροσφορών . Εφόσον για να σου κάνουν αξιόλογη πρόταση πρέπει να απειλήσεις με αποχώρηση, οι ίδιες οι εταιρίες σε οδηγούν εκεί. Απλά νομίζω ότι τις συμφέρει αυτό, γιατί όσο λίγοι και να ανανεώνουν κατευθείαν με μεγάλες τιμές ή ακόμα χειρότερα αφήνουν συνδέσεις χωρίς δέσμευση να σέρνονται, είναι επιπλέον κέρδος για τις εταιρίες.
  3. Ηταν σχεδόν ίδια με της vodafone (2€ ποιο ακριβή) , αλλά αρνήθηκα. Μόλις μπήκα στον τελευταίο μήνα συμβολαίου η cosmote ζητούσε για ανανέωση 50% παραπάνω χρήματα για τα ίδια προγράμματα (96€). Μετά την πρώτη άρνηση πέσανε στα 85€, και μετά την αίτηση φορητότητας προς vodafone στα 72€. Παρόλο που έχω κάνει και στο παρελθόν την ίδια διαδικασία φορητότητας, αυτή τη φορά μου φάνηκε πολύ μπακαλίστικο το όλο σκηνικό και τελικά μετακομίζω vodafone με 70€ για το family one.
  4. Πριν 2 μέρες. Σε περίπτωση συμβολαίου "εκτός καταστήματος" δηλαδή τηλεφωνικά η με κούριερ, έχεις 14 μέρες προθεσμία υπαναχώρησης, σε κάθε περίπτωση βέβαια να μην έχει ενεργοποιηθεί η αλλαγή. Το αναφέρει και στα ψιλά γράμματα το συμβόλαιο της vodafone . Δες επίσης EETT, οδηγός καταναλωτή, σελίδα 9.
  5. Ακριβώς το ίδιο έκανα κι εγώ με 2 νούμερα κινητών και σταθερό. Πρακτικά τι έγινε με εμένα : Εκανα τηλεφωνική αίτηση φορητότητας στη vodafone, μου έστειλαν σε 2 μέρες με courier τα συμβόλαια, τα υπέγραψα, και την επόμενη αφού μου έστειλε μήνυμα η vodafone ότι τα παρέλαβε και προώθησε την αίτηση για υλοποίηση (υποθέτω στην cosmote), την ίδια μέρα μου τηλεφώνησαν από cosmote για αντιπροσφορά.
×
×
  • Create New...