mpapad Δημ. June 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2013 μετά το update για το mail ... Παρατήρησα πως δεν υπάρχει πλέον push notification και πως max είναι ανα 5 λεπτά η ενημέρωση. Συνέβει και σε άλλον αυτό? Αυτό ήταν από προηγούμενο update. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
monster1971 Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Καλημερα παιδιά. με την αναβάθμιση μέχρι ποσά mb μπορούμε να στειλουμε mail? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Είτε έχεις αναβάθμιση είτε όχι, προσωπικά δεν έχω βρει κάποιο όριο αν σετάρεις το email σου εκτός server nokia. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Είτε έχεις αναβάθμιση είτε όχι, προσωπικά δεν έχω βρει κάποιο όριο αν σετάρεις το email σου εκτός server nokia. βασικά υπάρχει το όριο του κάθε server. :p . Αναμεσα στα 20 και 30 mb κυμαινονται Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 βασικά υπάρχει το όριο του κάθε server. :p . Αναμεσα στα 20 και 30 mb κυμαινονται Άλλο αν έχεις όριο από τον mail client σου, εκεί δε μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα από το να πληρώσεις νομίζω. Eδώ λέω για τη nokia που σε περιόριζε στα 2mb.:) Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2013 Άλλο αν έχεις όριο από τον mail client σου, εκεί δε μπορείς να κάνεις τίποτα πέρα από το να πληρώσεις νομίζω. Eδώ λέω για τη nokia που σε περιόριζε στα 2mb.:) ναι ξέρω, απλά είπα για τον client. Εγώ πάντως μετάνοιωσα που έκανα το mail update, μόλις τελειώσει η εξεταστική θα φύγει φλασάρισμα με pureslim 2.01 και το update ΔΕΝ θα γίνει ξανά.. Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Έκανα το λάθος και έκανα το mail update. Eίναι ιδέα μου ή το τηλέφωνο έγινε πιο αργό? Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Έκανα το λάθος και έκανα το mail update. Eίναι ιδέα μου ή το τηλέφωνο έγινε πιο αργό? Δεν έχω βιώσει μείωση στην ταχύτητα του τηλεφώνου, αλλά σίγουρα τα πράγματα με τον συγχρονισμό των επαφών και του ημερολογίου απο το gmail και το hotmal πλέον κάνει ανανέωση max ανά 5 λεπτά. Λες και γύρισα σε Symbian^3 .. Edited June 16, 2013 by impreza_sti Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Το close up είναι το macro, το infinity αν δεν κάνω λάθος είναι για τοπία, το hyper-focal για ποιά χρήση ενδείνυνται ? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aneroll Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Το close up είναι το macro, το infinity αν δεν κάνω λάθος είναι για τοπία, το hyper-focal για ποιά χρήση ενδείνυνται ? απο τι εχω καταλαβει ειναι παρομοιο με το infinity απλα θα βγαλει καθαρο και το τοπιο μεχρι το απειρο αλλα και το κοντινο αντικειμενο αν υπαρχει. επισης εχω ακουσει οταν θελουμε να κοκαλοσουμε μια κινηση πχ καποιος που χωρευει βαζουμε hyperfocal και φλας. καλο θα ταν καποιος να μας πει περισσοτερα πανω σε αυτο αλλα στο περιπου ειναι αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 απο τι εχω καταλαβει ειναι παρομοιο με το infinity απλα θα βγαλει καθαρο και το τοπιο μεχρι το απειρο αλλα και το κοντινο αντικειμενο αν υπαρχει. επισης εχω ακουσει οταν θελουμε να κοκαλοσουμε μια κινηση πχ καποιος που χωρευει βαζουμε hyperfocal και φλας. καλο θα ταν καποιος να μας πει περισσοτερα πανω σε αυτο αλλα στο περιπου ειναι αυτο. Εστιάζει σταθερά από 3 μέτρα περίπου μέχρι το άπειρο. Οπότε γλυτώνεις χρόνο εστίασης και τραβάς πιο άμεσα. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2013 Εστιάζει σταθερά από 3 μέτρα περίπου μέχρι το άπειρο. Οπότε γλυτώνεις χρόνο εστίασης και τραβάς πιο άμεσα. άρα γιατί υπάρχει και το infinity? ποιές οι διαφορές? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 άρα γιατί υπάρχει και το infinity? ποιές οι διαφορές? Το Infinity ουσιαστικά δεν εστιάζει οπότε τραβάς φώτος ακόμα ποιο γρήγορα, ουσιαστικά ακαριαία, είναι κυρίως για τοπία και γενικά αντικείμενα που είναι πάνω από 20 μέτρα μακριά σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SaintPetrouil Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 Το Infinity ουσιαστικά δεν εστιάζει οπότε τραβάς φώτος ακόμα ποιο γρήγορα, ουσιαστικά ακαριαία, είναι κυρίως για τοπία και γενικά αντικείμενα που είναι πάνω από 20 μέτρα μακριά σου. α οκ ! thanks! Πάντως και τα τοπία δηλαδή με το hyperfocal είμαστε οκ να τα τραβάμε? Παράθεση Τhere is nothing more powerful than the human being itself , Οι φωτογραφικές μου στιγμές --> flickr - instagram :!: Oneplus 5 - 128GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karamela693 Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 α οκ ! thanks! Πάντως και τα τοπία δηλαδή με το hyperfocal είμαστε οκ να τα τραβάμε? Ναι φυσικά!!! Απλά με το Infinity τραβάς ποιο γρήγορα φώτος άλλα και με το Hyperfocal μια χαρά μπορείς να τραβάς τοπία!!! Οταν έχεις καλό φωτισμό μια χαρά ειναι και το Hyperfocal άλλα όταν θέλεις να τραβήξεις τοπίο ή ουρανό ειδκά βράδυ τότε το infinity είναι μονόδρομος. βέβαια και στο auto να βάλεις την μηχανή τότε Infinity θα επιλέξει και αυτή!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THED Δημ. June 20, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2013 κατεβασα την εφαρμογη sports tracker και παρατηρησα οτι δεν κλειδωνει δορυφορους με τιποτα....εχει κανεις το ιδιο προβλημα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dmam27 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 χρησιμοποιώ το sports tracker σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 χρησιμοποιώ το sports tracker σχεδόν κάθε μέρα και δεν έχει τέτοιο πρόβλημα. Eνεργοποίησε το A-gps για να κατεβάσει το αρχείο με τις τροχιές των δορυφόρων και να κλειδώσει γρήγορα. Αν είχες 1 μήνα να ανοίξεις χάρτες και δεν βάλεις Α-gps, μπορεί να κάνει και 30 λεπτά να κλειδώσει... Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Eνεργοποίησε το A-gps για να κατεβάσει το αρχείο με τις τροχιές των δορυφόρων και να κλειδώσει γρήγορα. Αν είχες 1 μήνα να ανοίξεις χάρτες και δεν βάλεις Α-gps, μπορεί να κάνει και 30 λεπτά να κλειδώσει... Πως το ενεργοποιουμε το A-gps γιατι κι εμενα με ενδιαφερει...Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 21, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2013 Πως το ενεργοποιουμε το A-gps γιατι κι εμενα με ενδιαφερει...Ευχαριστω Ρυθμίσεις--> Ρυθμίσεις Εφαρμογών ---> Εντοπισμός Θέσης ---> Εύρεση της θέσης μου ---> Μέθοδοι εντοπισμού θέσης ---> τσεκάρουμε το "Υποβοηθούμενο GPS" Kαι φυσικά για να δουλέψει πρέπει να έχουμε ανοίξει την σύνδεση δεδομένων. Το κινητό κατεβάζει ένα αρχειάκι με της τροχιές των δορυφόρων για καμιά εβδομάδα. Δεν χρειάζεται μετά να έχουμε ανοιχτή τη σύνδεση δεδομένων. Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Aν μια συσκευή είναι branded vodafone Ελλάδας και αφαιρέσουμε το menu και επαναφέρουμε της ΝΟΚΙΑ θα έχω πρόβλημα με τις αναβαθμήσεις;Υπάρχει περίπτωση αν κάνω αναβάθμιση μέσω WIFI να επανέλθει το VODAFONE ΜΕΝU;Το ίδιο θα ισχύει και για όλα τα symbian belle fp2;Ρωτάω γιατί φίλος θα πάρει το 808 και το 700 και δεν θέλει να υπάρχει τίποτα σχετικό από VODAFONE μέσα. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Aν μια συσκευή είναι branded vodafone Ελλάδας και αφαιρέσουμε το menu και επαναφέρουμε της ΝΟΚΙΑ θα έχω πρόβλημα με τις αναβαθμήσεις;Υπάρχει περίπτωση αν κάνω αναβάθμιση μέσω WIFI να επανέλθει το VODAFONE ΜΕΝU;Το ίδιο θα ισχύει και για όλα τα symbian belle fp2;Ρωτάω γιατί φίλος θα πάρει το 808 και το 700 και δεν θέλει να υπάρχει τίποτα σχετικό από VODAFONE μέσα. Πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις δε θα έχει γιατί δε προβλέπονται και πολλές αναβαθμίσεις πια... :D Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Πρόβλημα με τις αναβαθμίσεις δε θα έχει γιατί δε προβλέπονται και πολλές αναβαθμίσεις πια... :D Π.χ κάτι ενημερώσεις για sms,ημερολόγιο κτλ που έχει αν κάνει αποδοχή θα παραμείνει το νέο μενού και δεν θα επαναφέρει της VODAFONE σωστά; Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Moralas Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ότι ενημερώσεις και να είναι αν θέλει να τις κάνει, μπορεί γιατί υπάρχουν τα αρχεία εγκατάστασης, οπότε τα κάνει και μόνος του ότι firmware και να βάλει. Απλά ρώτα εδώ και θα σου πούμε. Παράθεση monthly top 10 house mix set on video Anastasio@soundcloud Anastasio@mixcloud Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. June 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2013 καλησπέρα. "ρίξε" το παρακάτω αρχείο στο c\private\10202be9\persists με τον x-plore και κάνε restart το κινητό σου. Αν σου πει για αντικατάσταση πατάς yes :) Ποιο mod ενεργοποιουμε στο rom patcher ουτως ωστε να μας αφησει να αντιγραψουμε το αρχειο στο c?Ευχαριστω Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts