ipred Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 @John 1975 κι εγώ σου επιβεβαιώνω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα συνδεσιμότητας GSM/3G WiFi και ότι το κινητό δεν λαγκάρει πουθενά.:) Και μιας που είπαμε για wifi, κατέβασα παιδιά την εφαρμογή wifi file trasfer η οποία είναι τέλεια και πανεύκολη στη χρήση για την ανταλλαγή δεδομένων μεταξύ υπολογιστή και κινητού.:) Ξέρω ότι μπορούσα να το κάνω κ μέσω της LG σουίτας από ότι είδα αλλά δεν ήθελα να ανοίγω κάθε φορά τη σουίτα.Τώρα έχω αποθηκεύσει στον browser του υπολογιστή μου τη διεύθυνση του τηλεφώνου ( μου την έδωσε η εφαρμογή) κ μόλις ανοίγω το wifi στο κινητό πατώ τη σελίδα στον browser του υπολογιστή,βλέπω όλα τα περιεχόμενα και κάνω τις μεταφορές.:) Μόνο που δεν μου επιτρέπει η εφαρμογή να μεταφέρω φακέλους οπότε ή πιάνω όλα τα αρχεία και τα μεταφέρω σε υφιστάμενο φάκελο στο κινητό ή δημιουργώ νέο φάκελο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Κατι σαν FTP server ειναι αυτη η εφαρμογη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g1orgos Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Σαν το AirDroid ακουγεται. Εγω αυτο χρησιμοποιω και το εχω βολευτει αρκετα. Παράθεση - Xiaomi Redmi Note 3 - Asus Vivotab Note 8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Κατι σαν FTP server ειναι αυτη η εφαρμογη; Ναι ακριβώς σαν FTP. :) Να πω μόνο πως έχω κατεβάσει την paid version ( το PRO δλδ ) που δεν βάζει όριο στον όγκο του μεταφερόμενου αρχείου. Σαν το AirDroid ακουγεται. Εγω αυτο χρησιμοποιω και το εχω βολευτει αρκετα. A θα το δοκιμάσω κι αυτό για να συγκρίνω:) Edited December 8, 2012 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εχουμε κατι για ανοιγμα συννημενων απο mail? Τωρα μου βγαζει δεν υποστηριζεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Εμένα μια χαρά μου ανοίγει τα συνημμένα.Tι μορφής είναι τα συνημμένα σου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Kαι εμενα συχνα πυκνα που μου αποστελονται διαφορα pdf η doc με ενα office suite ολα παιζουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) Mήπως τα συνημμένα είναι rar ή zip που δεν τα ανοίγει το Polaris ? EDIT : Αν έχετε τον ES File Explorer δεν χρειάζεστε ξεχωριστή εφαρμογή για τα ζιπαρισμένα αρχεία.Τα ανοίγει αυτός κατευθείαν :) Edited December 8, 2012 by ipred Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bjj_p Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Συγκεκριμενα ηταν 3ga, ηχογραφηση απο galaxy s3.κ εμενα μου φανηκε περιεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 A δεν μου έχει τύχει συνημμένο τέτοιο αρχείο. Πάντως ο ES File Explorer είναι όλα τα λεφτά στη διαχείριση αρχείων.Και ανοίγει γρηγορότερα από το Polaris και σε αφήνει να ορίσεις σε ποιο σημείο θέλεις να ανοίγει και σου επιτρέπει τη δημιουργία συντομεύσεων φακέλων και σου επιτρέπει να κάνεις hidden κάποιους άσχετους φακέλους για να μην τους βλέπεις μπροστά σου και ανοίγει αρχεία που δεν ανοίγουν με το Polaris όπως τα συμπιεσμένα.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
inactiveaccount25012014 Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Leolipop στειλε μου σε παρακαλω τον τροπο για να κανω root. Ηρθε η ωρα να το πειραξω λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 οκ θα τα γραψω εδω αλλα χρειαζεσαι και 2 προγραμματακια τα οποια δεν γινεται να επισυναψω .οποτε πως θα τα παρεις ; Εκτος αν πας στο xda να ψαξεις...Για πες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjHoya Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 Γιατί δε μπαίνεις κατευθείαν στο xda για να κατεβάσεις κ τα προγραμματάκια αμέσως;; Εγώ σήμερα που το έκανα ήταν πολύ εύκολο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2012 (edited) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818502 Aντε ακομα ;; :p Edited December 8, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Το εχω βρει σε τρια καταστηματα εδω στην ελλαδα, πρεπει να προσεξω κατι πριν το παρω? Πρεπει να δω το ΙΜΕΙ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. December 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2012 Το εχω βρει σε τρια καταστηματα εδω στην ελλαδα, πρεπει να προσεξω κατι πριν το παρω? Πρεπει να δω το ΙΜΕΙ? Φιλε μου εγω το αγoρασα απλα απο ενα ιντερνετομαγαζο. το τηλεφωνο ειναι πιθανον για την ολλανδικη αγορα μιας και λεει πανω NDL. καποιος αλλος εδω μεσα ειπε πως το δικο του ελεγε GRE οποτε μαλλον το δικο του προοριζοταν εξ αρχης για την ελληνικη αγορα, δεν αλλαζει κατι απο το ελληνικο, ιδια ειναι και με καλυπτει και η εγγυηση... δε νομιζω να χρειαζεται να δεις ιμει κλπ κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Το εχω βρει σε τρια καταστηματα εδω στην ελλαδα, πρεπει να προσεξω κατι πριν το παρω? Πρεπει να δω το ΙΜΕΙ? Επειδη ειχα τις ιδιες αμφιβολιες με σενα , σου λεω να προχωρησεις αφοβα στην αγορα του κινητου.Εμενα εγραφε DEU που μαλλον σημαινει γερμανια.Εκανα κανονικα εγγραφη στην LG ελλαδος ,αναγνωρισε το imei της συσκευης και την εγγυηση 2 ετων.Το τηλεφωνο ειναι παρα πολυ καλο και για τα χρηματα που απαιτει ειναι must.Να εισαι σιγουρος οτι θα κανεις πολυ καλη αγορα και οπου χρειαστεις βοηθεια μετα υπαρχουν προθυμα παιδια εδω που θα σε βοηθησουν αμεσως οπως εκανε και με μενα ο φιλος leolipop τον οποιο και ευχαριστω. Edited December 11, 2012 by aenaos15 Παράθεση iPhone 16 Pro Max Airpods Pro Redmi Watch 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jim78 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Παιδιά Καλημέρα! Για ρίξτε μια ματιά εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1951377 . Η Ολλανδέζικη LG μιλάει για Jelly Bean στις αρχές του 2013! :) Λέτε να αρχίζουν σιγά σιγά να...μαθαίνουν? Για να δούμε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εχοντας και εγω Ολλανδικο , θα ελεγα να μην κολλησεις πουθενα.Ολα καλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
john1975 Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Καλημέρα, αύριο το έχω στα χέρια μου και εγώ πλέον. Μια ερώτηση από θήκη silicone και Screen Protector αν προτείνεται κάποια? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 (edited) Παιδιά Καλημέρα! Για ρίξτε μια ματιά εδώ : http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1951377 . Η Ολλανδέζικη LG μιλάει για Jelly Bean στις αρχές του 2013! :) Λέτε να αρχίζουν σιγά σιγά να...μαθαίνουν? Για να δούμε! Φιλε μου επειδη εμεις ,οι περισσοτεροι τουλαχιστουν , δεν ειμαστε κολλημενοι με τις ημερομηνιες κυκλοφοριας νεων εκδοσεων , αν ολα πανε ετσι οπως λεει το θεμα εκεινο , τοτε μαλλον fans αλλων εταιριων θα κλεισουν τα στοματα παρα τα δικα μας.Εμεις οπως και να το κανουμε , λιγο πολυ ξεραμε την πολιτικη της εταιριας σε αυτον το τομεα (ενημερωσεων) και δεν ειχαμε και τρελες απαιτησεις , απλα χαιρομαστε το τηλεφωνο μας με αυτα που μας παρεχει και ας μην αλλαζαν ποτε... Μακαρι να πεσουν μεσα στην προθεσμια αυτη και μην πουν τελος Γεναρη οτι παμε για Q3 /2013... Τουλαχιστον οι ολλανδοι αν πεσουν μεσα σε αυτο τον χρονικο οριζοντα, με χαρα να μοιραστω μαζι σας την 4.1 μηπως την παρω απο τους πρωτους εχοντας ολλανδικο τηλεφωνο. Για ενα φιλο πιο πανω, εχω κανει και εγω εγγραφη προιοντος στην LG.:happy: Καλημέρα, αύριο το έχω στα χέρια μου και εγώ πλέον. Μια ερώτηση από θήκη silicone και Screen Protector αν προτείνεται κάποια? Ευχαριστώ. Εγω φιλε μου μια θηκουλα που εχω ποσταρει και πιο πισω στο θεμα, την πηρα 1,36 και ειναι μια χαρα.Την δινω στον μικρο , την σαλιωνει , την μασαει και η θηκη δεν "μασαει" .Επισης απο ebay περιμενω και φιλμ οθονης (3αδα) οποτε αν καταφερω να βαλω το ενα χωρις να τα χαλασω, τα αλλα θα τα χαρισω σε αθηναιους συμφορουμιτες. Edited December 11, 2012 by Leolipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Κι εγώ έχω το Ολλανδικό και έκανα κανονικά την εγγραφή στο site της LG:) Leolipop όταν παραλάβεις τις ζελατίνες θα ήθελα να μου πεις αν χαλάνε έστω και λίγο την ανάλυση της οθόνης και πόση διαφορά έχει η αίσθηση αφής μήπως αγοράσω κι εγώ από εκεί που τις παρήγγειλες:) Αυτές οι ultra clear είναι? Το θέμα "μπαταρία" πλέον έπαψε να είναι μείον:)Δύο μέρες μου κρατά με λογική χρήση:) Δεν ξέρω αν στην αρχή μου δόθηκε κακή εντύπωση για τη μπαταρία επειδή ασχολούμουν συνέχεια μαζί του.Πλέον είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και σε αυτό το κομμάτι.:dance: Να ρωτήσω : Όταν έχετε όλες τις εφαρμογές κλειστές εκτός από εκείνη της διαχείρισης εφαρμογών πόση μνήμη σας λέει?Εμένα λέει 430 διαθέσιμη και όταν ανοίγω καμία 10αριά εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένου και ενός παιχνιδιού με αυτοκίνητα) πάει στα 350. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 απο amazon de. τπ παραγγειλατε ολοι???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ipred Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εγώ από ελληνικό internetoμάγαζο το πήρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Leolipop Δημ. December 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2012 Εγω το πηρα 2ο χερι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts