p3nny Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά, Είμαι έτοιμος κι εγώ να περάσω κάποια custom rom κι είμαι ανάμεσα σε viper και ultimate hd. Μπορείτε να μου προτείνετε κάποια; Με τι κερνελ να συνοδεύσω τις roms; εμενα η viper για λιγο που την εβαλα μ αρεσε πολυ αλλα την εβγαλα γιατι δεν συνδεοτανε σε wi-fi ομως μου εδωσαν καποια εφαρμογη να ψαξω να στη δωσω που την τρεχεις μεσω cwm και λειτουργει απλα δεν εχω χρονο αυτες τις μερες να την βαλω, αλλα και ultimate 4 καλη ειναι για λιγο πο την εβαλα. τωρα περισσοτερο δεν τις κρατησα αλλα την zelly τελικα που εχω θελω να τνν βγαλω γιατι εχει αρχισει να μου κανει κολπα περιεργα οπως ενω γραφω μηνυμα εξαφανιζεται η εφαρμογη ειτε στα sms ειτε στο mesenger fb παρε την εφαρμογη για το wi-fi http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057&page=1209 post 18128 Wiif-Modules.zip αμα εχεις κλειδωμενο bootloader δεν χρειαζεται ξεχωριστος κερνελ Edited July 26, 2013 by p3nny This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
purpendicular Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 εμενα η viper για λιγο που την εβαλα μ αρεσε πολυ αλλα την εβγαλα γιατι δεν συνδεοτανε σε wi-fi ομως μου εδωσαν καποια εφαρμογη να ψαξω να στη δωσω που την τρεχεις μεσω cwm και λειτουργει απλα δεν εχω χρονο αυτες τις μερες να την βαλω, αλλα και ultimate 4 καλη ειναι για λιγο πο την εβαλα. τωρα περισσοτερο δεν τις κρατησα αλλα την zelly τελικα που εχω θελω να τνν βγαλω γιατι εχει αρχισει να μου κανει κολπα περιεργα οπως ενω γραφω μηνυμα εξαφανιζεται η εφαρμογη ειτε στα sms ειτε στο mesenger fb παρε την εφαρμογη για το wi-fi http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=314057&page=1209 post 18128 Wiif-Modules.zip αμα εχεις κλειδωμενο bootloader δεν χρειαζεται ξεχωριστος κερνελ Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα δοκιμάσω και τις 2 και θα σου πω! Τώρα κάνω κινήσεις για να ξεκλειδώσω τον bootloader, οπότε μήπως μπορείς να μου προτείνεις και κάποιον κερνελ; http://mowned.com/sig/purpendicular.smart.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2013 Σε ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Θα δοκιμάσω και τις 2 και θα σου πω! Τώρα κάνω κινήσεις για να ξεκλειδώσω τον bootloader, οπότε μήπως μπορείς να μου προτείνεις και κάποιον κερνελ; Σε κάθε rom ο προγραμματιστής προτείνει και τον ανάλογο kernel. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 (edited) http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4763425#post4763425 λιγο πιο κατω θα βρεις αυτο που ζητας ναι σε ευχαριστώ,όμως έτσι δεν χάνω την εγγυηση? γιατί έχω ρωτήσει και μου είπαν ότι γίνεται το downgrade χωρίς πληρωμή αν είναι στην εγγύηση. απλά το πρόβλημα μου είναι ότι τώρα που έχουν πάει το service στο κτελ κηφισού είναι παρά πολύ μακριά από μένα. φυσικά να πω ότι είναι μεγάλη ντροπή για την sony να έχουν μόνο ένα service για όλη την Αθήνα. Edited July 27, 2013 by sony76 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 παιδια μια φιλη μου εχει xperia tipo με συνδεση cosmote και αυτη σαν και εμενα, βρισκομαστε στο ιδιο μερος και ενεργοποιουμε το internet μεσω της εταιριας και το δικο της παει σφαιρα ενω το δικο μου στο neo v με codename X σερνεται τοσο που δεν μπορεις να το δουλεψεις, σε σημειο να πληρωνω τσαμπα mobile internet και να μην μπορω να το χρησιμοποιησω ξερει κανεις κατι γι αυτο? SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εχεις ενεργοποιημενο το 3g φανταζομαι. Μηπως η σιμ σου ειναι παλια? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Εχεις ενεργοποιημενο το 3g φανταζομαι. Μηπως η σιμ σου ειναι παλια? Καινούργια είναι η κάρτα Όσο. Για το 3g εννοείς τι προτεινόμενο δίκτυο έχω? Γιατί έχω ενεργοποίηση μόνο το gsm γιατί εάν βάλω κάτι άλλο μου ριχνει τις κλήσεις SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Το αλλο πρεπει να βαλεις για γρηγορο δικτυο ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. July 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2013 Το αλλο πρεπει να βαλεις για γρηγορο δικτυο ;) οκ ευχαριστω SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπερα σε ολους... εκανα προσφατα format σε ολο το laptop και μολις συνδεσα το κινητο και μου βγηκε μηνυμα οτι δεν μπορεσε να εγκατασταθει με επιτυχια το λογισμικο. τι πρεπει να κανω ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. July 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2013 Καλησπερα σε ολους... εκανα προσφατα format σε ολο το laptop και μολις συνδεσα το κινητο και μου βγηκε μηνυμα οτι δεν μπορεσε να εγκατασταθει με επιτυχια το λογισμικο. τι πρεπει να κανω ? Να εγκαταστήσεις πρώτα το pc companion για να πάρει τους σωστούς drivers και μετά σύνδεσε το τηλεφωνό σου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makaros_ps Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 ξερει κανεις που μπορω να βρω τον stock browser για 2.3.7. ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 εχετε να προτεινετε καμια καλη ελαφρυα εκδοση με βαση την ics γιατι με την official σερνεται το τηλεφωνο? η να γυρισω σε 2.3.7? προτιμω την ics γιατι βελτιωνει την ποιοτητα σηματος και την καμερα κ οσο να ειναι ειναι καλυτερα απο πριν,αλλα με δυο εφαρμογες ανοιχτες ουτε να γραψεις νουμερο για κληση δεν μπορεις, αν ειναι για στοκ ics υπαρχει καποια προταση για εξοικονομηση πορων? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. July 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2013 καλησπερα.εχω ενα xperia u και γω.το προβλημα μου ειναι οτι το κινητο δεν μπορει να αναγνωρισει καμια καρτα sim.αρχικα πιστεψα οτι μπορει να παλιωσε η καρτα sim μου αλλα δοκιμαζοντας την σε αλλη συσκευη λειτουργουσε κανονικα.για να μην τα πολυλογω πηγε ο πατερας μου το κινητο στην wind στις 18/06/2013.Του ειπαν οτι το κινητο θα ειναι ετοιμο σε επτα εργασιμες ημερες.Περασαν δυο εβδομαδες και αρχισα να ανησυχω.απο το καταστημα μας ελεγαν ακομα επισκευαζεται.εγω βεβαια εβλεπα να περναει η μια βδομαδα μετα την αλλη χωρις να εχω το κινητο μου καλοκαιριατικα.αφου τους στειλαμε δυο email φυσικα (δεν απαντησαν σε κανενα) τους πηραμε τηλεφωνο και περιμεναμε στην αναμονη τουλαχιστον εικοσι λεπτα.οταν καταφεραμε να βγαλουμε γραμμη ειπα το imei του κινητου.μας λενε οτι το κινητο το παρελαβαν στα γραφεια τους στις 9/7 και στις 10/9 σταλθηκε στην sony.το σιγουρο ειναι οτι φταιει το καταστημα γιατι αργησε εικοσι ολοκληρες μερες να στειλει στο service ενα κινητο.απο οτι μας ειπαν θελει αλλαγη ενα εξαρτημα.ενταξει λεω θα ερθει το πολυ σε δεκα μερες.σε λιγο μπαινουμε στον αυγουστο και ακομα το κινητο δεν φανηκε.τι μπορω να κανω περισσοτερο?εχουμε απηυδησει πια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
padodinamos Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 το εγκατεστησα αλλα ενω το συνδεω με το laptop δεν το αναγνωριζει (λεει "δεν εχει συνδεθει κινητο/tablet"). τι φταιει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 καλησπερα.εχω ενα xperia u και γω.το προβλημα μου ειναι οτι το κινητο δεν μπορει να αναγνωρισει καμια καρτα sim.αρχικα πιστεψα οτι μπορει να παλιωσε η καρτα sim μου αλλα δοκιμαζοντας την σε αλλη συσκευη λειτουργουσε κανονικα.για να μην τα πολυλογω πηγε ο πατερας μου το κινητο στην wind στις 18/06/2013.Του ειπαν οτι το κινητο θα ειναι ετοιμο σε επτα εργασιμες ημερες.Περασαν δυο εβδομαδες και αρχισα να ανησυχω.απο το καταστημα μας ελεγαν ακομα επισκευαζεται.εγω βεβαια εβλεπα να περναει η μια βδομαδα μετα την αλλη χωρις να εχω το κινητο μου καλοκαιριατικα.αφου τους στειλαμε δυο email φυσικα (δεν απαντησαν σε κανενα) τους πηραμε τηλεφωνο και περιμεναμε στην αναμονη τουλαχιστον εικοσι λεπτα.οταν καταφεραμε να βγαλουμε γραμμη ειπα το imei του κινητου.μας λενε οτι το κινητο το παρελαβαν στα γραφεια τους στις 9/7 και στις 10/9 σταλθηκε στην sony.το σιγουρο ειναι οτι φταιει το καταστημα γιατι αργησε εικοσι ολοκληρες μερες να στειλει στο service ενα κινητο.απο οτι μας ειπαν θελει αλλαγη ενα εξαρτημα.ενταξει λεω θα ερθει το πολυ σε δεκα μερες.σε λιγο μπαινουμε στον αυγουστο και ακομα το κινητο δεν φανηκε.τι μπορω να κανω περισσοτερο?εχουμε απηυδησει πια. πάρε στα κεντρικά της Sony εδώ---> 801 11 810 810 και άμα σου λένε αρλούμπες πάρε στο 1520 Γενική Γραμματεία Καταναλωτή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannhsd87 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 πως μπορώ να αλλάξω λογαριασμό gmail μέσα στο κινητό? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 πάρε στα κεντρικά της Sony εδώ---> 801 11 810 810 και άμα σου λένε αρλούμπες πάρε στο 1520 Γενική Γραμματεία Καταναλωτή Και η σονυ τι μπορει να κανει? η wind δεν ευθυνεται για αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p3nny Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 πως μπορώ να αλλάξω λογαριασμό gmail μέσα στο κινητό? Τι εννοεις να αλλαξεις το gmail? This is Sparta!!!:nagger: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sony76 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Και η σονυ τι μπορει να κανει? η wind δεν ευθυνεται για αυτο? δίκιο έχεις όμως επειδή είναι δική τους συσκευη καλό είναι να τους ενημέρωσης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antwny Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 Καλησπέρα παιδιά! Με την Ultimate 4 πως τα πάτε? Την έχει κανείς για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα να μας πει? Ο Χορτιάτης είναι ΚΙΤΡΙΝΟΣ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gois996 Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 δίκιο έχεις όμως επειδή είναι δική τους συσκευη καλό είναι να τους ενημέρωσης. θα τους τηλεφωνησω και θα σε πω τι με ειπαν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maarinos Δημ. July 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2013 πως μπορώ να αλλάξω λογαριασμό gmail μέσα στο κινητό? Πήγαινε Ρυθμίσεις\Λογαριασμοί Και Συγχρονισμός\Στο κάτω μέρος λέει προσθήκη λογαριασμού"Add Account" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
OutLaw_264 Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Αντίο Gin2JellyBean, καλωσόρισες Ultimate HD 4 :) Για λόγους βαρεμάρας και μόνο, άλλαξα πάλι Ρομ και Κερνελ. Περάσαμε λοιπόν στην τελευταία έκδοση της Ultimate HD με Suave κερνελ πλέον! Εμφανισιακά καμία σχέση με την Gin2JellyBean. Είναι μακράν πιο όμορφη η HD. Από θέμα σταθερότητας μπορώ να πω ότι είναι ίδιες παρότι η μια ειναι βασισμένη σε GB και η άλλη σε ICS. Από θέμα διαχείρισης RAM και λαγκαρισματος με λίγο υπερχρονισμο στο 1,2 πηγαίνει σφαίρα και θα έλεγα ότι αντιδρά πιο γρήγορα απ'οτι με την Gin2. Η μεγάλη και πιο σημαντική διαφορά τους και δυστυχώς μειονέκτημα για την HD, είναι η μπαταρία. Με την Gin2 - Pwnkernel και CPU 1,4 έβγαζα άνετα όλη τη μέρα με full χρήση. Αντίθετα με την HD - Suave kernel και CPU 1,2 κρατάει μισή μέρα με το ζόρι. Κοινό μειονέκτημα και των 2 είναι η υπερθέρμανση του κινητού ακομη και με μέτρια χρήση. LG D802 G2 - AOSP - Android N ROM: Ressurection Remix 7.1.1 -Δημήτρης- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. July 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2013 Εχει η κοπελα μου το Νεο ν μαμα, μονο ρουτ. Εχει γεμισει λοιπον η μνημη με τις εφαρμογες και δεν την αφηνει να περασει καμια καινουρια. Επισης εχει πολυ lag απο οταν της εκανα update στην 4.κατι. Δοκιμασα χτες να της περασω την εφαρμογη link2sd. Eβαλα την καρτα 8GB σε ενα card reader, κρατησα backup, mini tool partion, delete, φορματ σε fat32 τα 6.6GB και σε ex2 το 1GB, αντιγραφη πισω τα αρχεια, βαζω την καρτα στο τηλεφωνο και λεει damaged sd. Ξαναδοκιμαζω, τα ιδια.... Κανω την καρτα φορματ απο το τηλεφωνο και μετα δοκιμαζω με το προγραμμα απο το card reader να κανω resize το partition και να αφησω 1GB για ex2, αλλα δεν με αφηνει γιατι λεει οτι πρεπει πρωτα να κανω delete. Αρα τι κανουμε; Υπαρχει τροπος για περισσοτερο χωρο σε εφαρμογες; Καμια καλη ρομ αξιοπιστη, σταθερη, χωρις πολλα πολλα φρου φρου και διχως lag? [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts