Jump to content

XristosKom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

1 Follower

About XristosKom

  • Ημ. Γέννησης 27/06/1992

Συσκευή

  • Συσκευή
    S23 Ultra

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Περιοχή

  • Περιοχή
    Κομοτηνή

Φύλο

  • Φύλο
    Άνδρας

XristosKom's Achievements

  1. Στο δικό μου δεν έχω ακουμπήσει τίποτα πάνω του ! Και πάλι το έπαθε σε κουλό σημείο !
  2. Ακριβώς ! Αυτήν την αντίδραση είχα και εγώ όταν το άκουσα. Κακή πολιτική να το πούμε ? Η άφησαν την ποιότητα να πάει περίπατο ? Στο mi9t pro μου που πέρασε περίοδο κοβιντ (φουλ antiseptic κτλπ ,4 χρονών συσκευή) και είναι σαν την πρώτη μέρα η οθόνη ! Και φαντάσου το έπαθε στο πάνω μέρος της συσκευής ,όχι εκεί που σκρολλάρω ! Θα δυσκολευτώ να ξαναπάω σε σάμσουνγ αν σε αφήνουν ξεκρέμαστο σε τέτια θέματα.
  3. Καλησπέρα με νέα ! Είχε πρόβλημα η ολεοφοβική επίστρωση τελικά και για άγνωστο λόγο άρχισε να φεύγει από το πάνω μέρος της οθόνης. Περάστηκε στην εγγύηση από όσο κατάλαβα γιατί είναι μόνο 6 μηνών η συσκευή. Γενικά από όσο έψαξα είναι συχνό θέμα αυτό αλλά το περνάνε σαν φυσιολογικό θέμα χρήσης.
  4. Σου είπαν τι είχε πάθει ? Δούλευε σωστά η οθόνη μετά ? Στο κατάστημα αγοράς πήγες η samsung ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
  5. Θα μπορούσε ! Ξέρουμε αν υπάρχει τέτοιο θέμα σε αυτές τις συσκευές γενικά ? Γνωρίζουμε την αγγλική ορολογία ? Ευχαριστώ ! P.S Oleophobic Coating ! Με μια γρήγορη ματιά δεν μοιάζει να είναι αυτό. Από όσο είδα ,αυτό γίνεται στα μέρη που σκρολάρεις !
  6. Τίποτα φίλε μου ,την οθόνη βλέπουμε !
  7. Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα πριν μερικές μέρες ένα θέμα με την οθόνη της συσκευής. Έχει αυτήν την περίεργη γραμμή στο πάνω μέρος. Σαν να έχει κάτι από πάνω. Αν την καθαρίσω καλά με ένα πανάκι εξαφανίζεται σχεδόν αλλά αν λερωθεί ξαναεμφανίζεται ! Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα ,ελπίζω στις photo να φαίνεται καλύτερα τι εννοώ ! Επίσης δεν έχει κανένα θέμα προς το παρόν στην χρήση ,όλα φαίνονται ok στην οθόνη, μόνο όταν είναι κλειστή μπορείς να το καταλάβεις ! Πήγα σε ένα samsung kiosk και μου είπε ότι πρώτη φορά το βλέπει και έβγαλε photo να στείλει στα κεντρικα για να μας πούνε ! Έχουμε καμιά πληροφορία για το τι είναι ? Στην πρώτη photo με την γραμμή και στην δεύτερη μετά από το πανάκι.
  8. Καλησπερα παιδια. Δοκιμασα να συνδεσω την συσκευη με την πηγη του αυτοκινητου αλλα δεν το εντοπιζει ! Η πηγη ειναι pionner. Παιζει κανενα θεμα συμβατοτητας γιατι στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι σχετικο ! Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ,ναι κοσμοτε έχω. Άρα περιμένω να δώ τι παίζει και άυριο !
  10. Καλησπέρα παιδιά ! Σήμερα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Ξαφνικά το κινητό από 4G σήμα που έχει πάντα έπεσε στο Η και δεν συνδέεται με δεδομένα ! Έχει συμβεί σε κάποιον ,γνωρίζουμε κάτι ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  11. Καλησπέρα παιδιά ! Μετά από ένα ατύχημα που είχα ,το κινητό μας άφησε μετά από 3 χρονια χρήσης ! Οπότε είμαστε στην αναζήτηση της νέας συσκευής. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Από 200 μέχρι 400 αλλά αν υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο με λίγα παραπάνω το βλέπουμε ! 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. απο 5,8 και πάνω. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα μόνο ,λόγο εργασίας δεν έχουμε φπα. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι ,επαρχία εδώ :P 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Μόνο ράδιο αλλά χωρίς να με νοιάζει και τόσο πολύ. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν με πειράζει το μενού ,δεν νομίζω να φλασαρω το νεο. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. θα εκτιμηθεί η καλή οθόνη λίγο παραπάνω. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, βαρύ gaming. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. OnePlus 3 Γενικά ψάχνω κάτι καλύτερο από το OP3 μου και ιδανικά να βγάλει 3ετία αξιοπρεπέστατα. 'Εχω τσεκάρει το mi 9T Pro και αναμένω το mi Note 10 Pro και ίσως αν βγει τίποτα αξιόλογο στην Black Friday ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
  12. XristosKom

    OnePlus 3

    Λογικά τέλος με το προβλήμα ,το έχω 5 μέρες και όλα κομπλέ χωρίς να κάνω downgrade ,ίσως ήταν κάποιο bug μετά το update. Ευχαριστώ:happy:
  13. XristosKom

    OnePlus 3

    Εν τέλη έπαθα ακριβώς το ίδιο σχεδόν εχτές αργά το βραδυ ! Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά σήμερα ξαφνικά πάλι το ίδιο ! Τώρα κάνω υπομονή μπας και ανοίξει πάλι. Αν προσπαθήσω να περάσω το προηγούμενο version android που είχα παίζει να λυθεί το θέμα ? Ευχαριστώ για την απάντηση !
×
×
  • Create New...