wpandroidios Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 (edited) Λοιπόν,αποφάσισα κι εγώ επιτέλους να κάνω αναβάθμιση σε jb.Δεν φανταζόμουν ότι είναι τόσο εύκολο.LEO τέλειος οδηγός φίλε μου. Εντυπώσεις; Η μπαταρία έχω την εντύπωση ότι τελειώνει πιο γρήγορα αλλά επειδή το στήνω το κινητό από την αρχή δεν είμαι σιγουρος. Η κάμερα μια από τα ίδια απλά έχει διορθωθεί αρκετά το focus στο βίντεο. Το τηλέφωνο γενικά είναι πιο γρήγορο.Καμία φορά όμως ο launcher κάνει redraw στην αρχική οθόνη,που με ics δεν γινόταν ποτέ. Το GPS σήμερα που το χρειάστηκα με ανοιχτά δεδομένα γιατί βιαζόμουν.το άνοιξα στο ασανσέρ,ξεπάρκαρα και μόλις έστριψα στο πρώτο στενό είχε κλειδώσει.Στη διαδρομή δεν έχασε καθόλου το σήμα.Αυτή τη φορά δοκίμασα το copilot που δεν τα πήγε καθόλου άσχημα. Το WIFI έχει γίνει σαφώς καλύτερο και το σήμα του δικτύου είναι καμπάνα. Επίσης ο dialer πλέον είναι πολύ καλός. Αυτά προς το παρόν. Υ.Γ.LEO θα μας λείψεις!!!Έχεις κάνει καταπληκτική δουλειά στους οδηγούς και οπότε θέλαμε βοήθεια ήσουν εδώ να απαντήσεις με όρεξη και χωρίς υφάκι ξερόλα που έχουν κάποιοι άλλοι!!!Ευχαριστούμε πολύ!!! Edited June 16, 2013 by wpandroidios Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Σε τσακωσα! Δεν τα διαβάζεις όλα εδώ....Δεν εγκαταλείπω το θέμα ότι και να πάρω γιατί όσο να ναι είχα πολλές εμπειρίες με αυτό το τηλέφωνο και μέχρι να έρθει κάποιος που θα ξέρει και κάτι παραπάνω, θα προσφέρω όση γνώση και εμπειρία κατέχω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Σε τσακωσα! Δεν τα διαβάζεις όλα εδώ....Δεν εγκαταλείπω το θέμα ότι και να πάρω γιατί όσο να ναι είχα πολλές εμπειρίες με αυτό το τηλέφωνο και μέχρι να έρθει κάποιος που θα ξέρει και κάτι παραπάνω, θα προσφέρω όση γνώση και εμπειρία κατέχω. Αχα χα χα!!!Όχι ρε τρελλέ,το ξέρω.Αλλά είναι αλλιώς όταν το έχεις το κινητό στα χέρια σου. Πάντως έχε με στα υπόψη σου γιατί σε λίγο καιρό λέω να ασχοληθώ με custom κι εκεί αν δε βγάλω άκρη σίγουρα θα θέλω βοήθεια.Απλά το φοβάμαι λίγο ακόμη γιατί άμα πάθει τίποτα το τηλ. δεν παίζουν φράγκα.Αν και βλέπω ότι πολύς κόσμος παίζει με custom χωρίς τραγικά θέματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μη σε τρομάζει το θέμα καστομ.Όσο χάλια και να είναι μπορείς να πας σε άλλη η να γυρίσεις σε στοκ.Το ρίσκο είναι κατά την διάρκεια του ξεκλείδωματος και του ρουτ...Δοκίμασε ότι θες άφοβα.Θα ρίξω και εγώ μια ματιά να δω τι παίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Μη σε τρομάζει το θέμα καστομ.Όσο χάλια και να είναι μπορείς να πας σε άλλη η να γυρίσεις σε στοκ.Το ρίσκο είναι κατά την διάρκεια του ξεκλείδωματος και του ρουτ...Δοκίμασε ότι θες άφοβα.Θα ρίξω και εγώ μια ματιά να δω τι παίζει. Καλά...Το root το βλέπω πολύ εύκολο και το ξεκλείδωμα του bootloader φαίνεται κι αυτό βατό. Αυτό που με ξενερώνει είναι ότι ενώ το root είναι αναστρέψιμο το ξεκλείδωμα του bootloader ότι και να κανείς φαίνεται άμα το ψάξει ο άλλος. Τώρα για να περάσω άλλες Rom πρέπει να διαβάσω τα μαθήματά μου!!!:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Δεν έκανα οδηγό για πέρασμα ρομ γιατί είναι ίδιο σε όλα τα τηλέφωνα και είναι ότι πιο απλό.Παίρνεις το αρχείο ζιπ ,το ρίχνεις μέσα στο τηλέφωνο ,κανείς wipe cache & data και μετά install zip from internal storage.Όλα αυτά από cwm recovery φυσικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Εδώ και 2 μέρες έχω θέμα με την αναμονή... Το αφήνω το βράδυ στο 100% και το πρωί είναι στο 70%.... Εντωμεταξύ δεν θυμάμαι να έβαλα κάποια εφαρμογή, πέρα απο nova launcher αλλά κι αυτός τις πρώτες μέρες δεν είχε θέμα! Παράθεση LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wpandroidios Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 Εδώ και 2 μέρες έχω θέμα με την αναμονή... Το αφήνω το βράδυ στο 100% και το πρωί είναι στο 70%.... Εντωμεταξύ δεν θυμάμαι να έβαλα κάποια εφαρμογή, πέρα απο nova launcher αλλά κι αυτός τις πρώτες μέρες δεν είχε θέμα! Ωωχχχ!!!Μου ακούγεται σαν το πρόβλημα με τα wakelocks. Λες να την πάθω κι εγώ τώρα με jb; Πάντως μέχρι τώρα με ICS δεν είχα πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
El_Grego Δημ. June 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2013 samniotis είσαι root; Εγώ πάντως που είναι με jb και όχι root δεν έχω πρόβλημα με wakelocks ούτε με stock launcher ούτε με nova ούτε με adw. Λεώ πώς μειώνεις τον επεξεργαστή σε 1000 ή 1100; Μήπως μετά με το root αρχίσουν τα wakelocks; Παράθεση Το πρώτο μου τηλέφωνο: ΝΟΚΙΑ 3110 (αυτό το τούβλο με το φιδάκι ντε...!) :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aeras28 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) Εδώ και 2 μέρες έχω θέμα με την αναμονή... Το αφήνω το βράδυ στο 100% και το πρωί είναι στο 70%.... Εντωμεταξύ δεν θυμάμαι να έβαλα κάποια εφαρμογή, πέρα απο nova launcher αλλά κι αυτός τις πρώτες μέρες δεν είχε θέμα! Έχεις ενεργοποιήσει το Google Now; Τo Google Now σε συνδυασμό με Google Maps , σύνδεση στο Ίντερνετ και ενεργοποιημένη Τοποθεσία WI-FI και δικτύου κινητής τηλεφωνίας καταπίνει τη μπαταρία. Αλλιώς βάζεις κάποια εφαρμογή όπως Battery Stats Plus, BetterBatteryStats κτλ και βλέπεις τι ξυπνάει συνέχεια το τηλέφωνο. Edited June 17, 2013 by Aeras28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Καλημερα!προσπαθω να κανω ροοτ αλλα δεν μπορω.μηπως εχει αλλαξει κατι στο συμπιεσμενο αρχειο που κατεβαζουμε?μολις παταω το ροοτ μπατ να τρεξει δ κανει τπτ!πεταει ενα παραθυρο για κλασματα δευτερολεπτου και δεν κανει τιποτα.τι κανω λαθος?λεω???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 το τρεχεις ετσι απλα ; Αυτο το κανει αν δεν εχει συνδεσει το τηλεφωνο σε recovery mode και εχοντας επιλεξει install from adb . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agrimis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 το τρεχεις ετσι απλα ; Αυτο το κανει αν δεν εχει συνδεσει το τηλεφωνο σε recovery mode και εχοντας επιλεξει install from adb . Στο ρικοβερυ μενου ειμαι και το εχω απιλεγμενο αυτο ππυ λες.μου γραφει τις δυο κιτρινες γραμμες που λες και το πατα το ροοτ μπατ καο δεν κανει τπτ.τι εχω ξεχασει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
orestis000 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Παιδία για να μην ψάχνω σε όλο το ποστ έχω το jb official δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τι πιστεύεται αξίζει να πάω για custom; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ειναι περασμενοι ολοι οι οδηγοι ; Οταν βαζεις το τηλεφωνο σε recovery πρεπει ο υπολογιστης να βρει νεα συσκευη και να περασει καποιον οδηγο που λεει για adb. ΜΑλλον καπου εκει σου στραβωνει το θεμα. Κανε μια αναζητηση συσκευων ή δες αν δεν εχει βρει κατι στην διαχειριση συσκευων . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Παιδία για να μην ψάχνω σε όλο το ποστ έχω το jb official δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Τι πιστεύεται αξίζει να πάω για custom; Για να πας σε καστομ πρεπει να εχεις ξεκλειδωσει το τηλεφωνο και να εχεις καστομ recovery.Απαξ και εχει recovery , κανεις ενα πληρες μπακ απ του τηλεφωνου , φλασαρεις ΟΛΕΣ τις ρομ που υπαρχουν ( εχουν διπλασιαστει οσο δεν παρακολουθουσα το θεμα στο xda) και βλεπεις ποια σου αρεσει και σε βολευει. Αν το μετανοιωσεις , επαναφερεις το μπακ απ και ειναι σαν να μην αλλαξε τιποτα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 samniotis είσαι root; Εγώ πάντως που είναι με jb και όχι root δεν έχω πρόβλημα με wakelocks ούτε με stock launcher ούτε με nova ούτε με adw. Λεώ πώς μειώνεις τον επεξεργαστή σε 1000 ή 1100; Μήπως μετά με το root αρχίσουν τα wakelocks; δεν νομιζω απο τοτε που εβαλα την τζελυ τωρα στην αναμονη χανω 5 της εκατο καθε βραδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ισως εχει να κανει με το δικτυο του καθενος , και το ποσο σημα πιανει .Σας εχω πει πως αν κατα το βραδυ εχανα 1% , εντυπωση θα μου εκανε.Εμενε αμεταβλητη η μπαταρια 13 στις 14 μερες... εκτος λειτουργιας πτησης φυσικα, απο εκει και μετα εχει να κανει με τις εφαρμογες του καθενος. Μην αμελειτε να φορτιζετε το τηλεφωνο πληρως καθε φορα.Με ημιτελη φορτιση η μπαταρια πεφτει πολυ πιο γρηγορα .Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο αλλα μπορω να το πω σαν παρατηρηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Ισως εχει να κανει με το δικτυο του καθενος , και το ποσο σημα πιανει .Σας εχω πει πως αν κατα το βραδυ εχανα 1% , εντυπωση θα μου εκανε.Εμενε αμεταβλητη η μπαταρια 13 στις 14 μερες... εκτος λειτουργιας πτησης φυσικα, απο εκει και μετα εχει να κανει με τις εφαρμογες του καθενος. Μην αμελειτε να φορτιζετε το τηλεφωνο πληρως καθε φορα.Με ημιτελη φορτιση η μπαταρια πεφτει πολυ πιο γρηγορα .Δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο αλλα μπορω να το πω σαν παρατηρηση. τα δοκιμασα ολα εχω μπερδευτει πια την μια νομιζα φταιει η εφαρμογη hart reset.εστρωσε μετα απο μια μερα παλι τα ιδια.λεω καλα το φορτιζω παραπανω ωρες παλι 5εχασε.τωρα εκει που βρισκομαι δεν μπορω να το κανω πισω σε παγωτο,πιστευω θα εστρωνε.μετα λεω θα το αφησω ολο το βραδυ στο φορτιστη το αφησα το πρωι ειχε 97 α λεω κατι γινεται με το ζελε.μια φορα το εκανα αυτο που λετε cache δεν ξερω αν το εγραψα σωστα νομιζω απο τοτε αρχισε να κανει ετσι η μπαταρια.η το ζελε η το wipe πως το λενε,νομιζω το ζελε δεν ξερω ζαλιστικα.97της εκατο παντα αν ειναι στην μπριζα τι γινεται δεν ξερω θελω το παγωτο μου πισω τουλαχιστον δεν ειχα τετοια προβληματα η 20c σεεμας ποτε θα βγει ξερει κανεις?του χρονου μηπως?μηπως εγινε καποια διωρθωση λεω μηπως.κριμα τετοιο τηλ.και το λογισμηκο μαπα καλυτερη η παγωταρα,εκει το μονο κολλημα που ειχε ηταν οταν εμπαινες στο μενου λιγο αργουσε ειχε και flash player καλο.τωρα βραστα οτι κ αν εβαλα κολλαει.αν ηξερα θα το ειχα με την 10h ακομα.ενταξει το ζελε εχει αλλα καλα σιγουρα αλλα εχει αρκετα προβληματα.παντα σημα επιανα wifi gps δεδομα ολα κλειδωνει σε δευτερολεπτα τα παντα καιμε το παγωτο και με το ζελε κανενα προβλημα σε αυτα,αλλα αυτο στην αναμονη με πειραζει πολυ.κατι φταιει αλλα τι μεχρι να παρω αλλο θα το εχω ετσι και μετα ελα πες μου οποιοσδηποτε για lg δεν θελω μακρυα ετσι θα το εχω πεταμενο να το βλεπω και να φωρτωνω.και αυτο ρε παιδι μου με την ραμ στα 600 να αρχιζει αλλο κ αυτο.παγωτο τελεια και παυλα.- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Δοκιμασε να ξαναπερασεις παγωτο αν θες , μεθοδος υπαρχει και εχει δοκιμαστει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristos64 Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 Παιδιά,σήμερα το πήγα στο service ,δεν μπορούσα με τίποτα την μαύρη οθόνη μετά από κλήση,όταν την έκανα εγώ δεν άναβε με τίποτα,έβγαζα μπαταρία για να ξαναπαίξει.Εκατό φορές το καλιμπράριζα με το κρυφό μενού,δούλευε μισή μέρα και μετά πάλι τα ίδια. Μία με δύο μέρες μου είπαν στο service,μάλλον πάμε για αλλαγή αισθητήρα,πλάκα είχε η συσκευή αντικατάστασης που πήγαν να μου δώσουν,πρέπει να είναι η πρώτη με έγχρωμη οθόνη που έβγαλε η LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 @gutis φιλικα παντα, αλλα αδερφε βαλε κανα κενο και καμια στοιχιση γιατι με επιασε πονοκεφαλος διαβαζοντας το ποστ σου :p:p νομιζω ειναι καθαρα θεμα εφαρμογων αν και αυτο με το 97% με προβληματιζει... μηπως το φορτιζεις με αλλο φορτιστη? αν δεν εχεις το κιν πανω απο 6 μηνες πηγαινε για αλλαγη μπαταριας δωρεαν αλλιως καλο θα ηταν να παρεις μια καινουρια Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gutis Δημ. June 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2013 (edited) @gutis φιλικα παντα, αλλα αδερφε βαλε κανα κενο και καμια στοιχιση γιατι με επιασε πονοκεφαλος διαβαζοντας το ποστ σου :p:p νομιζω ειναι καθαρα θεμα εφαρμογων αν και αυτο με το 97% με προβληματιζει... μηπως το φορτιζεις με αλλο φορτιστη? αν δεν εχεις το κιν πανω απο 6 μηνες πηγαινε για αλλαγη μπαταριας δωρεαν αλλιως καλο θα ηταν να παρεις μια καινουρια. Οχι φιλε το φορτιζω κανονηκα με τον δικο του φορτιστη.εφαρμογες εχω δεν εχω το ιδιο κανει ρεσετ το εκανα τιποτα.λες να τα παιξε η μπαταρια?συγνωμη για τα κατεβατα που εγραψα.τωρα θα το φορτισω τερμα και θα το αφησω να δω το πρωι τι θα δειξει.σημερα το εκανα ρεσετ παλι για να δουμε.και για το μαυρισμα της οθονης στην κληση που λεει ενας φιλοςπποιο πανω,αρχισε να το κανει και σε μενα.ολα τωρα το επιασαν τι να πω 6μηνες περιπου το εχω,παιχνιδια δεν παιζω ιντερνετ μονο γενικα δεν το ζοριζω κατω δεν επεσε μαλλον καμια μπαταρια και αισθητηρα να θελει ποιος ξερει... Edited June 17, 2013 by gutis μια ερωτηση θελω να κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobrol Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 Οχι φιλε το φορτιζω κανονηκα με τον δικο του φορτιστη.εφαρμογες εχω δεν εχω το ιδιο κανει ρεσετ το εκανα τιποτα.λες να τα παιξε η μπαταρια?συγνωμη για τα κατεβατα που εγραψα.τωρα θα το φορτισω τερμα και θα το αφησω να δω το πρωι τι θα δειξει.σημερα το εκανα ρεσετ παλι για να δουμε.και για το μαυρισμα της οθονης στην κληση που λεει ενας φιλοςπποιο πανω,αρχισε να το κανει και σε μενα.ολα τωρα το επιασαν τι να πω 6μηνες περιπου το εχω,παιχνιδια δεν παιζω ιντερνετ μονο γενικα δεν το ζοριζω κατω δεν επεσε μαλλον καμια μπαταρια και αισθητηρα να θελει ποιος ξερει... βασικα καλο ειναι να πας μια βολτα απο το σερβις να τα πεις αυτα γιατι δεν ειναι και πολυ φυσιολογικα! λογικα για αλλαγη μπαταριας και ισως και αισθητηρα σε βλεπω Παράθεση phones' list: alcatel 311, SE t310, SE z600, SE k700i, Samsung zv30, nokia 6290, samsung g600, SE k770i, LG arena, Nokia 5800, nokia N82, nokia E72, htc hero, nokia N8, SE Xperia Neo V, Nokia N9, SE Xperia Mini, LG 4x HD, Blackberry Z10, Nokia Lumia 920, Nokia 101, Samsung Galaxy S4 mini LTE, LG G2, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S9+, Xiaomi Mi 10 5G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
frastgr Δημ. June 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2013 (edited) τα δοκιμασα ολα εχω μπερδευτει πια την μια νομιζα φταιει η εφαρμογη hart reset.εστρωσε μετα απο μια μερα παλι τα ιδια.λεω καλα το φορτιζω παραπανω ωρες παλι 5εχασε.τωρα εκει που βρισκομαι δεν μπορω να το κανω πισω σε παγωτο,πιστευω θα εστρωνε.μετα λεω θα το αφησω ολο το βραδυ στο φορτιστη το αφησα το πρωι ειχε 97 α λεω κατι γινεται με το ζελε.μια φορα το εκανα αυτο που λετε cache δεν ξερω αν το εγραψα σωστα νομιζω απο τοτε αρχισε να κανει ετσι η μπαταρια.η το ζελε η το wipe πως το λενε,νομιζω το ζελε δεν ξερω ζαλιστικα.97της εκατο παντα αν ειναι στην μπριζα τι γινεται δεν ξερω θελω το παγωτο μου πισω τουλαχιστον δεν ειχα τετοια προβληματα η 20c σεεμας ποτε θα βγει ξερει κανεις?του χρονου μηπως?μηπως εγινε καποια διωρθωση λεω μηπως.κριμα τετοιο τηλ.και το λογισμηκο μαπα καλυτερη η παγωταρα,εκει το μονο κολλημα που ειχε ηταν οταν εμπαινες στο μενου λιγο αργουσε ειχε και flash player καλο.τωρα βραστα οτι κ αν εβαλα κολλαει.αν ηξερα θα το ειχα με την 10h ακομα.ενταξει το ζελε εχει αλλα καλα σιγουρα αλλα εχει αρκετα προβληματα.παντα σημα επιανα wifi gps δεδομα ολα κλειδωνει σε δευτερολεπτα τα παντα καιμε το παγωτο και με το ζελε κανενα προβλημα σε αυτα,αλλα αυτο στην αναμονη με πειραζει πολυ.κατι φταιει αλλα τι μεχρι να παρω αλλο θα το εχω ετσι και μετα ελα πες μου οποιοσδηποτε για lg δεν θελω μακρυα ετσι θα το εχω πεταμενο να το βλεπω και να φωρτωνω.και αυτο ρε παιδι μου με την ραμ στα 600 να αρχιζει αλλο κ αυτο.παγωτο τελεια και παυλα.- φίλε μου αν έχεις διαβάσει τα δικά μου προηγούμενα ποστ πιστεύω θα κατάλαβες ότι είναι θέμα που προς το παρόν δεν λύνεται. Το δικό μου το έστειλα στο σερβις και δεν κάνανε τίποτα μόνο μια αναβάθμιση λογισμικού την οποία την είχα κάνει εγώ τουλάχιστον 20 φορές και φορματ και όλα τα συναφή. λοιπόν, αν σε πιάσει ο ''ιός'' του wakelock δεν σε αφήνει, αυτό κατάλαβα. Δεν φταίει κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή άλλα το σύστημα του κινητού και πως αντιδρά σε κάποιες λειτουργίες. Εγώ δεν το έκανα ξανά root αφού το παρέλαβα από το σερβις και τουλάχιστον για 10 ημέρες δούλευε ρολόϊ, εχθές ξαφνικά το βράδυ (το διαπίστωσα σήμερα το πρωί) ξανά τα ίδια, 16% μπαταρία έκαψε χωρίς να περάσω κάτι πρόσθετο τίποτα μα τίποτα απολύτως. Ότι και να λένε κάποιοι για την lg και προσπαθούν να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα ότι δεν είναι έτσι είναι αλλιώς και δεν συμαζέυεται, εγώ που έχω αγοράσει 3 ναυαρχίδες τις πάντα έτσι ήταν, ξανά lg στοπ με τίποτα ούτε δώρο να μου το κάνουνε γιατί μου έχει σπάσει τα νεύρα, δεν βρίσκω και άνθρωπο να το διώξω το παλιοτηλέφωνο (δεν το παίρνει κανείς-τουλάχσιτον γνωστός μου) μάλλον θα το πετάξω να ησυχάσω. Edited June 18, 2013 by frastgr Παράθεση frastgr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts