giothesuper Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 το ρεσταρτ δουλεψε...αλλα εχω την απορια τωρα αν παω σε μια καφετερια και θελησω να μπω υπαρχει περιπτωση να μου το κανει και με εκεινο το ρουτερ ή ηταν τυχαια περιπτωση η συγκεκριμενη? το εχω παθει και εγω με το δικο μου ρουτερ..ειναι αναλογα του ρουτερ που θα εχει η καθε καφετερια Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
advantix Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Καλησπέρα φίλοι,μπορεί κάποιος να μου πεί πως ανοίγω τις ρυθμίσεις του winget καιρού το μαμίσιο?Για να αλλάξω την ώρα που θα κάνει update?Διότι εμένα κάνει κά θε λεπτό σχεδόν! Το είχα ψάξει και δεν βρήκα κάτι, οπότε την διέγραψα και την έκανα από την αρχή. Πριν πατήσεις τέλος στην νέα που θα κάνεις, έχει επιλογή κάθε πόσα λεπτά να ορίσεις ώστε να κάνει ενημέρωση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Και δε μου λες υπάρχει καμία εφαρμογή στο android market ώστε να πάρω τις γνώσεις σου και να τις εγκαταστήσω στο neo v μου?:lol::lol::lol: diabasma.apk ;) Βρε παιδια ολα καλα,αλλα με χρεωνει Ιnternet... Αποεπιλεγω ''Δεδομενα ενεργα''στις ρυθμισεις δικτυου,και μετα απο λιγο ενεργοποιει τη λειτουργια μονο του... Τα φωτα σας...σε εναν αρχαριο... Φαντάζομαι ότι πηγαίνεις στο Αύρματα και δίκτυα-->Δίκτυα κινητής-->Δεδομένα ενεργά. Βάλε επίσης τη λειτουργία δικτύου στο GSM μόνο. Αν δεν έχεις βάλει κάποιο άλλο πρόγραμμα τότε αποκλείεται να ενεγοποιείται από μόνο του. http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Για οσους θελουν '' micro sd 32 gb class10 ''υπαρχει αυτο΄http://www.ebay.co.uk/itm/150726089965?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649΄' το εχω παραγγειλει πριν 10 μερες και το περιμενω Γιατί έχω μια υποψία οτι αυτή η πώληση ειναι "fake" και δεν θα παραλάβετε αυτό που περιμένετε...?.. It's too good to be true... Αν με το καλό παραλάβεις, ενημέρωσε μας! OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Μια ερώτηση κι από μένα προς τους χρήστες του GO Launcher. Έχετε παρατηρήσει ότι με τον συγκεκριμένο launcher η απόκριση του κινητού γίνεται πιο αργή; http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δεν ξέρω για τον go launcher αλλά έχω την αίσθηση ότι όσο προσθέτουμε διάφορα καλούδια στο κινητό αρχίζει να συμπεριφέρεται πιο αργά. Πάντως διαβάζοντας στο site της se για το neo v κάπου αναφέρει οτι θέλει ένα restart την ημέρα. Όντως μετά από restart βελτιώνεται πολύ η απόκριση.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis92 Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Kαλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα :happy:. Ειμαι αλλος ενας κατοχος του neo v,ειναι το πρωτο μου smartphone και αντιμετοπιζω καπιες δυσκολιες σε βασικες λειτουργιες... Θα ηθελα εαν ηταν δυνατον να με βοηθησετε,για μην ενοχλω ομως με συνεχομενες ερωτησεις θα ηθελα να μου δωσετε καπια link οσο αναφορα το android για να μαθω καπια βασικα πραγμτατα και πιο "προχωρημενα" για κατι παραπανω. ευχαριστω :O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Kαλησπερα σε ολους και καλως σας βρηκα :happy:. Ειμαι αλλος ενας κατοχος του neo v,ειναι το πρωτο μου smartphone και αντιμετοπιζω καπιες δυσκολιες σε βασικες λειτουργιες... Θα ηθελα εαν ηταν δυνατον να με βοηθησετε,για μην ενοχλω ομως με συνεχομενες ερωτησεις θα ηθελα να μου δωσετε καπια link οσο αναφορα το android για να μαθω καπια βασικα πραγμτατα και πιο "προχωρημενα" για κατι παραπανω. ευχαριστω :O Καλωσήρθες λοιπόν. Μπορείς είτε να διαβάσεις τις προηγούμενες σελίδες είτε να χρησιμοποιήσεις την αναζήτηση στο θέμα που βρίσκεται πάνω δεξιά για να βρεις αυτό που ψάχνεις.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Δεν ξέρω για τον go launcher αλλά έχω την αίσθηση ότι όσο προσθέτουμε διάφορα καλούδια στο κινητό αρχίζει να συμπεριφέρεται πιο αργά. Πάντως διαβάζοντας στο site της se για το neo v κάπου αναφέρει οτι θέλει ένα restart την ημέρα. Όντως μετά από restart βελτιώνεται πολύ η απόκριση.:) Ε μωρε λογικο ειναι...εγω παντως ουτως ή αλλως του κανω μια επανεκκινηση καθε φορα που το φορτιζω [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. January 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2012 Γιατί έχω μια υποψία οτι αυτή η πώληση ειναι "fake" και δεν θα παραλάβετε αυτό που περιμένετε...?.. It's too good to be true... Αν με το καλό παραλάβεις, ενημέρωσε μας! Δεν πρόκειται... This listing was ended by the seller because the item is no longer available Θα ηθελα εαν ηταν δυνατον να με βοηθησετε,για μην ενοχλω ομως με συνεχομενες ερωτησεις θα ηθελα να μου δωσετε καπια link οσο αναφορα το android για να μαθω καπια βασικα πραγμτατα και πιο "προχωρημενα" για κατι παραπανω. Καλώς ήρθες! Ορολογία Android Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android SE X10 / X10 mini / X10 mini pro FAQ Και αυτό που προσπαθώ να τελειώσω αλλά έχει καταντήσει γιοφύρι της Άρτας! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μια ερώτηση κι από μένα προς τους χρήστες του GO Launcher. Έχετε παρατηρήσει ότι με τον συγκεκριμένο launcher η απόκριση του κινητού γίνεται πιο αργή; ΕΜΕΝΑ μολις το δουλεψα λιγο αρχισε τις επανακινησεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μια ερώτηση κι από μένα προς τους χρήστες του GO Launcher. Έχετε παρατηρήσει ότι με τον συγκεκριμένο launcher η απόκριση του κινητού γίνεται πιο αργή; Εγώ δεν παρατήρησα να έχει πιο αργή απόκριση ο go. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Μια ερώτηση κι από μένα προς τους χρήστες του GO Launcher. Έχετε παρατηρήσει ότι με τον συγκεκριμένο launcher η απόκριση του κινητού γίνεται πιο αργή; απλά πηγαίνει σφαίρα χωρίς κανένα lag και καμία επανεκκίνηση ποτέ.Συνέχεια είμαι πάνω από 100 μνήμη Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 8, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 απλά πηγαίνει σφαίρα χωρίς κανένα lag και καμία επανεκκίνηση ποτέ.Συνέχεια είμαι πάνω από 100 μνήμη Παίζει ρόλο το γενικότερο configuration μιας συσκευής για το πως θα συμπεριφέρεται ένας launcher, γιαυτό άλλοι έχουν πρόβλημα και άλλοι όχι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Δεν ξέρω για τον go launcher αλλά έχω την αίσθηση ότι όσο προσθέτουμε διάφορα καλούδια στο κινητό αρχίζει να συμπεριφέρεται πιο αργά. Πάντως διαβάζοντας στο site της se για το neo v κάπου αναφέρει οτι θέλει ένα restart την ημέρα. Όντως μετά από restart βελτιώνεται πολύ η απόκριση.:) μια ερωτησούλα, το restart γινεται με το κλεισιμο της συσκευής; ρωταω γιατί στο huawei to restart γινεται με συνδυασμό κουμπιών.. Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 μια ερωτησούλα, το restart γινεται με το κλεισιμο της συσκευής; ρωταω γιατί στο huawei to restart γινεται με συνδυασμό κουμπιών.. σε αλλα κινητα γινεται με συνδυασμο.στο neo v γινεται αμα.....κλεισεις και ξανανοιξεις μονη σου το κινητο.:) βεβαια αν εισαι rooted υπαρχουν εφαρμογες που κανουν αυτοματο reboot [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
isolove Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Exω τα igo,sygic,ndrive περασμενα για πλοηγηση. Απασχολουν μνημη οταν δεν λειτουργουν?Ειναι ολα στη SD,αλλα αν απασχολουν μνημη να διαγραψω 1 τουλαχιστον...... huawei p8,nexus 5x,xiaomi note 4x 4/64 [sIGPIC][/sIGPIC] ΑΕΚ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Απ'ότι έχω δει το ndrive που έχω όταν είναι κλειστό δεν απασχολεί μνήμη.:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XristosKom Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλησπερα παιδια : ) Πηρα και εγω προχτες το τελευταίο Neo V στα καταστηματα της Κομοτηνης και αρχισα να το ψαχνω :P Αλλα σημερα ανακαλυψα κατι περιεργο ! Περασα καποιες φωτογραφιες στο κινητο απο το παλιο μου 5530 ,και μετα καποια τραγουδια. Το προβλημα ειναι οτι στα τραγουδια οταν παταω για να παιξουν ,στις λεπτομεριες τους (βασικα την ψωτογραφια του album) εμφανιζει την φωτογραφια που περασα πρωτα μεσο bluetooth στο κινητο ! Εχω ψαξει τα παντα για να δω πως αλλαζει αλλα τιποτα : / Ξερει κανεις τι παιζει ? CFX65 > w810i > 5530 > Neo V / 3GS > G2 > Oneplus 3 > Mi9T Pro > S23 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afrodith2 Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 σε αλλα κινητα γινεται με συνδυασμο.στο neo v γινεται αμα.....κλεισεις και ξανανοιξεις μονη σου το κινητο.:) βεβαια αν εισαι rooted υπαρχουν εφαρμογες που κανουν αυτοματο reboot ευχαριστω πολυ Nokia 3210 - Nokia 8310 - Sony Ericsson K750i - Huawei Ideos X5 U8800 - Neo N003 - Umi X2 - Asus Zenfone 2 464 - OnePlus X - Oneplus 6 8/256 & Oneplus Nord:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mariosddd Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) Καλησπερα παιδια : ) Πηρα και εγω προχτες το τελευταίο Neo V στα καταστηματα της Κομοτηνης και αρχισα να το ψαχνω :P Αλλα σημερα ανακαλυψα κατι περιεργο ! Περασα καποιες φωτογραφιες στο κινητο απο το παλιο μου 5530 ,και μετα καποια τραγουδια. Το προβλημα ειναι οτι στα τραγουδια οταν παταω για να παιξουν ,στις λεπτομεριες τους (βασικα την ψωτογραφια του album) εμφανιζει την φωτογραφια που περασα πρωτα μεσο bluetooth στο κινητο ! Εχω ψαξει τα παντα για να δω πως αλλαζει αλλα τιποτα : / Ξερει κανεις τι παιζει ? είναι μικρο bug που έχουν ολα τα android φίλε μην το ψάχνεις δεν ειναι πρόβλημα του κινητού! βρές με κάποιον file manager το αρχείο φωτογραφίας και σβησε το ωστε να μην υπάρχει σε κανενα album. παιδιά μια ερωτησούλα, ενας φίλος έδωσε κάποιες σελίδες πισω ΑΥΤΗ την κάρτα μνήμης..και έχω να θέσω το εξής ερώτημα..είναι δυνατών 32gb κάρτα Class 10 και να χει μονο 10 ευρό; είναι αξιόπιστη η θα ανοίξουμε καμια μέρα το κινητό και θα βρεθούμε με τα μισά αρχεία;:blink: edit: Για οσους θελουν '' micro sd 32 gb class10 ''υπαρχει αυτο΄http://www.ebay.co.uk/itm/150726089965?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649΄' το εχω παραγγειλει πριν 10 μερες και το περιμενω φιλε όταν παραλάβεις πές μας και μάς!ειναι πραγματική ευκαιρία αν σου έρθει όντως!! Edited January 8, 2012 by Mariosddd Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 (edited) παιδιά μια ερωτησούλα, ενας φίλος έδωσε κάποιες σελίδες πισω ΑΥΤΗ την κάρτα μνήμης..και έχω να θέσω το εξής ερώτημα..είναι δυνατών 32gb κάρτα Class 10 και να χει μονο 10 ευρό; είναι αξιόπιστη η θα ανοίξουμε καμια μέρα το κινητό και θα βρεθούμε με τα μισά αρχεία;:blink: Δες το ποστ #3252 Μην ψωνίζετε από Κινεζο στο ebay αν δεν έχει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια χιλιάδα θετικά feedback - οι υπόλοιποι κάνουν μια "μπάζα" και εξαφανίζονται πχ αυτός με τις κάρτες, πούλησε 179 x 9,5 λιρες = 2000 ευρώ, και μετά αντε βρές τον (από τα 65 feedback που έχει, τα μισά είναι από "εξαφανισμένους" χρήστες και ψευτικα - εχει θετικό ας πούμε για ένα USB Memory stick 256 που δεν υπάρχει ως μοντέλο, από την Kingston!!!) Edited January 8, 2012 by asot OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλήμερα παιδιά!! Ποιά είναι η τελευταία επίσημη έκδοση του Android που έχει το Neo V? 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasoscor Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 Καλήμερα παιδιά!! Ποιά είναι η τελευταία επίσημη έκδοση του Android που έχει το Neo V? Είναι η 2.3.4 :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanospc Δημ. January 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2012 πάντως παιδιά έχει γίνει χαμός με αυτή την συσκευή τρέχουν πολλοί να την αγοράσουν :) 1+ Never Settle Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts