Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπερα παιδια. Τι λεει το neo v σας παο μπαταρια; Εγω μπαινω πολυ ιντερνετ και στελνω πολλα μηνυματα και μου βγαζει ενα 26ωρο πανω κατω. Το δικο σας; :)
:shoot: Galaxy s10e - Apple AirPods - Gear s3 watch !

Μια ερώτηση: βλέπω τις φωτο που τραβάω, αλλά δεν μπορώ να τις βγάλω στον υπολογιστή. Προφανώς, βλέπει μονο την καρτα μνήμης, στην οποία εμπεριέχονται.

Πως το φτιάχνω αυτό; Να "περάσουν" δηλαδή οι ήδη υπάρχουσες στην καρτα μνημης και να ρυθμιστεί έτσι, ώστε και οι επόμενες να αποθηκευονται κατευθείαν εκεί;

ευχαριστώ.

Scotty, beam us up.

το εβαλα μονο για να το δειξω σε καποιους πως θα ειναι..εχεις δικιο..δεν θα γινουμε πειραματοζωα της σονυ..

Εγώ πάντως θα σκεφτώ πολύ να βάλω την ics..να βγει το root της,να δούμε από ταχύτητα πως πάει αν τρώει κολλήματα κ γενικά να βγάλει της παιδικές αρρώστιες!

Όσο αφορά το update νομίζω ότι δε χάνεται τίποτα,μόνο αν κανείς επιδιόρθωση τα χάνεις..αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Φιλε bouss ενταξει, ολα αυτα τα backup εννοουνται..

Επισης ξερω πως η αλλαγες ROM ειναι κατι γελοιο πλεον. Το x8 μου το ξερει πολυ καλα!:p

Βασικά η απάντηση πήγαινε για το άλλο παλικάρι που

ρώτησε. Εσύ ούτως ή άλλως μου φαίνεσαι παλιά καραβάνα... :)

Θα συμφωνήσω με τον lousou. Με μια γρήγορη κάρτα είναι ασήμαντες οι διαφορές.

Κι όμως. Όχι μόνο από ταχύτητα σε ταχύτητα αλλά από μάρκα σε μάρκα και κάρτα σε κάρτα υπάρχουν διάφορες. Υπάρχουν περιπτώσεις που κάρτες με την ίδια ταχύτητα έχουν εντελώς διαφορετική συμπεριφορά. Οι κάρτες είναι πολύ καλές αλλά προς το παρόν δε κάνουν τόσο καλή δουλειά όσο o εσωτερικές μνήμες. Άλλωστε το "πιο αργά" που είπα δεν είναι μετρήσιμο. Μια κάρτα class 10 είναι τις περισσότερες φορές καλύτερη από μια 6, αλλά όχι από ότι αν περάσουμε τις εφαρμογές στην εσωτερική μνήμη.

Αν με ρωτάς λοιπόν από προσωπική (δυστυχώς κακή εμπειρία) αν μπορείς να αποφύγεις sd-ext το κάνεις.

You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Εγώ πάντως θα σκεφτώ πολύ να βάλω την ics..να βγει το root της,να δούμε από ταχύτητα πως πάει αν τρώει κολλήματα κ γενικά να βγάλει της παιδικές αρρώστιες!

Όσο αφορά το update νομίζω ότι δε χάνεται τίποτα,μόνο αν κανείς επιδιόρθωση τα χάνεις..αλλά πάλι δεν είμαι σίγουρος

Ηλια ποσες 'παιδικες' αρρωστιες να βγαλει ακομα; Στο Nexus θα βγαλει, οτι βγαλει. Λογικα οταν ερθει σε εσας δε θα εχει και τοσα πολλα κολληματα. Παντως το Nexus S το απογειωνει!

Βασικά η απάντηση πήγαινε για το άλλο παλικάρι που

ρώτησε. Εσύ ούτως ή άλλως μου φαίνεσαι παλιά καραβάνα... :)

Ψαχνοντας και πειραζοντας μαθαινεις! Μεσα σε 9 μηνες στο android και 7 σε αυτο το foroum εχω μαθει τοσα που οταν πρωτομπηκα τα εβλεπα σαν κινεζικα! Να ναι καλα τα παιδια εδω (ξερει ο Ηλιας!!:p)

Ηλια ποσες 'παιδικες' αρρωστιες να βγαλει ακομα; Στο Nexus θα βγαλει, οτι βγαλει. Λογικα οταν ερθει σε εσας δε θα εχει και τοσα πολλα κολληματα. Παντως το Nexus S το απογειωνει!

Ψαχνοντας και πειραζοντας μαθαινεις! Μεσα σε 9 μηνες στο android και 7 σε αυτο το foroum εχω μαθει τοσα που οταν πρωτομπηκα τα εβλεπα σαν κινεζικα! Να ναι καλα τα παιδια εδω (ξερει ο Ηλιας!!:p)

Φύλαγε τα ρούχα σου λέει ο λαός μας:p

Στραβαδακι εσύ,στραβαδακι κ γω αλλα τελικά τα καταφέραμε με το x8 κ με το android!!!

Εγω να δεις πως τα βλεπα τότε που πρωτοασχοληθηκα!!

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Μια ερώτηση: βλέπω τις φωτο που τραβάω, αλλά δεν μπορώ να τις βγάλω στον υπολογιστή. Προφανώς, βλέπει μονο την καρτα μνήμης, στην οποία εμπεριέχονται.

Πως το φτιάχνω αυτό; Να "περάσουν" δηλαδή οι ήδη υπάρχουσες στην καρτα μνημης και να ρυθμιστεί έτσι, ώστε και οι επόμενες να αποθηκευονται κατευθείαν εκεί;

ευχαριστώ.

ολες οι φωτο που τραβας οπως και τα βιντεο πανε αυτοματως στην καρτα μνημης

[sIGPIC][/sIGPIC]

ολες οι φωτο που τραβας οπως και τα βιντεο πανε αυτοματως στην καρτα μνημης

Ομως, γιατί όταν είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή, η κάρτα είναι άδεια; Δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο αρχείο, πουθενά!

Edited by rodi
Scotty, beam us up.

Ομως, γιατί όταν είναι συνδεδεμένη με τον υπολογιστή, η κάρτα είναι άδεια; Δεν υπάρχει κάποιο ανάλογο αρχείο, πουθενά!

γυρισε το οταν το συνδεεις στον υπολογιστη σε msc mode να δουμε αν θα σ δειξει κατι στη καρτα

γυρισε το οταν το συνδεεις στον υπολογιστη σε msc mode να δουμε αν θα σ δειξει κατι στη καρτα

! αυτο ακριβώς έκανα στο samusng! πως δε μου 'κοψε! ευχαριστώ, να 'σαι καλά, σπεύδω :)

Δες στο φακελο DCIM της καρτας μνημης.

και εκεί είναι ΟΛΕΣ! ευχαριστώ!! :D

panoutsi το δοκιμάζω, να 'σαι καλά :)

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"
Scotty, beam us up.

και εκεί είναι ΟΛΕΣ! ευχαριστώ!! :D

Tην εχω πατησει και εγω ετσι. Εψαχνα και δεν τις εβρισκα με τιποτα. Κατα τυχη το ειχα πετυχει!:p

καλημερα ειχα αγορασει 14/2/2012 ενα sony ericsson neo v και στις 18/2/2012 εσβησε και δεν ξανανοιξε ποτε το εδωσα στην voda για αντικατασταση το ειχα μονο 4 μερες και την δικαιουμαι νομιζω αυτοι βεβαια εοπιμενουν να γινει ελενχος και τετοια ξερει κανεις ποσο καιρο περνει αυτο το παραμυθι ή τι μπορει να εχει παθει το τηλ και εσβησε μονο του φοβαμαι οτι θα μου πουν παραμυθια αλλα χωρις δρακους

σας ευχαριστω εκ των προτερων

Σου ειπα 3 φορες τι να κανεις.αυτα που σου λεω δεν ειναι λογια του αερα ειναι νομοθεσια.εαν δεν απαιτησεις αυτο που δικαιουσαι,αντικατασταση σιγα μην σου κανουν.

Καλησπερα και παλι. Γραφεται στα specs οτι το κινητο εχει φωνητικες εντολες για κληση (voice dialing). Ισχυει; Γιατι δεν υπαρχει τιποτα στο μενου. Εκτος αν εννοουν το voice search της google...

Και κατι χρησιμο: Οποιος θελει να εμφανισει στη συσκευη ενα κρυφο μενου με χρησιμες πληροφοριες και tests ας πατησει στο πληκτρολογιο του τηλεφωνου *#*#4636#*#*

Edited by chrisdental

για να παιξει σε τηλεοραση μεσω HDMI συνδεσης,χρειαζεται και τιποτα αλλο εκτος απο το καλωδιο εννοειται;μου γραφει οτι συνδεθηκε μεσω HDMI αλλα εικονα γιοκ!τι μου ξεφευγει ρε παιδια;(και τρελλαινομαι που λεει αυτος στη παρουσιαση του neo v οτι κι ενας 5χρονος το κανει)

ποια κάρτα προτείνετε?

Σε reviews αναφέρουν οτι οι κάρτες μικρότερης κλάσης τα πάνε καλύτερα με το διάβασμα μικρότερων αρχείων και κατα συνέπεια εφαρμογών/λειτουργικού

Samsung MB-MSBGAEU 32GB Class 10 Micro SD Card

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B005FY61EK/sr=1-3/qid=1330087128/ref=olp_product_details?ie=UTF8&me=&qid=1330087128&sr=1-3&seller=

Lexar 32GB Micro SDHC High Speed Card with Reader - Class 10 Extreme Speed

http://www.amazon.co.uk/Lexar-32GB-Micro-Speed-Reader/dp/B004BR2ZTM/ref=sr_1_4?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=electronics&ie=UTF8&qid=1330087128&sr=1-4

SanDisk 32GB Mobile Ultra MicroSDHC Memory Card with SD Adapter class 6

http://www.amazon.co.uk/SanDisk-Mobile-MicroSDHC-Memory-Adapter/dp/B005FQLN28/ref=sr_1_6?m=A3P5ROKL5A1OLE&s=electronics&ie=UTF8&qid=1330111684&sr=1-6

(ένας φίλος παραπανω αναφέρει οτι με την sandisc bi-color βλέπει τρομερή διαφορά και αν δεν κάνω λαθος εννοεί την παραπάνω)

Σου παραθέτω πως πρέπει να είναι οι ρυθμίσεις των μηνυμάτων όπου φαίνεται το cost savings. Αν δε σου εμφανίζεται στην αγγλική γλώσσα τότε έχεις την τελευταία έκδοση λογισμικού;

Έχεις την rooted έκδοση της 0.62; Δεν έχω πια το cost saving στις ρυθμίσεις.

Αν έχεις κάνει root (0.42 ή 0.62) μπορείς να κάνεις τον κόπο να ανεβάσεις το conversations.apk που βρίσκεται στο κινητό σου εδώ γιατί το άλλο που έχει ανέβει μερικές σελίδες πιο πριν δεν έχει το cost saving; Ευχαριστώ.

για να παιξει σε τηλεοραση μεσω HDMI συνδεσης,χρειαζεται και τιποτα αλλο εκτος απο το καλωδιο εννοειται;μου γραφει οτι συνδεθηκε μεσω HDMI αλλα εικονα γιοκ!τι μου ξεφευγει ρε παιδια;(και τρελλαινομαι που λεει αυτος στη παρουσιαση του neo v οτι κι ενας 5χρονος το κανει)

Έχεις επιλέξει από το μενού της τηλεόρασης τη σωστή θύρα HDMI;

Edited by zxr
Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

Έχεις επιλέξει από το μενού της τηλεόρασης τη σωστή θύρα HDMI;

ναι,το εχω κανει σωστα αυτο.

δε βρισκω λυση για την ωρα:confused:

Καλησπερα και παλι. Γραφεται στα specs οτι το κινητο εχει φωνητικες εντολες για κληση (voice dialing). Ισχυει; Γιατι δεν υπαρχει τιποτα στο μενου. Εκτος αν εννοουν το voice search της google...

Και κατι χρησιμο: Οποιος θελει να εμφανισει στη συσκευη ενα κρυφο μενου με χρησιμες πληροφοριες και tests ας πατησει στο πληκτρολογιο του τηλεφωνου *#*#4636#*#*

Τι τεστ ακριβως μπορουμε να κανουμε?

Έχεις την rooted έκδοση της 0.62; Δεν έχω πια το cost saving στις ρυθμίσεις.

Αν έχεις κάνει root (0.42 ή 0.62) μπορείς να κάνεις τον κόπο να ανεβάσεις το conversations.apk που βρίσκεται στο κινητό σου εδώ γιατί το άλλο που έχει ανέβει μερικές σελίδες πιο πριν δεν έχει το cost saving; Ευχαριστώ.

Να παρτο

αν και δεν νομιζω να φταει το .apk σου.δες λιγο στον οδηγο του lousou76

καλημέρα σε όλους...

είχα εγκαταστήσει κάποιες δωρεάν εφαρμογές από το market αλλά δοκίμαζα κάτι και αναγκάστηκα να τις απεγκαταστήσω...τι πρέπει να κάνω για να μπορέσω να τις ξαναεγκαταστήσω;;; δοκίμασα αλλά δεν με αφήνει γιατί λέει ότι είναι ήδη εγκατεστημένες

Να παρτο

αν και δεν νομιζω να φταει το .apk σου.δες λιγο στον οδηγο του lousou76

Σε ευχαριστώ. Τελικά η λύση στο πρόβλημα την έδωσε ο lousou76 εδώ. :respect:

Δεν φταίει το .apk τελικά.

οσοι εχουν ξεκλειδωσει bootloader και θελουν να ξανακλειδωσουν(δεν νομιζω να συνεχιζει να ισχυει ι εγγυηση με αυτο αλλα την δουλεια σας θα την κανετε) ετσι ωστε να μπορουν να επαναφερουν με SEUS ας ακολουθησουν αυτον τον οδηγο..τεσταρισμενος απο μενα

http://www.theandroidsoul.com/guide-how-to-relock-boot-loader-on-xperia-arc/

:thanks:

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...