palalos81 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 haki με το better battarystats ειδες καμια διαφορα?το ειχα δοκιμασει καποτε αλλα τιποτα.τοτε ομοσ εχα και ενα μικρο προβληματακι με την μπαταρια το οποιο ελυσα με ξυλομα ενοσ προγραμματος μαιμου και καλιμπραρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 (edited) ειδα καπου στα θεματα για αρχαριους(σαν εμενα) καποιες οδηγιες για ποιο γρηγορο wifi.εχει ψαχτει κανεις? 18. Αύξηση της ταχύτητας του wi-fi Κώδικας #Wi-fi speed increase tweaks net.ipv4.tcp_ecn=0 net.ipv4.route.flush=1 net.ipv4.tcp_rfc1337=1 net.ipv4.ip_no_pmtu_disc=0 net.ipv4.tcp_sack=1 net.ipv4.tcp_fack=1 net.ipv4.tcp_window_scaling=1 net.ipv4.tcp_timestamps=1 net.ipv4.tcp_rmem=4096 39000 187000 net.ipv4.tcp_wmem=4096 39000 187000 net.ipv4.tcp_mem=187000 187000 187000 net.ipv4.tcp_no_metrics_save=1 net.ipv4.tcp_moderate_rcvbuf=1 καλησπερα μου.μιας και ειμαι μονος τελικα σε αυτο το theme ας κανω μια ερωτηση ακομα για να περασουμε στην σελιδα 76 :) :) :) μπορω μεσο του teamviewer να στειλω αρχεια η να τραβηξω αρχεια απο αλλο τηλεφωνο οπως κανω και σε ενα pc ?(για το sendit και καποια παρενφερει γνωριζω για το teamviewer ενδιαφερομαι) Edited January 10, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Σε επικοινωνία που είχε μέλος των XDA με τον τομέα ανάπτυξης της LG σχετικά με τις πιθανότητες ξεκλειδώματος του bootloader στην επόμενη αναβάθμιση, του απάντησαν οτι είναι πιθανό κάτι τέτοιο για το επόμενο OS version update, το οποίο υπολογίζεται να γίνει στο πρώτο τέταρτο του 2013 (για να δούμε αν θα κάτσει για Γενάρη ή αργότερα)!! Βέβαια όλα αυτά είναι ανεπίσημα και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, αλλα όπως και να χει, είναι μια Α κινητικότητα γύρω απο το θέμα. Τα παραπάνω αναφέρονται εδω : http://www.lg-optimus-4x-hd.de/firmware/lg-optimus-4x-hd-kommt-jellybean-mit-entsperrtem-bootloader/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Eνδιαφερουσα περιπτωση.Ελπιζω να μην εξαντληθει το τριμηνο για την αναβαθμιση.Να μην ειναι κραχτης η V18 που παραμενει κλειδωμενη... (Εχω χαθει τελευταια γιατι τρεχουμε , με την υπο πτωχευση εταιρια που δουλευω....ακομα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Στο παρακάτω τόπικ από xda και άλλα μέλη αναφέρουν τα email που έλαβαν επισήμως από την LG, η οποία απαντάει πως η επόμενη αναβάθμιση θα περιλαμβάνει τη Jelly Bean και θα ξεκλειδώνει τους bootloaders των ευρωπαικών συσκευών! http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2092320 Θα γίνει πάρτι, άμα πραγματοποιήσει και τα δύο! Ενώ δειλά δειλά, έχει αρχίσει ήδη να αναπτύσσεται και η πρώτη custom rom η οποία είναι βασισμένη στο Sense του HOX... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Άμα είναι αλήθεια ότι η Euro Open θα πάρει ξεκλείδωτο bootloader τότε χαλάλι στις 5 μέρες παραπάνω που είχα μείνει με την F γιατί δίσταζα να κάνω τις kdlομαϊμουδιές :) Και πήρα την H και αν είναι αλήθεια αυτά που λένε θα πάρω μέσο FOTA την 4.1.2 με ξεκλείδωτο bootloader πριν από σας που με ταλαιπωρούσατε ψυχικά λέγοντας ότι έχετε πάρει την H ενώ εγώ έβραζα στο ζουμί μου περιμένοντας! ΧΑ! (μακάρι θεέ μου να γίνει πραγματικότητα αυτό που αναφέρουν και να ξεκλειδωθεί ο boot loader) Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Tα "Ελληνικά" 4Χ φοράνε την Europe Open οπότε γιατί εσύ θα πάρεις 4.1.2 νωρίτερα από τους υπόλοιπους "Ελληνες";;; Πήγαινε στις αρχές Δεκεμβρίου (όταν βγήκε η H) και θα καταλάβεις τι λέω :) Και όχι δεν φοράνε όλα τα "Ελληνικά" 4Χ την Europe Open, εξαρτάται από το που έκανε παραεισαγωγή το skrootzoμάγαζο. Όχι ότι έχει σημασία, ένα flash με KDL και όλος ο κόσμος μπορεί να γίνει EUR Open! Απλά όσοι το έχουν ήδη δεν θα χρειαστεί να το κάνουν. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Πήγαινε στις αρχές Δεκεμβρίου (όταν βγήκε η H) και θα καταλάβεις τι λέω :) Και όχι δεν φοράνε όλα τα "Ελληνικά" 4Χ την Europe Open, εξαρτάται από το που έκανε παραεισαγωγή το skrootzoμάγαζο. Όχι ότι έχει σημασία, ένα flash με KDL και όλος ο κόσμος μπορεί να γίνει EUR Open! Απλά όσοι το έχουν ήδη δεν θα χρειαστεί να το κάνουν. link για euro open??? και πως μπορώ να δω αν την έχω ήδη???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Να σημειωσω πως το φλασαρισμα με kdz (οχι kdl :p ) δεν ειναι κατι παρατυπο για την lg , αλλωστε στους σερβερς τους οι εκδοσεις σε kdz μορφη ειναι και προφανως ετσι δουλευουν και εκεινοι. Οι μερες περνανε...μηπως να κανουμε.εκεινη την συναντηση που λεγαμε ; Edited January 11, 2013 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 (edited) Τα 4Χ όλων των Ευρωπαϊκών χωρών φοράνε Europe Open, πλην αυτών που είναι branded για ορισμένα δίκτυα και που βγάζουν μάτι από τα έξτρα εικονίδια μέσα στο μενού. Ορίστε το δικό μου, που είναι "Ελληνικό", από το Πλαίσιο, εισαγωγής της LG Ελλάς, που φοράει την 10Η και είναι Open Europe. Ok open eu έχω. Μέσα για συνάντηση οπότε θέλετε... Edited January 11, 2013 by gpou Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Ουτε και σε μενα φαινεται... Απο Γερμανια και μενα... Ξεχωρα απο αυτο θελω να πω οτι ειναι απο τις πιο καλες και τιμιες αγορες που εχω κανει γενικα , κι οχι μονο σε τηλεφωνα, και το χαιρομαι καθε μερα... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Τα 4Χ όλων των Ευρωπαϊκών χωρών φοράνε Europe Open, πλην αυτών που είναι branded για ορισμένα δίκτυα και που βγάζουν μάτι από τα έξτρα εικονίδια μέσα στο μενού. Ορίστε το δικό μου, που είναι "Ελληνικό", από το Πλαίσιο, εισαγωγής της LG Ελλάς, που φοράει την 10Η και είναι Open Europe. αυτό το μενού που είναι ? Όπως ξέρετε υπάρχει ένα κρυφό μενού που μπαίνεις ¨καλώντας¨ αυτό το κωδικό 3845#*880# . μέσω αυτού του μενού υπάρχει τρόπος να βελτιώσω το GPS μιας και σέρνετε , θέλει 5 λεπτά+ για να κλειδώσει δορυφόρους? Το έβαλα δίπλα σε ένα Xperia neo και το neo κλειδώσανε στα 10 δευτερόλεπτα ενώ το LG ήθελε 5 λεπτά+. δοκίμασα διάφορα GPS apps όπως το Igo, Sygic,gps status, gps test. Edited January 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Καλησπερα... Οταν παιρνω βιντεο σε εναν χωρο που δεν εχει τον φωτισμο της ημερας...υπαρχει ενα θεμα...αν και το φλας ειναι αναμενο το βιντεο ειναι πολυ σκοτεινο..αν παω πιο κοντα στο αντικειμενο ή το προσωπο που βιντεοσκοπω ενταξει ολα καλα...ομως στο βαθος ολα σκοτεινιαζουν...Ειδα απο τις ρυθμησεις του βιντεο πως μπορω να φτιαξω την φωτεινοτητα ομως εχω την αισθηση πως οσο ανεβαζω την φωτεινοτητα αλλιωνεται καπως η ευκρινεια...ειναι καποιος που ειχε το ιδιο προβληματακι...υπαρχει αλλη λυση? Edited January 12, 2013 by dogola Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dogola Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Μαλλον βρηκα τι εφταιγε...ειχα κατεβασει την φωτεινοτητα απο τις ρυθμησεις του τηλεφωνου στο 50% (για εξοικονομηση της μπαταριας) Αλλα μαλλον δεν θα επρεπε να επηρεαστει η φωτεινοτητα της βιντεοσκοπησης...τι να πω? Παντως φαινεται πως αυτη ηταν η λυση καθως οταν ανεβασα την φωτεινοτητα στο 100% εχω την εντυπωση πως το βιντεο ειναι καλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Παιδιά τι ελεύθερη μνήμη έχετε όταν κάνετε restart στο κινητό σας? Πόσα widgets έχετε βάλει στις κεντρικές οθόνες? Εγώ όπως φαίνεται στη screenshot παρακάτω έχω 491 ελεύθερη, έχω 7 widgets ενώ μετά από χρήση και άνοιγμα εφαρμογών χωρίς να τις κλείσω πάει γύρω στα 380.:) http://rapidhdd.com/images/163873002.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Όπως ξέρετε υπάρχει ένα κρυφό μενού που μπαίνεις ¨καλώντας¨ αυτό το κωδικό 3845#*880# . μέσω αυτού του μενού υπάρχει τρόπος να βελτιώσω το GPS μιας και σέρνετε , θέλει 5 λεπτά+ για να κλειδώσει δορυφόρους Το έβαλα δίπλα σε ένα Xperia neo και το neo κλειδώσανε στα 10 δευτερόλεπτα ενώ το LG ήθελε 5 λεπτά+. δοκίμασα διάφορα GPS apps όπως το Igo, Sygic,gps status, gps test. Το sygic μου κλειδωνει μεσα σε 20-30 δευτερολεπτα.... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menes Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 αυτό το μενού που είναι ? Όπως ξέρετε υπάρχει ένα κρυφό μενού που μπαίνεις ¨καλώντας¨ αυτό το κωδικό 3845#*880# . μέσω αυτού του μενού υπάρχει τρόπος να βελτιώσω το GPS μιας και σέρνετε , θέλει 5 λεπτά+ για να κλειδώσει δορυφόρους? Το έβαλα δίπλα σε ένα Xperia neo και το neo κλειδώσανε στα 10 δευτερόλεπτα ενώ το LG ήθελε 5 λεπτά+. δοκίμασα διάφορα GPS apps όπως το Igo, Sygic,gps status, gps test. Μήπως το xperia είχε ενεργοποιημένο το agps ενώ εσύ το έχεις απενεργοποιημένο; Σπάνια χρησιμοποιώ το google maps αλλά όποτε το έχω χρησιμοποιήσει έξω κλειδώνει δορυφόρους σχεδόν άμεσα. Παράθεση Μαϊμούδαρχος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palalos81 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 γιατι εχει ρυθμηση για το agps το τηλ? και αν ναι που θα την βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 (edited) Οσο εχει να κανει με το gps, σημερα το ανοιξα στην δουλεια χωρις δεδομενα ανοιχτα και κλειδωσε σε λιγοτερο απο 10 δευτερα.Δουλευω το gpsfix που κλειδωνει την τελευταια θεση που το τρεχω και ετσι παντα γινεται ακαριαια. Για το θεμα.του βιντεο εχω αναφερει και πιο παλια πως για να ξερεις ποσο φως εχει αυτο που τραβας ,θεσε την οθονη σε μεγιστη φωτεινοτητα.Το οτι χαλαει η ποιοτητα με ενισχυση απο τις.ρυθμισεις της καμερα ειναι κατι που συμβαινει παντα και σε ολους.Δεν ειναι προβλημα. γιατι εχει ρυθμηση για το agps το τηλ? και αν ναι που θα την βρω? Δεν πρεπει να εχει ρυθμιση.