Jump to content

elemaraki

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by elemaraki

  1. Το 8 χρονων λαπτοπ μου κοντεύει να με αφήσει και το iphone 5 μου εχει γινει η προέκταση του χεριού μου διότι βλεπω εκει μεχρι και σειρές! Στο μονο που κολαω ειναι πως απο ενα ταμπλετ μπορω να εκτύπωσω χωρις ο εκτυπωτής να εχει wifi! Πιο απο τα 2 να επιλέξω;
  2. Το έχω πολύ καιρό και για τη χρήση που του κάνω αξίζει! Αυτή τη στιγμή εχει τιγκαρει.. Έχω αρκετές εφαρμογές και γύρω στις 1800 φωτό!
  3. Συνίσταται για να περάσετε ωραία στην Αίγινα να έχετε μεταφορικό μέσο! Είτε αυτοκίνητο είτε ένα μηχανάκι το ίδιο είναι. Η αγία μαρίνα είναι ένα πολύ ωραίο μέρος του νησιού αρκετά εμπορικό με ωραία θάλασσα. Μην παραλείψετε να επισκεφθείτε Ναό της Αφαιας αλλά και Άγιο Νεκταριο. Στην αγία μαρίνα θα βρείτε οικονομικά ξενοδοχεία δίπλα στη θάλασσα. Μπορείτε να ξεκινήσετε τη μέρα σας με καφεδάκι και μπανακι και να συνεχίσετε ως αργά το βράδυ καθώς έχει και νυχτερινή ζωή. Η Σουβαλα είναι άλλο ένα χωριό με μικρότερη μαρίνα, αρκετά ξενοδοχεία, και λίγες καφετέριες. Ιδανικό και ήσυχο μέρος. Μόλις 5km απο το κέντρο της Αιγινας. Η Περδικα, ένα πανέμορφο γραφικό ψαροχωρι, στο οποίο μπορείς να μείνεις να φας αλλά και να διασκεδασεις! Τέλος, στο κέντρο σήμερα Αιγινας θα βρει ότι ζητά ο καθένας. Απο μπύρα στο καφενείο 2 ευρώ μέχρι γευστικά cocteils στο inn on the beach. Νυχτερινή ζωή απο house και ελληναδικα μέχρι ροκ και τζαζ μπαράκια. Αν δεν ξημερώσει τα νυχτερινά μαγαζιά δεν κλείνουν. Απο φαγητό, για όλα τα γούστα! Φρέσκο ψάρι θα φας στο κέντρο και στην Περδικα! Μην ξεχάσεις να επισκεφτείς τον Κόκορα στην Κυψέλη. Θα φας χταπόδι ψαρεμενο απο τον κυρ Αντώνη και κεφτεδακια τηγανισμενα απο την κυρά Λενη. Σε τιμές πραγματικά πολύ οικονομικές. Για παραλίες μην ξεχάσετε να επισκεφθείτε την Αιγινιτισσα (κοντά στην Περδικα) τον Μαραθωνα (επίσης) και τον soto στην Αγία Μαρίνα! Καράβι απο Πειραιά κάθε μισή-μια ώρα. Το ιπτάμενο δελφίνι κάνει 35 λεπτά Και τα συμβατικά πλοία 1.10 λεπτά.
  4. Απο μερα σε μερα περιμενω και το δικο μου u:):):):):):):):)
  5. Στο σκρουτζ το βρήκα! Το μόνο που με κρατάει ειναι το μέγεθος της οθόνης!
  6. Είμαι ένα βήμα πριν την παραγγελία του u! Η τιμή του με σπρώχνει όλο και περισσότερο!!! Επεσε στα 187! Να το πάρω; Ρε παιδιά η οθόνη σας καλύπτει ή ειναι μικρή; Θα το χρησιμοποιώ για Ίντερνετ αρκετά!
×
×
  • Create New...