Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σταδιακά απο σήμηρα θα φάτε παγωτάκι!!Άργησε βέβαια και πέρασε το καλοκαίρι!

http://techblog.gr/mobile/sony-xperia-sole-xperia-u-xperia-go-ice-cream-sandiwch-update-90589/

αντε τυχεροί. θα δείχνει ωραία το παγωτάκι στο U

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλησπέρα σας.

Εχτες πηρα το καλωδιο για να συνδεσω το κινητο με την τηλεωραση μεσω hdmi

Αψογο πολυ ωραίο.Παρατήρησα όμως οτι χάνει το σήμα του wifi σαν να το απενεργοποιει χωρις να το κλεινει, η σαν να ελατώνει το σήμα του και να χάνει το σήμα του.

Anyway θα το ελένξω και σήμερα να δω τι παιίζει.

Ένα άλλο που ήθελα να ρωτήσω είναι.έβαλα να δω μια ταινία μεσω σελιδας βεβαια και εχω απο αποθηκευμένω αρχει που είχα στο κινητο και η αναλυση ηταν λιγο χάλι.

Αν θελω να κατεβάσω μια ταινία και θελω να την δω μέσω κινητου θα πρεπει λογικα να την κανω καποια παραμετροποήση η σε οτι μορφη ειναι να κατεβάσω τον αναλογο "player" για να την παιξει και να την δω μεσω hdmi.

Ευχαριστω.

Τελικα όπως εγραψα και πιο πανω με την 2.3.4 εκδοση που εχω οποτε συνδέω το κινητο μεσω hdmi στην τηλεωραση επιτοπου κοβεται το σημα του wifi.εκει που ειναι δλδ συνδεδεμενο χανει την συνδεση.

Δεν μπορεσα να το καταλαβω.ανοιγω κλεινω το wifi τπτ.

Με το που βγάλω το καλωδιο αμεσως βρησκει το ρουτερ και συνδεεται αμεσως.

Χρειαζετε στην εκδοση που εχω να κανω καμια συγκεκριμένη ρυθμηση

Η με την ice-cream εκδοση δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Ευχαριστω.

sehlen

Είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία του u! Η τιμή του με σπρώχνει όλο και περισσότερο!!! Επεσε στα 187! Να το πάρω; Ρε παιδιά η οθόνη σας καλύπτει ή ειναι μικρή; Θα το χρησιμοποιώ για Ίντερνετ αρκετά!

To έχει ο φίλος μου και είναι πολύ καλό και η οθόνη ικανοποιητική!Εγώ που ακόμα δεν άλλαξα κινητό όλο στα χέρια μου το έχω,περισσότερο και απ'τον ίδιο.... :lol: Κοίτα από skroutz τώρα που κατεβαίνει και μην το σκέφτεσαι "χτύπα το" !;)
Ho bisogno di una vacanza!Vorrei volare via di qui...Ho bisogno di viaggiare.. :D

Απο εμας περιμενεις να σου πουμε αν σου κανει η οθονη? Γιατι δεν πας να το δεις απο κοντα σε καποιο μαγαζι?
:)

Μη το συζητάς, μια χαρά θα είναι! Έχουμε καλομάθει μου φαίνεται! Για κινητό το παίρνεις, όχι για υπολογιστή!Να το πάρεις... το κορίτσι!
... and Justice for ... ALL ...

Ρε συ Ntisco στο ειπα και πριν απο καμια βδομαδα.Αυτα που λες σημαινουν οτι μπορεις να ξεκλειδωσεις τον bootloader σου οχι οτι ειναι ηδη ξεκλειδωτος.Για να περασεις αλλον kernel πρεπει πρωτα να τον ξεκλειδωσεις.Τι δεν καταλαβαινεις δλδ και το ρωτας καθε τρεις και λιγο?

Ρωταω και ξαναρωταω γιατι διαβαζω στις οδηγιες που λεει πως να ρουταρουμε την 4.0.4 οτι πρεπει να περασουμε 2 κερνελ μεσα...Εναν για να τον ρουταρουμε και εναν για να μεινει η 4.0.4 μετα..Ολα καλα μεχρι εκει..Και ρωταω...γιατι αντι του 2ου κερνελ που ειναι της 4.0.4 δεν μπορουμε να περασουμε τον 1.5 που εχω παραπανω??Αφου φλασαρουμε που φλασαρουμε..η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι μονο για της μαμας το δεχεται??

Sony Xperia S Rooted Motorola Atrix 4G Rooted

Sony Xperia Neo V Rooted Custom Rom Sony Xperia P Rooted

Sony Xperia T Rooted Inew V3 Rooted Sony Xperia Z inside look

Αγγελίες αποκλειστικά στο Buy&Sell.

Ρωταω και ξαναρωταω γιατι διαβαζω στις οδηγιες που λεει πως να ρουταρουμε την 4.0.4 οτι πρεπει να περασουμε 2 κερνελ μεσα...Εναν για να τον ρουταρουμε και εναν για να μεινει η 4.0.4 μετα..Ολα καλα μεχρι εκει..Και ρωταω...γιατι αντι του 2ου κερνελ που ειναι της 4.0.4 δεν μπορουμε να περασουμε τον 1.5 που εχω παραπανω??Αφου φλασαρουμε που φλασαρουμε..η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω ειναι οτι μονο για της μαμας το δεχεται??

Όχι δεν μπορείς να περάσεις τον night-elf, γιατί είναι CUSTOM και όχι official.

Ένα κινητό με κλειδωμένο bootloader δεν δέχεται custom kernels μόνο official.

Εσύ δεν ξεκλείδωσες με τον official τρόπο;

Όχι δεν μπορείς να περάσεις τον night-elf, γιατί είναι CUSTOM και όχι official.

Ένα κινητό με κλειδωμένο bootloader δεν δέχεται custom kernels μόνο official.

Εσύ δεν ξεκλείδωσες με τον official τρόπο;

Ναι αλλα οπως εχω πει εχω και αλλο κινητο ιδιο και ψαχνω και γιαυτο!!Ευχαριστω παντος!

Αυτο ακριβως..Μονο official δεχετε...Παρε και ενα link απο XDA να τα δεις ολα και βλεπεις... http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1409269&highlight=unlock+bootloader

Αν σου αρέσει σε σχεδίαση και απλά θες μεγαλύτερη οθόνη,ρίξε μια ματιά και στο p...

Siemens A55-> Alcatel-one touch 511-> Sagem my x3-2-> Sharp GX15-> Sonyericsson k700i-> SonyEricsson k750i-> SonyEricsson W810i-> Nokia 5300-> SonyEricsson k550i-> SonyEricsson C902-> SonyEricsson Satio-> Sony Xperia P-> Sony Xperia Z1 -> Sony Xperia Z3-> Sony Xperia XZ1-> Sony Xperia 1 ΙΙ-> Sony Xperia 1 V

Τελικα όπως εγραψα και πιο πανω με την 2.3.4 εκδοση που εχω οποτε συνδέω το κινητο μεσω hdmi στην τηλεωραση επιτοπου κοβεται το σημα του wifi.εκει που ειναι δλδ συνδεδεμενο χανει την συνδεση.

Δεν μπορεσα να το καταλαβω.ανοιγω κλεινω το wifi τπτ.

Με το που βγάλω το καλωδιο αμεσως βρησκει το ρουτερ και συνδεεται αμεσως.

Χρειαζετε στην εκδοση που εχω να κανω καμια συγκεκριμένη ρυθμηση

Η με την ice-cream εκδοση δουλευει κανονικα χωρις κανενα προβλημα.

Ευχαριστω.

οχι,εχω2.3.4 και δουλευει κανονικα

δοκιμασε να εχεις το router πολυ κοντα στο κινητο για αρχη

επανεκινηση το κινιτο

δοκιμασε με αλλο καλωδιο ή σε αλλη τηλεοραση,

αν δεν γινει τιποτα,πας και περνεις backup το κινητο σου για να το διορθωσεις με sus

αν δεν γινει παλι τιποτα,πας για θεμα hardware που σ'αυτην την περιπτωση πας για service

Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το σβήσιμο της οθόνης μετά από κλήσεις;Το tweak του zxr δεν μου το κάνει.Από ηχογράφηση κλήσεων έχει δοκιμαστεί κάποιο με επιτυχία;Όσα δοκίμασα τζίφος (ειδικά για Bluetooth).

Δεν γνωρίζουμε κάτι για αυτό;

Σίγουροι είναι μόνο, οι τρελοί...

Redmi Note 9 Pro 6/64

11.0.6.0 (QJZEUXM)

ρε παιδια ενα περιεργο πραγμα προχθες εβαλα το cwm και σημερα επειδη εκανα ενα restore

παω να το ξαναβαλω και μου κολλαει στο waiting for device

τι γινεται?

ακυρο παιδια

ολα οκ

Edited by sifounas1

SE xperia Neo V 2.3.4 Codename 9.0

ευχαριστω το φιλο Soulfunkdjx για τη βοηθεια :bow:

Ξαφνικά από χθες, και ενώ έχω ενεργοποιημένη την αναπαραγωγή ήχου κατά το ξεκλείδωμα της οθόνης, δεν ακούγεται ο ήχος. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Ξαφνικά από χθες, και ενώ έχω ενεργοποιημένη την αναπαραγωγή ήχου κατά το ξεκλείδωμα της οθόνης, δεν ακούγεται ο ήχος. Τι μπορεί να συμβαίνει;

Ήχος συστήματος είναι,το παθαίνω κ γω που κ που,εγώ ανοίγω το elixir που έχει ρυθμίσεις ήχου κ ανεβάζω την ένταση,ψάξε κάποια εφαρμογή ήχου εκτός αν έχεις το elixir.

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

Δεν έχω elixir και τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του ήχου χωρίς αποτέλεσμα.

Ο "δάσκαλος", ζαίος και με άποψη επί παντός επιστητού και οι "δικαστές" της Vodafone (κατά πρώτο λόγο) και της Cosmote.😅

Δεν έχω elixir και τσέκαρα και τις ρυθμίσεις του ήχου χωρίς αποτέλεσμα.

Στις ρυθμίσεις του κινητού δε θα βρεις την επιλογή,κατέβασε κάποιο app που να ρυθμίζει ήχο συστήματος.

Edit:μπες play store κ κατέβασε την εφαρμογή system sounds

Edited by iliasx8

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Λοιπον κανω την διαδικασια για να κανω ροοτ απο 4.0.4....κανω φλας τον κερνελ αλλα με το ανοιγμα του κινητου εχω ακομα τον 31...κανω ροοτ και μου λεει κατω απο καθε εντολη που κανει adb server is out of date...κανει επανεκινηση αλλα ο superuser πουθενα....καθε φορα που βαζω το κινητο στο πισι μου λεει το προγραμμα της σονυ οτι θελει αναβαθμιση στην 31....ασχετα που στις πληροφοριες το κινητο λεει οτι εχει 31..δεν το εχω πειραξει ...τι να κανω???Να ξαναπερασω την μαμα 31 απο το προγραμμα της σονυ (pc companion) η να κανω κατι αλλο?

Ναι εχω κανει τα παντα στις οδηγιες και στο τηλ αλλα και στα αρχεια και μεταφορες!!

Εχω εγκαταστισει και τους drivers...ολους

Μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Φλάσαρα τον .587 και το CWM patch.Εγκατέστησα Ice Cream Pureness και το patch για το Neo V αλλά πάνω που πάω να κάνω reboot μπαίνει συνέχεια στο CWM Recovery. Καμιά ιδέα?
Mess With The Best,Die Like The Rest :shifty:

Χαχα ψυχραιμία:p

Λοιπόν βρήκα τον οδηγό που έκανα downgrade.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513

Εσύ θα ακολουθήσεις το βημα 1,κάνεις ότι ακριβώς λέει.

Για τη 0.62 δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για root οπότε πρέπει να κατεβείς σε έκδοση.

Αν κάνεις τα βήματα όπως τα λέει είναι πανεύκολο

ειπα να κατσω να ασχοληθω σημερα,ξεκινησα το βημα 1 οπως τα λεει,οταν ομως συνδεω το κινητο κλειστο με κρατημενω το back δεν γινεται τιποτα. δοκιμασα με 2 κινητα ενα που το χρησιμοποιω και ενα εντελοσ "καθαρο".τιποτα :cry:

ειπα να κατσω να ασχοληθω σημερα,ξεκινησα το βημα 1 οπως τα λεει,οταν ομως συνδεω το κινητο κλειστο με κρατημενω το back δεν γινεται τιποτα. δοκιμασα με 2 κινητα ενα που το χρησιμοποιω και ενα εντελοσ "καθαρο".τιποτα :cry:

Κ γω στην αρχή το ίδιο θέμα είχα αλλά επέμεινα κ το κατάφερα,είναι κ λίγο θέμα συγχρονισμού

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...