Jump to content

XristosKom

Members
  • Δημοσιεύσεις

    50
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by XristosKom

  1. Στο δικό μου δεν έχω ακουμπήσει τίποτα πάνω του ! Και πάλι το έπαθε σε κουλό σημείο !
  2. Ακριβώς ! Αυτήν την αντίδραση είχα και εγώ όταν το άκουσα. Κακή πολιτική να το πούμε ? Η άφησαν την ποιότητα να πάει περίπατο ? Στο mi9t pro μου που πέρασε περίοδο κοβιντ (φουλ antiseptic κτλπ ,4 χρονών συσκευή) και είναι σαν την πρώτη μέρα η οθόνη ! Και φαντάσου το έπαθε στο πάνω μέρος της συσκευής ,όχι εκεί που σκρολλάρω ! Θα δυσκολευτώ να ξαναπάω σε σάμσουνγ αν σε αφήνουν ξεκρέμαστο σε τέτια θέματα.
  3. Καλησπέρα με νέα ! Είχε πρόβλημα η ολεοφοβική επίστρωση τελικά και για άγνωστο λόγο άρχισε να φεύγει από το πάνω μέρος της οθόνης. Περάστηκε στην εγγύηση από όσο κατάλαβα γιατί είναι μόνο 6 μηνών η συσκευή. Γενικά από όσο έψαξα είναι συχνό θέμα αυτό αλλά το περνάνε σαν φυσιολογικό θέμα χρήσης.
  4. Σου είπαν τι είχε πάθει ? Δούλευε σωστά η οθόνη μετά ? Στο κατάστημα αγοράς πήγες η samsung ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
  5. Θα μπορούσε ! Ξέρουμε αν υπάρχει τέτοιο θέμα σε αυτές τις συσκευές γενικά ? Γνωρίζουμε την αγγλική ορολογία ? Ευχαριστώ ! P.S Oleophobic Coating ! Με μια γρήγορη ματιά δεν μοιάζει να είναι αυτό. Από όσο είδα ,αυτό γίνεται στα μέρη που σκρολάρεις !
  6. Τίποτα φίλε μου ,την οθόνη βλέπουμε !
  7. Καλησπέρα παιδιά. Παρατήρησα πριν μερικές μέρες ένα θέμα με την οθόνη της συσκευής. Έχει αυτήν την περίεργη γραμμή στο πάνω μέρος. Σαν να έχει κάτι από πάνω. Αν την καθαρίσω καλά με ένα πανάκι εξαφανίζεται σχεδόν αλλά αν λερωθεί ξαναεμφανίζεται ! Δεν μπορώ να το περιγράψω καλύτερα ,ελπίζω στις photo να φαίνεται καλύτερα τι εννοώ ! Επίσης δεν έχει κανένα θέμα προς το παρόν στην χρήση ,όλα φαίνονται ok στην οθόνη, μόνο όταν είναι κλειστή μπορείς να το καταλάβεις ! Πήγα σε ένα samsung kiosk και μου είπε ότι πρώτη φορά το βλέπει και έβγαλε photo να στείλει στα κεντρικα για να μας πούνε ! Έχουμε καμιά πληροφορία για το τι είναι ? Στην πρώτη photo με την γραμμή και στην δεύτερη μετά από το πανάκι.
  8. Καλησπερα παιδια. Δοκιμασα να συνδεσω την συσκευη με την πηγη του αυτοκινητου αλλα δεν το εντοπιζει ! Η πηγη ειναι pionner. Παιζει κανενα θεμα συμβατοτητας γιατι στο ιντερνετ δεν βρηκα κατι σχετικο ! Ευχαριστω για τον χρονο σας.
  9. Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου ,ναι κοσμοτε έχω. Άρα περιμένω να δώ τι παίζει και άυριο !
  10. Καλησπέρα παιδιά ! Σήμερα αντιμετώπισα ένα πρόβλημα. Ξαφνικά το κινητό από 4G σήμα που έχει πάντα έπεσε στο Η και δεν συνδέεται με δεδομένα ! Έχει συμβεί σε κάποιον ,γνωρίζουμε κάτι ? Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
  11. Καλησπέρα παιδιά ! Μετά από ένα ατύχημα που είχα ,το κινητό μας άφησε μετά από 3 χρονια χρήσης ! Οπότε είμαστε στην αναζήτηση της νέας συσκευής. 1) Το χρηματικό ποσό που διαθέτουμε. Από 200 μέχρι 400 αλλά αν υπάρχει κάτι πολύ αξιόλογο με λίγα παραπάνω το βλέπουμε ! 2) Το μέγεθος οθόνης που προτιμούμε. απο 5,8 και πάνω. 3) Το θέλουμε απο Ελλάδα ή και απο Κίνα/Ευρώπη; Με 2ετη εγγύηση αντιπροσωπείας ή μας αρκεί και η εγγύηση του καταστήματος; Ελλάδα μόνο ,λόγο εργασίας δεν έχουμε φπα. 4) Χρειαζόμαστε 800αρα μπάντα ώστε να χουμε σε περισσότερα μέρη 4g; (επαρχία χωρις 800αρα έχεις σοβαρό θέμα) Ναι ,επαρχία εδώ :P 5) Το θέλουμε dual? Χρειαζόμαστε ραδιόφωνο, ir ή nfc? Μόνο ράδιο αλλά χωρίς να με νοιάζει και τόσο πολύ. 6) Χρειαζόμαστε ελληνικό μενου; Αν ναι, πειράζει αν χρειαστεί φλασαρισμα; Δεν με πειράζει το μενού ,δεν νομίζω να φλασαρω το νεο. 7) Μας ενδιαφέρει ο καλός ήχος ή/και η καλή οθόνη; Αν ναι θέλουμε amoled (και) stereo ή μας αρκεί lcd (και) mono. θα εκτιμηθεί η καλή οθόνη λίγο παραπάνω. 8) Βάλτε σε σειρά προτεραιότητας τα εξής: ταχύτητα, βαρύ gaming, κάμερα, αυτονομία. ταχύτητα, κάμερα, αυτονομία, βαρύ gaming. 9) Ποια είναι η τωρινή σας συσκευή. OnePlus 3 Γενικά ψάχνω κάτι καλύτερο από το OP3 μου και ιδανικά να βγάλει 3ετία αξιοπρεπέστατα. 'Εχω τσεκάρει το mi 9T Pro και αναμένω το mi Note 10 Pro και ίσως αν βγει τίποτα αξιόλογο στην Black Friday ! Ευχαριστώ για τον χρόνο σας !
  12. XristosKom

    OnePlus 3

    Λογικά τέλος με το προβλήμα ,το έχω 5 μέρες και όλα κομπλέ χωρίς να κάνω downgrade ,ίσως ήταν κάποιο bug μετά το update. Ευχαριστώ:happy:
  13. XristosKom

    OnePlus 3

    Εν τέλη έπαθα ακριβώς το ίδιο σχεδόν εχτές αργά το βραδυ ! Και ενώ όλα κυλούσαν ομαλά σήμερα ξαφνικά πάλι το ίδιο ! Τώρα κάνω υπομονή μπας και ανοίξει πάλι. Αν προσπαθήσω να περάσω το προηγούμενο version android που είχα παίζει να λυθεί το θέμα ? Ευχαριστώ για την απάντηση !
  14. XristosKom

    OnePlus 3

    Καλησπέρα παιδιά ! Σήμερα το μεσημεράκι όλα δούλευαν σωστά και ξαφνικά πέθανε το κινητό ! Το χρησιμοποίησα ,το άφησα στο γραφείο και δεν ξαναλειτούργησε ποτε ! Δεν ανταποκρίνεται πουθενά ,ούτε στο φορτιστη αλλα ούτε και στο pc ! Hard Reset δεν λειτουργεί. Μονο το notisfication led αναβοσβήνει σταθερά πράσινο. Κάποια ιδέα? Χτες έκανα αναβάθμιση σε 9 αν βοηθάει κάπου αυτό αλλα λειτουργούσε κομπλέ ,ευχαριστώ για τον χρόνο σας. :)
  15. Παιδια κανω αναβαθμιση και απο το pc suite η απο το lg support tool και παντα κολαει στο 0%. Τι παιζει? Εχει την 4.4.2 τωρα χωρις ροοτ. Αλλα στην οθονη που κολλαει λεει οτι ειναι ροοτ ,wtf?? Θελω να το κανω χωρις custom rom κτλπ. Υπαρχει περιπτωση να εχει λυση? Ευχαριστω πολυ!
  16. Παιδια κανω αναβαθμιση και απο το pc suite η απο το lg support tool και παντα κολαει στο 0%. Τι παιζει? Εχει την 4.4.2 τωρα χωρις ροοτ. Αλλα στην οθονη που κολλαει λεει οτι ειναι ροοτ ,wtf?? Θελω να το κανω χωρις custom rom κτλπ. Υπαρχει περιπτωση να εχει λυση? Ευχαριστω πολυ!
  17. Ναι το 16 εχω.Και μεσω OTA και μεσω της suite ! Λεει latest update. v30b ειναι η τελευταια μου εβγαλε το site που εστειλες. Φοβαμαι να το κανω χειροκινητα τωρα γιατι αυριο γυρναω στη μοναδα και αν κανω τιποτα λαθος θα εχω θεμα :/
  18. Παιδια εχω κιτ κατ και οταν κανω search για update μου λεει οτι ειναι η τελευταια εκδοση. Τι παιζει ? Εχω πολονικο μοντελο αν εχει καποια σχεση αυτο ! Ευχαριστω:)
  19. Πηγα ειδα το Jurrasic World και αυτο ακομα στο 0% ηταν χαχα. Και εγω αυτο υπεθετα Κωστα αλλα το εβγαλα απο το Usb και εμεινε κολλημενη η οθονη σε εκεινο που ελεγε πριν ,το εκλεισα και το ανοιξα και ολα κομπλε ευτυχως ! Ειμαι στρατο τωρα και δεν εχω χρονο να το πασπατεψω αν παθει κατι. Οποτε μεχρι να απολυθω συνεχιζω ετσι και μετα με το καλο θα βαλουμε και καμια custom οπως στο Neo V :happy: Απλα μου ειναι περιεργο το οτι η συσκευη μου λεει οτι 1) Δεν βρισκει αναβαθμιση ,2) δεν την κανει με τιποτα ουτε μεσω wifi και 3)οτι λεει ειναι rooted χωρις να εχω πειραξει τιποτα :blink:
  20. Κατεβασα το lg pc suite και το εβαλα να κανει update τελικα. Στη συσκευη ομως λεει firmware update 0% εδω και καμια ωρα και στο pc 10%. Σαν να κολησε. Γραφει COM 3 do not unplug until the process is complete και απο κατω:( κατι αλλα user και IDT Download. Καποια γνωμη ? Σας το εχει παθει ? :( P.S Αν βγαλω το usb τι μπορει να γινει ? :/
  21. Καλησπερα παιδια ,εχω το G2 αλλα πολωνικο! Μου βγαζει οτι εχω την τελευταια αναβαθμιση αλλα δεν εχω την lollipop και ουτε οταν το βαζω να ψαξει για ενημερωσεις λεει κατι ,απλα μονο οτι εχω την τελευταια. Επισης ουτε το pc suite μπορω να βρω ,δεν το κανει αυτοματα ! Μονο σαν αποθηκευτικο χωρο μπορω να το δουλεψω ! Εγω κανω τιποτα λαθος? Ειμαι στρατο και εμεινα μακρια απο τετοια σπορ λογο αξιοπιστιας για να μην κανω καμια πατατα ! Ευχαριστω !:happy:
  22. Παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες σας! Τελικα πηρα εναν 2,1 γιατι μαμα lg δεν ειχε πουθενα! Το φορτιζει στην ιδια ωρα με τον μαμα απο οσο παρατηρισα!
  23. Τελικα αυριο θα παω να παρω εναν 2,1. Ειναι καποιος που ξερει με σιγουρια αν ειναι κομπλε? Ευχαριστω!
×
×
  • Create New...