Angeldust Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Μιας και το ανέφερες, θα έχουμε και Omega με 4.0.4 AOKP, πιστεύω σύντομα. Γιάννη πότε περίπου περιμένουμε την AOKP ? Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Respect!!! Πολύ καλή δουλειά η κατανάλωση σε απίστευτα επίπεδα συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά και ευχαριστούμε από καρδιάς. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. April 29, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2012 Δεν μπορεί να μπει 2η μπάρα εικονιδίων στη κουρτίνα ειδοποίησης; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. April 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2012 ποιους kernel προτεινετε για την 11.1?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 (edited) Δεν μπορεί να μπει 2η μπάρα εικονιδίων στη κουρτίνα ειδοποίησης; Υπάρχει μια εφαρμογή στο play store..notifications toggle λέγεται, δοκίμασε την είναι άψογη ποιους kernel προτεινετε για την 11.1?? Προτείνω φανατικά τον τελευταίο speedmod :thumbup: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25508685 Edited May 1, 2012 by tonysac Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NIKOLAOS68 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Υπάρχει μια εφαρμογή στο play store..notifications toggle λέγεται, δοκίμασε την είναι άψογη Ωραίο, εχαριστώ. Δεν φεύγει όμως το εικονίδιο από την μπάρα ειδοποιήσεων και πιάνει χώρο. Επίσης πώς μπορώ να φτιάξω φακέλους στο συρτάρι εφαρμογών του Apex Launger; Παράθεση SAMSUNG μην καταργήσεις την σειρά των NOTE!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djlevo7 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 στην μπαρα εφαρμογων θα με ενδιέφερε να αντικαταστήσω το "wifi hotspot" με την επιλογη "περιστροφή οθόνης". ειναι δυνατό κάτι τέτοιο? ακόμα, στις επαφές τα τηλέφωνα μου τα βγάζει κάπως έτσι: 21 0ΧΧΧ ΧΧΧΧ. κατά την επεξεργασία δεν υπάρχουν κενά όμως. τι μπορώ να κάνω ώστε στο τηλέφωνο να υπάρχει καρτέα με τις επαφές, όπως γινόταν επι gingerbread? ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Ωραίο, εχαριστώ. Δεν φεύγει όμως το εικονίδιο από την μπάρα ειδοποιήσεων και πιάνει χώρο. Επίσης πώς μπορώ να φτιάξω φακέλους στο συρτάρι εφαρμογών του Apex Launger; Στο συρτάρι νομίζω δεν γίνεται, δεν το έχω κοιτάξει κι όλας, στην επιφάνεια γίνετε αν σύρεις το εικονίδιο μιας εφαρμογής πάνω σε ένα άλλο εικονίδιο Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Υπάρχει μια εφαρμογή στο play store..notifications toggle λέγεται, δοκίμασε την είναι άψογη Προτείνω φανατικά τον τελευταίο speedmod :thumbup: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=25508685 Στον K3-16 αναφερεσαι??? nikos for galaxy SII Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonysac Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Στον K3-16 αναφερεσαι??? nikos for galaxy SII Ναι.......:thumbup: Παράθεση Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimis_pj Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 στην μπαρα εφαρμογων θα με ενδιέφερε να αντικαταστήσω το "wifi hotspot" με την επιλογη "περιστροφή οθόνης". ειναι δυνατό κάτι τέτοιο? ακόμα, στις επαφές τα τηλέφωνα μου τα βγάζει κάπως έτσι: 21 0ΧΧΧ ΧΧΧΧ. κατά την επεξεργασία δεν υπάρχουν κενά όμως. τι μπορώ να κάνω ώστε στο τηλέφωνο να υπάρχει καρτέα με τις επαφές, όπως γινόταν επι gingerbread? ευχαριστώ! Θα βρεις στις εφαρμογές σου το quickPanel settings και στο widget button order μπορείς να τα μετακινησεις εσυ και να τα βαλεις με οποια σειρα θελεις..Αν καταλαβα καλά τι ζητας... :p Παράθεση Habeo quem fugiam, quem sequar non habeo.. Cicero Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannik Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Εχω την 11.1 με το siyah kernel,ποιες ειναι οι καλυτερες ρυθμισεις για overclocking με setcpu η voltage control? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adomax Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Ναι.......:thumbup: καποιοι γραφουν οτι τρωει πολυ μπαταρια,ισχυει? το δοκιμασε κανεις? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Καλησπερα κ καλο μηνα!!! Πολυ ησυχια κανει ο γιαννης...μηπως μας ετοιμαζει εκπληξη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 καποιοι γραφουν οτι τρωει πολυ μπαταρια,ισχυει? το δοκιμασε κανεις? Εγώ την πέρασα όλα οκ. Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmis1974 Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Καλησπερα κ καλο μηνα!!! Πολυ ησυχια κανει ο γιαννης...μηπως μας ετοιμαζει εκπληξη; Μπορει να σκασει συντομα μαγιατικο 4.0.4 :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Δεν πρέπει να είναι τόσο νόρμαλ η μεγάλη του απουσία... Όπως και να έχει εμείς τον περιμένουμε.... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantzaros Δημ. May 1, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2012 Δεν πρέπει να είναι τόσο νόρμαλ η μεγάλη του απουσία... Όπως και να έχει εμείς τον περιμένουμε.... Τον περιμενουμε αλλα ανησυχουμε κιολας!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimourinho1 Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλημέρα παιδιά...Πως μπορώ να περάσω την καινουρια omega rom ενώ ο Kernel ειναι XWLP7?. Πως βρισκω τον LP8 και τον εγκαθιστω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djtutis Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Απο τον CWM τον εγκαθιστας. Με μια αναζητηση στο google θα βρεις τον kernel. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Δεν πρέπει να είναι τόσο νόρμαλ η μεγάλη του απουσία... Όπως και να έχει εμείς τον περιμένουμε.... Καλησπέρα σ όλους, 5 μέρες απουσία :):) Είμαι μια χαρά αλλά αυτές τις μέρες εχω πολύ δουλειά. Ετοιμάζω και την νέα Omega v4.0.4 η οποία μου έχει φάει ατελείωτες ώρες (μέρες) σε διάβασμα :wacko: Σύντομα (ελπίζω) θα ετοιμάσω και την v12. Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Angeldust Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Γιάννη υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που πήγες τελικά σε CM και όχι σε AOKP? Οπως και να έχει, περιμένουμε με ανυπομονησία ! Παράθεση Phantom Of The Opera Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioankas Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Καλησπέρα σ όλους, 5 μέρες απουσία :):) Είμαι μια χαρά αλλά αυτές τις μέρες εχω πολύ δουλειά. Ετοιμάζω και την νέα Omega v4.0.4 η οποία μου έχει φάει ατελείωτες ώρες (μέρες) σε διάβασμα :wacko: Σύντομα (ελπίζω) θα ετοιμάσω και την v12. Έχω την Resurrection Aokp 4.04 και την δοκιμάζω και δείχνει πολύ καλή αλλά θα βάλω πάλι την 11,1 Ωμεγα..(δεν αλλάζω την Ωμεγα) Περιμένω την Omega 4,04 AOKP :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioathe Δημ. May 2, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Γιάννη υπάρχει συγκεκριμένος λόγος που πήγες τελικά σε CM και όχι σε AOKP? Οπως και να έχει, περιμένουμε με ανυπομονησία ! H AOKP ομάδα απλά έχει κάνει παραμετροποίησης (mod) στην CM9, η βάση του AOKP mod είναι η CM9. Έχει πάρα πάρα πολύ δουλειά ακομα η Omega με 4.0.4 Παράθεση Μ.Φ.Χ. Γιάννης ::indie's:: Omega Rom series: Samsung I9300 Galaxy S III @ Omega rom Series Android 4.0.4 Samsung I9100 Galaxy S II @ Omega ◄Stock►◄Black Blue►◄Ice Cream Sandwich► Android 4.0.3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pyladhs Δημ. May 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2012 Υπάρχει λίστα με τις αλλαγές από 4.0.3 σε 4.0.4 ; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts