Jump to content

ELCRETAN

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ELCRETAN

  • Ημ. Γέννησης 11/08/1976

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ELCRETAN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Για να εγκατασταθεί, κάνουμε τα παρακάτω : - Καταργήστε το root χρησιμοποιώντας SuperSU (δείτε τις ρυθμίσεις) - Επανεκκίνηση (τα παραπάνω μόνο αν ειχατε ήδη root) - Εγκαταστήστε την ενημέρωση 9.2.A.2.5 OTA - Αφήστε το να σταθεροποιηθεί για λίγα λεπτά - ROOT το κινητό εκτελώντας την εφαρμογή towelroot apk (βλέπε εδω) - Εγκατάσταση SuperSU πχ. από GooGle play ΥΓ: σε έμενα δούλεψε μια χαρά
  2. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Τελικά δεν βρήκε κάποιος τον τρόπο να κάνουμε Root το κινητό στην έκδοση 4.3 αριθμό έκδοσης 9.2.Α.0.295
  3. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    φίλε "zteblade85" μήπως βρήκες τον τρόπο, που το κάνουμε ROOT, σε αυτη την εκδοσή.;
  4. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Καλή αναβάθμιση !
  5. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Αποκρύψετε τη γραμμή του συστήματος και χρησιμοποιείτε το κινητό σας σε λειτουργία πλήρους οθόνης full!screen :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
  6. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    αρχικά εγκαταστήστε την CLOCKWORKMOD, χωρίς να ξεκλειδώστε bootloader, ακολουθώντας της οδηγίες αυτής της σελίδας και μετά ακολουθώντας της οδηγίες αυτής της σελίδας θα έχετε μια τελείως διαφορετική και όμορφη μορφή στο κινητό σας οπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες. :wink:
  7. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Δες κάποιες φωτογραφίες που εχω τραβηξει με αναλυση 9Μ (16Χ9).
  8. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    αν και είμαι πολυ δυσαρεστημένος :mad: με την συμπεριφορά του φορουμ (με εξαίρεση κανα δυο που ενδιαφερθηκαν) παραθέτω παρακάτω τον τροπο που καταφερα να κανω Root το κινητο μου. ----- Κάνουμε Download και extract το DooMLoRD_Easy-Rooting-Toolkit_v17_perf-event-exploit.zip Ανοίγουμε το Εντοπισμό σφαλμάτων USB στην συσκευή μας μέσα από το Επιλογές για προγραμματιστές. Ανοίγουμε το Άγνωστες Πηγές από το Ρυθμίσεις -> Ασφάλεια Συνδέουμε την συσκευή μας στο pc μας μέσω USB καλωδίου. Ανοίγουμε τον φάκελο του Easy Rooting Toolkit στο pc μας και κάνουμε double click στο “runme_win” Στην οθόνη του υπολογιστή σας θα σας ανοίξει ένα παράθυρο terminal εκεί πατήστε ένα οποιοδήποτε πλήκτρο στο πληκτρολόγιο για να συνεχίσετε. Αυτό ήταν το rooting script θα τρέξει και θα εγκαταστήσει τόσο το SuperSU όσο και το Busybox στην συσκευή σας . (περισσοτερα στοιχεια εδω)
  9. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Καλα παιδια κανεις δεν εχει κανει root αυτο κινητό. Τι αδιαφορία είναι αυτή προς τα κινητά που δεν προωθούνται στα πολυκατάστηματα.
  10. Πως κάνουμε root και περνάμε την CWM Recovery στο xperia v. Ευχαριστώ.
  11. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Μπορει να κρατάει μπαταρία του μια με μιάμιση μερα αλλά μου κόστισε 295 ευρώ και όχι 600 και 700 που κάνουν τα πολυδιαφημισμένα κινητά που άντε να κρατούν μια μέρα παραπάνω.
  12. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Αν μπορείτε να μου βρείτε ελαττώματα παρακαλώ να τα πείτε Αλλα ας ενδιαφερθεί κάποιος και να μου πει πως το κανω ροοτ. Δεν ξερω και πολλα από αυτά.
  13. ELCRETAN

    Sony Xperia™ V

    Το αγόρασα !!!! Πως γίνεται Root η συσκευη Ευχαριστώ :happy:
  14. καλο, αυτο δεν το ηξερα, αλλα ειναι για να το συνδέσουμε με άλλες USB συσκευές. μπορεις να μου δωσεις καποιες οδηγιες για το πως περναμε την Clock Work Mod Recovery στην συσκευη ευχαριστω εκ των προτέρων, και τους δυο σας, για την βοηθεια
×
×
  • Create New...