Jump to content

samurai13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    19
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

samurai13's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και σε εμένα και είμαι ένα βήμα πριν το Hard reset. Αν έχει κάποιος μια ιδέα να το αποφύγουμε και να επανεγκαταστήσουμε όλες τις εφαρμογές από την αρχή, θα βοηθούσε πολύ.
  2. Το ότι λαμβάνει ειδοποιήσεις η εφαρμογή του τηλεφώνου, δεν σημαίνει ότι τρέχει στο παρασκήνιο συνέχεια. Αν γνωρίζει κάποιος ας με διορθώσει. Επίσης μπορείς να απενεργοποιήσεις ή να τροποποιήσεις τις εκάστοτε ειδοποιήσεις, σε κάθε εφαρμογή ξεχωριστά.
  3. Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση σου : Παρατεταμένο κλικ στο εικονίδιο της εφαρμογής ➡️ Εξοικονόμηση μπαταρίας ➡️ Περιορισμός ενεργειών παρασκηνίου
  4. Εννοείται ότι είναι ενημέρωση και σε ευχαριστώ και μόνο για το χρόνο σου να απαντήσεις. Τώρα για dialer όπως χρησιμοποιούσα και στο Samsung S5 Neo, έτσι και σε RN9 Pro από την επομένη κιόλας , εγκατέστησα το True Phone που παίζει σφαίρα και με πολλές παραμετροποιήσεις. Το μόνο που χρειάζομαι είναι ηχογράφηση μέσω bluetooth (που και με την global δεν είναι σίγουρο ότι θα παίζει). Για διαφημίσεις έβαλα το Adguard που κάποιος είχε αναφέρει εδώ πριν καιρό, και ησύχασα. Το επόμενο βήμα είναι να αφαιρέσω κάποιες εφαρμογές που δεν μου χρειάζονται. Κάπου εδώ είχα διαβάσει σε προηγούμενες σελίδες για ένα utility μέσω Desktop. Τώρα για το θέμα του χρόνου να ασχοληθώ, είναι πολύ περιορισμένος μπροστά στον υπολογιστή και με πιθανότητα brick (επειδή έχω χάσει δουλειές, χάνω και χρόνια της ζωής μου) θα το προσπαθήσω όταν θα είμαι πιο έτοιμος και η κοινότητα πιο προετοιμασμένη από τις συνεχείς αναβαθμίσεις. Πάντως το κινητό για επαγγελματική χρήση και με στύψιμο όλη μέρα (δίχως να εκμεταλλευτώ στο έπακρο τις δυνατότητες του) είναι τέρας και το συνιστώ σε όσους ασχολούνται με αγορά κινητού αυτό το καιρό!
  5. Σταύρο κοίτα, στις επαφές έχω και ξένα ονόματα (πελάτες) που δεν μπορώ να αλλάξω, αν και δεν νομίζω ότι κάνει την διαφορά στην ηχογράφηση κλήσης . Όσον αφορά την Rom λέω να παραμείνω λίγο με την ευρωπαϊκή όσο αντέχω γιατί δεν θέλω άρση της εγγύησης ακόμη. Εξάλλου, αυτό τον καιρό βλέπω ότι πολλοί ψάχνονται με τις Rom και κάθε λίγο έχουμε άλλα δεδομένα. Θέλω να διαβάσω και να ψαχτω και άλλο και εγώ ως νέος κάτοχος και θα επανέλθω. Σε ευχαριστώ πολύ.
  6. Καλησπέρα σε όλους. Νέος κάτοχος του RN9 Pro με ευρωπαϊκή rom εδώ και 1 εβδομάδα και θα ήθελα να πω, μπράβο σε όλους για την βοήθεια στους υπολοίπους! Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάποια πράγματα, μήπως γνωρίζει κάποιος. Λόγω εργασίας (οδηγός ταξί) με ενδιαφέρει πολύ η ηχογράφηση κλήσεων και από όσα δοκίμασα, μόνο το Acr παίζει σωστά, με μόνη παραφωνία την ηχογράφηση μέσω Bluetooth. Έχει κανείς κάτι υπόψιν; Σίγουρα υπάρχουν κάποιες επιλογές στο τμήμα Developer όσον αφορά το bluetooth αλλά δεν έχω άνεση να τα σκαλίσω. Επίσης είδα τον οδηγό του Βασίλη για τις φωτογραφίες και εγκατέστησα το trCamera για καλύτερα αποτελέσματα σε σκοτεινό φόντο, αλλά δεν γνωρίζω ούτε τα βασικά για την κάμερα μας και τις λειτουργίες της. Γνωρίζουμε κάποιο link για τα βασικά της. Ευχαριστώ
  7. Γνωρίζει κανείς αν υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηθεί το σβήσιμο της οθόνης μετά από κλήσεις;Το tweak του zxr δεν μου το κάνει.Από ηχογράφηση κλήσεων έχει δοκιμαστεί κάποιο με επιτυχία;Όσα δοκίμασα τζίφος (ειδικά για Bluetooth).
  8. Τελικά μετά από κάμποσες αλλαγές της ρομ κ' ξανά στήσιμο από την αρχή κατάλαβα ότι το συνημμένο του zxr για το tweak της συσκευής (build.drop) είναι που αλλάζει την έκδοση και τον αριθμό έκδοσης android.Επίσης κατάλαβα ότι το cwm είναι σαν ghost στα windows.Τώρα αν κάνω λάθος ας με διορθώσει κάποιος και να ρωτήσω αν μπορώ να κάνω κάτι καλύτερο στην Rom από 75 mb;(Έχω βγάλει όλες τις άχρηστες εφαρμογές)
  9. Είχα την έκδοση 2.3.4. και 0.62.Ακολούθησα τον οδηγό έως και το βήμα 4 αλλά τώρα μου έχει μια έκδοση 5.01? και 0.42.Υπάρχει τέτοια έκδοση;Να κάνω τα βήματα ξανά από την αρχή;Ούτε το Cwm έχει εγκατασταθεί.Έχω το titanium αλλά μήπως είναι καλύτερο το Cwm για backup;Όποιος μπορεί ας μου πει τι να κάνω. (όχι τίποτα άλλο αλλά 110 εφαρμογές δεν είναι και λίγες όπως και τα data λόγω επαγγελματικής χρήσης του κινητού)
  10. Πέρασα χθες τα συνημμένα για το tweaking στην έκδοση 2.3 του zxr αλλά δεν μου παίζει σε όλα.Απενεργοποιηθηκε το boot animation αλλά δεν μου απενεργοποιησε την μαύρη οθονη μετά το τέλος μιας κλήσης.Για το 3g, την μνήμη και τα υπόλοιπα δεν έχω ακόμη γνώμη.Όποιος γνωρίζει λεπτομέρειες και μπορεί ας με βοηθήσει μήπως έχω κάνει κάποιο λάθος στο copy paste.
  11. ευχαριστω wr.τοτε μαλλον να περιμενω...
  12. Καλησπερα σε ολα τα παιδια που διαβαζουν. Εχω την εκδοση 2.3.4 με rom την 62. Λογω φορτου εργασιας εχω χασει καποια επεισοδια και ισως ολοκληρη σαιζον με εξελιξεις απο updates του κινητου. αξιζει τον κοπο να αλλαξω rom (για root- μνημη τηλεφωνου) η εκδοση λογισμικου (για ταχυτητα) χωρις να χασω δεδομενα και εφαρμογες λογω του οτι χρησιμοποιω το κινητο επαγγελματικα και ειναι ακατορθωτο σε μια βραδια να το εχω ετοιμοπολεμο για αυριο.οποιος μπορει συνοπτικα να μου εξηγησει τον ευχαριστω προκαταβολικα:)
  13. Αν εχεις ενεργοποιημενο το δικτυο WCDMA ναι θα εχεις τετοια κρουσματα οπως εγω.Ενεργοποιησε το δικτυο GSM και θα δεις διαφορα.Διαβασε και αυτο http://talk.sonymobile.com/thread/25770?tstart=0 Δεν γνωριζω αν ασχολειται κανεις στο forum με παραμετροποιησεις στις ρυθμισεις gps των προγραμματων (του iGO πχ.) για να ζητησουμε βοηθεια. Ελπιζω με την ICS να λυθει και αυτο το προβλημα γιατι το χρησιμοποιω επαγγελματικα και χρειαζομαι 3g σημα πολλες φορες στο δρομο για browsing και αναγκαζομαι να ενναλασω τα δικτυα καθε φορα.
  14. Υπαρχει καποια εφαρμογη call recorder να γραφει και τον ηχο απο bluetooth.Οσα δοκιμασα, τζιφος...
×
×
  • Create New...