Jump to content

HiFi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by HiFi

  1. Μια χαρα παει αυτο ειναι αληθεια, χωρις κολληματα κ εχω την εντυπωση οτι απο τοτε που εβαλα το juicedefender εχει κ καλυτερη αυτονομια.
  2. Καλησπερα σε ολους. Κατοχος NeoV εδω και ενα μηνα και μεχρι στιγμης ολα καλα. Μια απορια σχετικα με την μνημη του κινητου, ειμαι ρουτ κ εχω βαλει 24 εφαρμογες κ εχω σβησει κ αρκετες "μαμα". Ειναι φυσιολογικο η ελευθερη μνημη να ειναι μεταξυ 60-80mb? Μηπως ειναι λιγα κ πρεπει να ψαξω τι χρησιμοποιει την μνημη, η' δικαιολογειται απο τον αριθμο των εφαρμογων που εχει το κινητο?
  3. Αν και καθυστερημενα, το προβλημα το ελυσα. Ευχαριστω για την βοηθεια
  4. Καλησπερα. Εχει καταφερει κανενας να συνδεσει το neoV με λαπτοπ και να χρησιμοποιησει την συνδεση του υπολογιστη για το ιντερνετ? Βασικα δεν ξερω αν γινεται αλλα θα ηταν χρησιμο ειδικα για ενημερωσεις που ειναι πολλα MB.
  5. Εβγαλα τον κωδικο και παλι δεν συνδεεται. Προσπαθησα λιγο με τις ρυθμισεις ασφαλειας κ τελικα καταφερα να μην συνδεονται ουτε τα pc στο δικτυο!!!:p Παντως πριν το χαλασω τελειως προλαβα να δω οτι το καναλι ηταν το 6 οποτε μαλλον δεν ηταν αυτο το προβλημα. Παλι καλα που ειχα ακομα καλωδιο ethernet, αλλιως ουτε ιντερνετ δεν ειχα χρονιαρες μερες!!!:)
  6. Απλα ανοιγω το WIFI και οταν βρει το δικτυο βαζω τον κωδικο. Δεν ειμαι σιγουρος οτι καταλαβα τι εννοεις? Δεν το κατεχω κ πολυ... Προσπαθησα να σβησω το δικτυο στο κινητο αλλα το ξαναβρισκει κ βαζοντας τον κωδικο παλι δεν συνδεεται. Ο κωδικος ειναι 10ψηφιος κ στο κινητο το μονο που μου γραφει ειναι: Ασφαλεια WPA/WPA2 PSK κ ισχυς σηματος.
  7. AES encryption ειναι κ αυτο διαλεγω στο κινητο. Το NeoV ειναι καινουριο, δεν ειχε συνδεθει ποτε στο παλιο δικτυο με το WEP encryption....
  8. Καλησπερα σε ολουs. Μετα απο αλλαγη στο πρωτοκολλο ασφαλειας στο μοντεμ απο Wep σε Wap και ενω οι υπολογιστες συνδεονται κανονικα με τον καινουριο κωδικο, τα κινητα Sony Ericson Xperia NeoV k X10 δεν συνδεονται, ενω πριν την αλλαγη συνδεονταν μια χαρα. Μπορει να βοηθησει κανεις, δεν εχω ιδεα τι μπορει να φταιει και η Conn-X δεν μπορεσε να με βοηθησει δεν ειχαν ιδεα! Εχω τσεκαρει ο κωδικος ειναι σωστος! :)
  9. Περιμενουμε με ανυπομονησια, θα βοηθησεις πολυ κοσμο. Ευχαριστω εκ των προτερων
  10. Γεια χαρα παιδια. Σκεφτομαι να αγορασω το Gt505 με συνδεση στην Wind η' στην Cosmote. Στην Cosmote το κινητο εχει το cosmote my view και στην Wind το wind plus. Προκειται για καποιου ειδους υπηρεσιες στο ιντερνετ η' εχω καταλαβει λαθος. Ειναι κλειδωμενες οι συσκευες σε σχεση με αυτη πχ που πουλανε στο plaisio? Θα εχει τιποτα περιορισμους η' καμια σχεση. Ευχαριστω πολυ
×
×
  • Create New...