Jump to content

[Επίσημο] Nokia 808 PureView

stendor
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

συνεβη 2-3 φορες που τραβηξα βιντεο,ο ηχος σε καποια σημεια του βιντεο βγαινει απο ενα ηχειο μονο και μετα απο λιγο διορθωνεται..τα βιντεο ηταν απο γαμο και συναυλια που ηταν σχετικα δυνατος ο ηχος

Το ένα σου μικρόφωνο (το δεξί ή το αριστερό, το 808 έχει 2 μικρόφωνα) πρέπει να έχει κάποιο "θέμα" (κακή επαφή; θέμα λογισμικού; )

από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

• Απαντήσεις 3,1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το ένα σου μικρόφωνο (το δεξί ή το αριστερό, το 808 έχει 2 μικρόφωνα) πρέπει να έχει κάποιο "θέμα" (κακή επαφή; θέμα λογισμικού; )
λες να το στειλω στη νοκια να το φτιαξουνε?το καλυπτει η εγγυηση φανταζομαι

με τα κοκκινα ματια τι κανουμε???? υπαρχουνε τιποτα ρυθμισεις???? σε ολες τις φωτο ολοι εχουμε κοκκινα ματια. τι φταιει????

θα θελα επισης να ρωτησω το εξης: οταν διαβασω ενα εισερχομενο μηνυμα δεν μου βγαζει στην ιδια οθονη επιλογη για απαντηση. πρεπει να παω σε συνταξη νεου μηνυματος απο την αρχη. γιατι το κανει αυτο και πως διορθωνεται???

Edited by impreza_sti
Απαγορεύεται η γραφή τύπου sms

με τα κοκκινα ματια τι κανουμε???? υπαρχουνε τπτ ρυθμισεις???? σε ολες τις φωτο ολοι εχουμε κοκκινα ματια. τι φταιει????

αυτό γίνεται ασφαλώς μονο όταν χρησιμοποιείς φλας και έχει να κάνει με την κοντινή θέση/απόσταση του φλας από τον φακό και την φύση των ματιών (που είναι κόκκινα εντός). Να μην χρησιμοποιείς φλας θα έλεγα εγώ δλδ forced off :p Υπάρχει και η επιλογή red eye reduction που το κινητό ρίχνει δύο φλασιές (πρώτη για να κλείσουν λίγο οι κόρες των ματιών). Οπως λέει η λέξη αυτό είναι "reduction" (όχι εξάλειψη)..

λες να το στειλω στη νοκια να το φτιαξουνε?το καλυπτει η εγγυηση φανταζομαι

βεβαιώσου ότι είναι hardware θέμα πρώτα (μάλλον το πάνω μικρόφωνο δίπλα στην hdmi έχει θέμα, αλλιως θα το είχες παρατηρήσει και στις κλείσεις).

Edited by keysmith
από Ericsson GF 788 ξεκινήσαμε μη σου πω από motorola c520.. By Keysmith

βεβαιώσου ότι είναι hardware θέμα πρώτα (μάλλον το πάνω μικρόφωνο δίπλα στην hdmi έχει θέμα, αλλιως θα το είχες παρατηρήσει και στις κλείσεις).

ευχαριστω..τελικα,ηταν δικο μου λαθος..καλυπτα το ενα μικροφωνο με το δαχτυλο και μπουκωνε...τα μικροφωνα του 808 ειναι πανω και κατω και θελει προσοχη στο κρατημα

Το τελευταίο καλησπέρα από ΄μένα στην παρέα του 808. Τέλος το symbian πλέον και για ΄μένα :( Δυστυχώς το 808 μου υπέκυψε στα τραύματά του μετά από ελεύθερη πτώση :( Μόλις δοκιμάσω για λίγες μέρες το 925 που αγόρασα, θα γράψω ένα συγκριτικό ανάμεσα στα δύο,αλλά και σε symbian με wp :) Αν μπορώ να βοηθήσω σε κάτι,όποιος θέλει μπορεί να μου στείλει πμ. Ευχαριστώ για την καλή παρέα :)

Εννοείται ότι θα μας λείψουν οι συμβουλές και προτάσεις σου. Κρίμα για το άδοξο τέλος του 808 σου. :(

Αν κάποια στιγμή έρθουμε στα wp, σίγουρα θα βοηθήσεις πολύ εμάς τους symbianάκηδες μιάς και θα τα έχεις symbianοποιήσει όσο πάνε ως τότε, οπότε θα είσαι πολύτιμη. Φυσικά περιμένουμε το συγκριτικό, ήθελα να στο στείλω και σε pm. Μόλις τα βολευτείς και τα σετάρεις στα μέτρα σου όμως! Άντε με γειά το 925.

Εννοείται ότι θα μας λείψουν οι συμβουλές και προτάσεις σου. Κρίμα για το άδοξο τέλος του 808 σου. :(

Αν κάποια στιγμή έρθουμε στα wp, σίγουρα θα βοηθήσεις πολύ εμάς τους symbianάκηδες μιάς και θα τα έχεις symbianοποιήσει όσο πάνε ως τότε, οπότε θα είσαι πολύτιμη. Φυσικά περιμένουμε το συγκριτικό, ήθελα να στο στείλω και σε pm. Μόλις τα βολευτείς και τα σετάρεις στα μέτρα σου όμως! Άντε με γειά το 925.

Ποτέ σε WP !! αυτοί μας έφαγαν το symbian μας :cry: !! Σε ευχαριστούμε για την βοήθεια σου τόσα χρόνια. :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Καλή συνέχεια στο επόμενο λειτουργικό. Αν δεν έχεις τι να κάνεις το 808 και δε θες να το κρατήσεις , θα μου άρεσε να το έχω για πιθανά ανταλλακτικά στο δικό μου.

Ευχαριστώ

Xiaomi Mi 9T 128GB

Καλή συνέχει και από μένα....πάντως πολύ κρίμα νιώθω ότι με το πέρασμα του χρόνου ένας ένας θα ''φευγουμε'' από το 808 είτε γιατί μας χάλασε είτε γιατί βρήκαμε κάτι άλλο καλύτερο κλπ. πολύ κρίμα για το 808 και για το symbian...για όσο αντέξει πάντως το δικό μου 808 δεν το αλλάζω.....

Καλή συνέχεια στο επόμενο λειτουργικό. Αν δεν έχεις τι να κάνεις το 808 και δε θες να το κρατήσεις , θα μου άρεσε να το έχω για πιθανά ανταλλακτικά στο δικό μου.

Ευχαριστώ

Ότι μπορούσα να σώσω το έστειλα σήμερα στον moralas. Τι να το κάνω το νέο λειτουργικό αν δεν μπορώ να "μαγειρέψω" ? Θα επανέλθω με εντυπώσεις :)

Ότι μπορούσα να σώσω το έστειλα σήμερα στον moralas. Τι να το κάνω το νέο λειτουργικό αν δεν μπορώ να "μαγειρέψω" ? Θα επανέλθω με εντυπώσεις :)

Έλεος...... Αυτός έχει 3 ήδη......... !!!!!!!!!! :):):)

Ευχαριστώ πάντως ...

Xiaomi Mi 9T 128GB

Έλεος...... Αυτός έχει 3 ήδη......... !!!!!!!!!! :):):)

Ευχαριστώ πάντως ...

Χαχαχαχα! Άρα θα χρειαστώ περισσότερα ανταλλακτικά!

μη παθεις οτι και η Νεκταρια Τασο? :p

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλησπέρα. Ρίξτε μια ματιά εδώ.

808 vs 925 όπως το είδα εγώ,μετά από 8 μέρες χρήσης 925.

Τελικό συμπέρασμα...

Σε όσους έχουν το 808 προτείνω να περιμένουν κι άλλο πρίν πάρουν απόφαση να κάνουν την μετάβαση σε wp. Σε αυτόυς που

θέλουν να πάρουν αύριο wp προτείνω οπωσδήποτε nokia,αλλά όχι με 16gb μνήμη. Πάντως για το χρήματα που κοστίζει το κινητό,σε σκρουτζομάγαζα, είναι από τις κορυφαίες επιλόγες.

Αφού με ανέφερες κιόλας στα μείον ( χε χε ... ) θα κάτσω και εγώ εδώ για την ώρα και βλέπουμε τι θα βγάλει το Φεβ 14 σαν φωτο ναυαρχίδα με τα Blue 8.1 και το εξετάζουμε
Xiaomi Mi 9T 128GB

Αφού με ανέφερες κιόλας στα μείον ( χε χε ... ) θα κάτσω και εγώ εδώ για την ώρα και βλέπουμε τι θα βγάλει το Φεβ 14 σαν φωτο ναυαρχίδα με τα Blue 8.1 και το εξετάζουμε

εσύ και ο moralas σίγουρα στα μείον ;) :):D

Νομίζω πως η απόφαση σου είναι η πιο σωστή.

Δε βλέπω λόγο αλλαγής. Οκ δε πετάω με ταχύτητα φωτός στο ιντερνετ αλλά ποτέ δεν ήμουν fan σερφαρίσματος στις 4 ή 5''... Οι φωτογραφίες δείχνουν να είναι ακόμα οι καλύτερες σε κινητό, ειδικά αν ξέρεις ρυθμίσεις, και πρόσφατα αγόρασα τηλεόραση led με όλα τα έξτρα (wifi, smart κτλ). Ε λοιπόν δεν υπάρχει καλύτερο πράγμα από το να streamάρεις βίντεο(1080p), μουσική, φωτογραφίες, ή ταινίες(!) με μια συσκευή που πλησιάζει διαιτία, με καμία απολύτως δυσκολία. Δε ξέρω τι άλλο να ζητήσει κανείς..

(άσχετο, στο τσακ απέτρεψα κάποιον εξυπνάκια να συνδεθεί στην τηλεόραση με galaxy s4, μου είχε βγάλει αντίστροφη μέτρηση αν δε πατούσα ακύρωσει και αποκλεισμό θα συνδεόταν... έκλεισα το wifi και οκ:D)

Στο τελευταίο camera pro, όταν τραβάς με 38 ή 41 mp αποθηκέυει και την ίδια φωτογραφία σε 5... :lol::lol::D πόσο τρολιά στο 1020???

Χαιρετώ την παρέα!

Μετά από προτροπή του συμφορουμίτη moralas στο ερώτημα που είχα θέσει (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377577) προχώρησα κι εγώ στην παραγγελία ενός 808 το οποίο παρέλαβα εχθές ως αντικαταστάτη του C6-01.

Ως τώρα βρίσκω τα 3 στοιχεία που μου έλειπαν απ' το C6: καλού μεγέθους οθόνη, σοβαρή κάμερα (yeaah autofocus) και καλύτερο performance (CPU, RAM). Πραγματικά κατηγορώ το C6-01 που ήταν τόσο αξιόλογο που δε με έβαλε στη διαδικασία να ψαχτώ για το 808 νωρίτερα :-)

Πάμε λοιπόν:

Με το που το σύνδεσα (χωρίς SIM) μου έβγαλε το nokia suite κάποια updates (για 3G, SMS, wireless, twitter κλπ). Δεν κατάφερα να τα κάνω όλα μαζί γιατί κάπου έσκαγε η διαδικασία παρόλο που φαινόταν να περνάνε όλα κανονικά. Τέλος πάντων, βάζοντάς τα 2-3 μαζί τα πέρασε τελικά.

Το συγχρονισμό μεταξύ των τηλεφώνων τον ξεκίνησα χειροκίνητα απ' το 808 (αυτόματα στο βγάζει μόνο αν βάλεις SIM) αλλά μου φάνηκε υπερβολικά αργός. Στην αρχή ζήτησε σύνδεση bluetooth αλλά μετά έφτιαξε κάτι σαν adhoc wireless. Δεν ξέρω τι το έκανε, η ταχύτητα πάντως ήταν για κλάμματα. Τελικά έκανα restore ένα backup επαφών, σημειώσεων κλπ που είχα πριν κάνει απ' το nokia suite.

Μ' άρεσε που η φωνητική κλήση δούλεψε αμέσως (#1 feature για μένα) ενώ όταν στο C6-01 είχα πάει από Anna σε Belle έπρεπε να κάνω refresh μία-μία τις επαφές (και τελικά το ξαναγύρισα σε Anna :-P )

Ως τώρα μου λείπουν απ' την Anna τα πολυσυζητημένα notifications widget καθώς και το ότι στο calendar widget η Anna μπορούσε να δείξει και παραπάνω από 1 ημέρες μετά... Δεν πειράζει...

Βλέπω ότι εδώ το cfw του lagoscon είναι must. Προσωπικά το βρίσκω πολύ εντάξει το κινητό, αλλά εσείς έχετε δει καλύτερα τη διαφορά. Αν μου πει κάποιος ότι η διαφορά είναι σημαντική θα το προχωρήσω.

Με το lagoscon νομίζω μπορώ να βάλω και unsigned εφαρμογές? (Η ερώτηση νομίζω έχει πάψει να είναι "πονηρή", σωστά?)

Αυτά για την ώρα και θα τα ξαναπούμε, ελπίζω όχι για προβλήματα αλλά για εμπειρίες! :mobile:

Edited by rayden

Χαιρετώ την παρέα!

Μετά από προτροπή του συμφορουμίτη moralas στο ερώτημα που είχα θέσει (http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=377577) προχώρησα κι εγώ στην παραγγελία ενός 808 το οποίο παρέλαβα εχθές ως αντικαταστάτη του C6-01.

Ως τώρα βρίσκω τα 3 στοιχεία που μου έλειπαν απ' το C6: καλού μεγέθους οθόνη, σοβαρή κάμερα (yeaah autofocus) και καλύτερο performance (CPU, RAM). Πραγματικά κατηγορώ το C6-01 που ήταν τόσο αξιόλογο που δε με έβαλε στη διαδικασία να ψαχτώ για το 808 νωρίτερα :-)

Πάμε λοιπόν:

Με το που το σύνδεσα (χωρίς SIM) μου έβγαλε το nokia suite κάποια updates (για 3G, SMS, wireless, twitter κλπ). Δεν κατάφερα να τα κάνω όλα μαζί γιατί κάπου έσκαγε η διαδικασία παρόλο που φαινόταν να περνάνε όλα κανονικά. Τέλος πάντων, βάζοντάς τα 2-3 μαζί τα πέρασε τελικά.

Το συγχρονισμό μεταξύ των τηλεφώνων τον ξεκίνησα χειροκίνητα απ' το 808 (αυτόματα στο βγάζει μόνο αν βάλεις SIM) αλλά μου φάνηκε υπερβολικά αργός. Στην αρχή ζήτησε σύνδεση bluetooth αλλά μετά έφτιαξε κάτι σαν adhoc wireless. Δεν ξέρω τι το έκανε, η ταχύτητα πάντως ήταν για κλάμματα. Τελικά έκανα restore ένα backup επαφών, σημειώσεων κλπ που είχα πριν κάνει απ' το nokia suite.

Μ' άρεσε που η φωνητική κλήση δούλεψε αμέσως (#1 feature για μένα) ενώ όταν στο C6-01 είχα πάει από Anna σε Belle έπρεπε να κάνω refresh μία-μία τις επαφές (και τελικά το ξαναγύρισα σε Anna :-P )

Ως τώρα μου λείπουν απ' την Anna τα πολυσυζητημένα notifications widget καθώς και το ότι στο calendar widget η Anna μπορούσε να δείξει και παραπάνω από 1 ημέρες μετά... Δεν πειράζει...

Βλέπω ότι εδώ το cfw του lagoscon είναι must. Προσωπικά το βρίσκω πολύ εντάξει το κινητό, αλλά εσείς έχετε δει καλύτερα τη διαφορά. Αν μου πει κάποιος ότι η διαφορά είναι σημαντική θα το προχωρήσω.

Με το lagoscon νομίζω μπορώ να βάλω και unsigned εφαρμογές? (Η ερώτηση νομίζω έχει πάψει να είναι "πονηρή", σωστά?)

Αυτά για την ώρα και θα τα ξαναπούμε, ελπίζω όχι για προβλήματα αλλά για εμπειρίες! :mobile:

Για την must custom rom που φοράμε πολλοί, ένα σου λέω.. αν πιστεύεις πως το κινητό σου πετάει, μετά θα πηγαίνει με ταχύτητα του φωτός... Απλά ερχόμενος απο C6-01 είναι λογικό να πιστεύεις πως πιο γρήγορο δεν γίνεται.. και εγώ απο Ν8 ήρθα στο 808 :)

Τhere is nothing more powerful than the human being itself ,

Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!:

Oneplus 5 - 128GB

Χαιρετώ την παρέα!

Καλώς τον!

Θα βρεις κιάλλα πίστεψέ με.

Πάμε λοιπόν:

Από την αρχή έπρεπε να βάλεις nokia suite και τίποτα άλλο. Πάντως με τη "μεταφορά δεδομένων" της nokia που είναι μέσα στο κινητό, από Ν8 σε 808 και από 808 σε 808, πάει σφαίρα.

Δε σου λείπει τίποτα. calendar widget δοκιμασμένο που το λειτουργώ εγώ. Το notifications widget υπάρχει, πως και δε το βρήκες? Ή μήπως είναι σε κάποια αναβάθμιση που δεν έχεις κάνει ακόμα?

Εννοείται ότι θα βάλεις lagoskon firmware. Όταν το πάρεις απόφαση μας λες ότι βοήθεια χρειαστείς. Καταρχήν δε πρέπει να έχεις ελληνικά αφού το πήρες από ebay, σωστά?