Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα χάσεις την εγγύηση αν το ξεκλειδώσεις, έτσι πρέπει να βρεις τον τρόπο με τα καλώδια και τον τρόπο για επαναφορά για να μπορείς να το ξανά έχεις εγγύηση

κατάλαβα. άστο τότε καλύτερα για την ώρα.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ρε μάγκες θυμιστε μου αν και πως φεύγουν τα on screen buttons στην hd.

Edit το βρήκα

Edited by Fick

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε παιδιά βρήκα αυτό

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1560613 .Ξέρει κανείς να μας πει?

Λέει ότι ξεκλειδώνει τον bootloader για να βάλεις custom kernels και τον κλειδώνει πάλι ..... Λέτε να σωθήκαμε και να έχουμε πάντα εγγύηση (εννοείται εντός των 2 χρόνων...)

Είσαι root;

φίλε η ερώτηση σε μένα πήγαινε? αν πήγαινε σε μένα... όχι δεν είμαι root!

αν πάλι δεν πήγαινε σε μένα... μήπως έχεις καμιά ιδέα γιατί μου βγάζει οτι δεν έχω χώρο στο κινητό όταν πάω να κάνω κάποια ενημέρωση η να κατεβάσω κάποια εφαρμογή ελάχιστων mb ενώ έχω 40+ mb ελεύθερα στο κινητό?

Ακριβώς δεν μπορώ να σου πώ εγώ, αλλά αν κάνεις root (γελοία διαδικασία) και περάσεις ΟΛΕΣ τις εφαρμογές στην κάρτα SD (μόνο αν είσαι root γίνεται αυτό με μία εφαρμογή) δεν θα έχεις πρόβλημα με κανένα update. Γενικά το κινητό χρειάζεται root σίγουρα!

Αφού έχω ξεκλειδώσει τον bootloader με κωδικό που ζητάω από την sony δεν θα υπάρξει πρόβλημα μετά με την εγγύηση αν τον ξανακλειδώσω? Και αφού τον ξεκλειδώσω μετά για να κάνω overclocking πρέπει να περάσω και κάτι άλλο?

Αν τον ξεκλειδωσεις με τον official τροπο χανεις την εγγυηση.Αν τον κανεις με το test point ( με τα καλωδιακια δλδ) μπορεις να τον ξανακλειδωσεις και ουτε γατα ουτε ζημια.Εχε στο νου σου οτι αν ξεκλειδωσεις bootloader με τον official τροπο δεν μπορεις να χρησιμοποιησεις το SEUS ουτε το PC Companion για updates...Αναγκαστικα θα τα κανεις μεσω flashtool οποτε αν δεν εισαι τοσο εξοικιωμενος με τη χρηση του καλυτερα να το ξανασκεφτεις...Επισης χανεις τα drm keys και δεν θα λειτουργουν καποιες official εφαρμογες της SONY οπως το track ID και η λειτουργεια στον music player με την οποια κατεβαζεις εξωφυλλα αλμπουμ,πληροφοριες μουσικης κλπ...Αλλα κανεις την δουλεια σου με αλλες π.χ. Shazam.Γενικα αν δεν πολυασχολεισαι με custom rom και flashαρισματα μην το κανεις γιατι θα μπλεξεις.Ψαξου στο XDA διαβασε να ενημερωθεις και αναλογως πραττεις.Αν το κανεις για overclock κατεβαζεις το Set Cpu ή το No Frills Cpu και αλλαζεις κατα βουληση.Σε καποιες Rom π.χ. Ultimate τα εχουν ηδη.

???????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηelp ρε σεις :P

Σου απαντησα εγω πριν απο καποιες σελιδες.Ψαξτο.

Ναι σε σένα πήγαινε. :)

Αν ήσουν root τότε θα μπορούσες να μεταφέρεις όλες σχεδόν τις εφαρμογές στην sd σου για να ελευθερώσεις χώρο μιας και αυτό είναι το πρόβλημά σου.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Το root αυτό καθεαυτό δεν ελευθερώνει μνήμη. Θα πρέπει να βγάλεις άχρηστες εφαρμογές οπότε εξαρτάται από την επέμβαση που θα κάνεις στο σύστημα.
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Για να απελευθερωθει ραμ και ρομ δεν φτανει μονο το ροοτ.. αφου κανεις ροοτ θα πρεπει να απεγκαταστησεις καποιες εφαρμογες τις οποιες δεν θα μπορουσες να απεγκαταστησεις χωρις ροοτ. αρα το ποσο μνημη θα ελευθερωθει ειναι καθαρα θεμα γουστων και αναγκων του καθενος οσον αφορα τις εφαρμογες που ηδη εχει εγκατεστημενες..

edit: @zxr: τωρα ειδα την απαντηση... αργησα!

Καλησπέρα παιδιά έχει τύχει σε κανένα με ultimate 2.0.3(μου το έκανε και στη 2.0.2) να σας πετάει έξω από το ίντερνετ?μόλις με πεταει κοιτάω τη ram και είναι πάνω από 130.

Καλησπέρα παιδιά έχει τύχει σε κανένα με ultimate 2.0.3(μου το έκανε και στη 2.0.2) να σας πετάει έξω από το ίντερνετ?μόλις με πεταει κοιτάω τη ram και είναι πάνω από 130.

Για δες και την Rom....

Για δες και την Rom....

Κ μένα το κάνε αυτό στη 2.0,με πέταγε,έκανε επίσης επανεκκίνηση το πληκτρολόγιο!

Κατέβασα το autokill memory κ άλλαξα τιμές διαχείρισης της ram κ έστρωσε!Γενικά το στυλ της ultimate από ότι έχω καταλάβει είναι αυστηρό στη διαχείριση ram.

Άλλαξε τις τιμές της ram κ δες πως θα πάει,στο autokill memory το είχα βάλει στο moderate ή στο optimum

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Σου απαντησα εγω πριν απο καποιες σελιδες.Ψαξτο.

Το εκανα με titanium,αλλα εχω το ιδιο προβλημα.

Αργει παρα πολυ να ανοιξει το preview του ringtone,ισως να μην ανοιξει και ποτε στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Ρε μάγκες θυμιστε μου αν και πως φεύγουν τα on screen buttons στην hd.

Edit το βρήκα

Δεν το λες και σε εμας ? :P

Edited by webassasin

Το εκανα με titanium,αλλα εχω το ιδιο προβλημα.

Αργει παρα πολυ να ανοιξει το preview του ringtone,ισως να μην ανοιξει και ποτε στις περισσοτερες περιπτωσεις.

Δεν το λες και σε εμας ? :P

Στις ρυθμίσεις έχει μια κατηγορία on screen navigation buttons. Μπαίνεις εκεί κι επιλέγεις

United we stand, divided we fall

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα φιλοι μου. Απο οταν εκανα την διαδικασια με την εφαρμογη Link2SD ολα καλα... εχω 280MB ελευθερη μνημη !!! Αλλα μου δημιουργησε ενα προβλημα. Οταν μπαινω στην συλλογη με τις φωτογραφιες μου, οχι σε όλους αλλα στους περισσοτερους φακελους μου αλλη φωτο δειχνει στην προεπισκοπηση και αλλη φωτο ανοιγει και μαλιστα το κανει με ενα περιεργο τροπο λες και γυρναει το ρολοι... Γιατι συμβαινει αυτο? Το εκανε και στο δικο μου Neo V αλλα και στης κοπελας μου ακριβως το ιδιο !!!
"Music Is My Life"

Στις ρυθμίσεις έχει μια κατηγορία on screen navigation buttons. Μπαίνεις εκεί κι επιλέγεις

Το σενιαρα,ευχαριστω πολυ!

Και σε μένα δεν υπήρχαν οι ζωντανές ταπετσαρίες, αλλά είδα στο titanium ότι είχε από μόνο του σβησμένο αυτήν την δυνατότητα. Όποτε πήγα στο μενού του τιτανιουμ και απλά έκανα επαναφορά

Πως ακριβως κανω επαναφορα απο το titanium?

Δεν το ειχα στην προηγουμενη rom,εαν ειναι απο εκει τα backup που χρειαζομαι.

@firekostas νομιζω οτι δεν ανεβασες τελικα εκεινα τα αρχεια που λεγαμε για τις live wallpapers.

Σορρυ αλλα δεν ειχα πολυ χρονο για να διαβασω ολες τις σελιδες που περασαν,μπορει και να εχασα το Link.

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Πως ακριβως κανω επαναφορα απο το titanium?

Δεν το ειχα στην προηγουμενη rom,εαν ειναι απο εκει τα backup που χρειαζομαι.

@firekostas νομιζω οτι δεν ανεβασες τελικα εκεινα τα αρχεια που λεγαμε για τις live wallpapers.

Σορρυ αλλα δεν ειχα πολυ χρονο για να διαβασω ολες τις σελιδες που περασαν,μπορει και να εχασα το Link.

Πας στο μενου και εχει μια καρτελα στη μεση "αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα". Πατας εκει και εκει μεσα εχει ολες τις εφαρμογες που εχεις/ειχες στο κινητο σου. Κάτω-κατω εχεις τις διαγραμενες.Τη διαλεγεις και σου βγαζει ενα μικρο μενου τι θες να κανεις,πχ αντιγραφο ή επαναφορα.

Αν θες να το κανεις αυτο σε πολλ΄αμαζι, τοτε πας Μαζική επαναφορά δλδ το κουμπακι τερμα πανω δεξια με το ΤΙΚ που εκει.

Πας στο μενου και εχει μια καρτελα στη μεση "αντιγραφα ασφαλειας και επαναφορα". Πατας εκει και εκει μεσα εχει ολες τις εφαρμογες που εχεις/ειχες στο κινητο σου. Κάτω-κατω εχεις τις διαγραμενες.Τη διαλεγεις και σου βγαζει ενα μικρο μενου τι θες να κανεις,πχ αντιγραφο ή επαναφορα.

Αν θες να το κανεις αυτο σε πολλ΄αμαζι, τοτε πας Μαζική επαναφορά δλδ το κουμπακι τερμα πανω δεξια με το ΤΙΚ που εκει.

Γινεται αυτο,ακομα και αν δεν προυπηρχε η εφαρμογη στο κινητο?

Ετσι προχειρα που το κοιταξα,δε βρηκα κατι σχετικο με επαναφορα.

Ολες οι εφαρμογες εγραφαν οτι: Δεν υπαρχει αντιγραφο ασφαλειας.

Γινεται αυτο,ακομα και αν δεν προυπηρχε η εφαρμογη στο κινητο?

Ετσι προχειρα που το κοιταξα,δε βρηκα κατι σχετικο με επαναφορα.

Ολες οι εφαρμογες εγραφαν οτι: Δεν υπαρχει αντιγραφο ασφαλειας.

Για να κάνεις επαναφορά, πρέπει να έχεις την έκδοση donate......

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

Για να κάνεις επαναφορά, πρέπει να έχεις την έκδοση donate......

Για να κανεις επαναφορα χρειαζεται να εχεις backup!!! ΒΑΣΙΚΟ!

Οχι να εχεις την εκδοση donate... με το donate απλα κανεις πιο ευκολη την επαναφορα..

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...