Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

το σκεφτηκα και εγω γιατι το παρατηρησα οτι κλεινει οταν το βαζεις στο προσωπο αλλα το κανει και οταν το εχω κατω με ανοικτη ακροαση. παντως εκανα εχθες την αναβαθμιση και εκανε επανεκινηση και δεν το παρατηρησα σε 3-4 τηλεφωνηματα. hard reset πως αν επιτρεπετε?

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

το σκεφτηκα και εγω γιατι το παρατηρησα οτι κλεινει οταν το βαζεις στο προσωπο αλλα το κανει και οταν το εχω κατω με ανοικτη ακροαση. παντως εκανα εχθες την αναβαθμιση και εκανε επανεκινηση και δεν το παρατηρησα σε 3-4 τηλεφωνηματα. hard reset πως αν επιτρεπετε?

Πατάς στο dialer

*#7370#

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

499 ευρώ στα media markt Πυλαίας..το είχαν σε μαύρο διαθέσιμο

και αυτά παραεισαγωγής είναι ( γερμανικα )

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Συγνώμη αλλα όταν τα "ελληνικά" έχουν 680€ και της παραεισαγωγής έχουν 410€ τίθεται στα σοβαρά θέμα πιο θα πάρεις?? Δεν μιλάμε για 10-20€ μιλάμε για 270€!! (65% πάνω σε τιμή).:cry: Παίρνεις 2 να έχεις και ανταλλακτικά. :cool:

Υπάρχει άνθρωπος που αγοράζει nokia 808 από Γερμανό, Voda, Public κτλ ως ελεύθερη συσκευή τις μετρητοίς?:confused: Μονο σε επιδότηση θα πάρουν κάποιοι και αυτοί κακώς είναι σίγουρο πως δεν τους συμφέρει (καλύτερα να βάλουν μικρότερη έκπτωση στο πάγιο και το αγοράσουν 410€).

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

Παραεισαγωγής ασυζητητί... αρκετά μας έπιασαν κότσους κάτι Γερμανοί, Wind κλπ. Και σιγά το κακό... εγγυήσεις ισχύουν, ελληνικά μπορούμε να βάλουμε, άρα κομπλέ!

μολις μου εβγαλε 4 νεες ενημερωσεις....

μπορείς να μας πείς τι αφορούν?

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

μπορείς να μας πείς τι αφορούν?

Διόρθ. συμβατότητ. εφ/γών,Μεγάλη οθόνη Nokia,εφαρμογες microsoft,και κατι ακομη που δεν το επιασα γιατι πατησα αναβαθμιση αμεσως.παντως ηταν 44mb και προσθεσε νεα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας

Διόρθ. συμβατότητ. εφ/γών,Μεγάλη οθόνη Nokia,εφαρμογες microsoft,και κατι ακομη που δεν το επιασα γιατι πατησα αναβαθμιση αμεσως.παντως ηταν 44mb και προσθεσε νεα εικονιδια στην επιφανεια εργασιας

Τα περισσότερα mb θα είναι απο τα microsoft apps

The age of G2....

Πολλοί λένε ότι διορθώθηκαν τα όποια θέματα με το wifi.

http://betalabs.nokia.com/trials/wlan-software-update

Μόλις απέκτησα το τέρας.!!

Ετοιμάζω Χριστουγεννιάτικο cfw !!!

Πάνω από 600ΜΒ ελέυθερο χώρο στο πρώτο boot!! :D

Απενεργοποιημένα εφέ και φοβερή ταχύτητα.

Ενδέχεται να καταφέρω να δουλευει και το Nokia Panorama !! ;)

Καλή αρχή....

Πρώτη δοκιμαστική εσωτερικά στο δωμάτιο... :lol:

Edited by lagoskon
Xiaomi Mi 9T 128GB

καλως ηλθες κωστη στην οικογενεια pureview!!! αναμενουμε με ανυπομονησια το cfw (ειδικα εαν εχει απενεργοποιημενα τα εφε θα ειναι σουπερ!!)

ειδικα εαν εχει απενεργοποιημενα τα εφε θα ειναι σουπερ!!

καλημερα. QEffects :)

Καλως ήρθες lagoskon :)

Edited by nektaria

Με απενεργοποιημένα τα εφέ παει σφαίρα αλλά προκαλεί προβλήματα στην κάμερα. Μερικες φορες δεν ξεκιναει και άλλες δεν επιστρέφει πάλι στην κάμερα αν έχεις δει την εικόνα. Οπότε μέχρι να βρεθεί σωστή λύση θα τα έχουμε. Εννοείται ότι το τέρας το πήραμε για την κάμερα!!!
Xiaomi Mi 9T 128GB

Επιτέλους....μετσ την πολύ καλη Νεκταρια και ο αρχοντας του modding....Αν μπορεις κατι να κανεις για raw τοτε ολα περνανε σε δεύτερη μοιρα
KTLK

καλημερα. QEffects :)

Καλως ήρθες lagoskon :)

δεν ηξερα οτι υπηρχε αυτη η εφαρμογη....μια χαρα, την εβαλα και μεχρι στιγμης δεν εχω παρατηρησει καποιο προβλημα

απενεργοποιει τα εφε αλλα οχι ολα, πχ στην περιστροφη της οθονης ακομα το εφε ειναι ενεργο αλλα στα υπολοιπα ειναι οκ και το τηλεφωνο εγινε ακομα πιο γρηγορο

Πολλοί λένε ότι διορθώθηκαν τα όποια θέματα με το wifi.

http://betalabs.nokia.com/trials/wlan-software-update

Μόλις απέκτησα το τέρας.!!

Ετοιμάζω Χριστουγεννιάτικο cfw !!!

Πάνω από 600ΜΒ ελέυθερο χώρο στο πρώτο boot!! :D

Απενεργοποιημένα εφέ και φοβερή ταχύτητα.

Ενδέχεται να καταφέρω να δουλευει και το Nokia Panorama !! ;)

Καλή αρχή....

Πρώτη δοκιμαστική εσωτερικά στο δωμάτιο... :lol:

Νομίζω το Nokia Panorama δουλεύει κανονικά. Εγώ στην στοκ ρομ το είχα περάσει κανονικά πριν το φλασάρω με την custom

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Κάπου είχα διαβάσει εδώ ότι δε δούλευε και το έβαλα στη ρομ. Δεν το είχα τσεκάρει.
Xiaomi Mi 9T 128GB

Υπενθυμίζω ότι εδώ δεν συζητάμε για εφαρμογές-firmware αλλά για συσκευές και συγκεκριμένα για το 808. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

The only time I'm easy's when I'm Killed by death.

H rom είναι έτοιμη. Επειδή όμως οι χρήστες του 808 είμαστε μετρημένοι στα δάκτυλα δε θα κάνω νέο θέμα ακόμα. Αν κάποιος ενδιαφέρεται ας μου στείλει ΡΜ .

Θέλω να ευχαριστήσω το φίλο Moralas για τη βοήθειά του στον έλεγχο της ρομ.

Αδυνατισμένη, γρήγορη, με νέα γραφικά στα widgets, εικονίδια μπαταρίας και πάνω μπάρας, με προσθήκες προγραμμάτων , αφαίρεση περιτών από αυτά που έχει βάλει η ΝΟΚΙΑ, με 630ΜΒ ελευθερο χώρο και πολλά ακόμα που υπάρχουν αναλυτικά στο txt αρχείο στο zip. Εχω επιλέξει βασικές αλλαγές που να της δίνουν ταχύτητα και αυτονομία συνεχίζοντας την ποιότητα από τη θρυλική SlimModed v2 του Ν8.

Και το όνομα αυτής : PureSlim v1.0

Xiaomi Mi 9T 128GB

τη λεει παιδια το 808 .ειμαι απο τους παλιους νοκιακες και ειδικα στα sympian αλλα απο το μεχρι το x6 .απο εκει και περα ειδα και ενος φιλου το ν8.σε σχεσει με τα iphone στην αποκριση τις οθονης ?εφαρμογες εχει τιποτα η τσουφ?γενικα τη λεει σε σχεσει με τα συχρονα android και ios?
Γιαννης

Εχουν γίνει πλέον εξειδικευμένα πολυεργαλεία άφταστης ποιότητας αλλά σε εφαρμογές , θέματα , παιχνίδια και ευκολίες πάς σε android . Αν θες όμως ποιοτικό τηλέφωνο με πολύ καλό σήμα, ποιότητα ήχου κλήσης, αυτονομία,usb on the go, ράδιο FM, FM πομπό, WiFi hotspot (με εφαρμογή) , Κάμερα ασυναγώνιστη, HDMI out, DLNA ,... πας σε 808
Xiaomi Mi 9T 128GB