Jump to content

tsoxos93

Members
  • Δημοσιεύσεις

    16
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About tsoxos93

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

tsoxos93's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. δρν νομιζω,γτ πως ενω εχω κατεβασει οπερες κ ολα τα υπολοιπα κ ενω αλλαζω καρτα μνημης τα εχει ακομα μεσα κ μπορω ν τα τρξω?? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09
  2. α κ μια ερωτηση..πως επιλεγω που θα αποθηκευεται κατι που κατεβαζω??(θελω να πηγαινουν στην καρτα μνημης κ οχι στην μνημη τηλεφωνου)
  3. εσεις τ λετε,να τ δωσω??η μπαταρια του σε χρηση δεν με ικανοποιει..ισχυει οτι το αλλο εχει δυο ηχεια??ειναι τοσο δυνατα το καθενα οσο του νεο β?? :!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση γραφής τρόπου SMS δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09
  4. παιδια μπορει παρακαλω καποιος να μου παραθεσει διαφορες(εκτος απο μεγεθος οθονης)αναμεσα σε νεο β και λαιβ γουοκμαν??αντεχει τοσο πολυ η μπαταρια του γουοκμαν??αξιζει να δωσω το νεο β για αυτο??
  5. ευχαριστω..κ κατι αλλο..ξερεις αν υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει ηχογραφηση ενω ακουω ραδιο??
  6. παιδια πως κανουμε μεταφορα(βιντεο,μουσικη κτλ) απο καρτα μνημης σε τηλεφωνο και αντοιστροφα
  7. παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει ηχογραφηση ενω εχω τ ραδιοφωνο ενεργο?
  8. παιδια υπαρχει καποια εφαρμογη που να κανει ηχογραφηση ενω εχω τ ραδιοφωνο ενεργο?
  9. παιδιά ενώ μπαίνω να παίξω κάποιο παιχνίδι. μου βγάζει αναγκαστικό κλείσιμο η με πετάει χωρίς να μου βγσλει κάποιο μήνυμα..τι φταει??ΥΑ παιχνίδια τα εσβησα κ τα ξανακατεβασα αλλά πάλι τ ίδιο κ κάτι άλλο..όταν γράφω μήνυμα συνήθως μου βγάζει κ λεξεις συναφείς με αυτές που πληκτρολογησα..πως μπορώ να το απενεργοποίηση αυτό?
  10. Γεια σας παιδια..πριν μέρες πήρα το κινητό κ είμαι σε όλα ευχαριστημένος εκτός από την μπαταρία..πέφτει γρήγορα παρόλο πού Ρίχνω φωτεινότητα κ όλα τα συναφή..αναγκαστικά έτσι να δανειστώ από τον αδερφό μου κτ σαν μικρή μπαταρία που αντέχει500μαχ..είναι μάρκα νοκια ομως.υπάρχει περίπτωση να μου δημιουργήσει πρόβλημα??κ κάτι άλλο..πειράζει αν το κινητό το επαναφορτιζω όταν είναι 60,70 η ακόμα κ 80%??
×
×
  • Create New...