Constantine88 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Κοιτάξτε τι έχω εγώ! :p:p:p StatusBar Widget, όπως στα Samsung! Τα εύσημα στους XDA! ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι κάπως λούκι η διαδικασία, μην το δοκιμάσετε αν δεν ξέρετε τι κάνετε! Οδηγίες 1) Κάντε root το Neo V σας! 2) Κατεβάζετε το zip αρχείο από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392472 (ανοίχτε το με 7zip, είναι δωρεάν!) 3) Κατεβάστε και εγκαταστήστε από το Market το Root Explorer (File Manager). 4) Φτιάξτε ένα φάκελο στη sd και κάντε extract τα αρχεία από το zip που κατεβάσατε. Φτιάξτε κι ένα φάκελο BackUp και αφήστε τον κενό. 5) Ανοίξτε το Root Explorer, περιηγηθείτε στο /system/app και βρείτε το αρχείο SystemUI.apk, πατήστε πάνω του και πατήστε Copy. 6) Πατήστε πίσω, πηγαίνετε στη sd card και κάντε paste το αρχείο στο φάκελο BackUp που φτιάξατε πριν! 7) Πατήστε πίσω, και κάνετε install το QuickPanelSettings.apk. Μην το τρέξετε! 8) Στο Root Explorer, πατήστε πάνω στο SystemUI.apk που ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ, και κάντε το copy. 9) Πηγαίνετε πάλι στο /system/app, πατήστε πάνω δεξιά το κουμπί "Mount R/W" και μετά κάντε paste το αρχείο στο φάκελο αυτό και overwrite. 10) ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κινητό σας θα κολλήσει, δεν πειράζει, κάντε του restart βγάζοντας τη μπαταρία! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! 11) Όταν ανοίξει το κινητό σας ξανά, θα δείτε πως ΔΕΝ εμφανίζεται καθόλου το status bar! ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα, βάζετε pin και συνεχίζουμε! 12) Ξανανοίγετε το Root Explorer, πάτε ξανά στο /system/app, βρίσκετε ξανά το αρχείο SystemUI.apk (δηλαδή το "καινούργιο"). Πατάτε πάλι "Mount R/W", πατάτε πάνω στο SystemUI.apk και επιλέγετε "Permissions". 13) Επιλέγετε στο Owner τα Read, Write, Execute, πατάτε ΟΚ και πατάτε "Mount R/O". 14) Κάνετε ξανά ένα restart, κανονικό αυτή τη φορά και... να το! :D:D:D Τις επιλογές για το StatusBar Widget τις επιλέγετε μέσω της εφαρμογής Quick Panel Settings που εγκαταστήσαμε αρχικά! Αν κάτι δεν πάει καλά, έχετε ήδη κρατήσει backup από το original SystemUI.apk, κάντε το overwrite! Ευχαριστώ κ από μένα! Άψογο! Και επίσης πολύ καλό το transparent και το κουμπί για το wifi μιας και από κει ανοίγει το wifi χωρίς να σε πετάει στην καρτέλα για ασύρματα δίκτυα των ρυθμίσεων :happy: Ελπίζω μόνο οι αλλαγές στα permissions που κάναμε στο systemUI να μην επηρρεάσουν τίποτα άλλο στην πορεία αν και έχουμε και το backup στην άκρη όπως και να έχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliasx8 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Και κάπως έτσι ιδρύθηκε η προγραμματιστική συμμαχία μεταξύ jimdem582 και zxr!!! Αποτέλεσμα αυτού είναι η δημιουργία του πρώτου tweak για το Neo V. Πρώτο θύμα ήταν η αυτόματη ρύθμιση της φωτεινότητας της οθόνης!!! Προσωπικά έκανα τις αλλαγές και τις δοκιμές σε low level ενώ ο jimdem αναλαμβάνει να γράψει το script για να απενεργοποιείτε την αυτόματη ρύθμιση φωτεινότητας με ένα click. (κρίμα τόσες σελίδες που γράφτηκαν για την φωτεινότητα της οθόνης ) Όταν τα πράγματα θα είναι έτοιμα τότε θα γράψουμε έναν οδηγό για την απενεργοποίηση της αυτόματης φωτεινότητας είτε με τον hard way (για να μπαίνετε και στα άδυτα του Android) είτε με τον easy way. Μου είχε προτείνει και μένα να το δοκιμάσω αλλά μετά το x8 είπα να μην ασχοληθώ πάλι με τα άδυτα του android! Με βάζεις σε σκέψεις να μπω σε διαδικασία cwm και μετά σε tweak του jimdem αλλά θα κρατήσω αντιστάσεις για λίγο καιρό ακόμη!!:lol: Για αρχή Γιώργο αν έχεις κανά link(εύκολο τρόπο) για το cwm βάλτο να το κρατήσω στα αγαπημένα μου και βλέποντας και κάνοντας! Βρήκα αυτό τον οδηγό http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1387832,τον προτείνεις;; Κάτι άλλο μπορεί να ακουστεί χαζό...Βάζοντας cwm επηρεάζεται καθόλου η μπαταρία σε διάρκεια;; Ένα μπράβο ακόμη που στο jimdem582 που παρ'ολο πήγε σε nexus s κάθεται και ασχολείτε με το neo v!:up::thanks: Huawei P30/Huawei mate 10 lite/Samsung Galaxy S6 /Lg Nexus 5 Black 5.0.1/Unlock bootloader/Root Sony Xperia P Silver/ICS 4.0.4/Root Sony Ericsson Xperia Neo V Silver/GB (Sold) Sony Ericsson Xperia X8 Black/GingerDX 2.3.7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) το elixir ειναι μονο για να βλεπεις διαφορες πληροφοριεςκαι widget η μπορεις να κανεις και γενικα καποια ρυθμιση?? δεν έχω βρει πουθενά την επιλογή αυτή Μήπως γίνεται μόνο στην Pro έκδοση? μηπως πρεπει να εισαι root για να χρησιμοποιησεις το autostarts?? Edited January 4, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 μηπως πρεπει να εισαι root για να χρησιμοποιησεις το autostarts?? έτσι κι αλλιώς είμαι μάλλον το βρήκα αλλά θα δείξει κιόλας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoutsi Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 έτσι κι αλλιώς είμαι μάλλον το βρήκα αλλά θα δείξει κιόλας ααα οκ γτ εμενα που δεν ειμαι δεν με αφηνει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το Sygic ειναι free , αυτο που εχει μεσα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rioener Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) δεν έχω βρει πουθενά την επιλογή αυτή Μήπως γίνεται μόνο στην Pro έκδοση? Νομίζω μία είναι η έκδοση, αυτή: https://market.android.com/details?id=com.elsdoerfer.android.autostarts&hl=el Για να κάνεις αυτό που είπα, μπαίνεις στο πρόγραμμα, επιλέγεις το υπομενού connectivity changed, και θα σου βγάλει κάποιες εφαρμογές (όσες έχουν μια γραμμή διαγραφής επάνω τους, δεν ξεκινούν μόνες τους όταν συνδεθείς, οι άλλες ξεκινούν μόνες τους) πας λοιπόν πάνω στο facebook ή όπου αλλού θέλεις, το πατάς και επιλέγεις disable. Αυτό ήταν, δε θα ξεκινήσει πάλι μόνο του. μηπως πρεπει να εισαι root για να χρησιμοποιησεις το autostarts?? Ναι πρέπει να είσαι root. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 4, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα - Vivo X80 Pro - ZTE MC888 Pro - Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - ASUS TUF-AX3000 V2 Οδηγός επιβίωσης Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Το Sygic ειναι free , αυτο που εχει μεσα? To Sygic δεν είναι free. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eu8umhc Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Κοιτάξτε τι έχω εγώ! :p:p:p StatusBar Widget, όπως στα Samsung! Τα εύσημα στους XDA! ΠΡΟΣΟΧΗ: Είναι κάπως λούκι η διαδικασία, μην το δοκιμάσετε αν δεν ξέρετε τι κάνετε! Οδηγίες 1) Κάντε root το Neo V σας! 2) Κατεβάζετε το zip αρχείο από εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1392472 (ανοίχτε το με 7zip, είναι δωρεάν!) 3) Κατεβάστε και εγκαταστήστε από το Market το Root Explorer (File Manager). 4) Φτιάξτε ένα φάκελο στη sd και κάντε extract τα αρχεία από το zip που κατεβάσατε. Φτιάξτε κι ένα φάκελο BackUp και αφήστε τον κενό. 5) Ανοίξτε το Root Explorer, περιηγηθείτε στο /system/app και βρείτε το αρχείο SystemUI.apk, πατήστε πάνω του και πατήστε Copy. 6) Πατήστε πίσω, πηγαίνετε στη sd card και κάντε paste το αρχείο στο φάκελο BackUp που φτιάξατε πριν! 7) Πατήστε πίσω, και κάνετε install το QuickPanelSettings.apk. Μην το τρέξετε! 8) Στο Root Explorer, πατήστε πάνω στο SystemUI.apk που ΚΑΤΕΒΑΣΑΤΕ, και κάντε το copy. 9) Πηγαίνετε πάλι στο /system/app, πατήστε πάνω δεξιά το κουμπί "Mount R/W" και μετά κάντε paste το αρχείο στο φάκελο αυτό και overwrite. 10) ΠΡΟΣΟΧΗ! Το κινητό σας θα κολλήσει, δεν πειράζει, κάντε του restart βγάζοντας τη μπαταρία! Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα! 11) Όταν ανοίξει το κινητό σας ξανά, θα δείτε πως ΔΕΝ εμφανίζεται καθόλου το status bar! ΔΕΝ υπάρχει κανένα πρόβλημα, βάζετε pin και συνεχίζουμε! 12) Ξανανοίγετε το Root Explorer, πάτε ξανά στο /system/app, βρίσκετε ξανά το αρχείο SystemUI.apk (δηλαδή το "καινούργιο"). Πατάτε πάλι "Mount R/W", πατάτε πάνω στο SystemUI.apk και επιλέγετε "Permissions". 13) Επιλέγετε στο Owner τα Read, Write, Execute, πατάτε ΟΚ και πατάτε "Mount R/O". 14) Κάνετε ξανά ένα restart, κανονικό αυτή τη φορά και... να το! :D:D:D Τις επιλογές για το StatusBar Widget τις επιλέγετε μέσω της εφαρμογής Quick Panel Settings που εγκαταστήσαμε αρχικά! Αν κάτι δεν πάει καλά, έχετε ήδη κρατήσει backup από το original SystemUI.apk, κάντε το overwrite! Επειδη δεν εχω 7ζιπ στο κινητο και χωρις πισι , μπορεις να μου δωσεις τα αρχεια σε ραρ ; Δεν μπορω να τα κανω αποσυμπιεση Sent from my Xperia Neo V Edit: μπορει καποιος να μου τα δωσει καπως ; Δε μπορω να τα κανω extract :@ Edited January 4, 2012 by eu8umhc Just in love with my Sole :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (Auto Brightness Disable Tweak) Τα update.zip για χρήση μέσω CWM recovery είναι έτοιμα. Όμως επειδή πολλοί είτε βαριούνται τη διαδικασία είτε δεν έχουν CMW recovery ή δεν θέλουν να την εγκαταστήσουν, αυτή τη στιγμή ξεκίνησα να γράφω ένα script το οποίο θα κάνει την ίδια δουλειά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι o script manager που είναι δωρεάν στο market. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korina12 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) 1. Κλείνει όλα τα δίκτυα (Gps, 3g, wi-fi, gprs κλπ) 2.Για να συνδεθείς με το εκάστοτε wi-fi, πρέπει να βάλεις τον κωδικό του ρούτερ που ανήκει το wi-fi, και όχι, δε χρεώνεσαι με αυτού του τύπου τη σύνδεση 3.Ναι 4.Το ρουτ χρειάζεται από ορισμένες εφαρμογές, απαραίτητο δεν είναι να το κάνεις, αλλά σου προσφέρει όμως αρκετά πράγματα 5.Όχι, εκτός και αν το παιχνίδι παίζει μόνο online (ελάχιστα το κάνουν αυτό). Απλά θα σου ζητήσει πιθανόν σύνδεση στο ιντερνετ την πρώτη φορά που θα το τρέξεις, για να κατεβάσει επιπλέον δεδομένα, και μετά θα τρέχει χωρίς σύνδεση κανονικά 6.Εγγύση δε θα χάσεις, και ούτε θα έχεις κάποιο άλλο πρόβλημα αν σβήσεις μόνο αυτές τις εφαρμογές (όσες έχουν Χ από το app list). Πάντως αργότερα αν περάσεις κάποιον unistaller και κάνεις και root, να προσέχεις αρκετά τι θα σβήσεις, για επερισσότερα δες εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1089470 Αλλά μη σε μπερδεύω, το τελευταίο σκέλος αποκλειστικά και μόνο για μελλοντική χρήση! Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!! 1.Σε λειτουργια πτησης απενεργοποιουνται καποιοι πομποδεκτες,οπως του ραδιοφωνου και του δικτυου. 2.Για wifi μονο το κλειδι να περασεις οταν εχει προστασια.Δεν πλειρωνεις τιποτα σε συνδεση με wifi. 3.Ναι. 4.Αν το χρειαζεσαι μονο. 5.Οχι δεν χρειαζεται,εκτος αν το παιχνιδι ειναι καποιο online ή καποια παχνιδια οταν τα ανοιξεις για πρωτη φορα μπορει να χρειαστει να κατεβασουν καποια δεδομενα. 6.Αυτες με χ μπορουν να διαγραφουν με ασφαλεια. Σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση!:D Edited January 4, 2012 by zxr Συνένωση συνεχόμενων μηνυμάτων - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 rioener thanks...αν και μόλις το βρήκα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korina12 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και μια επιπλέον κάρτα SD όπως αυτή: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm Κάνει καταρχάς για το κινητό;; Αν ναι πώς μπορώ να περάσω τα δεδομενα απο την κάρτα του κινητού στην καινούργια;; Με copy-paste απο τον υπολογιστή;;; ΥΓ: Χίλια συγνώμη για τα τρία συνεχόμενα μηνύματα!Δεν ξλερω πώς να τα ενώσω σε ένα!! Χιλια σύγνώμη!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
uncommandable Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 παιδια και σε εμενα οταν ειναι βραδυ κ εχω φλας αν οχι σε ολες σε 3/5 των περιπτωσεων που τραβαω φωτογραφια εχει μια μπλε σκιά μεσα στην φωτογραφία. ειναι προβληματικό το κινητό? το έχετε κ αλλοι? Μάλλον είναι πρόβλημα δεν εξηγείται αλλιώς nokia 3210, nokia 3310, nokia 3330, sony ericsson t68i, sony ericsson t610, sony ericsson t630, sharp gx30i, nokia 6670, nokia n70, sony ericsson g900, nokia 5800, samsung omnia, samsung wave, samsung corby, samsung monte, nokia 1800, sony ericsson xperia neo V, sony xperia U, sony xperia Z, lg nexus 4, sony xperia Z, sony xperia Z1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και μια επιπλέον κάρτα SD όπως αυτή: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm Κάνει καταρχάς για το κινητό;; Αν ναι πώς μπορώ να περάσω τα δεδομενα απο την κάρτα του κινητού στην καινούργια;; Με copy-paste απο τον υπολογιστή;;; ΥΓ: Χίλια συγνώμη για τα τρία συνεχόμενα μηνύματα!Δεν ξλερω πώς να τα ενώσω σε ένα!! Χιλια σύγνώμη!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Κοιτα να παρεις καποια καρτα με class10 , θα το δεις πανω στην καρτα μνημης μεσα σε ενα κυκλο θα εχει ενα νουμερα, αυτο ειναι το class της καρτας. Με copy-paste απο τον υπολογιστή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HiFi Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλησπερα. Εχει καταφερει κανενας να συνδεσει το neoV με λαπτοπ και να χρησιμοποιησει την συνδεση του υπολογιστη για το ιντερνετ? Βασικα δεν ξερω αν γινεται αλλα θα ηταν χρησιμο ειδικα για ενημερωσεις που ειναι πολλα MB. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korina12 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Κοιτα να παρεις καποια καρτα με class10 , θα το δεις πανω στην καρτα μνημης μεσα σε ενα κυκλο θα εχει ενα νουμερα, αυτο ειναι το class της καρτας. Με copy-paste απο τον υπολογιστή Αυτή που είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ κάνει;; Τέτοια πρέπει να είναι;; Απλώς θα κοιτάξω να λέω 10; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1982 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Σκέφτομαι επίσης να αγοράσω και μια επιπλέον κάρτα SD όπως αυτή: http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Memory-Cards/Transcend-microSDHC-8GB-with-SD-adaptor-class6-TS8GUSDHC6.htm Κάνει καταρχάς για το κινητό;; Αν ναι πώς μπορώ να περάσω τα δεδομενα απο την κάρτα του κινητού στην καινούργια;; Με copy-paste απο τον υπολογιστή;;; ΥΓ: Χίλια συγνώμη για τα τρία συνεχόμενα μηνύματα!Δεν ξλερω πώς να τα ενώσω σε ένα!! Χιλια σύγνώμη!!:cry::cry::cry::cry::cry::cry: Μια χαρα κανει για το κινητο.Απο οτι εχω διαβασει,γιατι στο δικο μου δεν το εκανα,με copy-paste μπορεις να τα περασεις. ericsson t39m-nokia 3230-sony ericsson xperia neo v Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Αυτή που είδα στο ΠΛΑΙΣΙΟ κάνει;; Τέτοια πρέπει να είναι;; Απλώς θα κοιτάξω να λέω 10; Σωστα, μια φορα θα την παρεις δεν θα αλλαζεις συνεχως καρτα, παρε μια με class 10 . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 γιατί ρε γμτ όταν μπαίνω ίντερνετ μου ανοίγει μόνο του το Facebook και τους Χάρτες?Τα κλείνω και πάλι ανοίγουν Κάποιο πρόγραμμα για να τα κλείνω μια και καλή και να μη ξανανοίγουν? Γιατί γίνεται αυτό? Μου τρώει μπαμ μπαμ τα ΜΒ απενεργοποιησε τα δεδομενα...μπορεις να τις κλεισεις και απο τις ρυθμισεις Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 απενεργοποιησε τα δεδομενα...μπορεις να τις κλεισεις και απο τις ρυθμισεις δηλαδή η λύση είναι να μην μπαίνω στο ίντερνετ??δεν νομίζω! Νομίζω βρίσκω άκρη...θα δείξει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Καλησπέρα, αυτή η κάρτα κάνει για το κινητό παιδιά? Samsung microSDHC 16GB Class 10 Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
z3et Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Οποιαδηποτε καρτα τυπου MicroSD(HC) κανει. Απο Class 2 64MB μεχρι Class 10 32GB. Πριν καποιες σελιδες ειχα αναφερει προβλημα στη δικια μου, τελικα ηταν κλειδωμενη (δεν εχω ιδεα πως ειχε γινει αυτο), την ξεκλειδωσα και ολα οκ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 δηλαδή η λύση είναι να μην μπαίνω στο ίντερνετ??δεν νομίζω! Νομίζω βρίσκω άκρη...θα δείξει θελω να ρωτησω και εγω κατι παρομοιο...επειδη οι περισσοτεροι εχουν κλειδωμενα wifi και δεν μπορω να μπαινω αν βγαινω εξω θελω να μπαινω 0.facebook.com..πως μπορω να μην χρεωνομαι απο πουθενα και να μπαινω στο 0.facebook? Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 θελω να ρωτησω και εγω κατι παρομοιο...επειδη οι περισσοτεροι εχουν κλειδωμενα wifi και δεν μπορω να μπαινω αν βγαινω εξω θελω να μπαινω 0.facebook.com..πως μπορω να μην χρεωνομαι απο πουθενα και να μπαινω στο 0.facebook? Aν δε παίζει κάνας τοπικός πάροχος:lol: για wifi τότε μόνη λύση για να μπεις είναι να χρεωθείς χρησιμοποιώντας τα data του παρόχου σου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts