Jump to content

Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia

jvp4ant
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που να δεις εμένα τι πλάκα μου έκανε το κινητό Πρωταπριλιάτικα στις 5:30 το πρωί!!!:dizzy::fool:

Σχετικά με τις ανακοινώσεις της Ericsson-->SonyEricsson-->Sony Mobile θα έλεγα να μην δίνετε σημασία. Φαίνεται ότι δεν θέλουν να τάξουν πολλά από τη μια (και καλά κάνουν) κι από την άλλη είναι ξεκάθαρη μια προσπάθεια αποσύνδεσης από το παρελθόν (όπου "παρελθόν" αντικαταστήστε με "SonyEricsson").

Έτσι αν ακουστούν αρνητικές κριτικές θα πουν ότι σας είχαμε προειδοποιήσει ενώ αν όλα πάνε καλά θα είμαστε όλοι ευτυχισμένοι.

Προβλέπω, αν τελικά η ICS προκαλέσει πονόλαιμο στο κινητό μας, να γράφουμε οδηγούς για το πως να γυρίσουμε σε 2.3 ή να γίνεται το Neo V το επόμενο Χ8!!! (το πείραγμα που έχει φάει το Χ8 δεν το έχει φάει κανένα άλλο SE εδώ μέσα και μπράβο στους Χ8-αδες!!!)

Τι σου κανε;;!!

Αυτό σκεφτόμουν σήμερα,θα μπορούμε να κάνουμε downgrade άραγε;μάλλον νωρίς ακόμη!!

Πηρα το neo v για να κάνω αποτοξίνωση από το x8!!

Αλλά ακόμη περνάω rom κ tweaks για το x8!:p:p:p

Sent from my MT11i using Tapatalk 2 Beta-5

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root

Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold)

Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7

• Απαντήσεις 18,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ετσι. Φιλε zxr οταν η SE ειναι αναξιοπιστη και δεν αναβαθμιζει κινητα που μπορουν τουλαχιστον να πανε σε 2.2, τοτε και εμεις ακολουθουμε αλλο δρομο! Καντε και εσεις το ιδιο αν δειτε 'λαδιες'. Δεν εχετε να χασετε και τιποτα...

Μπορειτε να μου πειτε γιατι οταν παω να δω καποιο βιντεο π.χ. στο youtube βγαζει ενα πρασινο εικονιδιο "ληψης" και πρεπει να το ξαναπατησω για να δω το βιντεο; Ευχαριστω!

Απλα γιατι χαθηκε στον δρομο... Ακομα δεν εχω βρει ακρη. Ευχαριστω

Παρακληση, καποιος να συμπληρωσει τις ρυθμισεις για mms what's Up

APN :

Διακομιστης μεσολαβ. :

Θυρα :

Ονομα χρηστη :

Κωδικος προσβασης :

MMSC :

Διακομ.μεσολ. MMS :

Θυρα MMS :

MCC :

MNC :

Τυπος ελεγχου ταυτοτητ. :

Τυπος APN :

Αν χρειαζονται και καπου αλλου ριθμισεις για να στελνουμε MMS, πειτε μου σας παρακαλω.

Συνεχεια μου λεει σε ουρα για αποστολη.

Εχω βαλει και χειροκινητα τις ρυθμισεις απο cosmote αλλα τιποτα.

Ευχαριστω.

Τελικά ήταν θέμα software. Ευτυχώς έκανα λάθος!

Κ όμως το λάθος πάλι το έκανα εγώ. Βρίσκω hw πρόβλημα επαναλείψημο πλέον με τον εξής τρόπο σε μαμά ROM και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να κάνει το εν λόγω τέστ θα βοηθήσει να διαπιστώσουμε αν είναι γενικό πρόβλημα λειτουργίας η συγκεκριμένα μόνο της δικής μου συσκευής.

Για να διαπιστώσω τη λειτουργία του touchscreen καταρχήν έχω περάσει τον ADW Launcher ή τον Launcher Pro και έχω δημιουργήσει ένα shortcut στο πρώτο Activity του Service Menu (ώστε να μη χρειάζεται να πατάω το περίεργο νούμερο που δε θυμάμαι στον dialer).

Με το κινητό σε standby αφού σβήσει η οθόνη πιάνω το πάνω μέρος με την παλάμη πιέζοντας ελαφρά (ουσιαστικά κρατάω με το χέρι μου το μισό κινητό) και περιμένω μερικά λεπτά 1-2 χωρίς να πιέζω κανένα κουμπί (οθόνη παραμένη σβηστή).

Μετά το ξεκλειδώνω κανονικά και κάνω το touchscreen τέστ ζωγραφίζοντας πάνω πάνω στην οθόνη. Διαπιστώνω ότι ο χώρος που καταλαμβάνει το Notification bar δε δουλεύει. Αν πατήσω μια φορά το πλήκτρο power off και on το πρόβλημα διορθώνεται επιτόπου.

Φαίνεται τελικά να έχει να κάνει με συνδυασμό θερμοκρασίας και πίεσης. Το touchscreen ζεσταίνεται από την παλάμη και κρατάει κάποιο φορτίο που απ ότι καταλαβαίνω μόνο στο πάνω μέρος δημιουργεί πρόβλημα.

Αν μπορεί κάποιος να κάνει το τέστ θα το εκτιμούσα, δε θέλω να τρέχω τζάμπα στο service...

Edited by lousou76

APN :

Διακομιστης μεσολαβ. :

Θυρα :

Ονομα χρηστη :

Κωδικος προσβασης :

MMSC :

Διακομ.μεσολ. MMS :

Θυρα MMS :

MCC :

MNC :

Τυπος APN :

Αν χρειαζονται και καπου αλλου ριθμισεις για να στελνουμε MMS, πειτε μου σας παρακαλω.

Ευχαριστω.

Στείλε MMS στο 1333.

παιδια μπορει παρακαλω καποιος να μου παραθεσει διαφορες(εκτος απο μεγεθος οθονης)αναμεσα σε νεο β και λαιβ γουοκμαν??αντεχει τοσο πολυ η μπαταρια του γουοκμαν??αξιζει να δωσω το νεο β για αυτο??

Η ανακοίνωση της se δείχνει οτι θέλουν να έχουν άλλοθι για οποιαδήποτε λαλακία παρουσιαστεί στο παγωτό. Δηλώσεις του στυλ "κάνουμε οτι είναι δυνατον για να είναι σταθερή η 4.0" υπονοεί ότι "σας τα λέγαμε εμείς...". Θα πρέπει να βάλουν τη νέα έκδοση οι πολύ έμπειροι και πάλιουρες εδώ μέσα ώστε να δώσουν κριτικές. Ονόματα δε λέμε αλλά τους φωτογράφισα ήδη. Πολύ έμπειροι και πάλιουρες ...2-3 είναι εδώ πέρα. Πάμε γερά!:p:X:happy:

Κ όμως το λάθος πάλι το έκανα εγώ. Βρίσκω hw πρόβλημα επαναλείψημο πλέον με τον εξής τρόπο σε μαμά ROM και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να κάνει το εν λόγω τέστ θα βοηθήσει να διαπιστώσουμε αν είναι γενικό πρόβλημα λειτουργίας η συγκεκριμένα μόνο της δικής μου συσκευής.

Για να διαπιστώσω τη λειτουργία του touchscreen καταρχήν έχω περάσει τον ADW Launcher ή τον Launcher Pro και έχω δημιουργήσει ένα shortcut στο πρώτο Activity του Service Menu (ώστε να μη χρειάζεται να πατάω το περίεργο νούμερο που δε θυμάμαι στον dialer).

Με το κινητό σε standby αφού σβήσει η οθόνη πιάνω το πάνω μέρος με την παλάμη πιέζοντας ελαφρά (ουσιαστικά κρατάω με το χέρι μου το μισό κινητό) και περιμένω μερικά λεπτά 1-2 χωρίς να πιέζω κανένα κουμπί (οθόνη παραμένη σβηστή).

Μετά το ξεκλειδώνω κανονικά και κάνω το touchscreen τέστ ζωγραφίζοντας πάνω πάνω στην οθόνη. Διαπιστώνω ότι ο χώρος που καταλαμβάνει το Notification bar δε δουλεύει. Αν πατήσω μια φορά το πλήκτρο power off και on το πρόβλημα διορθώνεται επιτόπου.

Φαίνεται τελικά να έχει να κάνει με συνδυασμό θερμοκρασίας και πίεσης. Το touchscreen ζεσταίνεται από την παλάμη και κρατάει κάποιο φορτίο που απ ότι καταλαβαίνω μόνο στο πάνω μέρος δημιουργεί πρόβλημα.

Αν μπορεί κάποιος να κάνει το τέστ θα το εκτιμούσα, δε θέλω να τρέχω τζάμπα στο service...

Και το μεταφέρω πάντα στην τσέπη του τζιν και έκανα το πείραμα και δεν αντιμετωπίζω κανένα πρόβλημα.

APN :

Διακομιστης μεσολαβ. :

Θυρα :

Ονομα χρηστη :

Κωδικος προσβασης :

MMSC :

Διακομ.μεσολ. MMS :

Θυρα MMS :

MCC :

MNC :

Τυπος APN :

Ευχαριστω.

τον γουγλη τον ρωτησες? νομιζω θελει και τα δεδομενα ενεργα.

με λιγο ψαξιμο για δες εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=260425

http://www.cityshop.gr/index.php?target=topics&topic_id=21

:)

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

παιδια μπορει παρακαλω καποιος να μου παραθεσει διαφορες(εκτος απο μεγεθος οθονης)αναμεσα σε νεο β και λαιβ γουοκμαν??αντεχει τοσο πολυ η μπαταρια του γουοκμαν??αξιζει να δωσω το νεο β για αυτο??

Επειδη και εγω ημουν να επιλεξω αναμεσα στα δυο, αν και αρχικα ελεγα για το LwW μολις τα ειδα ζωντανα πηγα στο Neo V για τη μεγαλυτερη οθονη (τα ματακια μας χρειαζονται βλεπεις). Η μονες αλλες διαφορες ειναι οτι το neo V εχει και HDMI αλλα και (απ οτι διαβαζω) το LwW εχει καλυτερο ηχο λογω του Sony xLOUD. Τωρα απο μπαταρια το μεν LwW εχει 1200 mAh το δε Νεο V 1500. Το μεν Neo V εχει μεγαλυτερο χρονο αναμονης το δε LwW εχει μεγαλυτερο χρονο ομιλιας.

Στο τελος εσυ αποφασιζεις...

Επειδη και εγω ημουν να επιλεξω αναμεσα στα δυο, αν και αρχικα ελεγα για το LwW μολις τα ειδα ζωντανα πηγα στο Neo V για τη μεγαλυτερη οθονη (τα ματακια μας χρειαζονται βλεπεις). Η μονες αλλες διαφορες ειναι οτι το neo V εχει και HDMI αλλα και (απ οτι διαβαζω) το LwW εχει καλυτερο ηχο λογω του Sony xLOUD. Τωρα απο μπαταρια το μεν LwW εχει 1200 mAh το δε Νεο V 1500. Το μεν Neo V εχει μεγαλυτερο χρονο αναμονης το δε LwW εχει μεγαλυτερο χρονο ομιλιας.

Στο τελος εσυ αποφασιζεις...

xloud έχει και το Neo V.

exelix thx για τη δοκιμή.

εσεις τ λετε,να τ δωσω??η μπαταρια του σε χρηση δεν με ικανοποιει..ισχυει οτι το αλλο εχει δυο ηχεια??ειναι τοσο δυνατα το καθενα οσο του νεο β??

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

APN :

Διακομιστης μεσολαβ. :

Θυρα :

Ονομα χρηστη :

Κωδικος προσβασης :

MMSC :

Διακομ.μεσολ. MMS :

Θυρα MMS :

MCC :

MNC :

Τυπος APN :

Ευχαριστω.

Αυτές έχω εγώ σε what's up

Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root

ΤΟ κράτησα με την παλάμη με πίεση όπως περιέγραψες, δεν παρουσίασε όμοιο πρόβλημα μετά. Όμως χρησιμοποιώ προστατευτικό κάλυμμα οθόνης, και επίσης δεν έχω τη stock rom.

- Vivo X80 Pro

- ZTE MC888 Pro

- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra

ASUS TUF-AX3000 V2

Οδηγός επιβίωσης Android

α κ μια ερωτηση..πως επιλεγω που θα αποθηκευεται κατι που κατεβαζω??(θελω να πηγαινουν στην καρτα μνημης κ οχι στην μνημη τηλεφωνου)

ολα στην καρτα μνημης πανε:D

Αντε να δούμε τελικά ποιος θα βάλει την ics να μας πει εντυπώσεις!

Θα παρακαλάει ο ένας τον άλλον να βάλει ics:!:

στα ποδια του θα πεσουμε:lol:

Σκεψου τωρα που λενε μεσα απριλη να γινει την ωρα της αναστασης και να παρατησουν τις εκκλησιες:X για να κανουν την αναβαθμιση...:lol:

«Εἴδομεν την ICS την ἀληθινήν, ἐλάβομεν Πνεῦμα ἐπουράνιον, εὕρομεν πίστιν ἀληθῆ, ἀδιαίρετον Τριάδα προσκυνοῦντες· αὕτη γὰρ ἡμᾶς ἔσωσεν». :lol:

αχ0αχ0αχ0αχ0αχ0:lol::lol:

http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=145

εδω εισαι

Φιλικά Γιώργος

GIO......!!!!! ❼:respect:

Καλημέρα, έγινα και εγώ κάτοχος αυτού του πανέμορφου κιν. τηλεφώνου (σε λευκό πάντα). Το αγόρασα σήμερα από το Πλαίσιο έδιναν και κάτι χάρτες μαζί δώρο. Επειδή είμαι πρώην χρήστης iPhone 4 και κατ' επέκταση IOS (αναγκάστηκα να το πουλήσω λόγο κρίσης), άρα νέος στον κόσμο του Android. Θα ήθελα να ρωτήσω μήπως υπάρχει κάποια ρύθμιση που να δείχνει το ποσοστό της μπαταρίας στην κύρια οθόνη μαζί με το εικονίδιο της, όπως και στο iPhone, έχω ψάξει αρκετά στις ρυθμίσεις αλλά δεν βρίσκω κάτι, ή χρειάζεται να κατεβάσω κάποια εφαρμογή απο το Play ? (π.χ. με μια γρήγορη αναζήτηση βρήκα την εφαρμογή "battery").

ΥΓ: Έχω ήδη διαβάσει τον οδηγό για νέους χρήστες του Αndroid του ZxR, πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω πόσο κατατοπιστικός και χρήσιμος είναι. Συγχαρητήρια σε όλα τα μέλη που βοήθησαν στην δημιουργία του.

Edited by flingz

δρν νομιζω,γτ πως ενω εχω κατεβασει οπερες κ ολα τα υπολοιπα κ ενω αλλαζω καρτα μνημης τα εχει ακομα μεσα κ μπορω ν τα τρξω??

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

Ωραίο κινητό μπορείς να το προσαρμόσεις όπως θέλεις . Έχω όμως ένα θεματάκι , ψάχνω να βρώ ίδιο πληκτρολόγιο με το iphone (ως παλιός χρήστης) βασικά θέλω να έχει μεγάλα γράμματα και τον τόνο στα δεξιά όπως και στο iphone . Υπάρχει κάτι ?

Ωραίο κινητό μπορείς να το προσαρμόσεις όπως θέλεις . Έχω όμως ένα θεματάκι , ψάχνω να βρώ ίδιο πληκτρολόγιο με το iphone (ως παλιός χρήστης) βασικά θέλω να έχει μεγάλα γράμματα και τον τόνο στα δεξιά όπως και στο iphone . Υπάρχει κάτι ?

Για βάλε στο play store iPhone keyboard

δρν νομιζω,γτ πως ενω εχω κατεβασει οπερες κ ολα τα υπολοιπα κ ενω αλλαζω καρτα μνημης τα εχει ακομα μεσα κ μπορω ν τα τρξω??

αυτα ειναι εφαρμογες

οτι κατεβαζεις μεσα απο τον browser η δεχεσαι απο bluetooth πανε καρτα μνημης

Φιλικά Γιώργος

πως μπορω να τις μετακινησω?

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.a0soft.gphone.app2sd&hl=el

με αυτην την εφαρμογη

Φιλικά Γιώργος

• The title was changed to Γενικές συζητήσεις περί συσκευών Xperia
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...