Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες καλησπερα.εχω το εν λογω κινητο κ ενω εχω παρει microhdmi καλωδιο για συνδεση στηνfullhd τηλεοραση μ μεσω του mxplayer...μου δειχνει κανονικα την ταινια και τους υποτιτλους στο κινητο ενω στην τηλεοραση μονο την ταινια χωρις τους υποτιτλους....τι πρεπει να κανω για να μου τους εμφανιζει και αυτους???οπως επισης και αν εμφανιζει 720p το κινητο μας σε τηλεοραση 40ιντσων...σας ευχαριστω

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ξέρει κανείς αν γίνεται στο Walkman να κατεύασω μόνο τις εικόνες των άλμπουμ και όχι στα λοιπά στοιχεία τους από τα τραγούδια που έχω? Γιατί το έκανα και τα έκανε μαντάρα σε αρκετά κομμάτια (τίτλους κτλ) Edited by spiros91

Ξέρει κανείς αν γίνετια στο Walkman να κατεύασω μόνο τις εικόνες των άλμπουμ και όχι στα λοιπά στοιχεία τους από τα τραγούδια που έχω? Γιατί το έκανα και τα έκανε μαντάρα σε αρκετά κομμάτια (τίτλους κτλ)

Κατεβασε το Cover art downloader και εισαι κομπλε!

Τελικά να περάω την Ultimate HD 2.0.3 ή να μέινω στην 2.0? Τι προτείνετε;

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

Κατέβασα το Cover Art, καλό είναι. Αλλά το Walkman, μου διέλυσε πολλά τραγούδια. Τους άλλαξε τίτλους κτλ. Ξέρετε πως κάνω κάτι σαν επαναφορά έτσι ώστε να γίνει "αναίρεση"?

ΠΙΑΔΙΑ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ICS 4.0.4 KAI ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ LIVE STRIMING ΣΥΝΔΕΟΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ADOBE FLASH PLAYER ΕΝΩ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΕΠΑΙΖΕ,ΤΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ?

Εγώ πέρασα απευθείας στην 2.0.3 αλλά πιστεύω πως πρέπει να είναι πολύ καλύτερη απο την προγενέστερη 2.0.0, σε εμένα τουλάχιστον παίζει απλά τέλεια στο τηλ.

Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9

Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9

ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10

ποιο ακριβωςADOBE FLASH PLAYER πρεπει να κατεβασω?αυτα ειναι για windows η κανω λαθως?

Παλικάρι πήγαινε λίγο κάτω στη σελίδα και θα δείς αυτό:

Flash Player for Android 4.0 archives

Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.36)

Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.34)

Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.27)

Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.20)

Flash Player 11.1.for Android 4.0 (11.1.115.17)

Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.12)

Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.11)

Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.8)

Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.115.7)

Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.112.61)

Flash Player 11.1 for Android 4.0 (11.1.112.60)

Βρές το και κατεβασέ το.

φιλε μου εχεις δικιο sorry .ποιο ομως ..το τελευταιο?

αυτό που τελειώνει σε 36

αυτό που τελειώνει σε 36

Φαντάζομαι ναι, αυτό λένε οι εκδόσεις!

τιποτα το κανω εγκατασταση αλλα μολις κλικαρω να ανοιξη η εφαρμογη με βαζει στο διαδυκτιο αλλα δειχνει κλειδωμενη η σελιδα,τη ηθελα και την εβαζα την ics ολο ma..........ειναι

παιδες καλησπερα.εχω το εν λογω κινητο κ ενω εχω παρει microhdmi καλωδιο για συνδεση στηνfullhd τηλεοραση μ μεσω του mxplayer...μου δειχνει κανονικα την ταινια και τους υποτιτλους στο κινητο ενω στην τηλεοραση μονο την ταινια χωρις τους υποτιτλους....τι πρεπει να κανω για να μου τους εμφανιζει και αυτους???οπως επισης και αν εμφανιζει 720p το κινητο μας σε τηλεοραση 40ιντσων...σας ευχαριστω

στον φακελο που εχεις την ταινια,να εχεις το αρχειο υποτιτλων .srt με ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονομα με αυτο της ταινιας

τιποτα το κανω εγκατασταση αλλα μολις κλικαρω να ανοιξη η εφαρμογη με βαζει στο διαδυκτιο αλλα δειχνει κλειδωμενη η σελιδα,τη ηθελα και την εβαζα την ics ολο ma..........ειναι

στην 4.0.4 δεν εχουν flash player σταματησε να χρεισιμοποιητε

μετα απο την εγκατασταση του αρχειου .apk που σου δωσε ο φιλος duc δεν υπαρχει προβλημα (κανε κι ενα restart την συσκευη σου)

Παιδιά, στην ultimate 2.0.3 όταν κάνεις reboot το κινητό σου δίνει και την επιλογή να μπεις με CWM recovery, αλλά όταν πατάω αυτή την επιλογή δεν με βάζει στο CWM αλλά κάνει ξανά επανεκκίνηση, όταν πατάω το κουμπί προς τα πίσω για να μπω στο CWM ξανά δε με βάζει.Τι έγινε με το που πέρασε την ultimate έσβησε και το CWM,ή πρέπει με κάποιο άλλο τρόπο να μπωήΠρέπει να περάσω ξανά το CWM με τον παλιό τρόπο όπως στην έκδοση 4.0.4.

