koolxs2973 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλημέρα. Πολλοί εδώ μέσα ρωτούν για σύνδεση στην τηλεόραση με hdmi. Φυσικά αυτό γίνεται είτε με ανταπτορα είτε με καλώδιο hdmi to micro hdmi. Η άποψή μου επειδή έχω χρησιμοποιήσει και τους δύο τρόπους, είναι να αγοραστεί καλώδιο και μάλιστα όσο το δυνατόν πιο λεπτό. Ο λόγος είναι ότι το άκρο ενός κανονικού καλωδίου hdmi είναι αρκετά χοντρό και αν προστεθεί και ο ανταπτορας, όλο μαζί γίνεται βαρύ και κρεμιεται στην άκρη του τηλεφώνου με αποτέλεσμα να πρέπει να είναι εντελώς ακίνητο το τηλέφωνο ώστε να μην χάνει την σύνδεση. Το καλώδιο από την άλλη, ειδικά αν είναι λεπτό και ελαφρύ εξασφαλίζει πιο καλό κουμπωμα στη συσκευήκαι μπορεί ξα παρακολουθήσει την κίνηση του τηλεφώνου όταν πχ παίζουμε ένα παιχνίδι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εχω root την .42 και θελω να κάνω αναβάθμιση σε .62 κρατώντας το root Διάβασα κάπου ότι αν είσαι root στην .42 και κάνεις αναβάθμιση στην .62 με OTA τότε το root παραμένει. Ισχύει αυτό? Το έχει κάνει κανείς? “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά, πώς απενεργοποιείτε το 3G? Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδιά, πώς απενεργοποιείτε το 3G? Ρυθμίσεις,ασύρματα κ δίκτυα,δίκτυα κινητής,λειτουργία δικτύου κ διαλέγεις τι θες Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amoramor Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Ρυθμίσεις,ασύρματα κ δίκτυα,δίκτυα κινητής,λειτουργία δικτύου κ διαλέγεις τι θες Ευχαριστώ! Nokia 3510i - Nokia 3250 - Samsung D500 - Sony Ericsson W850 - Sony Ericsson K850i - Sony Ericsson W902 - iPhone 3G - Sony Ericsson x10 Mini - iPhone 4S - iPhone 5s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Εχω root την .42 και θελω να κάνω αναβάθμιση σε .62 κρατώντας το root Διάβασα κάπου ότι αν είσαι root στην .42 και κάνεις αναβάθμιση στην .62 με OTA τότε το root παραμένει. Ισχύει αυτό? Το έχει κάνει κανείς? οταν το ειχα κανεις παντως εγω αναβαθμιση απο .42 σε .62 OTA πραγματι το κρατησε το root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilias82 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλημέρα σε όλους μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω τι διαφορά έχει η Jelly Bean με την ics ; την πέρνει το κινητό μας και αν ναι πότε; αξιζει; σας ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
centris Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Μονο το σκαι δεν παιζει? τα υπολοιπα παιζουν κανονικα? Flash Player for Android 4.0 archives Flash Player for Android 2.x and 3.x archives http://helpx.adobe.com/flash-player/kb/archived-flash-player-versions.html τα υπόλοιπα παίζουν. μεγα, αντ1 με σπασίματα αλλα παίζει, και στο σκαι δεν μπορεί να ανοίξει το live τα άλλα βίντεο τα ανίγει αν και σε αυτά ενώ το δελφιν τα παίζει καλά μετα απο 3,4 λεπτα με πετάει έξω. Να δοκιμάσω καμιά άλλη έκδοση του φλάσ; Εχω βάλει την τελευταία απο το λινκ που μου έδωσες. Εχω την τελευταία έκδοση του ics Edited October 18, 2012 by centris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arachtos Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Τελικά πήρα αυτη (του giannis78) και μετά από καιρό κιτρίνισε!!!! :( Έχουμε κάποια άλλη πρόταση; Υ.Γ. Το Νεο V το έχει κυρία, όχι εγώ ... Επίσης κι εγώ είχα πάρει 2 λευκές, επώνυμες κιόλας της Momax και κιτρίνισαν αμέσως. Κατέληξα τελικά σε αυτή την crystal clear πλαστική: http://www.ebay.com/itm/Crystal-Clear-Cover-Hard-Case-Film-for-Sony-Ericsson-Xperia-Neo-V-MT15i-ZVCC855-/300684685116?pt=PDA_Accessories&hash=item4602342f3c Προς το παρόν έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος, μετά από πτώση δεν έπαθε τίποτα το κινητό και εμφανισιακά είναι σαν να μην του έχεις βάλει θήκη. Το μόνο μειονέκτημα είναι ότι επειδή το πλαστικό γλυστράει πιο πολύ στο χέρι σε σχέση με τη σιλικόνη θέλει λίγο περισσότερη προσοχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stasis Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Η πιο εύκολη επιλογή είναι να ζητήσεις ενεργοποίηση μέσω παρόχου. Εναλλακτικά, μπορείς μέσω του μενού Ρυθμίσεις--> Ρυθμίσεις κλήσης --> Ρυθμίσεις εκτροπής κλήσεων. Και πάλι όμως σου προτείνω να το δεις μέσω παρόχου. Thanks για τη βοήθεια! Λύθηκε το θέμα με τις ειδοποιήσεις κλησεων.. Ήθελε όντως ενεργοποίηση εκ νέου, για να περαστούν οι ρυθμίσεις στη συσκευή. (Λύση για Vodafone: Κλήση στο1285>Επιλογή "1" ή χειροκινητα: Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις κλήσεων > Προώθηση > Όταν κατειλημμένος στο: +306941145868194 > Όταν μη διαθέσιμος στο: +306941145868194) Edited October 18, 2012 by stasis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδια μια βοηθεια γιατι μου βγαζει μπερδεμενες τις επαφες και οχι αλφαβητικα ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sehlen Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλησπερα. Παίζει μεσω usb(απο εκει που φορτιζει δλδ) να συνδέσουμε εξωτερικο δισκο στο κινητο και να το βλεπει σαν εξωτερικη μοναδα δισκου και να διαβαζει δεδομενα π.χ. φωτογραφιες και βιντεο? Ευχαριστώ. sehlen Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos9298 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Παιδια μια βοηθεια γιατι μου βγαζει μπερδεμενες τις επαφες και οχι αλφαβητικα ? δοκιμασε να πας στις επαφες να πατησεις να πατησεις το μενου ->φιλτρο-> ταξινομηση λιστας κατα ονομα, και μετα την απο κατω επιλογη προβολη επαφης ως.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλησπερα. Παίζει μεσω usb(απο εκει που φορτιζει δλδ) να συνδέσουμε εξωτερικο δισκο στο κινητο και να το βλεπει σαν εξωτερικη μοναδα δισκου και να διαβαζει δεδομενα π.χ. φωτογραφιες και βιντεο? Ευχαριστώ. Ναι. ψάχνεις για την εφαρμογή usb otg helper. Οχι στο μαρκετ. Μπες στη σελίδα όπου γράφει αυτός που το έφτιαξε.Παντως σε εμενα δεν έχει δουλέψει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darkko Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 δοκιμασε να πας στις επαφες να πατησεις να πατησεις το μενου ->φιλτρο-> ταξινομηση λιστας κατα ονομα, και μετα την απο κατω επιλογη προβολη επαφης ως..εχω δοκιμασει και αυτο δεν γινεται τιποτα και αυτο που εχω παρατηρηση ειναι οτι δεξια στη μπαρα εχει μερικα γραμματα στα ελληνικα και μετα κατεβενει στα αγγλικα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 Καλησπερα. Παίζει μεσω usb(απο εκει που φορτιζει δλδ) να συνδέσουμε εξωτερικο δισκο στο κινητο και να το βλεπει σαν εξωτερικη μοναδα δισκου και να διαβαζει δεδομενα π.χ. φωτογραφιες και βιντεο? Ευχαριστώ. θελει root και αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=wired.usbotg&hl=el αλλα προσεξε μην το αφηνεις πανω απο 20 λεπτα συνδεδεμενο γιατι λενε οτι μπορει να παθει ζημια το τηλ. SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 θελει root και αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=wired.usbotg&hl=el αλλα προσεξε μην το αφηνεις πανω απο 20 λεπτα συνδεδεμενο γιατι λενε οτι μπορει να παθει ζημια το τηλ. 2 ώρες βλέποντας ταινία από usb stick και ακόμα δεν έχει πάθει κάτι! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koolxs2973 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1802740 Αυτό επίσης και για ntfs . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. October 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2012 (edited) Παιδια μια βοηθεια γιατι μου βγαζει μπερδεμενες τις επαφες και οχι αλφαβητικα ? Έχεις βάλει λάθος ταξινόμηση (πολύ πιθανόν κατά επώνυμο, ενώ έχεις συμπληρωμένο το όνομα στις επαφές). Δες το μέσα από τις επαφές --> Φίλτρο --> Ταξινόμηση λίστας κατά Ουπς! Τώρα είδα ότι απαντήθηκε... εχω δοκιμασει και αυτο δεν γινεται τιποτα και αυτο που εχω παρατηρηση ειναι οτι δεξια στη μπαρα εχει μερικα γραμματα στα ελληνικα και μετα κατεβενει στα αγγλικα. Άρα κάποιες επαφές τις έχεις γραμμένες στα Ελληνικά και κάποιες στα Αγγλικά. Μπορεί οπτικά να μην είναι αντιληπτή η διαφοράόμως το κινητό σου θεωρεί άλλο χαρακτήρα το Αγγλικό "Α" από το Ελληνικό "Α", οπότε και τις έχεις με άλλη σειρά. Edited October 19, 2012 by kastorakos84 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sifounas1 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) 2 ώρες βλέποντας ταινία από usb stick και ακόμα δεν έχει πάθει κάτι! :) ετσι διαβασα καπου και το λεω για ασφαλεια μακαρι ποτε να μην παθει τιποτα. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1802740 Αυτό επίσης και για ntfs . εμενα αυτο δεν μου δουλεψε Edited October 19, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0 ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
archi Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 καλησπέρα σας, νέος στο φορουμ, κάτοχος μέχρι τώρα ενός Ε52, μάλλον θα πάρω σύντομα το U. θα ήθελα να ρωτήσω, ως νέος κάτοχος συσκευής Android, κατά πόσο τα 2gb για εφαρμογές είναι αρκετά. να σημειώσω πως με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές γενικά αλλά όχι παιχνίδια. σχετικά με τη μνήμη μπορούν από ότι έχω καταλάβει να χρησιμοποιηθούν USB αλλά μόνο για αρχεία προφανώς, σωστά? ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highway Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 οταν το ειχα κανεις παντως εγω αναβαθμιση απο .42 σε .62 OTA πραγματι το κρατησε το root. Thanks. Θα το δοκιμάσω τότε. “Life doesn't imitate art, it imitates bad television” Woody Allen ~ Ηλίας ~ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 καλησπέρα σας, νέος στο φορουμ, κάτοχος μέχρι τώρα ενός Ε52, μάλλον θα πάρω σύντομα το U. θα ήθελα να ρωτήσω, ως νέος κάτοχος συσκευής Android, κατά πόσο τα 2gb για εφαρμογές είναι αρκετά. να σημειώσω πως με ενδιαφέρουν οι εφαρμογές γενικά αλλά όχι παιχνίδια. σχετικά με τη μνήμη μπορούν από ότι έχω καταλάβει να χρησιμοποιηθούν USB αλλά μόνο για αρχεία προφανώς, σωστά? ευχαριστώ αν είναι για εφαρμογές μόνο είναι καλά αλλά έστω και ένα καλό παιχνίδι ή κάποιο gps να βάλεις τα πράγματα θα είναι λίγο εως πολύ δύσκολα... τώρα για το usb μάλλον εννοείς το USB-On The Go ή USB HOST με το οποίο μπορεί το κινητό να διαβάσει ότι θες απο ταινία HD μέχρι εικόνες και pdf απο μικρά usb μέχρι 16GB συνήθως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros91 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το update ενός προγράμματος. Συγκεκριμένα του facebook. Μπήκα σήμερα όπως κάθε μέρα στο play store. Μου έβγαλε 4 updates. Τα 3 τα έκανε κανονικά. Όταν όμως φτάνει στο fb, λέει ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος. Έχω 65,5 mb ελεύθερα. Υπάρχει και σε άλλους το πρόβλημα? (To update είναι ~13mb) Επίσης, βρήκα αυτό: http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-2012-no-belly-bean-update-92173/ Edited October 19, 2012 by spiros91 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. October 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2012 Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το update ενός προγράμματος. Συγκεκριμένα του facebook. Μπήκα σήμερα όπως κάθε μέρα στο play store. Μου έβγαλε 4 updates. Τα 3 τα έκανε κανονικά. Όταν όμως φτάνει στο fb, λέει ότι δεν υπάρχει επαρκής χώρος. Έχω 65,5 mb ελεύθερα. Υπάρχει και σε άλλους το πρόβλημα? (To update είναι ~13mb) Συχνά πυκνά το έχω κ γω...ανάλογα την εφαρμογή που κάνω update κάποιες φορές κάνω εκκαθάριση δεδομένων κ μπαίνει κανονικά,το μόνο μείον ειναι ότι χάνονται τα δεδομένα της εφαρμογής,κωδικοί,λογαριασμοί. Άλλο τρόπο δε ξέρω Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts