Jump to content

chris24best

Members
  • Δημοσιεύσεις

    102
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by chris24best

  1. ο τελευταίος διαθέσιμος τρόπος για root ποιος ειναι? που βρισκόμαστε?
  2. Αυτό ήταν σε ευχαριστώ πολύ !!!
  3. το εβγαλα το screenshot, εδώ δεν ξέρω πως να το περάσω.
  4. Μου έβγαλε προχτές ένα εικονίδιο και δεν ξέρω ούτε τι δείχνει ούτε πως μπήκε και ούτε πως φεύγει.... θέλω να ανεβάσω όμως το screenshot αλλά δεν το καταφέρνω. Πως γίνεται ???
  5. Καλημέρα σας. Η ερώτηση μου αφορά το γιατί ενώ έχω βάλει καινούρια μπαταρία, πάλι πέφτει η απόδοση της και δεν κρατάει καθόλου. Το φορτίζω 2 φορές την ημέρα. Κολλάει, αργεί πάρα πολύ, κάνει επανεκκίνηση μόνο του..... Φταίει λέτε το ότι έχω κάνει root ή το γεγονός ότι το δουλεύω 3 γεμάτα χρόνια και έχει πέσει η απόδοση του κινητού και οι επιδόσεις του ???
  6. Έλυσα το πρόβλημα με το 4G δίκτυο της Wind. Πέρασα την ελληνική έκδοση για το κινητό μας από την Γαλλική που είχα πιο πριν..... ούτε αντιπροσωπείες ούτε εξτρά αρχεία ούτε τίποτα...... Πλέον πιάνω κανονικά 4G !!!!!!!!!!!!!!
  7. Εγώ που μιλησα με την Wind μου ειπανε να παω να αλλάξω δωρεαν την κάρτα SIM ... πηγα την άλλξα δωρεαν το κανουν αλλά τίποτα... πήγα στην αντιπροσωπεία της Samsung στην Θεσσαλονίκη επί της Καραμανλή και μου είπανε πως δεν γίνεται κάτι τέτοιο, δεν εχουν καμια ενημερωση για οσα κινητα ειναι στην Wind .... δεν πέρνανε κανενα fix η οτι κι αν είναι αυτο..... δεν ξέρανε για κάτι τέτοιο..... τελικά τί φταίει? εγω ειμαι στην Wind με καρτοκινητο και δεν μου εμφανίζει καν την επιλογη δικτυου για LTE .... ούτε μετα την αλλαγη της καρτας SIM άλλαξε κάτι ....
  8. πηγα το κινητο στην αντιπροσωπεία επειδή δεν ένιωθε με τίποτα. ουτε ανοιγε οουτε φορτιζε τιποτα απολυτως ! Τέλος καλό , όλα καλά! ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει καποιος που να μπορει να μας δωσει οδηγο για root σε official ROM 4.4.2 χωρις να εχουμε προβλημα με τον KNOΧ???
  9. Πόσο περίπου κοστίζει αυτό το κινητό τώρα εάν προσπαθήσω να το πουλήσω? Το έχω και θέλω να το δώσω. Πιάνει τα 80€ ?
  10. Κι εμένα τελικά μου άλλαξαν πλακέτα αλλά βρήκαν πρόβλημα και στην κάμερα όπως και στον κονέκτορα, οπότε τα άλλαξαν και αυτά. Καινούριο κινητό μου έδωσαν στην ουσία. Και όντως αφού ήταν καμένη η πλακέτα δεν μπόρεσαν να δουν εάν του είχα κάνει ρουτ ή όχι οπότε όλα καλά και δωρεάν !!! Το άφησα στην αντιπροσωπεία της Θεσσαλονίκης Δευτέρα και Πέμπτη απόγευμα το είχα στα χέρια μου και το θέμα είναι όμως πως το κινητό μου έφυγε στα κεντρικά της Αθήνας. Εγώ περίμενα πως θα κάνει καμία δεκαριά μέρες αλλά τελικά ήταν πολύ άμεση η εξυπηρέτηση! Καλύτερα δεν θα γινόταν πιστεύω !!!
  11. Δεν ενιωθε τιποτα. Το πηγα στην αντιπροσωπεια και το εστειλαν Αθήνα τελικα. Τι να επαθε ποιος ξερει? Ποσο καιρο θα κανουν να το φτιαξουν ???? Εγω το ειχα root σε 4.2.2 σε γαλλικη εκδοση. Μπορουν αυτοι εκει αφου δεν αναβε καν το κινητο να καταλαβουν εαν το ειχα rootαρει?
  12. Βοηθεια Καιγομαι!!! Αφησα το βραδυ το κινητο μου ανοικτο σε λειτουργια πτησης και το πρωι που ξυπνησα ουτε ανοιγει ουτε φορτιζει. Δεν κανει τιποτα απολυτως, δεν νιωθει καθολου. το απολυτο μηδεν. Την συσκευη την ειχα root σε 4.2.2 και ειναι γαλλικης αντιπροσωπειας. Τί μπορω να κανω για να ανοιξει? Αν παω στην αντιπροσωπεια θα ειναι εκτος εγγυησης λογω root. Μπορω να κανω κατι μονος μου?
  13. Για να κανουμε Root χρησιμοποιουμε τον οδηγό για το S4 ? το εχω ηδη root στην πρωτη του εκδοση 4.2.2. ειναι γαλλικο και Θελω να του το κανω στην τελευταια εκδοση που κατεβασα για γαλλικο.
  14. καλησπερα σας. υπαρχουν καπου μαζεμενες οι οδηγιες για το πως θα κανω root το κινητο χωρις να γραψει το knox στην τελευταια επισημη εκδοση σε γαλλικο κινητο ???
  15. υπαρχει καποιο λινκ για κατεβασω την εκδοση XEF I9195XXUCNH5 για γαλλικο κινητο απο καπου που να μην χρειαζεται να περιμενω 10 ωρες για να κατεβει? καιγομαι επειγον !!!
  16. εγω εκανα την αναβαθμιση ΟΤΑ και μετα ειχε καποια ψιλοκολληματα το κινητο και ειπα να του κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων και στο ανοιγμα του μου εβγαλε το ιδιο σφαλμα με σενα.... Η διαδικασία com.android.systemui διακόπηκε ... το πεταει συνεχεια. το κλεινω και ανοιγει στα καπακια. δεν μπορω να κανω κατι. πως λυθηκε το προβλημα σου?
  17. Γνωριζει κανεις εαν υπαρχει καποια εφαρμογη για να μετακινησω εφαρμογες απο την εσωτερικη μνημη στην SD? Εχω κανει root.
  18. Καλησπερα σε ολα τα φιλαρακια... Υπαρχει καποια νεοτερη εκδοση απο Stock firmware να περασω στο κινητο που να μπορω να την κανω root και να μην εχω θεμα με το KNOX ??? εχω μεινει στην δευτερη εκδοση λογισμικου της 4.2.2 δηλαδη απο περυσι τον Σεπτεμβριο περιπου.
  19. Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και συνκατόχους... θελω να μάθω εάν γνωρίζει κανείς εάν υπάρχει κάποια εφαρμογή με την οποία μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην εξωτερική μνήμη. Επίσης,γνωρίζεικανεις εάν με τιςτεευταίες αναβαθμίσεις μπορούμε να κανουμε root χωρίς να εχουμε θεμα με το Knox και να μην χασουμε την εγγυηση μας??? εχω εκδοση 4.2.2 XXUAMG8 γαλλικο.
  20. Εχω την συσκευη απο Γαλλια και εχω κατεβασει την official εκδοση της ROM που προοριζεται για την ελλαδα και σκεφτομαι να την περασω. εχω κανει ηδη root. υπαρχει καποια διαφορα αν κανω αυτο το πραγμα? τι διαφορετικο θα εχω ??? ποιος ειναι ο τροπος για να κανω αυτην την εγκατασταση? μεσω Odin ?
  21. Καμιά αναβάθμιση θα γίνει? υπάρχει τίποτα νεότερο? γνωρίζει κανείς?
  22. Χαιρετω την παρεα... 1) Προερχομαι απο συσκευη SE Neo V και θελω να περασω στην συσκευη μας καποιες εφαρμογες που δεν υπαρχουν πλεον στο μαρκετ και καποια παιχνιδια μαζι με τα save τους , πως θα γινει αυτο? υπαρχει η δυνατοτητα? οταν μετεφερα τα αρχεια στον φακελο που μου εφτιαξε το Titanium Backup στο κινητο μου δεν αναγνωρισε τις εφαρμογες σαν απεγκατεστημενες. 2) θυμαμαι στην αρχη που ειχα το κινητο πως οταν ανοιγα το Wi-Fi μου ανοιγε απο μονο του παραθυρο ωστε να επιλεξω το δικτυο που θελω και επειτα να βαλω τον κωδικο. Πλεον δεν το κανει αυτο. Την συσκευη μου την εχω κανει root και αν θυμαμαι καλα εγινε μετα απο αυτο το σημειο αλλα και στην συσκευη της κοπελας μου που εχουμε την ιδια (S4 mini) ουτε σε αυτην πεταει αυτο το παραθυρο χωρις να εχει γινει root στην συσκευη της. Τελικα αυτο το παραθυρο το βγαζει μονο στην αρχη? ειναι φυσιολογικο? στο S3 mini της αδερφης μου το βγαζει παντα οταν δεν συνδεεται αυτοματα σε καποιο δικτυο.
  23. Γνωριζει μηπως κανεις εαν η συσκευη μας υποστηριζει το να δουλεψει σωστα η εφαρμογη Google Sky ? μου δειχνει οτι να΄ναι με wifi και GPS ανοιχτα.
×
×
  • Create New...