μετα απο την εγκατασταση του αρχειου .apk που σου δωσε ο φιλος duc δεν υπαρχει προβλημα (κανε κι ενα restart την συσκευη σου)

Δλδ, τζάμπα πιάνει χώρο το flash; Να το σβήσω αν δε χρειάζεται

Edited by duc

Παιδιά, στην ultimate 2.0.3 όταν κάνεις reboot το κινητό σου δίνει και την επιλογή να μπεις με CWM recovery, αλλά όταν πατάω αυτή την επιλογή δεν με βάζει στο CWM αλλά κάνει ξανά επανεκκίνηση, όταν πατάω το κουμπί προς τα πίσω για να μπω στο CWM ξανά δε με βάζει.Τι έγινε με το που πέρασε την ultimate έσβησε και το CWM,ή πρέπει με κάποιο άλλο τρόπο να μπωήΠρέπει να περάσω ξανά το CWM με τον παλιό τρόπο όπως στην έκδοση 4.0.4.

Δλδ, τζάμπα πιάνει χώρο το flash; Να το σβήσω αν δε χρειάζεται

Εννοεί οτι δεν εμφανίζεται πια στο play store,εγώ το χω κανονικά

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

CM10 update

Μετά από κανα δυο μέρες που την χρησιμοποιώ παίζει τρελό θέμα με battery drain.

Χαρακτηριστικά εχθές το βράδυ 3.30 το έβγαλα από την πρίζα.Σήμερα το πρωί στις 8.30 ήταν στο 77%,κλειστό το wifi.

Και εχθές από το μεσημέρι που το φόρτισα μέσα σε έξι ώρες χωρίς τρελή χρήση πήγε 20-15%.

Κρίμα και μου άρεσαν αρκετά πραγματάκια που είχε η CM.Αν λύσει το πρόβλημα με την μπαταρία θα επιστρέψω σε αυτήν.

Τώρα σκέφτομαι να ξαναδοκιμάσω Ultimate 2.0.3.

Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty:

στον φακελο που εχεις την ταινια,να εχεις το αρχειο υποτιτλων .srt με ΑΚΡΙΒΩΣ το ιδιο ονομα με αυτο της ταινιας

Tα εκανα ολα ρε παιδια δεν παιζει τι γινεται μηπως θελει και κατι αλλο εκτος τον flash player?

Παιδιά μια ερώτηση και ελπίζω να είμαι πιο σαφής για να πάρω και μια απάντηση, όταν περνάμε την ultimate 2.0.3 σβήνετε αυτόματα το προηγούμενό CWM; και αν ναι, με πιο τρόπο ξαναπερνάμε το CWM, όπως πριν συνδέοντας το τηλ στον υπολογιστή και τρέχοντας το αρχείο .bat αν θυμάμαι καλά ή κατεβάζοντας από το play store το X parts και το περνάμε μέσω αυτού.

Παιδιά μια ερώτηση και ελπίζω να είμαι πιο σαφής για να πίσω και μια απάντηση, όταν περνάμε την ultimate 2.0.3 σβήνετε αυτόματα το προηγούμενό CWM; και αν ναι, με πιο τρόπο ξαναπερνάμε το CWM, όπως πριν συνδέοντας το τηλ στον υπολογιστή και τρέχοντας το αρχείο .bat αν θυμάμαι καλά ή κατεβάζοντας από το play store το X parts και το περνάμε μέσω αυτού.

και σε μένα σβήστηκε, το ξαναπέρασα κανονικά μέσω υπολογιστή (όπως την πρώτη φορά), έκανα επανεκκίνηση και πατώντας το πλήκτρο back μπήκα ξανά στο recovery

και σε μένα σβήστηκε, το ξαναπέρασα κανονικά μέσω υπολογιστή (όπως την πρώτη φορά), έκανα επανεκκίνηση και πατώντας το πλήκτρο back μπήκα ξανά στο recovery

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Θυμάσαι μήπως και πια έκδοση πέρασες, αυτή δλδ που είχα στην 4.0.4 φαντάζομαι θα κάνει κανονικά.

Με το X Parts μπορώ να κάνω εγκατάσταση το CWM;

Edited by duc

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την απάντηση. Θυμάσαι μήπως και πια έκδοση πέρασες, αυτή δλδ που είχα στην 4.0.4 φαντάζομαι θα κάνει κανονικά.

Με το X Parts μπορώ να κάνω εγκατάσταση το CWM;

Tα εκανα ολα ρε παιδια δεν παιζει τι γινεται μηπως θελει και κατι αλλο εκτος τον flash player?

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...