Πρεπει μα ειναι απο προεπιλογη ανοιχτο.Δοκιμασε με 3g ανοιχτο και πιστευω πως θα πιασει αμεσως. Edited January 12, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m_power Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Μήπως το xperia είχε ενεργοποιημένο το agps ενώ εσύ το έχεις απενεργοποιημένο; Σπάνια χρησιμοποιώ το google maps αλλά όποτε το έχω χρησιμοποιήσει έξω κλειδώνει δορυφόρους σχεδόν άμεσα. δεν έχω 3G σε κανένα κινητό. μερικές φορές κλείνοντας και ξανά ανοίγοντας το gps συνδέετε γρηγορότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Αν το δουλευεις συχνα τοτε ειναι λογικο να κλειδωνει πιο γρηγορα γιατι δεν παρατηρει μεγαλη μετακινηση στους δορυφορους. Λετε την αλλη Κυριακη να κανουμε ενα Mini meeting που λεγαμε προ εορτων ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpou Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Μέσα για την άλλη Κυριακή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Ωραια, οποτε εφοσον υπαρχουμε ηδη 2 , εστω και εμεις θα βρεθουμε καπου.Θα γινει συναντηση 100% το μονο που θα αλλαξει ειναι οι συμμετοχες.Καλυτερα για να μην γεμιζει το θεμα με οφτοπικ να μου στειλει με ΡΜ την συμμετοχη και απισης οποιος θελει και προταση για μερος και ωρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mario_fit Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Eρωτηση...περιπου. Στο 4χ σας, οταν το εχετε συνδεδεμενο με το πισι και το βλεπετε στον υπολογιστη σας σαν "σκληρο δισκο" και θελετε να μετακινησετε ενα βιντεο/παιχνιδι/αρχειο ρε παιδι μου απο τον υπολογιστη σας στο κινητο, πετυχαινει παντα? Ή καποιες φορες σας βγαζει σφαλμα οτι το αρχειο δεν μπορει να μετακινηθει λογο του οτι η συσκευη σταματησε να ειναι "ενεργη" κτλ κτλ.? Εμενα μου συμβαινει συχνα πυκνα οταν τα "αρχεια" ειναι σχετικα μεγαλα και ΜΟΝΟ οταν παω να περασω απο το πισι κατευθειαν στην καρτα μνημης.Οταν ειναι να περασω κατι στην εσωτερικη μνημη, δεν υπαρχει θεμα. Και για παραδειγμα, Θελω να περασω ενα κλιπακι 100 μεγα, στην external_sd/movies οκ? Το περναει και στα μισα (π.χ. τωρα) μου βγαζει αυτο το error που λεω πιο πανω. Αν επιτοπου παω να κανω την ιδια ενεργεια θα μου βγαλει το error αυτο επιτοπου.πριν καν προσπαθησει να κανει καν την μεταφορα. Αν επιτοπου παω να μετακινησω το αρχειο σε καποιον αλλο φακελο στην εξωτερικη μνημη, η προσπαθεια γινεται κανονικα.Αλλες φορες μετακινειται αλλες οχι. Οπως ειπα πιο πανω, απο το πισι στην εσωτερικη μνημη του κινητου δεν τρεχει καστανο. Αν ξερετε τι μπορει να ειναι...η καρτα μνημης ειναι 16G SanDisk (4) και οταν την ειχα και με το galaxy to 1 δεν ειχε θεμα.Και τωρα οταν την δοκιμαζω με ανταπτορες κτλ κτλ μια χαρα παει.οποτε δεν ειναι θεμα καρτας. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/s1c78u27pdrzea87u6p2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Feregorn Δημ. January 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2013 Είδε κανείς τη νέα custom rom CM10 του Dexter; Από ότι φαίνεται όλες οι σημαντικές λειτουργίες του τηλεφώνου δουλεύουν κανονικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts