koloko Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 το σκεφτηκα και εγω γιατι το παρατηρησα οτι κλεινει οταν το βαζεις στο προσωπο αλλα το κανει και οταν το εχω κατω με ανοικτη ακροαση. παντως εκανα εχθες την αναβαθμιση και εκανε επανεκινηση και δεν το παρατηρησα σε 3-4 τηλεφωνηματα. hard reset πως αν επιτρεπετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 το σκεφτηκα και εγω γιατι το παρατηρησα οτι κλεινει οταν το βαζεις στο προσωπο αλλα το κανει και οταν το εχω κατω με ανοικτη ακροαση. παντως εκανα εχθες την αναβαθμιση και εκανε επανεκινηση και δεν το παρατηρησα σε 3-4 τηλεφωνηματα. hard reset πως αν επιτρεπετε? Πατάς στο dialer *#7370# Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 499 ευρώ στα media markt Πυλαίας..το είχαν σε μαύρο διαθέσιμο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 409 στο skroutz. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 το ξέρω..εκείνα είναι παραεισαγωγης όμως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsamadas Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 499 ευρώ στα media markt Πυλαίας..το είχαν σε μαύρο διαθέσιμο και αυτά παραεισαγωγής είναι ( γερμανικα ) :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
keysmith Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Συγνώμη αλλα όταν τα "ελληνικά" έχουν 680€ και της παραεισαγωγής έχουν 410€ τίθεται στα σοβαρά θέμα πιο θα πάρεις?? Δεν μιλάμε για 10-20€ μιλάμε για 270€!! (65% πάνω σε τιμή).:cry: Παίρνεις 2 να έχεις και ανταλλακτικά. :cool: Υπάρχει άνθρωπος που αγοράζει nokia 808 από Γερμανό, Voda, Public κτλ ως ελεύθερη συσκευή τις μετρητοίς?:confused: Μονο σε επιδότηση θα πάρουν κάποιοι και αυτοί κακώς είναι σίγουρο πως δεν τους συμφέρει (καλύτερα να βάλουν μικρότερη έκπτωση στο πάγιο και το αγοράσουν 410€). Παράθεση από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 Παραεισαγωγής ασυζητητί... αρκετά μας έπιασαν κότσους κάτι Γερμανοί, Wind κλπ. Και σιγά το κακό... εγγυήσεις ισχύουν, ελληνικά μπορούμε να βάλουμε, άρα κομπλέ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 μολις μου εβγαλε 4 νεες ενημερωσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 μολις μου εβγαλε 4 νεες ενημερωσεις.... μπορείς να μας πείς τι αφορούν? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. December 19, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2012 μπορείς να μας πείς τι αφορούν? Διόρθ. συμβατότητ. εφ/γών,Μεγάλη οθόνη Nokia,εφαρμογες microsoft,και κατι ακομη που δεν το επιασα γιατι πατησα αναβαθμιση αμεσως.παντως ηταν 44mb και προσθεσε νεα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sundayE7 Δημ. December 20, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2012 Διόρθ. συμβατότητ. εφ/γών,Μεγάλη οθόνη Nokia,εφαρμογες microsoft,και κατι ακομη που δεν το επιασα γιατι πατησα αναβαθμιση αμεσως.παντως ηταν 44mb και προσθεσε νεα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας Τα περισσότερα mb θα είναι απο τα microsoft apps Παράθεση The age of G2.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) Πολλοί λένε ότι διορθώθηκαν τα όποια θέματα με το wifi. http://betalabs.nokia.com/trials/wlan-software-update Μόλις απέκτησα το τέρας.!! Ετοιμάζω Χριστουγεννιάτικο cfw !!! Πάνω από 600ΜΒ ελέυθερο χώρο στο πρώτο boot!! :D Απενεργοποιημένα εφέ και φοβερή ταχύτητα. Ενδέχεται να καταφέρω να δουλευει και το Nokia Panorama !! ;) Καλή αρχή.... Πρώτη δοκιμαστική εσωτερικά στο δωμάτιο... :lol: Edited December 23, 2012 by lagoskon Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nkarr Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Καλως ήρθες στο club lagoskon! Χρήστης των cfw σου στο Ν8 για καιρό... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 καλως ηλθες κωστη στην οικογενεια pureview!!! αναμενουμε με ανυπομονησια το cfw (ειδικα εαν εχει απενεργοποιημενα τα εφε θα ειναι σουπερ!!) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nektaria Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 (edited) ειδικα εαν εχει απενεργοποιημενα τα εφε θα ειναι σουπερ!! καλημερα. QEffects :) Καλως ήρθες lagoskon :) Edited December 23, 2012 by nektaria Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Με απενεργοποιημένα τα εφέ παει σφαίρα αλλά προκαλεί προβλήματα στην κάμερα. Μερικες φορες δεν ξεκιναει και άλλες δεν επιστρέφει πάλι στην κάμερα αν έχεις δει την εικόνα. Οπότε μέχρι να βρεθεί σωστή λύση θα τα έχουμε. Εννοείται ότι το τέρας το πήραμε για την κάμερα!!! Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ktlk Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Επιτέλους....μετσ την πολύ καλη Νεκταρια και ο αρχοντας του modding....Αν μπορεις κατι να κανεις για raw τοτε ολα περνανε σε δεύτερη μοιρα Παράθεση KTLK Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chocbhed_6630 Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 καλημερα. QEffects :) Καλως ήρθες lagoskon :) δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτη η εφαρμογη....μια χαρα, την εβαλα και μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα απενεργοποιει τα εφε αλλα οχι ολα, πχ στην περιστροφη της οθονης ακομα το εφε ειναι ενεργο αλλα στα υπολοιπα ειναι οκ και το τηλεφωνο εγινε ακομα πιο γρηγορο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. December 23, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2012 Πολλοί λένε ότι διορθώθηκαν τα όποια θέματα με το wifi. http://betalabs.nokia.com/trials/wlan-software-update Μόλις απέκτησα το τέρας.!! Ετοιμάζω Χριστουγεννιάτικο cfw !!! Πάνω από 600ΜΒ ελέυθερο χώρο στο πρώτο boot!! :D Απενεργοποιημένα εφέ και φοβερή ταχύτητα. Ενδέχεται να καταφέρω να δουλευει και το Nokia Panorama !! ;) Καλή αρχή.... Πρώτη δοκιμαστική εσωτερικά στο δωμάτιο... :lol: Νομίζω το Nokia Panorama δουλεύει κανονικά. Εγώ στην στοκ ρομ το είχα περάσει κανονικά πριν το φλασάρω με την custom Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Κάπου είχα διαβάσει εδώ ότι δε δούλευε και το έβαλα στη ρομ. Δεν το είχα τσεκάρει. Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
impreza_sti Δημ. December 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2012 Υπενθυμίζω ότι εδώ δεν συζητάμε για εφαρμογές-firmware αλλά για συσκευές και συγκεκριμένα για το 808. :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] The only time I'm easy's when I'm Killed by death. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 H rom είναι έτοιμη. Επειδή όμως οι χρήστες του 808 είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα δε θα κάνω νέο θέμα ακόμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΡΜ . Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Moralas για τη βοήθειά του στον έλεγχο της ρομ. Αδυνατισμένη, γρήγορη, με νέα γραφικά στα widgets, εικονίδια μπαταρίας και πάνω μπάρας, με προσθήκες προγραμμάτων , αφαίρεση περιτών από αυτά που έχει βάλει η ΝΟΚΙΑ, με 630ΜΒ ελευθερο χώρο και πολλά ακόμα που υπάρχουν αναλυτικά στο txt αρχείο στο zip. Εχω επιλέξει βασικές αλλαγές που να της δίνουν ταχύτητα και αυτονομία συνεχίζοντας την ποιότητα από τη θρυλική SlimModed v2 του Ν8. Και το όνομα αυτής : PureSlim v1.0 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 τη λεει παιδια το 808 .ειμαι απο τους παλιους νοκιακες και ειδικα στα sympian αλλα απο το μεχρι το x6 .απο εκει και περα ειδα και ενος φιλου το ν8.σε σχεσει με τα iphone στην αποκριση τις οθονης ?εφαρμογες εχει τιποτα η τσουφ?γενικα τη λεει σε σχεσει με τα συχρονα android και ios? Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lagoskon Δημ. December 27, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2012 Εχουν γίνει πλέον εξειδικευμένα πολυεργαλεία άφταστης ποιότητας αλλά σε εφαρμογές , θέματα , παιχνίδια και ευκολίες πάς σε android . Αν θες όμως ποιοτικό τηλέφωνο με πολύ καλό σήμα, ποιότητα ήχου κλήσης, αυτονομία,usb on the go, ράδιο FM, FM πομπό, WiFi hotspot (με εφαρμογή) , Κάμερα ασυναγώνιστη, HDMI out, DLNA ,... πας σε 808 Παράθεση Xiaomi Mi 9T 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts